2757
-
kejki #275 Az elsőre, utána bal oldali késesre megkerülöd lógva és ha jól emlékszem ott lesz vmi ferde amin lecsúszol és ugrasz akkor el tudsz kapni ott a falon egy repedést vagy valamit, után a aköv késes aztán szembe a kiálló 2 perem utána megint a késes és onnan már menni fog -
timantes #274 Kellene a segítséged mégis csak!!!! Itt merre kezdtél ugrálni ??????? bárhogy megyek vagy halál vagy leesés lesz a vége.
-
#273 Köszi, rossz volt a módszerem.
timantes: köszi Neked is.
-
kejki #272 A szoborral szemben 2 kar van bal és jobb oldalt. A bal oldalit ha meghúzod akkor elvileg kinyílik a bal oldali ajtó is asszem ottvan, de lehet hogy keverem most mi merre van. A bal oldali karhoz nem kell semmi különös az alatta lévő kis kútnál fel lehet ugrani. -
timantes #271 megvan végülis felfogta az agyam hogy kell eljutni a 3.hoz , tárgytalan -
timantes #270 légyszi kicsit bővebben segíts már.
szóval:
1. bar: a tüzes teremben volt
2. bar: a lendöntött oszlop adta
3. bar merre van ?????? -
#269 Nem rossz game :)
de mintha az egyben könnyebb lett volna legyűrni a T-Rex-et :D
Istenem mennyi szép emlék! :') -
cadik83 #268 Hello!Egy kis segítségre lenne szükségem,hogy a Perui pályán ahol 1 nagy kaput kell kinyitni,és fel kell menni a kapu fölé a szobrokhoz,ott a bal oldali barlang részben hogyan kell nagyot ugrani hogy elkapja azt a kiálló részt,tehát hogyan kell hátra felé felfelé nagyot ugrani?Aki érti vagy tudja mire gondolok válaszoljon,köszi! -
timantes #267 thx!!! megyek is emgpróbálom begyüjteni a harmadikat -
timantes #266 amikor lelassul az idő akkor állat valószínűleg szemből fog rádtámadni , neked ilyenkor a SHIFT+jobbra/balra kell nyomnod , tehát mellé kell ugranod , ráadásul egy halálos fejlövést is adhatsz... -
kejki #265 OMG ! És ebből 2 van most milesz úristen :D
-
#264 Valaki legyen szíves ossza már meg velem azt az infot, hogy amikor kármilyen állat enraged, akkor az evade-t vagy mit hogy kell használni? Azt énis el tudtam olvasni, hogy Shift+akármelyik íránygomb, de soha és sehogy nem tudtam még kivitelzni. Előbb a shift, aztán az írány, csak bukfencezik egyet, ha egyszerre nyomnám a kettő akkor legugol... Valaki plz segítsen mert már lassan a hajamat tépem az idegtől...HaRrRrRrGh!!! -
#263 OMFG micsoda keblek :D -
kejki #262 van egy 3. bar is és ha megvan mind akkor a szobor kezéhez odamész és belerakod őket és arannyá változnak és akkor már bele tudod rakni. Tök poén ha ráállsz, próbáld ki. -
kejki #261 Yuhii továbbjutottam :D
Az előző kép amit belinkeltem az egy nagyon gáz rész. Föl és le kell mászkálni kb 20x ráadásul még 4 kroki is van :S -
#260 valaki tudna küldeni egy mentést pont a t-rex után?
sehogy se sikerül... tudom hogy hogyan kéne de mindig roszkor nyomom a gombot és nem megy.. :(:(:( -
timantes #259 ÁÁHH elakadtam , ma itt be is fejezem , aki járt itt azt kérem segítsen:
Colossus a pálya neve ( még mindig a 2. nagypályán van az aréna után ):
Megszereztem 2 LEAD BAR-t ( egyiket a tüzes oszlopoktól , a másikat az összedőlt teremből ) na és ezután mit ??? mert ezt a két tárgyat nem tudom a kolosszusba illeszteni sőt jelenleg fogalmamsincs mit si kéne csinálni. Szóval aki felismeri hogy itt járt az kérem segítsen!!!!
-
kejki #258 aztán jön a T-REX és megesz úgyhogy óvatosan :DD -
timantes #257 FELJUTNI , tehát ne a földszinten keresd -
timantes #256 van azon a pályaszakaszon egy híd ami felvan kötve és nincs leeresztve , aszem a bejárattól balra!!! NA a hid előtt van egy barlang ahova bekell gurolni vagy hasonló , nem egyszerű feljutni oda. -
#255 és a dinokat hol találom?
