A magyar nyelv úttörői
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"grenmagenyók" - talán valami mai divatos stílus
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
Na? :-)
A választ nem tudtam értelmezni, holnap nekifutok újra. 😊
"Manapság mindenki híres akar lenni, minden második ember gitározik! Lassan több a zenész mint a kétkezi munkás. Mi a véleményed errõl?" (Hotdog körkérdés)
egy válasz:
"hát mostmár mindenkinek zenekara van ful laikus balf*szok és áh figyejjenek má fel a jányoik pózolok mán a gitárrommmal😄 de téleg😄 bevalom enge/inket az a nemes cééél vezérel h valami kicsit uj magyr blekekt csináljunk ami naon üt de ijen grenmagenyókat nyomatnak az emberek...nagy zenészek meg évtizedek óta nyomják és akora sok balf*sz meg....😄 jah és kellemeseb lenne zenélni mint hegeszteni😄 de joban sze3retem én annál) dem emg csak fiatal bohó vagyok és éppen a másodikak közé tartozom és akarok lenni jahxd"
jah.. és az "én" szó helyett használtak, amiket eddig idióta közösségi portálokon találtam:
-my
-énke
-éncsy
-éncsi
-énike
-énke
meg biztos van még pár, amirõl lemaradtam.😊
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
\"Young girl, don\'t cry I\'ll be right here when your world starts to fall...\"
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
azért írtam ide, mert eddig nem láttam, hogy vki "tsz"-vel írta volna, pedig két cével sokkal egyszerûbb
\"Young girl, don\'t cry I\'ll be right here when your world starts to fall...\"
Christina13: Ez általában két cével divatos, pedig a "légy szíves" rövidítéseként nem igazán illik oda a "t" sem, nemhogy a két cé.
elég érdekes...
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Ne vigyél már filozófiai magaslatokat egy tartalmát, nyelvhelyességét és értelmét is tekintve baromságba!
A "lájtos gáma"-tól egyszerûen minden normális, MAGYAR ember dühbe gurul - hallja azt élõszóban, vagy olvassa azt írásban!
A könnyed játék igenis szebb, helyesebb és árnyaltabb, mint a fentebb említett, ráadásul helytelenül használt, félszlenges kifejezés.
Könnyed: légies, magasztos, áttetszõ, selymes
Játék: nehogy már ezt is meg kelljen magyarázni...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mi az a gáma?
meg szvsz a könnyed!=light van egy árnyalatnyi különség
mint a feeling meg az érzés között
pedig jó az, én most nem is tudom mit mondanék helyette hirtelen
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
akkor már mondjuk azt, hogy football VB :c
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Ha már itt tartunk, akkor szerintem ehelyett inkább mondjuk azt, hogy nem nézném meg élõben.
a kipörgetõs, kiakasztós, meg kijátszós arcokat meg inkább nem nézném meg lájvban, mer látatlanban is... falnak megyek^^ amit eddig sikerült kiakasztanom, az a kíndóz. az imént fagyott egyet.
a pendrivera a magyar szó a tüske legalábbis elõadónk azt szajkózta rá állandóan, de sztem fölösleges magyarítani, engem jobban idegesít az hogy a franciák mindent a maguk nyelvére fordítanak(még egy ruszki honlapon is megtalálom a downloadot meg egy kínain is de egy nyavajás francián telechargert vagy mit kell keresni :s), nem kéne nekünk is hasonlóan tenni.
a másik dolog: itt vadkeleten (szabolcsban) kiakasztani szokták a játékot nem kipörgetni, ezt csak úgy érdekességként mondom
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"