2757
-
Atesz22 #435 meg mindig demoklex ajtajaval kuzdok,az ajto ala tolom a kovet,es igy nem esik le,es utana felkapaxkodok az ajtora,de onnan egyxeruen NEM TUDOK felugrani a nyilasba,mert nem kapja el! ez BUG? mindenkinek sikerult csak nekem nem??? -
norbi17 #434 mentést adjon már valaki,amikor a kentauros rész már megvan.
nem tudom megölni őket.
2 napja szarakodok vele.
előre is kösz
-
#433 Csináltam bannertet:)
V1:
V2:
-
kejki #432 -
kejki #431 Pedig ott fönnt kell csinálni valamit. Nézz jobban körbe van ott egy kar amihez a köteleddel át kell lógnod. -
#430 két rácsot már felhúztam, a harmadikat hogyan? már felmásztam szembe is, kilőttem a mágneses kötelet, himbálózott, aztán nem csinált azzal a lógó akármivel semmit, arra számítottam, majd lerúgja...de nem..
-
barany #429 Help !
Mi a sorrend a falon lévő képnél , amit lőni kell ?
-
kejki #428 LOL. Szenvedek össze-vissza, próbálkozok.. Akárhányszor kijövök írni ide és utána visszamegyek elsőre megcsinálom.. :)) Lehet többet jövök irogatni :D -
kejki #427 Aki esetleg tudja, hogy mit, illetve nemis mit mert azt tudom csak azt nem, hogy hogyan kell .. azt megköszönném, mert az isstennek nembirok rájönni :(
-
a feje mellett fel tudsz ugrani a kőről (jobbra), aztán ott megtalálod az utsó pint is, majd le a víz alá, és onnan már tudni fogod..
-
#425 És bannert is :) -
#424 FAQ-t a népnek !!!!! -
kejki #423 3,89 GB (4 179 742 720 bájt) -
rcsaby #422 Láttam hogy ez kicsomagolos verzió.Valaki meg tudná irni mennyit rak ki. -
#421 Ahoj!
Bakker, segítsetek legyetek szívesek, annyira felidegesített ez fos...lehet láma kérdés lesz, de egyszerűen nem tudom, hogy merre menjnek :D szenvedtem vele már 20 percet, de feladtam...kész, nem tudom, és félek attól, hogy ez egy bug :D ott a kanyarban egyszerűen nem kapaszkodik meg, másmerre meg merre mész??
szóval itt kéne átjutni:
köszi előre is! :P -
#420 Szobor mögöttit a homokos rész nagy termébe nézz szét, ott át kell tornászni magad a másik végébe, ami elvezet a kívánt kapcsolóhoz.
Nekem a bal oldali kaput (szobor felé nézve) nem sikerül kinyitni, azt te hogy nyitottad? -
#419 Megöltem a T-Rexet utánna hova merre, mert csak köre körbe ugrálok, fel kell itt venni valamit? -
bcrics #418 kösz aZ infót -
JcGross #417 ott ahol a célkereszt van, hogy kell eljutni??????????? -
JcGross #416 -
ricsa008 #415 nem nekem pl nem is kell átmásolni megy imageről és doc. sett-be ment is szerintem ez naon jó megoldás -
#414 A törés jó, de a forrásnál bármikor lehet hiba, de meg kell nézned, csak úgy tudhatod meg.... -
bcrics #413 hell nekem ez az r55 verzió jön lefelé és aszt írja az .nfo hogy:
Copy the content of the DVD on your hdd
and no install requierd, only run the *.exe
akkor nem hibás, jó ez így???
minden ok! evvel a töréssel??? -
#412 Nem kell betolni a követ az ajtó alá, csak elé! Utána kart húzd meg, fel a kőre, fel az ajtóra, rögtön az ajtóról a párkányra. -
JcGross #411 Segíccsetek már plíz. már nem tok mit csinálni. csak a 3. kaput kéne kinyitnom de nemtalálom az utat a jobb oldali kapcsolóhoz. azt látom hogy valami folyosó van ott de azt nemtom honnan lehet bemenni. -
Crash88 #410
majd ha lesz több idöm , akkor csinalok par képet , csak a szokás kedvéért :D HavE FuN!
Eyébként az a pisztoly marha jól lő , jó el is volt rejtve :D -
#409 nah nekem mikor betolom a kapu alá, megy minden flotul, csak a fölső rámpán nem kapaszkodik meg... szvsz valami bug lehet, mert szemmel láthatólag simán elérné... pedig már csak az a kulcs kell :'(
itt szvsz csítelni fogok majd, ha addig nem sikerül megcsinálnom, míg ki nem jön egy NO-CLIP csít :) -
Crash88 #408
nagy véletlen ,hogy megtaláltam -
JcGross #407 A követ úgy kell visszatolni, hogy a kapu ráessen és félúton megálljon. Ráugrassz és onnan a kapu szélére ugrassz rá. Onnan a nyílásra.
A köveket meg a kézre kell tenni, mivel az mindent arannyá változtat, azokat meg a szobornál levő lyukakba. De hogy szarezted meg a 3. követ? én az ajtót se tom kinyitni ami a szobor feje mögött van. SEGÍTS!!! PLS! -
Crash88 #406 -
Atesz22 #405 en xivesen segitek,ha te is,mert meg nem tartok ott. a masodik teremben,amire damoklex van kiirva,ott te csak siman lehuztad a kovet anyilasbol,es betoltad a kapu ala,ami vixxaesik? mert en ennyi utan meg nem erem el a nyilast,tul alacsony igy is. :((( -
norbi17 #404 elakadtam azon a pályán,ahol a MIDAS nevű szobor van.
magszereztem mind a 3 dolgot ,ami kellett.
itt mit kell csinálni????
please????
-
Atesz22 #403 ott meg nem tartok sajna...:) -
JcGross #402 Ha valaki tudja, hogy kell azt a részt megcsinálni mikor a szoborhoz 3 aranyat összekell szedni pls mondja meg! Addig megvan mikor a csapdákon kell átmenni (mikor feljönnek az oszlopok) meg mikor a homokvan meg leomlik és ott kell ugrálni. csak azt nemtom a 3. ajtót, hogy nyissam ki. Van 1 kapcsoló fenn, ballra ahogy belépsz a terembe (először) és oda nemtok felmenni. PLS valaki segítsen. -
Atesz22 #401 milyen 3 vlamit? -
norbi17 #400 Hy.
Itt elakadtam.Valaki segítsen.
Megszereztem azt a 3 valamit.
Plaese??????????
-
Atesz22 #399 lehet ez programhiba,h nem eri el? -
Atesz22 #398 nem ertem...ahol a kapu ala kell tolni a kovet,damoklex xobajanal. egy istennek nem tudok felugrani. valami mast is ala kell tolni? -
#397 Na én már a kikötöben tartok, elvette az ellenfél az összes fegyveremet. -
Crash88 #396 sikerült , köszi szépen .
Egyébként a Persiába ez jobban meg volt oldva , h falrol kiugrassz oldalra:D