2757
-
#35 Jelent meg egy új kép, hát sztem ez is elég szép gesztus... próbálják a menüt is megtartani hagyományosnak:)
kis medipack jeah!:D
és a kereszt helyett is csík van.cikk -
Cat 02 #34 2 ben pedig asszem az 1. pályán (kína nagyfal enyhe utalás xD) -
#33 Mert oda ment a sok újreg meg a flamelők és írosgatták a maguk baromságait, pl hogy megjelent e már mikor jelenik meg én letöltöttem egy oldalról, de a most wantedet indítja el és hasonlók. -
#32 Tudom, hogy azért írtál/írt ilyen gyorsan. Csak azért írtam, mert például, mikor NFS Carbon láz volt, annak is van külön topicja, nagyon is élt. Pedig még rég meg sem volt jelenve még akkor a játék. -
#31 Azért jött rögtön a válasz, mert a topik a kedvenceim közt van és pont most néztem fel. -
#30 Ez poén, rögtön jött válasz is :D De nem csak ez, az összes többi topic is már egyre népszerűtlenedik -
#29 Hát mivel még meg sem jelent a játék, és semmi hír róla így elég nehéz volna életre bírni a topikot. -
#28 De kihalt ez a topic. Sajnos úgy látom, hogy már rajtam kívül nem igazán sok TR fan van Magyarországon :( -
#27 Ez nem az. Még régebben bejelentették, hogy lesz egy interaktív DVD, ahol a távirányító gombokat kell nyomkodni és a tv-n lehet játszani(Ez az). Az Anniversary Edition mint már írták 2007 feb 14 körül jelenik meg és egy teljesértékű játék lesz. -
Djemba #26 Lara Croft Tomb Raider Interactive DVD-CrackPots -
Djemba #25 na ezt is megéltük kint van a game 3.5 gb!!!!
szombaton tették föl nagyon jó a grafika a legendé de sokkal több újjítást vittek bele
jó folytatás -
#24 A rajongók szemében biztos egy szép gesztus lenne. -
#23 A megjelenést 07 tavasz körül tervezik. És mivel 'anniversary' ezért van egy olyan érzésem, hogy Lara szülinapján fog kijönni, február 14-én . Legalábbis én ezt tenném a kiadó helyében -
Emmegki #22 Az 1-ben a 3. pályán (Lost Valley) volt T-rex meg raptorok. Farkasok meg az első 4 pályán. -
#21 meddig húzzák még ?.o -
#20 http://www.gamekapocs.hu/jatek/1921/Tomb+Raider:+10th+Anniversary+Edition+PC -
Cat 02 #19 tess cikk -
#18 de ez a videó nem újdonságokról szól..
ez egy összefoglaló hogy mi volt eddig -
#17 A másodikban is volt T-Rex!A kínai falnál, ahol a lengőn kellett átcsúszni a szakadék felett, ott ha a köveken leereszkedtél-ugráltál, majd létrán lemásztál, és akkor ott volt a T-Rex! Ezt a kerülőt egy sárkányszoborért lehetet tenni, valami résben volt azt hiszem..A harmadik részben is volt T-Rex, sőt, ott már raptorok is! Ez azon a pályán, ahol a repülő fegyverét kellett beindítani,hogy továbbjussunk! Ez meg a Pacific Ocean pályán volt a falu után! Tehát se a T-Rex, se raptorok nem újdonság már:)..
-
Cat 02 #16 :D de asszem abban az első pályán volt rex bár azt kóddal átugropttam mert akadt az a pálya :D (utána rájöttünk h be kell rakni egy cd a meghajtóba és nem akad :o ) -
#15 ja én emléxem rosszul
a másodikben olyan volt, hogy Velence meg ilyenek..
Az elsőnek a második részében volt. :D -
#14 az elsöben tuti volt a másodikban nem emlékszek... -
#13 A graf az szerintem ugyanaz mint a legends-be volt. -
#12 trex a második részben volt -
#11 lol
ennyire lemaradtam a TR sorozatbol:)
má trex meg minden:P -
moralosan #10 Akkor ideje beújítani egy okulárét 8).
Szép, úgyis van PSP-m, arra baromi jó lesz! -
Cat 02 #9 sztem is ua a graf -
#8 én azt nem vettem észre
csak azt, h jó kaki a felbontása a filmnek
meg hogy aranyos módon tud úszni a kamerás a dungeonokban (mint szpesöl effekt) :)
de hogy tuningolt volna a grafi, azt nem látom -
#7 de tuningolt grafikával... -
#6 mindegyik részből részlet -
Cat 02 #5 hmm ez nem a Tomb Radier 2 ? :D
a dínos és farkasos rész legalábis van a 2 ben ... -
#4 -
Thanatos #3 hát én csipem sw zenéjét, meg valamenyire tr-t is de ennek msot igy kb semmi köze nem lett a bevágott jelenetekhez... :PPP -
#2 Videó alatt Star Wars zene :) -
#1 video egyenlöre...
én nagyon dijjaznám ha felujjitanák pl. az elsö részt...