2757
  • DarkSector
    okés köszönöm a válaszokat....
  • AntiHero
    YES
    PHOTOSHOP or GIMP (De én Photoshoppos vagyok)
  • JcGross
    Csá. én ott akadtam el mikor ki kell nyitni a templom ajtaját. Az ajtó két oldalán valami kentaurok vannak. meg 1 csomó víz. segítség!
  • DarkSector
    Jah, de paint-el szerintem csak sima képeket lehet csinálni.....meg mondjuk effecteket bele, szerintem valami mással kell, nem?
  • kejki
    **HOSSZÚ HOZZÁSZÓLÁS ALERT**

Akranor: A tűz aattól függ, hogy az előtte lévő párkányon meddig állsz, mert ha rögtön továbbugrasz róla akkor nemtudod megfelelően lenyomni és nem aktiválódik a csapda.

Raven87: Az egy undorító rész. Megpróbálom elmagyarázni, hogyan kell megcsinálni, hogy minnél előbb tovbbjuthass. Először is az egész termet teleengeded vízzel. Elmész a terem leg baloldalába beugrasz a vízbe ott lesz egy törés ahol fel tudsz kapaszkodni és onan el tudsz ugrálni ahhoz a dobozhoz amit először látsz és a leszakadt híd miatt nem tudsz odaugrani. Azt a dobozt belelököd a vízbe. Leengeded a vizet lemászol lennt is van egy csap és a maradék vizet is le tudod engedni. A krokodilokat célszerű közben leölni. A ledobott dobozt vidd be középre és lökd rá arra a négyzetre amelyikkel ki tudsz szabadítani egy "raklap" -ot. Engedd vissza először azon a kicsi részen a vizet és ezt a "raklap"-ot lokd az elzárt rács közelébe. Felmászol teleengeded a termet vízzel és elvileg a legtetején lesz a "raklap" amire felmászva oda tudsz ugrani a szemközti peremre és el tudsz ugrálni a másik dobozig és azt is bele tudod lökni a vízbe. Megint leereszted az egészet és az rátolod a másik négyzetre és a lehajló rácshoz odatolod a "raklap"-ot. Megint felmászol és fel teleengeded megint ^^ és fel tudsz rajta ugrani ahhoz a részhez ahol tovább tudsz jutni. onnan fejest a vízbe airől kiderűl, hogy csatorna és jönnek hamarosan a kentaúrok :D. (Ez a rész nagynon gázos a játékban ezért többször nemis fogom leírni senkinek, hogy hogyan szal jegyezzétek meg a hsz. számát :D)
  • AntiHero
    Photoshop vagy paint vagy akármi:)
  • lalakov
    Erre így nem emlékszem, de a kép alapján, balra ugranék le, aztán fel a fénylő(gyengén) peremre, azon végig, majd ugrás.
  • raven87
    Olyan nekem is volt, hogy nem gyulladt be a tűz, csak mikor 3.-jára probáltam meg csinálni. :)
  • raven87
    Szerintem balra kell elugrani ott van egy kis perem és azon elmászol az ajtóig, majd átugrasz.
  • rage
    Ez pontosan melyik pályán van ?
  • Akranor
    Mitől függ,hogy lesz e tűz vagy sem? Megcsinálom még1x :P
  • mucsácsó
    Még egyszer meg merészelem kérdezni, de jogos lenne a leugatásotok, hogy mit türelmetlenkedem...
    de egyszerűen nem hagy nyugudni a dolog! :D És ilyen csicskaság miatt nem tudom tovább tolni a játékot...
    tehát akkor mégegyszer: valaki a #421-ben leírt problémára tudja a megoldást? ott mi az anyámat kellene??? Egyszerűen nem ugrik el onnan a túloldalra...már próbáltam azzal a kötéllel is, de az meg nem szúródik semmibe bele..
    könyörgöm valaki segítsen! :)
  • raven87
    Itt, amúgy miért nem hajlandó átugrani? Már kb 10-szer próbáltam és egyszer sem kapaszkodott meg.
  • raven87
    Köszi, sikerült.
  • N3v3rland
    Ezen majd besz@rtam

