2757
  • GoKu x
    nem is lett kitörölve csak én nem láttam. huh
  • GoKu x
    miért lett törölve a hsz-om? mind1 végülis már megoldottam, csak érdekes h ki lett törölve...
  • JcGross
    Crash88 tudom hol jársz, ott én is baszakodtam. Az a trükk, hogy mikor már egyenesen futsz, és elérkeztél oda hogy onnan már nem kell sokat futni, akkor megnyomod az irányt, nyomvatartod amíg a space-t meg-nem nyomod. Fontos, hogy a kamera is olyan szögbe legyen. Pl: jobbra kell kiugrani akor arra nézel amerre futsz, megnyomod az irányt (csak azt amerre ugrassz) kb 2 mp-ig kell nyomni az irányt vagy 3-ig hogy bevegye, és SPACE(!). Remélem sikerülni fog.
  • Crash88
    WTB Edit <<<<-- az a terem ahol sok tüskék ugrálnak ki a földböl , és kardok esnek a plafonból , ott van.
  • Crash88
    Damoklész v mi a franc a próbaterem neve.
  • DarkSector
    Milyen neted van?
  • Crash88
    vki help pls gyorsba, érzem h ez nem fog menni ...

Na sza az uccso terembe is felvettem a kulcsot , sejtettem is h tul egyszerü na mind1

van ugye a csapdás rész , simaügy megoldva , na most felugrálok meghuzom a kart , aztán átjutok utánna a nagy oszlopra ott szépen végigmek kiugrok felveszem az életet és ott utánna kéne kötélen falon futni , igenám de hiába megyek akárhogy 50xer porbáltam semmi , futok és bele a semmi ugrik , valszeg futás közbe kéne kiugrani oldalra és ráugrani a nagy köoszlopra és onnantol már nyertügy vagy , szal tom h arra kell menni csak h hogy azt nemtom , a kötélröl sehogy se tok kiugrani az oszlopra
  • JcGross
    egyébként ott ahol vannak az vasrácsosajtók, meg a tüskék oldalt, ott megkell húzni oldalt a kart és gyorsan ráugrani rögtön a kapura ami felemelkedik. ezután 3-at kattan, és a harmadiknál SPACE(!). kivéve mikor fentről kell kihúzni qrapling hookkal a követ és berakni a kapu alá.
  • Balinthun
    abban a teremben mit kell csinálni ahol a kapuk felett istenek nevei vannak?? Ki tudtam nyitni a kapukat de benn vann még egy kapu pörő-forgó késekkel amik lekaszabolnak!!!!! plz help
  • JcGross
    CSÁTOK! Ha valaki tudja, hogy kell azt a részt megcsinálni mikor a szoborhoz 3 aranyat összekell szedni pls mondja meg! Addig megvan mikor a csapdákon kell átmenni (mikor feljönnek az oszlopok) meg mikor a homokvan meg leomlik és ott kell ugrálni. csak azt nemtom a 3. ajtót, hogy nyissam ki. Van 1 kapcsoló fenn, ballra ahogy belépsz a terembe (először) és oda nemtok felmenni. PLS valaki segítsen.
  • deltoid
    Azon tovább jutottam és most meg poseidon-ba akadtam el. Jönne fel az a fa rámpa vagy mi de beakad az átjáróba. Tudna valaki segíteni?
  • Gladiator
    kiírod nekem, és elhozod hozzánk? köszi

