1885
  • hunbasser
    pedig mondta,énis hallottam,leállatozta az angol középsővédőket.
    persze a termetükre akart utalni,dehát ennnyi erővel mondthatn cifrábbat is...
    sztem azt hiszi ez a mágus,h otthon nézi a tv-t a haverjával,ráadásul minden meccs előtt kihagnsúlyozza,h ő mesteredző,meg mindig annyira fényezi magát az a köcsög,elég nagy az arca...
  • Gabe18
    Ja már alakul,az Irán meccsen is kötözködtek.

Világi: -Karimit lecserélik,valóban nem játszott valami jól.
    Mágus: -Az edzője szerint... (lekezelő hangnemben): -Amugy a legjobb játékos volt.
    Világi erre valai olyasmit mondott hogy a 2. félidőben nem volt már jó,amire a Mágus megint megerősitette hogy a legjobb Iráni volt,de már érződött rajta hogy elege van...
  • Joey_The_Man
    Én is elcsodálékoztam egy kicsit..

A másik ilyen az volt, amikot mondta, hogy a Vb labdból 56 milliót rendeltek a németek.. : 56 millió az kurvasok.. a Földön kb minden 100-ik emberre jutna egy labda
  • LES FORZA INTER
    azt azért meghallgatnám csak igy hang alapján meccs közbe! jobb lenne mint
    a közvetítéseik!!
  • DJ Bee18
    meg sztem előbb utóbb bunyó lesz Világi és Verebes között :DDD Tegnap majdnem összevesztek, hogy szabálytalan volt-e valaki vagy sem :D
  • DJ Bee18
    az kb. 80-90 millió Euro :DDD, ezt én sem értem
  • DJ Bee18
    de Ghánának nagyobb esélye van a továbbjutásra

Ezen én is kibuktam
  • DJ Bee18
    A svájciaknak talán lesz egy apró esélyük a brazilok ellen egy gólra

Nem franciák???
  • DJ Bee18
    tegnap ezt bírtam. A 2. félidő első részében volt egy Ronaldo lövés 20 centire a felsősaroktól, majd Ronaldinho fejese. Erre a fejes után öt perccel: ,,A braziloknaknak nem volt helyzetük, a Ronaldo próbálkozását kivéve". Újabb öt perc: ,, A braziloknak eddig helyzete se volt". Ez hülye, vagy más meccset néz...
  • Taranov
    Nem akarok flamelni, de a telepen nem rendelkeznek az emberek ilyen szókinccsel.
    Ott a szépre legfeljebb azt mondják, hogy kurva jól néz ki.
  • B0B0
    Igen, de ezt ne egy olyan ember mondja a tevékenyen részt vett az utóbbi 15 év botrányosan gyenge magyar focijában
  • Matthew Prosac
    azért a magyar bajnokság és a vb között kell hogy egy kis színvonalbeli különbség legyen, ezt te is ígygondolod szerintem..
    ők is elvárják a világ (elvileg) 32 legjobb válogatottjától hogy valamit nyújtsanak..
  • B0B0
    Urbán:
    A MECCS ELŐTT:
    "A svájciaknak talán lesz egy apró esélyük a brazilok ellen egy gólra, de az nagyon kevés"

MECCS KÖZBEN:
    "Két nagyon jó csapat játszik"

MECCS VÉGEFELE:
    "A svájciak teljesen egyenrangúak voltak" (nem baj, hogy a második félidőben csak nekik volt gólhelyzetük)

Azonkívül azt mondogatták, hogy mennyire szar a meccs színvonala, érdekes én sokkal jobban szórakoztam, mint bármelyik REAC meccsen...
  • Zsolti9014
    Urbán: (Olaszország-Ghána) "Ma este a csoport két favoritja csap össze, jók a csehek, de Ghánának nagyobb esélye van a továbbjutásra."
    Na, ezért tart ott a magyar foci, ahol. Szerintem a REAC megnyeri a BL-t 3 éven belül... (Urbán is jobban tenné, ha azzal foglalkozna)
  • Matthew Prosac
    Azért te se vigyed túlzásba a kötekedést.
    Ha egy kicsit művelt vagy akkor nem csak tőlük hallotad eddig...

Elfognak és felkötnek,
    áldott földdel elfödnek
    s halált hozó fű terem
    [/b]gyönyörűszép szívemen.

/József Attila/
  • Rage47
    :DD
  • Serpa
    egy olyan játékosért, aki képes betörni a Váci utcán egy kirakatot, nem is olyan sok ...
    :))
  • Rage47
    milyen szó az h gyönyörűszép??? Léderertől s Világitól hallottam eddig
  • Rage47
    jah ez a képe fenn van wiw-en is:D
  • zaki
    120 millió dollár? Gondolj már bele... :D
  • Serpa
    NY Red Bulls, vagy milyen csapat ...

hülyeséget beszélt? ^^
  • zaki
    Ki akarja megvenni Ronaldot 120millió dollárért? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • desigo
    ez jó
  • Taranov
    Szerintem ilyenekbe fölösleges belekötni :)
    Ugyanazt jelenti mindkét kifejezés.
  • Atesz89
    Sztem igen
    "lövési helyzet" az lövőhelyzet de nem baj....
  • 5w0rdf15h
    léderer aranyköpés: hazájukban keresik a kenyeret ::dA:DSAD:S:AD::ASD::SAD:adsda
  • Serpa
    lol

voda heliben ül?
  • Atesz89
    Csak nektek csak most :)))):
  • Pigo
  • jbal
    ezt honnan tudod?
  • Taranov
    Legalább valamennyire kompenzálta a meg nem adott 11-est.
    Körülbelül így volt tegnap is, amikor a meg nem adott ghánai 11-es kárpótolta az olaszokat a meg nem adott piroslapokért.
  • Pigo
    Szily László szakkomentátor
  • Pigo
    Ivanov bíró csúcshülye, eszetlenül kiszórt két sárgát két svájcinak, Barnettának most azért, mert a sunyi Makelele hátulról rárúgta a labdát szabadrúgás címén, egy méterről.
  • Pigo
    A francia labdarúgók humora legendás. „Miért húznak kotont a fülükre a svájciak szex előtt?” – kérdezte éppen a szögletzászlónál fékező Zidane Zuberbühlertől „Mert hallani sem akarnak az AIDS-ről.” – válaszolta meg a kérdést, de a svájci kapus még így is képes volt lehúzni a beadását, mielőtt röhögőgörcsben kezdett volna fetrengeni, szigorúan az ötösön belül.
  • LES FORZA INTER
    van benne valami: több spanyol meg olasz meccs!!! a németnél mondjuk a francia is jobb, szal az is jöhet
  • zaki
    Adják csak, úgysem szeretem a német bajnokságot. Legalább több francia meccset adnak majd.
  • Zséé
    sztem meg mind2-t (Bundesliga I, Bundesliga II)
  • 9csöves9
    mindkettőt
  • Serpa
    én úgy tom, h a másodosztályt adják majd.
  • LES FORZA INTER
    most