-
timantes #254 ez tök jó , nekem meg 45 :D , mindenki itt fog elakadni az 100% -
timantes #253 amúgy böngészd végig a képeket és megtudod -
timantes #252 nem rosszabb , csak nincs benne a nextgen mód -
timantes #251 nekem 45. körül sikerült , jó próbálkozást , amugy ezt a részt gamepaddal ajánlatos megcsinálni -
kejki #250 Az első valami alap helyen fog sincs :D a másodikhoz leszakad egy híd és megmarad egy foga amin át kell himbálózni ez van a vízesés bal oldalán, a harmadik meg valahol a dínók után. Pontosabb leírást nemtudok adni sajna mert nehéz elmagyarázni meg nemis emlékszek annyira :D -
#249 Hol van az a harmadik fogaskerék? Az istenbe sem találom. Az első kettő mán megvan! -
Bence9292 #248 Hello! Szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet a videókártya beállításokat előhozni (felbontás, effektek stb), mielőtt indítom a játékot. Amikor először indítottam akkor megkérdezte, de nem jól állítottam be és most szeretném átállítani, de nem találom sehol. Játékból sajnos nem tudom állítani, mert a "tra.exe hibát észlelt, ezért leállt" hibával kidob. Köszönöm a választ! -
#247 Ennek a Legend -hez képes akkor rosszabb a grafikája? -
Djemba #246 hatalmasan jó ez a game -
Code92 #245 nah kipróbáltam a gammát...hát még így egy ilyen szép graffal is csak egy közepest ér meg nálam...lehet h. mostanában nagyon rá vok aállva a multi gamákra és ezért , de nem hinném, a leend az jó volt, ez most v.hogy nem jött be pedig a legendhez képest kicsit több lövöldözős rész volt benne amit hiányoltam a legiből, de ennek ellenére nem ütött akkorát mint amekkorára számítottam. -
kejki #244 Aki esetleg tudja mi itt a teendő az ossza meg velem is .
-
kejki #243 Az oszlopokon fel kell ugrálni (értelem szerűen a legalacsonyabbon kezdve) az bal oldali párkányra asszem és ott tovább tudsz a köteleddel himbálózni a gömb mellé ahol van egy ábra és megfelelő jeleket meglőve kinyílik a gömbhöz vezető kapú.. (erre gondoltál úgyis?) -
#242 Olyan is lesz?:(
Nem, miután beszéltem Pierre-rel, észrevettem egy körformát a padlón, amire ha ráállok felnyíllik egy rács, mivel amint lemegyek róla azonnal lemegy a rács gondoltam keresek rá valami súlyt, ezért felmászom az oszlopokon átugrom az egyik oldalra és mennék ahhoz a gömbhöz (vagy valami olyasmi, azt néztem ki súlynak), de van egy tartó fenn amire fellőve a láncomat kéne átsétálni (gondolom én) a falon, de amint felugrom és beakasztom, azonnal be is akadok és nem mozdul semerre sem, ha elengedem a lánctartó gombot akkor sem enged, csak ugrani tudok, akkor meg leesem. -
#241 Arra gondolsz amikor kések jönnek ki a földből meg a kardok esnel le a plafonról?
Ott én vagy 50-szer próbáltam mire megcsinálta, bár fogalmam sincs hogy jött össze. -
#240 Az 5. pályán (vagy 2. nagy pálya), ahol azok a hatalmas oszlopok vannak, kéne a vasláncommal a falon szaladnom, de mindig beleakadok a falba, mit kéne itt nyomni? Már vagy 6-szor leestem.:-(( -
#239 gyerekek a gémpadot hol lehet kalibrálni?vagy csak azt használhatom,amit automatice kioszt? -
Code92 #238 az jó mert x700pro-m van 256bm-vel ami ugyen nem nagy szám de ha ti mondjátok akkor elhiszem h. megy full graffban. -
timantes #237 röccenés nélkül elfut sztem egy ati 9700 és egy 6600al max grafikán , gyengébb grafikán meg ennek a fele se kell , köszönhető a ps2 portnak -
#236 Nincs neki nagy vasigénye..
Nálam 1280-ba 4XAA-val 8XAF-el maxon tökéletesen megy (80-130 fps) pedig nincs 1 erőművem.