2757
-
#315 Bocs, azt nem tudom.:( -
Atesz22 #314 egy istennek nem tudok oda ugrani,ahova be kene rakni a harmadik fogaskereket...mert van az a forgo platform,de nem ugrik ra...mashonnan kell odamenni? -
#313 nagyon király ez a teljes verzíó -
timantes #312 sikerült!!! köszi -
#311 és azt a legelsö ablakot hogy tudom elöhozni ami legelsö inditáskor volt ahol a felbontás neállitások vannak?
mert a Vsync-et csak ott lehet kapcsolni, -
#310 Igen, összejött, köszi !
Kellett hozzá némi bug is, de sikerült:)
Nos, elhagyni a völgyet csak úgy lehet, hogy kiúszom ahol a fogaskerék volt,s felül körbe kell ugrálni az egészet ? Mert ott körbementem, át a hídon, aminek a közepe hiányzik, de aztán zsákutcába jutottam..
Hát nem egy rövid pálya....
A TR1-ben kicsit rövidebb volt ez:) -
Crash88 #309 eleite nekem is az volt , amugy pofonegyszerű
a lényeg : lödd mint álat , felmegy a csik , enragel ,rád ront , ekkor te már készulj , jobb klikket tartsd lenyomva mindig , aztán shift et is , mikor bejon a 4 nyilacsaka választhacc meiket nyomod be (én a hátrával lazán vittem) és szal shift+s >>>mikor bejön a 4 nyil , megvárod mig becélozza , pittyen 1et és akkor bumm fejbelövöd ettöl megzavarodik kicsit és ha a tüskék közelében voltal akkor asszem annak neki is megy , és hopp szépen le is kapta a hp-ját , én ezt az ugribugrit marha jol kitanultam , egy életnövelöt nem nyomtam el , csak arra figyelj h jobb klikk mindig , magába soha ne nyomd a shift-et mert akkor legugol...Sok sikert ! -
#308 Nem nagyon lehet másképp hátra ugrani, minthogy megnyomod a 'vissza' gombot (S) majd mikor arra néz, a space-t
Ha nem ugrik el odáig, akkor vagy az irány rossz, vagy túl messze van, s nem is arra kell menni. -
#307 Köszi, sikerült eljutni a T-Rexig
De itt nekem ez reménytelen :)
-
cadik83 #306 Hello!Egy kis segítségre lenne szükségem,hogy a Perui pályán ahol 1 nagy kaput kell kinyitni,és fel kell menni a kapu fölé a szobrokhoz,ott a bal oldali barlang részben hogyan kell nagyot ugrani hogy elkapja azt a kiálló részt,tehát hogyan kell hátra felé felfelé nagyot ugrani?Aki érti vagy tudja mire gondolok válaszoljon,köszi!Nagyot ugrani,hogyan kell?? -
#305 ahova a 3. fogaskereket kellene berakni, ott fordulj meg, látsz egy kötelet jobbra,onnan menni fog -
#304 Ha jól olvasom, nekem is a dínókat kéne megtaláljam, de hol a fenében van az átjáró hozzájuk ? :) -
#303 nem jól csinálod. Addíg oké gondolom, hogy rex életereje alatti csík ha felmegy akkor dühös lesz és neked ront. Az is oké hogy folyamatosan be van fogva a célkeresztbe. Na, amikor fut feléd,akkor jobb alsó sarokban megjelennek kék nyilacskák. Ekkor elmész jobra vagy balra és hozzányomod a shiftet (tehát előbb elmozdulsz vmelyik irányba,utána nyomod a shiftet, így tuti nem fog legugolni) Ekkor belassul a játék és kép széléről halvány fehér körök közelítenek egymás felé, középre.Amikor összeérnek átvált a célkereszt pirosba, ekkor tűz. Szóval ha belassul akkor ne lőjél egyből, várd meg nyugisan amíg a körök összeérnek. Na remélem világos -
#302 Én is ott akadtam el, ahol mások - nincs meg a harmadik fogaskerék. Felmásztam baromi magasba, ahol egy kar felnyitott egy víz alatti rácsot, de igazából ezt sem találom, hogy ez a rács merre van...
