Tomb Raider: Anniversary Edition
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Én PC-n játszom... Mikor odarohan hozzám felvillan 4 nyíl (le, fel, jobbra, balra ) de hiába nyomok meg valamelyiket is közülük, nem csinál semmit. Nem ugrik el, vagy csak alig...
Mit kell tennem, hogy elugorjon olyan Mátrixosan? :D
Valami plusz gombot is kell nyomni mellé?
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Megvettem a Tomb Raider Anniversary-t a legelején van olyan, hogy start game, meg van olyan is, hogy play Croft Manor. Melyiket válasszam? Mi a kettõ közti különbség?
Mind a kettõ más-más játék? Kiegészítõ?
Közben megtaláltam.
Meg tudnátok mondani a pálya nevét?
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Konkrét önálló története nincs?
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A T-rexet se úgy nyomta le, ahogy azt kell/lehet.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Tudna valaki nekem segíteni? A kentauroknál járok és egyszerûen nem tudok túljutni rajta, hiába lövöm õket addig még negálnak egyszerûen nem hajlandó kivenni a pajzsot a kezébõl. PC-én játszom.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
[email protected]
Volt valakinek olyan problémája a Ciszternánál ,tihocan sírja aszem.Van két "kapcsoló" a földön az egyik leengedi a kerítést, a másik kiszabadítaná a "tutajt" vagy raklapot .Ezekre kell rátolni a kockákat de az utóbbinál lefagy a játék,a kamera felemelkedik és onnan mutatja Larát.Nem lehet megmozdulni vártam pár percig de semmi.Aztán az egyik krokit rá tereltem a kapcsolóra ,ugyanez történt.Visszamentem Midas-ig akkor is.Ennek annyi? <#csodalk>#csodalk>
Nekem ellenfélel nem volt gondom csak az ügyességi részekkel. Fucking ass hole
tessék megnézni ezt a vidiót: feltöltöttem rapidre.
az a fura hogy youtube-on ami fenn van ott simán átugrik de nekem el se ugrik odáig pedig nincs másik út van valami spéci úgró technika vagy mi?
http://rapidshare.com/files/248136981/tra_mit_csin_lok_rosszul.wmv.html
aki tud segíteni írjon nekem mailt, bitte
[email protected]
[email protected]
majd ha eljutottunk egy független kis szobába ahol meghúztunk egy kart, akkor a szoba a tengelye körül fordult egyet, teljesen átalakulva igy.
amire még emlékszek a végén a menekülõs rész. kár hogy itt , bár volt egy kicsi rész, de utána jött a fõgeci és vége is volt a játéknak. kis szaladgálás, majd lecsúszás, még beleférhetett volna:P
nincs valakinek elmentése? meg akarom nézi az összes extrát, de ujra végigvinni emiatt nincs kedvem:)
majd talán az underwordlot. már ha valoban games for wines és vannak bene acsivmentek.:D
vagy ha boxra is magyarul lenne, de sajna arra nem az:( hát õ bajuk, legfeljebb nem veszem meg:P
Megpróbálom
<#worship>#worship>Köszike<#worship>#worship>
lövöd õket, adrenalin vetõdés aztán kikapod a kezükbõl a pajzsot. Amikor elkezdenek kõvé változtató sugarat lõni, felkapod a pajzsot és visszaküldödrájuk (egyszerre csak az egyikre persze), aztán lövöd ezerrel míg szét nem esik.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Egyszerûen nem tok' velük mit kezdeni!!!
Segíííííítséééééég!
lesz igy két nagy szobor. egyiknek az alján van egy ketrec.
a másikon fel kell mászni majd a két szobor közt lesz egy kar arra ugorva kiniylik a ketrec.
csak az kis emelkedõn van és nemtudok odaugrani, persze kis idõ mulva leereszkedik aketrec. :D help
Rákattantam megint mint jó pár évvel ezelõtt!
Tiszta nosztalgia, csak egy kissé komolyabb köntösben :):):):)
THX
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Ezer köszönet és hála!
Azonnal meg is próbálom.
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Akyyy, tedd az olom tomboket a jobb kezebe
Nothing is True, Everything is Permitted
Meglepõdnék, ha itt is ez lenne a megoldás. Bár még nem tudtam játszani ezzel a résszel, a #2709 és 2712-ben vázolt probléma miatt...
Mert a "haladó" szintû telepítés semmivel sem haladóbb az alapnál...
Megpróbálom így is!
2709: alt+ctrl+del, és a direct x telepitest allitsd le, mert amiatt nem megy tovabb
Eljut kb. 95%-ig, és onnan sehova! Egy idõ után már a lemezt sem pörgeti! Se hibaüzenet se semmi!
Fuck, pedig úgy rémlik, hogy anno amikor megvettem, akkor sikerült feltelepíteni, csak azóta le kellett dúrni a gépem, és most hogy a Legend-et végigvittem, így most az Anniversary-val szeretnék próbálkozni
Mi lehet a probléma?
Egy kis segítséget kérnék, egyiptomban van egy rész, ahol kötélen himbálódzva kell falon futni, majd kilendült állapotban a falra merõlegesen elugrani, ehhez kellene segítség, mert nekem mindig csak a fallal párhuzamosan sikerül ugrani. Köszi
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédõüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!