2757
  • Atesz22
    meg mindig demoklex ajtajaval kuzdok,az ajto ala tolom a kovet,es igy nem esik le,es utana felkapaxkodok az ajtora,de onnan egyxeruen NEM TUDOK felugrani a nyilasba,mert nem kapja el! ez BUG? mindenkinek sikerult csak nekem nem???
  • norbi17
    mentést adjon már valaki,amikor a kentauros rész már megvan.
    nem tudom megölni őket.
    2 napja szarakodok vele.
    előre is kösz
  • AntiHero
    Csináltam bannertet:)
    V1:

V2:

• kejki
  • kejki
    Pedig ott fönnt kell csinálni valamit. Nézz jobban körbe van ott egy kar amihez a köteleddel át kell lógnod.
  • böröczk
    két rácsot már felhúztam, a harmadikat hogyan? már felmásztam szembe is, kilőttem a mágneses kötelet, himbálózott, aztán nem csinált azzal a lógó akármivel semmit, arra számítottam, majd lerúgja...de nem..

• barany
    Help !
    Mi a sorrend a falon lévő képnél , amit lőni kell ?
  • kejki
    LOL. Szenvedek össze-vissza, próbálkozok.. Akárhányszor kijövök írni ide és utána visszamegyek elsőre megcsinálom.. :)) Lehet többet jövök irogatni :D
  • kejki
    Aki esetleg tudja, hogy mit, illetve nemis mit mert azt tudom csak azt nem, hogy hogyan kell .. azt megköszönném, mert az isstennek nembirok rájönni :(
  • böröczk

a feje mellett fel tudsz ugrani a kőről (jobbra), aztán ott megtalálod az utsó pint is, majd le a víz alá, és onnan már tudni fogod..

• Carlos HUN
    És bannert is :)
  • heliosz007
    FAQ-t a népnek !!!!!
  • kejki
    3,89 GB (4 179 742 720 bájt)
  • rcsaby
    Láttam hogy ez kicsomagolos verzió.Valaki meg tudná irni mennyit rak ki.
  • mucsácsó
    Ahoj!

Bakker, segítsetek legyetek szívesek, annyira felidegesített ez fos...lehet láma kérdés lesz, de egyszerűen nem tudom, hogy merre menjnek :D szenvedtem vele már 20 percet, de feladtam...kész, nem tudom, és félek attól, hogy ez egy bug :D ott a kanyarban egyszerűen nem kapaszkodik meg, másmerre meg merre mész??

szóval itt kéne átjutni:

köszi előre is! :P
  • Faki
    Szobor mögöttit a homokos rész nagy termébe nézz szét, ott át kell tornászni magad a másik végébe, ami elvezet a kívánt kapcsolóhoz.
    Nekem a bal oldali kaput (szobor felé nézve) nem sikerül kinyitni, azt te hogy nyitottad?
  • Shep
    Megöltem a T-Rexet utánna hova merre, mert csak köre körbe ugrálok, fel kell itt venni valamit?
  • bcrics
    kösz aZ infót
  • JcGross
    ott ahol a célkereszt van, hogy kell eljutni???????????
  • JcGross
  • ricsa008
    nem nekem pl nem is kell átmásolni megy imageről és doc. sett-be ment is szerintem ez naon jó megoldás
  • DarkSector
    A törés jó, de a forrásnál bármikor lehet hiba, de meg kell nézned, csak úgy tudhatod meg....
  • bcrics
    hell nekem ez az r55 verzió jön lefelé és aszt írja az .nfo hogy:

Copy the content of the DVD on your hdd
    and no install requierd, only run the *.exe

akkor nem hibás, jó ez így???
    minden ok! evvel a töréssel???
  • lalakov
    Nem kell betolni a követ az ajtó alá, csak elé! Utána kart húzd meg, fel a kőre, fel az ajtóra, rögtön az ajtóról a párkányra.
  • JcGross
    Segíccsetek már plíz. már nem tok mit csinálni. csak a 3. kaput kéne kinyitnom de nemtalálom az utat a jobb oldali kapcsolóhoz. azt látom hogy valami folyosó van ott de azt nemtom honnan lehet bemenni.
  • Crash88

majd ha lesz több idöm , akkor csinalok par képet , csak a szokás kedvéért :D HavE FuN!
    Eyébként az a pisztoly marha jól lő , jó el is volt rejtve :D
  • Split
    nah nekem mikor betolom a kapu alá, megy minden flotul, csak a fölső rámpán nem kapaszkodik meg... szvsz valami bug lehet, mert szemmel láthatólag simán elérné... pedig már csak az a kulcs kell :'(

itt szvsz csítelni fogok majd, ha addig nem sikerül megcsinálnom, míg ki nem jön egy NO-CLIP csít :)
  • Crash88

nagy véletlen ,hogy megtaláltam
  • JcGross
    A követ úgy kell visszatolni, hogy a kapu ráessen és félúton megálljon. Ráugrassz és onnan a kapu szélére ugrassz rá. Onnan a nyílásra.

A köveket meg a kézre kell tenni, mivel az mindent arannyá változtat, azokat meg a szobornál levő lyukakba. De hogy szarezted meg a 3. követ? én az ajtót se tom kinyitni ami a szobor feje mögött van. SEGÍTS!!! PLS!
  • Crash88
  • Atesz22
    en xivesen segitek,ha te is,mert meg nem tartok ott. a masodik teremben,amire damoklex van kiirva,ott te csak siman lehuztad a kovet anyilasbol,es betoltad a kapu ala,ami vixxaesik? mert en ennyi utan meg nem erem el a nyilast,tul alacsony igy is. :(((
  • norbi17
    elakadtam azon a pályán,ahol a MIDAS nevű szobor van.
    magszereztem mind a 3 dolgot ,ami kellett.
    itt mit kell csinálni????
    please????
  • Atesz22
    ott meg nem tartok sajna...:)
  • JcGross
    Ha valaki tudja, hogy kell azt a részt megcsinálni mikor a szoborhoz 3 aranyat összekell szedni pls mondja meg! Addig megvan mikor a csapdákon kell átmenni (mikor feljönnek az oszlopok) meg mikor a homokvan meg leomlik és ott kell ugrálni. csak azt nemtom a 3. ajtót, hogy nyissam ki. Van 1 kapcsoló fenn, ballra ahogy belépsz a terembe (először) és oda nemtok felmenni. PLS valaki segítsen.
  • Atesz22
    milyen 3 vlamit?
  • norbi17
    Hy.
    Itt elakadtam.Valaki segítsen.
    Megszereztem azt a 3 valamit.
    Plaese??????????
  • Atesz22
    lehet ez programhiba,h nem eri el?
  • Atesz22
    nem ertem...ahol a kapu ala kell tolni a kovet,damoklex xobajanal. egy istennek nem tudok felugrani. valami mast is ala kell tolni?
  • DanRyu
    Na én már a kikötöben tartok, elvette az ellenfél az összes fegyveremet.
  • Crash88
    sikerült , köszi szépen .
    Egyébként a Persiába ez jobban meg volt oldva , h falrol kiugrassz oldalra:D