Most úgy nézem, mindehol voltam már, de nem tudom merre tovább... -
#301 Na megvan kinyírtam a kentaurokat. Nagyon nehéz ez a játék, kész kínszenvedés. -
Atesz22 #300 hat ezta trexet nem lehet kinyirni,nem ertem milyen fejlovesrol bexeltek....ha a shiftet nyomom legugol,es nem lo,lehet nem meduimon kene csinalni? -
#299 jah, de ha csak lövöd rohadt lassan fogy az élete, egyszerűbb az elvetődöm,fejbelövöm,beleszalad a tüskés bizbasznak módszer ^^ -
#298 Hali
Valaki tudja, hogy hogyan kell a kentaúrokat legyözni? Felmegy a piros, belassítok és fejbe lövöm a kentaúrt. Ilyenkor elfárad egy pici idöre, de mit kell löni ekkor? Nem megy az életereje. Help!!! -
#297 Szerintem is:(, kezd már túl nehéz lenni. Szerencse is kell hozzá és türelem:((. -
gyuri1989 #296 és az atlaszosat hogy lehet meg csinálni? -
gyuri1989 #295 de ez lehetetlen
-
#294 A körbe-körbe futkározás közben lődd azért, ha az életereje alatti piros csík eléri a maxot, akkor fog belassulni. -
#293 Ha beállsz a négyzetbe, lejön a kalapács, ne állj alá, hanem mássz fel rá, de gyorsan, aztán ugorj tovább. -
Atesz22 #292 ahham,eddig meg nem lassult az ido,korbekorbe futkoraxok,mint a hulye. :) de akkor probalgatom -
#291 Csak úgy mondom h az 1ik sarokba ha beállsz, nem ér el a dínó :p :D -
#290 amikor belassul az idő Shift + <-- vagy --> nyilak, meg a tűz gombot nyomkodd mint az idegbet :)
Jah csak akkor lődd a dínót, amikor piros a célkereszt, máskülömben nem ér neki sokat... :P -
Atesz22 #289 most meg a trexel xivok.nem kene mar meglennie a shotgunnak? mert meg nincs,pixtollyal valahogy nem akar bejonni eza fejloveses dolog. -
#288 Hogy kell gamepaddal használni a focust? Átállítani nem lehet valahogy a gombokat, mert elég idétlen helyre rakták a tűz gombot a készítők. -
Atesz22 #287 thx,na erre nem gondoltam :)))) -
gyuri1989 #286 Hy all
Hefaisztos kulcsánál hogy kell feljutni a másik kojért? -
Scr1pter #285 2* kinyírod a 3as csoportot és utánna jön a nagy -
Atesz22 #284 xiaxtok!
elakadtam lost valleyben,ahogy lecsixok a dinos rexhez es jon a 3 raptor.hiaba olom meg oket megint jon 3,es nem tudom merre kell tovabbmenni,az 1ben a vieses ala be lehetett menni,de itt nem. a felnti hidakra kene valahogy felmenni,de sehol nem lehet felmaxni. segitseg? -
#283 Nekem nem fogta fel az agyam. :o)
Hogy kell a 3.-hoz eljutni? :) -
Djemba #282 kb hány órás a game van 20? -
#281 Hi!
A tra.exe hibát észlelt bla bla...
Kompatibilitás móddal próbálkoztam de úgyse megy. A másolós release van meg, új driver, a gépem ok a game-hez.
Mi lehet a gond? -
#280 sajna így se sikerül.. már párszor öszejöt de azóta megin nem sokszor.. mindig beleugrok a trex szájába... :( -
#279 Beállításoknál eléred.
C:\Documents and Settings\xxx\Dokumentumok\Eidos\Tomb Raider - Anniversary -
norbi17 #278 Hy.
Valaki 1 mentést nem tud adni,amikor már mind a 4 kulcs meg van szerezve,és a kapu is nyitva???
Nem tudok 2 kulcsot megszerezni,már nagyon idegesítő.
Előre is kössz. -
#277 hogy lehet elöhozni azt az ablakot ami elsö inditáskor volt ahol a beállitások vannak?
és hova rakja a mentéseket? -
kejki #276 Előre is egy kis segítség: