2757
  • DanRyu
    Jól mondod én ma szenvedtem a múmia Laras résznél. Megmondom öszintén olyannyira nehéz a játék, hogy néha már az ordítás jött rám.
  • Seth
    jaj erre emlékszem az eredtiből, de már nem is tudom mit kell csinálni,asszem bele kell vezetni egy lyukba
  • Akranor

Nem csinál vele semmit :S ötlet? :P
  • kejki
    LOL baszus ez kész. Lassan kezd az idegeimre menni a játék annyira kiba*** velem :/// Kezd piszkosul nehéz lenni és még megis szivat hogy saját magam tükörképét lövöm mint egy barom :DDD
  • kejki
    Jól emlékszel kifele az ajtó simán elbír szal nincs gond aha az a kő véletlenül beragadt
  • Pleomax365
    Sziasztok!
    Aki tud linket adni e-nagyszerű játék borítójárol:D
    Front&back cover kéne:S
    NEMBAJ HA KÜLFÖLDI!!
    Aki tud segíteni, az segítsen!
    Előre is kösz
    Bye
  • Seth
    ezt nemértem. Ez a kő arra kellett hogy bejussál a terembe nem??? Kifelé simán felvisz az ajtó - vagy rosszul emlékszem??
  • böröczk
    nem tudom tolni se, semmi.. ha itt szúrtam el, valaki előtte, utána vagy valahol ennek a résznek a közelében tudna nekem mentést adni?
  • böröczk
    na megvagyok, viszont van egy kis probléma visszafelé...
    asszem a kavicsot nem éppen a legjobb helyre toltam be..pont középre, az istennek sem akar így kimenni.. bentragadtam volna? mert az nagyon kellemetlen, ugyanis két mentésem van, és mindkettő már a termen belül..megőrülök

• Akranor
    Valaki az #541 ?
  • böröczk
    igen, az már megvan, de a kötéllel nem sikerül átugrani az oszlopra, mert a faltól túl távol van, és mindig leugrik/esik
  • kejki
    Ha elugrálsz jobbra ott a falon egy kapaszkodó izé amit a köteleddel el tudsz kapni
  • kejki
    Lara cica mérges :D
  • böröczk
    ez fogalmam sincs már, kinek a terme, de hogy kell a szembe lévő kövekre átjutni.. onnan pedig ahhoz a kapcsoló szerűséghez..
    (medipack megvan, onnan eljutok a kampóig is, ahonnan elvileg át kéne lendülni a mágneses kötéllel, de lehetetlen, mert az oszlop beljebb van, és nem éri el, folyton leesik..

• Akranor
    http://www.kepfeltolto.hu/?img=1evm
    Talán így jobban látszik.
  • kejki
    Elvileg fölötted van vami párkány oda fel tudsz ugrálni és onnan elvileg a lasszóddal le tudod húzni, ha jól emlékszem.
  • Akranor
    http://www.kepfeltolto.hu/?img=1ev5
  • Akranor
    http://www.kepfeltolto.hu/2007/5/24/1ev5.jpg
    Na tehát a pirossal jelölt résszel nem tudok mit kezdeni :S
  • Nivea
    baaaaaaaazdmeggggggggg h megkora nyomorég vaggyooook:DDDDDD köszi de erre rájöhettem volna iazán magam is csak mozgatni kellet egy kicsita köcsög követ:D
  • Nivea
    jojo erre én is gondoltam. nade ezt a halat se tudom vissza zárni mert mindig ellöki a 400 kilos követa viiz
  • raven87
    Ha megfordulsz akkor a másik oldalon is van egy kő, azt egy szintell lejebb viszed majd a lenti "halat" is elzárod. :) Akkor a tutajt arrébb tudod húzni.
  • Nivea

na pirossal azt jeleztem h onan elhuztama hal szájábola kocskát igy elkezdte ontzanai vizet, zöldel meg h ode kéne a kis tutaj ami beakadt alul és h gondolom ugy kell bejutni a cuccért:D jol elmegaryáztam?:D
  • kejki
    Engedd le a vizet húzd alrébb engedd vissza...
    Egyébként, ha linkeltek képet ide akkor talán könyyebb segíteni, mert ígylátatlanba ki tudja ki mire gondol, mert elég sok a hasonló rész.
  • lalakov
    Zárd el a vizet és akkor tologathatod.
  • Nivea
    amugy nincs ehez valahol egy végig játszás mert már cikinek érzem magam h ilyen hülye vagyok:D szoval van egy terem a második pályán. teli engedem vizzel és meghuzok egy kart kijön egy kis fatutaj de megakad at alattam lévö emelet kis folyosáján de mivel viz alatt nem lehet greplinhuuukozni ezért . help?
  • Akranor
    Themple of Khammon-nál van a medencés terem.Feljutok addig míg a csákját a menyezeti (kígyó formás kampóba) lehet lőni.De ott megállt a tudomány a szemközti ugyan ilyen kampóba ami függölegesen helyezkedik nem lehet becélozni :S Hiába ugrálok,lendülök stb... ötlet?
  • mozesapo
    Damocles bejáratához merre felé kell bemászni? Már mindenfelé próbáltam és az istenért se sikerül. Thx.
  • böröczk
    köszi

most viszont az összes tököm kivan ezzel a görög termes résszel... bemegyek minden terembe egy kivételével, de csak félig nyílnak ki a csapdás ajtók, azok is csak rövid időre.. zizz már
  • Seth
    Igen az
  • DarkSector
    Csőtök!
    Akkor jól hallottam, hogy ez egy Tomb Raider 1 Remake lényegében?
  • kejki
    Pfújj bánya...sötét..
  • Kaslerka #524
    Ha feljutsz a golyóig mellette jobbra van egy ajtó. Rajta egy kép amin vannak gyémántok. A golyó elött a falon azokat a pöttyöket lödd meg ahol a gyémántok vannak a jobb oldali ajtón. aztán ha kinyilt és továbbmész akkor megint lesz egy kép amin 4 helyen kell meglöni és kinyilik a golyós ajtó. :) remélem sikerült teljesen összezavarnom. :)
  • Seth
    olvass vissza kicsit
  • Nivea
    megoldottam:D de azért köszi
  • Nivea
    már rájöttem ha kis golyot kell a gombra rakni de h viszem le a golyot ha nem tudok bejutni?:S
  • Nivea
    hello bocsi h ilyennel zavarok de elakadtama második pályán ilyen görög szerüség:) kilödöztem az emeleten a luykakata falon de jobb oldalra fel nem tudk átmenni. h tudok feljutni mert akárhogy ugrálok a oszlopokon nem megy.
  • Kaslerka #519
    Ha jól emlékszem akkor a 2 lábfejét, aztán az alsógatyája fölött közvetlen és a jobb tenyerét, vagy valami ilyemsi. :)
  • Seth
    amit kinyitottál ajtót,azon keresztül átugrálsz egy jobb oldali nyílásba, ott lesz egy ilyen kép , ami mutatja a kombinációt

amúgy ha jól emlékszem, mindkét lábfej, a has, és a jobb kézfej(már a mi szemszögünkből a jobb)
  • böröczk

köszi, meg is van : )
    most viszont hogyan tovább? : D mert csak keringek körbe körbe, de semmivel sem tudok mit kezdeni.. azt vágom, hogy a nagy gömböt kéne a lenti kapcsolóra tolni, de hogyan jussak be a nagy gömbhöz, ami rács mögött van? : D

• kejki