2757
-
kejki #515 Na jóreggelt -
Gyureszka #514 plz help me -
rage at work #513 Nem számít a sorrend. A másik szobában látható képen mutatja, melyik pontokat kell meglőni. -
#512 hány óra volt a végigjátszásod? -
Gyureszka #511 a croft manorban.. -
Gyureszka #510 srácok a labirintusban van az a Q-s cucc? :) az a lassszó vagy mi? a labirintusba az udvarrol lehet menni? nagyon kéne mert minden szobába szinte az kell! help me plz -
ahol a harmadik kereket találtad, ott bukj le a mellette lévő medencébe..
(tyű, de szíp banner)
egyébként ahol a falon a "képet" kell kilövöldözgetni, ott számít a sorrend, vagy egyszerűen csak rajta kell állnom azon a kapcsolón?
-
#508 Igen -
Gyureszka #507 akkor a labirintusban van? - Darksector annyira alma nemvok..... -
#506 jó a banner:) -
#505 Benne van az a nagydarab láb nélküli torzó,ami az eredetiben is van főellenségként?? Jól néz ki? -
#504 Menj akár merre, én is úgy csináltam. Próbáld meg megkeresni a négy ajtó kart és húzd le öket. Ha megvan csináld meg az Atlast, Demoncles, stb. Ez jó taktika. Sok sikert! -
#503 Kész végigtóltam! Elkezdtem elöröl. -
#502 St Francis Folly - kép
Itt egyáltalán merre érdemes nekiindulni ?
-
#501 Mivel a játék pályái megegyeznek a TR1 pályáival, így gondolom, jönnek a Natla-pályák :) S összesen akkor azt hiszem, 15 pályának kell lennie. -
#500 Valaki végigvitte már?
Kiv lennék, hány része/fejezete van.
Egyiptom után mi jön? -
#499 Jah működik lemezről is Ingame-ben, meg csupaszon is, csak a lemez olvasási sebessége belassulásokat eredményezhet...... -
#498 Ő létrehozza a Documents and Settings mappában a saját save könyvtárát. Ha kiírod egy DVD-re a játékot (nem image-ben) s arról indítod, szerintem akkor is tökéletesen működni fog :)
Közben sikerült továbbmenni, beértem a pálya központi termébe, hát látványos, nem mondom :) -
Crash88 #497 én checkpointokból élek , még nem másoltam fel a gépre szal imageből fut :D:D:D:D -
#496 !! Spoiler veszély (kentaurok ápolása) !!
Most végeztem a kentaurokkal. Na szal úgy nyírd ki őket, hogy ugye rage-et maxolod, ekkor először kővé akarnak dermeszteni, majd 2. rage maxnál nekedmegy + belassul az idő. Itt kell jól időzítve félreugrani (célzás + shif + jobb vagy bal irány) megvárva míg a célkereszt befogja a kentaur fejét és tűz. Miközben a páciens szédeleg Q-val ki kell kapni a kezéből a pajzsot. Majd a másik kentaur kezéből is, ugyanezzel a módszerrel. Na ezután, amikor kővé akarnak dermeszteni felkapod a pajzsot, ami tükröz és tádáá az egyik kentaur kövé dermett. Na gyorsan shoti vagy 50-es pisztoly előkap és szarrá kell lőni (lényeg hogy erős fegyóval kell, mert akkor egyből agyon lehet ütni). Majd a másik uraságot is és ennyi az egész.
Legnehezebb része az, amikor időzítve kell ugrani, de kis gyakorlás és menni fog. -
#495 Akkor mondjuk, lehessen választani köztük. Pl a nehézségi fokozatok választásakor. Akkor te végigjátszhatnád mentés nélkül, én meg használnám a quicksave-et....:)
-
#494 Nálam full grafika ilyen:
-
#493 neked, a mentési rendszer így jó ahogy van. De elkényelmesedtünk, nem lehet minden ugrás után quicksavelni mi? ^^ Ha rajtam múlott volna mégritkábbra raktam volna a checkpointokat [ mazohista ] -
#492 Nagyon király, hogy a Francis Folly elején végig kell ugrálni 10 oszlopon, miközben az ember szívrohamot kap, s a legvégén jön ez a falon futás, ahol szépen leesik a földre, s lehet az egészet kezdeni elölről, mivel menteni azt nem lehet.
A kedves készítők a TR1-ből áthozhatták volna a normális mentési lehetőséget is, mert ez így csak kínlódás. -
Akranor #491 ÁÁÁ rohadt kentauroktól nem tudom elvenni a pajzsot.a a vacak csákját elhajitja,de nem talál célt... -
#490 nyugodtan lendülj be a kötélen, és utána ugorj tovább...néha pedig az e-vel megállíthatod a lendülést, és lejjebb meg feljebb mehesz a kötélen... -
jocika #489 Üdv!
Leírná valaki szépen türelmesen, hogy a kötelet hogyan kell használni? Nyomom a space-t meg a Q-t, de utána egyszerűen nem tudom elég gyorsan lenyomni az előre ugrást. Én vagyok béna vagy van valami trükk? -
#488 Közben megtaláltam, kint van a labirintusban. Viszont a tornateremben most szívok, mert az utolsó bizbaszt nem érem el, ha bemész bal oldalt középen. -
#487 még én sem tudom -
#486 De merre van? Mert már én is bejártam az egészet. -
#485 a Croft Manor-ban nincs,meg kell találni -
#484 Sehol már nálad van alapba..... -
Gyureszka #483 hi all!
csak azt akarom kérdezni h a croft manorba hol lehet azt a cuccot megszserezni az a lassót vagy mit :D (Q betű)
köszi! -
Djemba #482 még az elején vok 5%-nál és van egy nagy ajtó és lehet jobbra és balra is menni.Az ajtó fölött van két oszlop és amikor odamek nem tudom mit kell csinálni valaki segítene???
vagy rá kellene ugrani vagy nemtom -
#481 hát....
átlagéletkor befigyel azé
:C -
#480 sztem kuva jókh!! :) -
#479 Köszi. Ezt ki is másolom magamnak. :) -
#478 na bakker, asszem nem is jófele jöttem...
ott tartok egyébként, hogy meglett az a 3 fogaskerék...mind2 ajtót kinyitottam, azután vagyok ahol a #430 komment képe készült...viszont aztán visszafele mentem, de gondolom nem kellett volna :P
de még most sem tudom sajna, hogy merre kéne :S -
kejki #477 JcGross: A vízben van egy barlang keresd meg és ott egy kart kell meghúzni és kinyílik.. -
#476 és ez instant halál?? de legalább aranyos