2757
-
kejki #355 Nem kell betolni alá a követ. Csak elé kell betolni meghúzod a kart fel a kőre és onnan a felhúzódó ajtóra (ami ha megfogod le fog menni) és gyorsan ugrasz felfelé... -
gyuri1989 #354 Valaki segitene a az a kulcsot nem tom meg szerezni amikor a kapu alá be kel tolni egy kovet csak anyi a gond hogy lara nem bír odáig fel ugrani
-
rage at work #353 Nem, ez nem kiegészítő, teljes játék. -
zitababa #352 Vagy a Legendet fel kell telepíteni főjátéknak és ez egy kiegészítő? -
heringer #351 Azzal jáccok én is semmi baja nincs. -
zitababa #350 Az R55-ös verzióval játszanék. Hibás? -
#349 Azt nemtudom hogy sikerült , vmi hiba lesz,mert havas pályával kezdődik alapesetben -
zitababa #348 De ha elindítom a play game-t a croft manorral indít.Vmit rosszul csinálok?
zita -
#347 Majdnem mindegyik részben van Croft Manor. Ez olyan bónuszhelyszín a maga kis titkaival, felfedeznivalóival.
Semmi köze a főjátékhoz,ami a Play Game menüből indítható. -
zitababa #346 Hello!
Az új Tomb Raider a Croft Manorral kezdődik? Mert van külön Play Croft Manor , de az is ugyanez. A Főjáték a Croft Manor Pálya után indul?
zita -
rage at work #345 Kis segítség neked :
Fuss be háttal valamelyik sarokba, s néha előjön egy bug, hogy a T-Rex csak áll egy helyben, s meg sem mozdul
Ha lövöd folyamatosan, akkor is csökken az életereje, csak nagyon lassan. Itt én addig lőttem, míg elpusztult. -
Akranor #344 Hát nem sikerül a T-Rex nem tom lehet rossz már a shift billetyűm,de már a lassítás amikor bejön csak oldalra gurul semmi extra... :S -
#343 Vmi bannert nem akar alkotni valaki?? :D -
#342 Leengeded a vizet, lent arrébb húzod, felengeded a vizet. -
#341 A 3. követ hol találom a tüzes meg a lerombolt pálya rész után? -
#340 Második kulcsnál, amikor kiszabadítottam a fadarabot és az beakadt a híd alá, azt hogy tudom onnan kiszedni, mert tolni nem engedi? Na most el kell mennem, hmm (gondolkodom), a láncommal ki tudom húzni? -
kejki #339 Annyira nemvagyok messze tőletek. Most kezdtem el Egyiptomot nemtudom hány %. -
#338 Te már jól elől jársz. Hány %-nál vagy? -
kejki #337 -
#336 Értem:)).
A mentés tényleg jó lenne, van amikor gyakran van a checkpoint, de van amikor már nagyon várom. -
#335 Ahhoz, hogy valami kinyíljon, a megfelelő pontokat kell kilőnöd, ha ez megvan, akkor mehetsz tovább fenn a másik oldalon, hogy megnézz egy másik leírást, arról, hogy hogyan nyílik a gömbnél lévő ajtó. -
kejki #334 E betű ha lecsúszika keze -
kejki #333 Na jóreggelt! :)) -
PunkZoli #332 kösz :) eddig észre se vettem:)
amúgy mit kell olyankor csinálni ha megcsúszik a keze? és felkiálltójel? me minden gombot kipróbáltam ,de semmi -
Balinthun #331 a 2. pálya elején vagyok ahol az oszlopokon kell ugrálni ! Ott van a falon egy kép előttem azokat a pontokat rajta és utána világítanak és hallom hogy valami kinyílt ! Ezután mit kell csinálni?????? plz help -
rage at work #330 Nem, nem játszom, majd otthon, csak ilyenkor idegesít, hogy elakadtam, s már mennék haza folytatni :)
A lejtőn nem mertem lecsúszni, inkább a közvetlen mögötte lévő platformra ugrottam, ahonnan le lehetett menni egy gödörbe, abban volt is valami, ezért azt hittem, ott jó felé tartok.
Na mindegy, majd este megnézem. Mondjuk, ha lehetne menteni, s nem kéne minden próbálkozással körbeugrálni a fél világot, nem lenne rossz... -
#329 Pedig arra kell, azon lecsúszol és átugrasz egy másik irányba tartó leejtőre, aztán arról ugrasz egyet, hogy elkapd a lengőkart.
Milyen munkahelyed van, hogy közben játszol:))? -
#328 Csőtök milyen a graf max-on?
Szebb mint a Legend-ben? -
rage at work #327 Vissza arra kell menni, amit a 320-ban írtam ?
-
Atesz22 #326 harmadik a t-rex utan lex
fel kell masni a nagy vizeseses teremben a letran,es a kotel fele kell menni,amerre egy letra all felfele,arra vannak a dinok. -
Atesz22 #325 baxxe meg most sikerult,ha shift-tel ugrok. -
PunkZoli #324 hi,még elején vagyok:) ,és a fogaskerekeket kell megkeresni... 3at...
megvan 2 , kinyílik a vízalatti cucc, de mikor leúszok ,csak egy élet csomag van ott a vizesés alján:( , hol a 3adik? -
rage at work #323 Ha már forog, akkor jó, úgy ugorj, hogy nagyjából vízszintes legyen, mikor épp ráérkezel. -
Atesz22 #322 es van valami extra ugras,mert nekem nem ugrik ra? -
rage at work #321 Ráugrasz a forgó platformra, majd egyből előre, pont oda esel. -
rage at work #320 Felmentem nagyon magasba, szerintem a pálya legmagasabb pontjára.
Ott mintha lett volna egy platform, ami balra lefelé lejtős volt, de nem tűnt túl bíztatónak, mintha a semmibe vezetett volna... -
Atesz22 #319 marmint ugy sima,h nem a forgos? -
#318 Hali
Valaki tart már Egyiptomba? Nagyon elakadtam, forgatni kell négy oszlopot amin minták vannak és sehogy sem tudok rájönni, hogy hogyan kell helyesen forgatni.
-
#317 Ha átmentél a hídon az jó, ezután felfelé kell másznod, aztán lecsúszni, ugrani, csúszni, ugrani....... -
#316 Onnan és az elméletileg sima volt.