2757
  • bcrics
    juj de feszesek a didkói?:)
  • aricsi
    Ejj,ez az életbe nem fog lejönni. Akinek 2 óra alatt lejött még minig nem válaszolt honnan szedte!
  • DanRyu
    Kúrva jól sikerült ez az Anniversary.
  • aricsi
    Gondolom azért mert next-gen konzolokra nem jön ki.PC-n kívül még PS2-re jön,ja meg PSP-re.
  • aricsi
    Olvass vissza kicsit, egy fajta opció van.
  • Alwares
    Na ez jó nem lettek kisebbek a mellei XD No én is húzom le, tényleg Next-gen opicóhoz mekkora videókari kéne? A Legendnél hihetetlenül akadt, pedig ahogy láttam csak Depth of Field és HDR volt rajta...
  • fv82
    szerintem 3. pályáig nem fogok menteni, mert szégyen lenne
  • Seth
    kevesebb
  • aricsi
    Én is töltöm. Gépigény kben milyen,mondjuk a legends nem next-gen beállításhoz viszonyítva mennyivel durvább?
  • scorpeeon
    Vki meg tudná erősíteni, hogy tényleg megjelent a cucc és tényleg sz@r, broáf, stb?
  • akyyy
    valakinek ismerősek az első rész pályái?

elég rég játszottam vele, de emlékszem a kolosszeumra, iletve volt vmi pálya, amin volt egy kar, amivel az egész x fokott elfrodult, asszem 180 fokott, ami fent volt lent lett:D

plusz a legutolsó jelenetre emlékszem
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    elméletileg az hogy van egy hatalmas lejtő azon le kell csúszni átugrani egy tüskés részt, majd videó ahogy motorcsonakkal elszáguldozunk és egy sziget vagy piramis buum. nemtom ebbe is ugyanaz lesz, vagy most akkor ez teljesen máslesz?

• dante3
    Van benne újítás látom, szépen látszik Lara bimbója!
  • csgj
    A Legends-ben alap, nextgen nélkül is csillogott a víz Lara szexi testén :D Ja, egyébként elképzelhető, hogy lesz még egy másik verzió is belőle? (ami telepítős) csak mert még az eredeti megjelenés kicsit később lesz...
  • kirol
    Szerintem volt benne. Pont arra voltam kíváncsi, ha vizes lezs csillog e, mint a Legends -ben. De csillog. Akkor ebben alapból benne van a nextgen, nem? Mert valaki ezt is írta.
  • rotator
    Így elsőre gyengébb, mint a Legendsben a nextgen...
    Egyébként a nextgenben nem volt vízcsöpögés.
  • mrbaba
    Csáó! A 3. képeden elmondanád h nyitottad ki az ajtót? Köszi..:)
  • Sgtfathi
    Gondolom sok kritika érte öket hogy nagy volt a külömbség a Legendbe a "sima" és a next-gen között.Most a kettöt egybegyurták.Legalábbis én igy látom.
  • Sgtfathi
    Nem azt irtam hogy 16xAnistrop,8-16x-os Aniso +Supermintavétel NEXT-gen!! Hanem hogy akinek nem tetszik, fel lehet turbózni nemkicsit.Amugy én a Legendet Next-gen grafikával nyomtam végig és bizony ebbe a részbe is megtalálható jonéhány effekt.
  • Seth
    az ilyen olyan szűrések simítások nem igazán számítanak next gen effektnek,lévén a 3d kártyák első generációja óta léteznek^^,ahogy a vízcsöpögés sem (a test csillogása már shader, de még az sem ng)
    Ettől függetlenül jól néz ki, egyeltalán nem hiányoznak,ahogy a legendben is megvoltam nélkülük
  • Sgtfathi
    Kipróbáltam,és nem igaz hogy nincsenek benne Next-gen effektek.Tuti hogy vannak,Pl.:textura,Lará-ról lecsöpögö vizcseppek,stb..de ha nincs is annyi mint a Legendben, 1-2 dolgot akár driverböl is lehet hozzárakni pl.16xAnistrop,8-16x-os Aniso +Supermintavétel,és igy már bizony elég jol néz ki.
    A Játékmenet olyan mint a régi szép időkben 1-2ik rész.
    Lara irányitása és viselkedése pl.Kilyön a vizböl lerázza magát,a mozgása is jobb lett.
    Idáig jobban tetszik mint a Legend,több az agyalós rész is.
  • Maxtreme
    Csináltam pár képet.
    1280 max, 4XAA, 8XAF.

• akyyy
    fogadjunk nem játszottál az összesel:|
  • raven87
    Köszi, ezt majd kipróbálom. :)
  • DanRyu
    fejbe kell löni, mikor feléd tart tartsd lenyomva a Shift bill. majd ha becélozta Lara a fejét és pittyen egyet a célkereszt akkor löjj 1-et.
  • rotator
    Ha legalább olyan jól fog kinézni és olyan jól játszható lesz, mint a Legends, akkor tőlem aztán bármilyen gen lehet. :)
  • böröczk
    ezt én is szeretném tudni
  • urbijoe
    honnan jön annyi idö alatt?
  • Seth
    2 óra az már nem elég gyors ? :)
  • Győri Devi
    Tud valaki mondani egy helyet ahonnan aránylag gyorsan megvan?
  • böröczk
    amúgy még mindig nagyon nem tetszik, hogy lazán eltologat többtonnás kőtömböket pár nyögdécselés kíséretében : D suberwoman X D
    még sajnos nem tartok ott, hogy kipróbálhattam volna az anniversary-t mellesleg...
  • raven87
    A T-Rexet, hogy lehet legyőzni? Már szétnyomkaodtam a billetyűzetem meg az egeret. :)
  • kirol
    Na ha ti már próbáltátok. Ez tényleg nem a végleges verzió, hanem csak egy xy-nal kiküldött próba/bemutatóverzió?
  • urbijoe
    honnan lehet leszedni jo gyorsan?
  • DanRyu
    Én most raktam be a 3. fogaskereket és elzárúlt a vízesés.
  • urbijoe
    a ps2 kontroller-t hogy kötöd a pc-hez?
  • timantes
    van , ps2 kontroller simán működött....
  • timantes
    Amugy ez a Tomb Raider az eddigi legjobb rész!!!
  • timantes
    hehee!!! :D Én épp most vittem át!!! két fogaskerék van a vizesés mögött , meg egy fogaskerék van amikor legyőzted a T-REXet és bemész a lerombolt lyukba!!! sok sikert
  • timantes
    teljesen jó változat , MINDEN BENNE VAN!!!!! a videók is, minden!!!!! én is ezzel a változattal játszok már 2 órája!
  • raven87
    A 3. kereket hol találtad? A víz alatti résznél nekem nem akar felugrani a peremre a csajszi.