szar netem van, 4 gigát egy év mire leszedek...
  • DarkSector
    Full játék nem jó?
  • Gladiator
    demó van valahol?
  • DarkSector
    Na a régi szép időket szeretem hallani....Remélem annyira régi a szép idők, hogy a 3-at minimum tükrözik majd, mert a 4-óta elakciósodott a játék, és ezért én csak az 1-2-3-at nyomtam (végig) és a legend-be meg belenéztem csak a graf miatt, de hamar abbahagytam a sok akció miatt, mert az irányítás, már ennyit nem bír el szerintem......
  • GoKu x
    én is annál a résznél vok de en mtudom mit kell csin ha tovább jutottál plz áruld már el. kösszi
  • Seth
    Ez egy ps2 port,eredetileg pc-re sem akarták kihozni, nextgen konzol meg szóba se jött, szóval neki sem álltak nextgen textúrákat gyártani. Grafika nagyon is rendben van, egyeltalán nem gáz. Gyengébb (nincsenek mondjuk a sziklafalakon,jégen csillogó shaderek stb...), de kb olyan mint a legend nextgen mód nélkül, viszont nagyobbak a pályák,sokkal gondolkodósabbak,mint a régi szép időkben ^^
  • DarkSector
    Az iszonyatgáz, akkor a Legend-nél gagyibb a grafika nem?
  • deltoid
    Ott amikor az oszlopon ugrálva jutok fel, és van egy kép a falon kövekkel, ott melyik köveket kell kilőni? Mert nem akar kinyílni az ajtó sehogyse.
  • Seth
    nem,nincs nextgen textura
  • DarkSector
    Kössz, akkor belevágok!!!!!!
    Jah és azt halottam, hogy a Legend Engine-ét használja....ez azt is jelenti, hogy rá lehet nyomatni Nextgen textúrákat is???
  • Atesz22
    nem vagja valaki mit kell csinalni,amikor a kovel kell kitamasztani az ajtot? nem tudok felugrani.
  • Kaslerka #373
    Képeket most nem tudok beküldeni fullról, de nekem otthon 1400*1050-ben minden fullon 16*QA VILÁGBAJNOK! :)
  • zitababa
    Isten vagy! Új profillal sikerült.
    Most aztán bele a real adventures-be.
    Köszi
  • DarkSector
    Tud valaki képeket mutatni full grafikával?????????
    Mert akkor lökjön be legyenszives néhányat....
  • Atesz22
    kovetkez nyavalyas damoklex xobaja elejen...kitamaxtom a kovel az ajtot,de meg igy sem eri el a fenti nyilast ugorva...segitseg?
  • Crash88
    "a Legended-et 100%ra akasztottam" ,de azt is főleg azért mert Lara bikini powa :P , meg az is jó játék volt , bár ez jobban üt .
  • Crash88
    ha cserélünk gépet akkor már amire hazaérsz kiirom neked és elviszem

viccet félretéve , ha kell elküldöm a bH-s torrentet
  • Crash88
    ÁÁÁ hatalmas game :)) marha jó fejtőrők , még jobban felhuztam kicsit a grafot AA bekapcsolva , minden , mese szép az a poszeidonos rész angyon odaba*z iszonyat jó a viz de ne csak én mondjam már :D:D:D:D:D:D
    Kicsit nehéz volt rájönnöm h hova is kell huzigálni a deszkát de aztán beugrott :)))

Egyébként annál a résznél mikor a falon volt egy kép és a pontokat kilehetett lőni rajta , na ott a kép előtt a földön is volt egy gomb , először én a gömböt arra toltam rá , de nem jötte rá h annak a gombnak mi a célja ^^meg amott a reliket az 1ik oldalon se tuttam felszedni , na mind1
    a Legende-et 100%ra akasztottam :D csak most annyira nincs idöm tolni :D sok idöt elvesz az MMO :P
  • minimize
    valaki privizzen rám légyszi,a neten "hol elérhető" pár napja Lara új kalandja!?
    este leszek netközelben, de előre köszönöm annak, aki dob addig üzenetet!
  • raven87
    Mikor mész a földgömbös szobor felé akkor baloldalt feltudsz ugarni a sziklákra és ott van egy kar amit, ha meg húzol akkor kijön lent a falból 2 kapaszkodós cucc, nah azokon kell meg kapaszkodni majd át ugrani, hogy nem nyomjon agyon a földgömb.
  • gyuri1989
    kösszi
  • kejki
    Hát a földgömb az necces dolog. Én nyomtam a guggolást meg mindent amit értem csak ne essen rám az a szar :D csak annyit tdok mondani, hogy próbálkozz :D
  • gyuri1989
    és az atlasz kulcsot hogy lehet meg szerezni?
  • raven87
    #341-re valaki, plíz.
  • Atesz22
    athas termeben hogy kell kikerulni,h ne csapjon el a legurulo foldgomb?
  • gyuri1989
    De ez lehetetlen mert ráugrok és nem ugrik továb csak ha le zárodot
  • DarkSector
    Valaki???????????????????
  • lalakov
    ÁÁ, köszi:).
  • RaKmaTakaTa
    Ez egy bug. Ha Croft manort indítottad először, akkor nem lehet elindítani a főjátékot. :(
    Javításra egy módot tudok, hogy új profilt kezdesz és ott a főjátékot indítod először, aztán a biztonság kedvéért elmentesz egy játék állást is.
    Ezután már rendesen működök a főjáték és a Croft manor is.