2757
-
csgj #595 most persze amikor mégis játszani akarok vele, nemtom leszedni... :P -
Gyureszka #594 aha de ha bemész a könyvtárba onnan hogy tudunk kijönni? ha tudod akkor megvan oldva! elmondom ha elmondod :D -
JcGross #593 Én csak azt tudom, hogy hogy kell bemenni a labirintusba. Vagyis szerintem. Először is meg kell találni valami speckó eszközt amit odaviszel a vízpumpához.aztán szerzel vizet a vödörbe - amit ott találsz meg a könyvtárnál a titkos alagútban (ha jó emlékszem)- amivel majd lelocsolod a tüzet a kandallónál ami mögött már kinyitottad a falat 1 ládával. onnan kiszeded a nyilat, és elviszed a labirintus bejáratához.
Eddig jutottam el az elméletemmel. csak az 1. rész nincs meg, hogy hol az a Speckó dolog ami a szivattyúhoz kell. -
#592 Oké. :) -
Akranor #591 A stori ua. mint az első résznek. (remake) -
#590 Van rendes sztorija -
Gyureszka #589 nekem is megvan :D -
csgj #588 van rendes fő története is, vagy csak végig kell okoskodni és ugrálni a pályákat? -
Gyureszka #587 JcGross te megtaláltad a croft manorban azt a lasszót vagy miT? ha igen hol? (ha a labirintusban akkor oda mivel/hogyan mentél be?) -
#586 A győrőt fentről lehet csak eltalálni!
Mász fel a másik oldalon és lőd ki!
De csak fentről lehet alúlról nem! -
Gyureszka #585 hova fentebb? -
#584 azt majd az egyik oladlirányból visszafele le tudod lőni.. fel lehet menni annak a résznek a tetejére ahol becsukódtak a kapuk.. -
#583 úgy céloztam, ennyire ne nézz lámának azért légyszi :)
mindegy, köszi azért, megvan már...pont most, de már nemtom mióta itt szenvedtem :D
feljebb kellett mászni, és csak úgy lehetett pf.. :D -
JcGross #582 Azt kell lelőni ami tartja. Azt a gyűrűt vagy mi a f@szt.
Az #575-ben leírtakra szeretnék választ kapni. -
Akranor #581 Nyomj egy "Y" és célozz úgy. -
Gyureszka #580 itt járok én is :) -
Akranor #579 Szólj ha rájössz a terem tetéjén mit kell csinálni :) Én feladtam :P -
#578 bakker már...
nem hiszem el, már nem tudom mióta lövöm ezt a lógó szart, de az Istenért sem esne le...már ellőttem rá az összes shoti lőszert, meg egy kilót is a pisztolyéból, de nem hatotta meg igazán...
visszaolvastam, és ott írtátok, hogy le kéne ezt a szarságot lőni, de egyszerűen nem esik le....
[egyébként ott vagyok, hogy felnyitottam már 2 rácsot]
help me, pls! :)
-
#577 Nyugi én is ott vagyok és én se tudom mikéne neki. :) -
#576 Bocsi a kirohnásért. Azóta már sikerült megcsinálni. :) -
JcGross #575 csá
Croft manorba valaki megtalálta, hogy hogy lehet meg mivel beintítani a vízpumpát?
Ha igen akkor az hol van? A másik pedig a zár meg a doboz, oda mit kell tenni? Az ott van mikor felmény a lépcsőn, jobbra fordulsz, ott is felmégy és a 2. ajtón túl a folyosó végén (asszem). Ott van 1 zár amit nem lehet kinyitni. Help plsplsplsplsplsplsplspls... -
Akranor #574 Nem tud valaki ezen segíteni? #558
1 órája lassan,hogy ezen szopok -
#573 Ebbe meg tetszenek a különféle akrobatikus ugrások. A shift meg a space gomb kombinálásával. -
Gyureszka #572 a croft manorba hogy juthatok be a labirintusba? kell valami tárgy hozzá azt hol találom? -
#571 A kentauroknál én is szívtam sokat. Nehéz is meg rá kellett jönnöm, hogy a pajzsot ki kell kapni a kötéllel a kezükböl. -
rage at work #570 A pályák alapjai ugyanazok, viszont sok változtatással, hiszen az alap Tomb Raiderben szinte semmit sem lehetett csinálni, csak ugrani, lőni meg futni. -
#569 Mintha nem is ugyanaz a játék lenne, ritkán fedeztem fel hasonlóságokat, illetve a jobb részletesebb graf miatt ugyanaz a helyszín(helyzet) is tök másképp fest. Szóval nyugodtan állj neki, nemtom mi a francot kérdezgetsz már 2 napja:) -
rage at work #568 Hm, ezt a játékot a Tomb Raider rajongóknak büntetésből készítették ?
:-) -
Akranor #567 Ott majdnem tönkre ment az egerem :) min. fél órát szenvedtem vele -
#566 A rohadt büdös kentaur anyukat b*sszák meg!!!! -ök. -
#565 Akkor ez a gém ugyanaz mint az Tomb Raider 1, vagy vannak változtatások a pályákban, vagy a játékmenetben??
Szóval, ha valaki nyomott az első résszel, akkor mi különbséget lehet látni a grafikán kívűl???????????????? -
Akranor #564 Na feladom :)
#558. A felém eső gyűrű oda tudok csákjázni,de a szemközti falra már nem. Pedig arra van a továbbjutás szerintem...Úgy látom mintha annak le kellene nyílnia csak épp nem tudom ,hogy hogyan :S.A bal oldali két repedéssel igaz közel tudok kerülni a szemközti falhoz ,de ha oldalazva kapaszokok+ugrok akkor sem csinál vele semmit :(
pls. valaki mondja meg mit csináljak :) -
#563 Köszi. -
#562 Megvan az idö 14:15:49 és 86%-ra teljesítettem a játékot. -
#561 huh, köszönöm, tényleg úgy volt : D már "csak" két kulcs hiányzik -
#560 Alul a vízben meghúzól egy kart és kinyílik a kapu. Pierrel találkozol, egy kis beszélgetés után lerendezed. Elmenekülnel, de mikor kiér életre kelnek a kentaurok és megölik öt. Utána kell megküzdened a kentaurokkal. -
#559 hát ha pl loadolsz akkor ott írja az időt, feltéve ha megvan még az utolsó mentésed. Ha nincs akkor kábéra -
Akranor #558
Talán így...ha így se noob vagyok :( -
#557 Nem itt jönne az a rész mikor megtámadnak a kentaurok? Csak mert engem baromira nem akar megtámadni semmi se :S
-
#556 A végén írja vagy visszaemlékezve?