Midas keze...
  • DarkSector
    Hogyan kell banner-t szerkeszteni?????????
    Vagy milyen Progival?
  • rage
    Azt a lógó akármit először lődd le, mielőtt elugrasz a kötéllel
  • AntiHero
    :) amerre ugorhatsz:) irányokat nyomod arra vetődik.
  • kejki
    A tüzes termet meg lehet csinálni tűz nélkül is, ha ügyes vagy, de attól függetlenül, hogy ég a tűz vagy nem akkor is csak 1 rúd van ott a 3. máshol van
  • kirol
    Ja, köszi. Meg mintha megjelent volna valami 4 nyil is.
  • AntiHero
    Ha megnyomod a Shiftet lelassul az idő. ( shiftet bnem csak egyszer kell megnyomni, hanem folyamatosan kell nyomni)
  • Akranor
    Egy apró észrevétel.
    Midas Palace-nél ugye van az összeomlott terem ami végén kinyílik a tüzes terem ajtaja.Na én megcsináltam azt de a emelvényeken a tüz nem égett :)Megszereztem a rudat símán.Viszont mikor a szobohoz mendtem és beillesztettem a (kész arany)rudakat rájöttem még kell 1 :P rohadjon meg :D Na gyors vissza a tüzes terembe rálépek a köre és a fáklyák elindultak...LOL.Most én basztam el valamit vagy másnál sem először égtek.A 3.merre van?
  • kirol
    Mit kell megnyomni és mikor amikor pl. rámtámad egy medve? Valaki shift- et írt. De hogy is van ez?
  • PunkZoli
    lol rájöttem... nem szabad betolni....nc ..ugyanolyan magas lett volna:D
  • minimize
    faszásak a bannertervek, (előbb v1 egy hétig, aztán v2 is egy hétig....),és kaptam használható infót is a kérdésemre!!
  • urbijoe
    minek a telepitös?
  • PunkZoli
    demokles termébe hogy kell bejutni?O.o mert ugye kihúzom fentről a tömböt ,meghúzom a kart és betolom, mert nembírna el... de nem tud megkapaszkodni lara a peremen ha ráugrok:S
  • csgj
    próbálok várni a rendesen tört, telepítős verzióra, de elég nehezen megy... :D Főleg így, hogy látom a képeket, meg azt, hogy mindenkinek tetszik
  • mucsácsó
    valaki #421?
    mert ideg szétb*sz már...ilyen hülyeséget hát :D pedig gondolom rohadt egyszerű a megoldás, de nem jövök rá sehogysem...
  • böröczk

na köszi szépen, már megvan, most épp a lámpákat kilövöldözgetős résznél akadtam el, fogalmam sincs, milyen sorrendben kéne -.-""
  • kejki
    A szoborral szemben van balra is egy kar azt is meg kell húni ami kinyit még egy ajtót asszem. Oda simán fel tudsz ugrani az alatta lévő kis kútnál.
  • raven87
    Légyszves valaki mondja már meg, hogy hol a fenében van a 3. kő amit arannyá kell változtatni? A tüzes teremből meg az összeomlott oszlopos termből már meg van. De hol a 3.?
  • Atesz22
    kejki istencsaxar vagy,nem gondoltam,h mozgas kozben kell elkapni az ajtot! ;))) sikerult.
  • kejki
    A kentaúrokat úgy kell megölni, hogy : mikor belassul és adsz nekik egy Headshot-ot és lenyugszanak a köteleddel kiveszed a kezéből a pajzsot mind2-nek. Amikor kővé akarnak dermeszteni odamész a pajzshoz E-vel megfogod és a sugarad visszairányítod rá és akkor ő dermed kővé. Ilyenkor lőheted mint állat, mert csak ilyenkor sebződnek és így könnyedén ki lehet őket nyírni...
  • iMagination
    A #412-nél leírták hogy kell, én is úgy tudtam bejutni.
  • Atesz22
    en nem arrol bexelek,ott mar jartam a kozepsonek afelett az ajto felett van a kapcsoloja,ahol bejottel a terembe,csak le kell loni annak a tanyernak a kotelet,ami a plafonrol log,es akkor at tudx lendulni,es felxabadul a masik toloka is,amivel a jobb oldalra is at tudx ugrani.
  • kejki
    Én türelmes ember vagyok és elmondom 3x is. Azt a követ NEM kell betolni a vasajtó alá, csak elé kell tolni. Meghúzod a kart fel a kőre onnan az ajtóra és onnan ugrasz egyet felfele és el fogja kapni...
  • heringer
    A T-Rexet hogy kell megölni.Segítsetek.
  • armageddon666
    wow már kijött a gém ? O.o ez akkor az első nemtom hány rész keverve és Legendses stílusban előadva? ^^ első részek történetén halad? csak mert azokkal nem játszottam és érdekelnének ^^
  • sheva94
    én is itt tartok én a leghátsó rácsot nyitottam ki, a középsőt hogy kell?