2757
  • csgj
    most persze amikor mégis játszani akarok vele, nemtom leszedni... :P
  • Gyureszka
    aha de ha bemész a könyvtárba onnan hogy tudunk kijönni? ha tudod akkor megvan oldva! elmondom ha elmondod :D
  • JcGross
    Én csak azt tudom, hogy hogy kell bemenni a labirintusba. Vagyis szerintem. Először is meg kell találni valami speckó eszközt amit odaviszel a vízpumpához.aztán szerzel vizet a vödörbe - amit ott találsz meg a könyvtárnál a titkos alagútban (ha jó emlékszem)- amivel majd lelocsolod a tüzet a kandallónál ami mögött már kinyitottad a falat 1 ládával. onnan kiszeded a nyilat, és elviszed a labirintus bejáratához.
    Eddig jutottam el az elméletemmel. csak az 1. rész nincs meg, hogy hol az a Speckó dolog ami a szivattyúhoz kell.
  • raven87
    Oké. :)
  • Akranor
    A stori ua. mint az első résznek. (remake)
  • Seth
    Van rendes sztorija
  • Gyureszka
    nekem is megvan :D
  • csgj
    van rendes fő története is, vagy csak végig kell okoskodni és ugrálni a pályákat?
  • Gyureszka
    JcGross te megtaláltad a croft manorban azt a lasszót vagy miT? ha igen hol? (ha a labirintusban akkor oda mivel/hogyan mentél be?)
  • AntiHero
    A győrőt fentről lehet csak eltalálni!
    Mász fel a másik oldalon és lőd ki!
    De csak fentről lehet alúlról nem!
  • Gyureszka
    hova fentebb?
  • Senkkik
    azt majd az egyik oladlirányból visszafele le tudod lőni.. fel lehet menni annak a résznek a tetejére ahol becsukódtak a kapuk..
  • mucsácsó
    úgy céloztam, ennyire ne nézz lámának azért légyszi :)
    mindegy, köszi azért, megvan már...pont most, de már nemtom mióta itt szenvedtem :D
    feljebb kellett mászni, és csak úgy lehetett pf.. :D
  • JcGross
    Azt kell lelőni ami tartja. Azt a gyűrűt vagy mi a f@szt.
    Az #575-ben leírtakra szeretnék választ kapni.
  • Akranor
    Nyomj egy "Y" és célozz úgy.
  • Gyureszka
    itt járok én is :)
  • Akranor
    Szólj ha rájössz a terem tetéjén mit kell csinálni :) Én feladtam :P
  • mucsácsó
    bakker már...
    nem hiszem el, már nem tudom mióta lövöm ezt a lógó szart, de az Istenért sem esne le...már ellőttem rá az összes shoti lőszert, meg egy kilót is a pisztolyéból, de nem hatotta meg igazán...
    visszaolvastam, és ott írtátok, hogy le kéne ezt a szarságot lőni, de egyszerűen nem esik le....
    [egyébként ott vagyok, hogy felnyitottam már 2 rácsot]

help me, pls! :)
  • raven87
    Nyugi én is ott vagyok és én se tudom mikéne neki. :)
  • raven87
    Bocsi a kirohnásért. Azóta már sikerült megcsinálni. :)
  • JcGross
    csá
    Croft manorba valaki megtalálta, hogy hogy lehet meg mivel beintítani a vízpumpát?
    Ha igen akkor az hol van? A másik pedig a zár meg a doboz, oda mit kell tenni? Az ott van mikor felmény a lépcsőn, jobbra fordulsz, ott is felmégy és a 2. ajtón túl a folyosó végén (asszem). Ott van 1 zár amit nem lehet kinyitni. Help plsplsplsplsplsplsplspls...
  • Akranor
    Nem tud valaki ezen segíteni? #558
    1 órája lassan,hogy ezen szopok
  • DanRyu
    Ebbe meg tetszenek a különféle akrobatikus ugrások. A shift meg a space gomb kombinálásával.
  • Gyureszka
    a croft manorba hogy juthatok be a labirintusba? kell valami tárgy hozzá azt hol találom?
  • DanRyu
    A kentauroknál én is szívtam sokat. Nehéz is meg rá kellett jönnöm, hogy a pajzsot ki kell kapni a kötéllel a kezükböl.
  • rage at work
    A pályák alapjai ugyanazok, viszont sok változtatással, hiszen az alap Tomb Raiderben szinte semmit sem lehetett csinálni, csak ugrani, lőni meg futni.
  • Seth
    Mintha nem is ugyanaz a játék lenne, ritkán fedeztem fel hasonlóságokat, illetve a jobb részletesebb graf miatt ugyanaz a helyszín(helyzet) is tök másképp fest. Szóval nyugodtan állj neki, nemtom mi a francot kérdezgetsz már 2 napja:)
  • rage at work
    Hm, ezt a játékot a Tomb Raider rajongóknak büntetésből készítették ?
    :-)
  • Akranor
    Ott majdnem tönkre ment az egerem :) min. fél órát szenvedtem vele
  • raven87
    A rohadt büdös kentaur anyukat b*sszák meg!!!! -ök.
  • DarkSector
    Akkor ez a gém ugyanaz mint az Tomb Raider 1, vagy vannak változtatások a pályákban, vagy a játékmenetben??
    Szóval, ha valaki nyomott az első résszel, akkor mi különbséget lehet látni a grafikán kívűl????????????????
  • Akranor
    Na feladom :)
    #558. A felém eső gyűrű oda tudok csákjázni,de a szemközti falra már nem. Pedig arra van a továbbjutás szerintem...Úgy látom mintha annak le kellene nyílnia csak épp nem tudom ,hogy hogyan :S.A bal oldali két repedéssel igaz közel tudok kerülni a szemközti falhoz ,de ha oldalazva kapaszokok+ugrok akkor sem csinál vele semmit :(
    pls. valaki mondja meg mit csináljak :)
  • raven87
    Köszi.
  • DanRyu
    Megvan az idö 14:15:49 és 86%-ra teljesítettem a játékot.
  • böröczk
    huh, köszönöm, tényleg úgy volt : D már "csak" két kulcs hiányzik
  • DanRyu
    Alul a vízben meghúzól egy kart és kinyílik a kapu. Pierrel találkozol, egy kis beszélgetés után lerendezed. Elmenekülnel, de mikor kiér életre kelnek a kentaurok és megölik öt. Utána kell megküzdened a kentaurokkal.
  • Seth
    hát ha pl loadolsz akkor ott írja az időt, feltéve ha megvan még az utolsó mentésed. Ha nincs akkor kábéra
  • Akranor

Talán így...ha így se noob vagyok :(
  • raven87
    Nem itt jönne az a rész mikor megtámadnak a kentaurok? Csak mert engem baromira nem akar megtámadni semmi se :S

• DanRyu
    A végén írja vagy visszaemlékezve?