2757
-
#555 Jól mondod én ma szenvedtem a múmia Laras résznél. Megmondom öszintén olyannyira nehéz a játék, hogy néha már az ordítás jött rám. -
#554 jaj erre emlékszem az eredtiből, de már nem is tudom mit kell csinálni,asszem bele kell vezetni egy lyukba -
Akranor #553
Nem csinál vele semmit :S ötlet? :P -
kejki #552 LOL baszus ez kész. Lassan kezd az idegeimre menni a játék annyira kiba*** velem :/// Kezd piszkosul nehéz lenni és még megis szivat hogy saját magam tükörképét lövöm mint egy barom :DDD
-
kejki #551 Jól emlékszel kifele az ajtó simán elbír szal nincs gond aha az a kő véletlenül beragadt -
Pleomax365 #550 Sziasztok!
Aki tud linket adni e-nagyszerű játék borítójárol:D
Front&back cover kéne:S
NEMBAJ HA KÜLFÖLDI!!
Aki tud segíteni, az segítsen!
Előre is kösz
Bye -
#549 ezt nemértem. Ez a kő arra kellett hogy bejussál a terembe nem??? Kifelé simán felvisz az ajtó - vagy rosszul emlékszem?? -
#548 nem tudom tolni se, semmi.. ha itt szúrtam el, valaki előtte, utána vagy valahol ennek a résznek a közelében tudna nekem mentést adni? -
#547 na megvagyok, viszont van egy kis probléma visszafelé...
asszem a kavicsot nem éppen a legjobb helyre toltam be..pont középre, az istennek sem akar így kimenni.. bentragadtam volna? mert az nagyon kellemetlen, ugyanis két mentésem van, és mindkettő már a termen belül..megőrülök
-
Akranor #546 Valaki az #541 ? -
#545 igen, az már megvan, de a kötéllel nem sikerül átugrani az oszlopra, mert a faltól túl távol van, és mindig leugrik/esik -
kejki #544 Ha elugrálsz jobbra ott a falon egy kapaszkodó izé amit a köteleddel el tudsz kapni -
kejki #543 Lara cica mérges :D
-
#542 ez fogalmam sincs már, kinek a terme, de hogy kell a szembe lévő kövekre átjutni.. onnan pedig ahhoz a kapcsoló szerűséghez..
(medipack megvan, onnan eljutok a kampóig is, ahonnan elvileg át kéne lendülni a mágneses kötéllel, de lehetetlen, mert az oszlop beljebb van, és nem éri el, folyton leesik..
-
Akranor #541 http://www.kepfeltolto.hu/?img=1evm
Talán így jobban látszik. -
kejki #540 Elvileg fölötted van vami párkány oda fel tudsz ugrálni és onnan elvileg a lasszóddal le tudod húzni, ha jól emlékszem. -
Akranor #539 http://www.kepfeltolto.hu/?img=1ev5 -
Akranor #538 http://www.kepfeltolto.hu/2007/5/24/1ev5.jpg
Na tehát a pirossal jelölt résszel nem tudok mit kezdeni :S -
#537 baaaaaaaazdmeggggggggg h megkora nyomorég vaggyooook:DDDDDD köszi de erre rájöhettem volna iazán magam is csak mozgatni kellet egy kicsita köcsög követ:D -
#536 jojo erre én is gondoltam. nade ezt a halat se tudom vissza zárni mert mindig ellöki a 400 kilos követa viiz -
#535 Ha megfordulsz akkor a másik oldalon is van egy kő, azt egy szintell lejebb viszed majd a lenti "halat" is elzárod. :) Akkor a tutajt arrébb tudod húzni. -
na pirossal azt jeleztem h onan elhuztama hal szájábola kocskát igy elkezdte ontzanai vizet, zöldel meg h ode kéne a kis tutaj ami beakadt alul és h gondolom ugy kell bejutni a cuccért:D jol elmegaryáztam?:D -
kejki #533 Engedd le a vizet húzd alrébb engedd vissza...
Egyébként, ha linkeltek képet ide akkor talán könyyebb segíteni, mert ígylátatlanba ki tudja ki mire gondol, mert elég sok a hasonló rész. -
#532 Zárd el a vizet és akkor tologathatod. -
#531 amugy nincs ehez valahol egy végig játszás mert már cikinek érzem magam h ilyen hülye vagyok:D szoval van egy terem a második pályán. teli engedem vizzel és meghuzok egy kart kijön egy kis fatutaj de megakad at alattam lévö emelet kis folyosáján de mivel viz alatt nem lehet greplinhuuukozni ezért . help? -
Akranor #530 Themple of Khammon-nál van a medencés terem.Feljutok addig míg a csákját a menyezeti (kígyó formás kampóba) lehet lőni.De ott megállt a tudomány a szemközti ugyan ilyen kampóba ami függölegesen helyezkedik nem lehet becélozni :S Hiába ugrálok,lendülök stb... ötlet? -
#529 Damocles bejáratához merre felé kell bemászni? Már mindenfelé próbáltam és az istenért se sikerül. Thx. -
#528 köszi
most viszont az összes tököm kivan ezzel a görög termes résszel... bemegyek minden terembe egy kivételével, de csak félig nyílnak ki a csapdás ajtók, azok is csak rövid időre.. zizz már -
#527 Igen az -
#526 Csőtök!
Akkor jól hallottam, hogy ez egy Tomb Raider 1 Remake lényegében? -
kejki #525 Pfújj bánya...sötét.. -
Kaslerka #524 Ha feljutsz a golyóig mellette jobbra van egy ajtó. Rajta egy kép amin vannak gyémántok. A golyó elött a falon azokat a pöttyöket lödd meg ahol a gyémántok vannak a jobb oldali ajtón. aztán ha kinyilt és továbbmész akkor megint lesz egy kép amin 4 helyen kell meglöni és kinyilik a golyós ajtó. :) remélem sikerült teljesen összezavarnom. :) -
#523 olvass vissza kicsit -
#522 megoldottam:D de azért köszi -
#521 már rájöttem ha kis golyot kell a gombra rakni de h viszem le a golyot ha nem tudok bejutni?:S -
#520 hello bocsi h ilyennel zavarok de elakadtama második pályán ilyen görög szerüség:) kilödöztem az emeleten a luykakata falon de jobb oldalra fel nem tudk átmenni. h tudok feljutni mert akárhogy ugrálok a oszlopokon nem megy. -
Kaslerka #519 Ha jól emlékszem akkor a 2 lábfejét, aztán az alsógatyája fölött közvetlen és a jobb tenyerét, vagy valami ilyemsi. :) -
#518 amit kinyitottál ajtót,azon keresztül átugrálsz egy jobb oldali nyílásba, ott lesz egy ilyen kép , ami mutatja a kombinációt
amúgy ha jól emlékszem, mindkét lábfej, a has, és a jobb kézfej(már a mi szemszögünkből a jobb) -
köszi, meg is van : )
most viszont hogyan tovább? : D mert csak keringek körbe körbe, de semmivel sem tudok mit kezdeni.. azt vágom, hogy a nagy gömböt kéne a lenti kapcsolóra tolni, de hogyan jussak be a nagy gömbhöz, ami rács mögött van? : D
-
kejki #516