1885
-
#323 pedig mondta,énis hallottam,leállatozta az angol középsővédőket.
persze a termetükre akart utalni,dehát ennnyi erővel mondthatn cifrábbat is...
sztem azt hiszi ez a mágus,h otthon nézi a tv-t a haverjával,ráadásul minden meccs előtt kihagnsúlyozza,h ő mesteredző,meg mindig annyira fényezi magát az a köcsög,elég nagy az arca... -
Gabe18 #322 Ja már alakul,az Irán meccsen is kötözködtek.
Világi: -Karimit lecserélik,valóban nem játszott valami jól.
Mágus: -Az edzője szerint... (lekezelő hangnemben): -Amugy a legjobb játékos volt.
Világi erre valai olyasmit mondott hogy a 2. félidőben nem volt már jó,amire a Mágus megint megerősitette hogy a legjobb Iráni volt,de már érződött rajta hogy elege van... -
#321 Én is elcsodálékoztam egy kicsit..
A másik ilyen az volt, amikot mondta, hogy a Vb labdból 56 milliót rendeltek a németek.. : 56 millió az kurvasok.. a Földön kb minden 100-ik emberre jutna egy labda -
#320 azt azért meghallgatnám csak igy hang alapján meccs közbe! jobb lenne mint
a közvetítéseik!! -
#319 meg sztem előbb utóbb bunyó lesz Világi és Verebes között :DDD Tegnap majdnem összevesztek, hogy szabálytalan volt-e valaki vagy sem :D -
#318 az kb. 80-90 millió Euro :DDD, ezt én sem értem -
#317 de Ghánának nagyobb esélye van a továbbjutásra
Ezen én is kibuktam -
#316 A svájciaknak talán lesz egy apró esélyük a brazilok ellen egy gólra
Nem franciák??? -
#315 tegnap ezt bírtam. A 2. félidő első részében volt egy Ronaldo lövés 20 centire a felsősaroktól, majd Ronaldinho fejese. Erre a fejes után öt perccel: ,,A braziloknaknak nem volt helyzetük, a Ronaldo próbálkozását kivéve". Újabb öt perc: ,, A braziloknak eddig helyzete se volt". Ez hülye, vagy más meccset néz... -
#314 Nem akarok flamelni, de a telepen nem rendelkeznek az emberek ilyen szókinccsel.
Ott a szépre legfeljebb azt mondják, hogy kurva jól néz ki. -
#313 Igen, de ezt ne egy olyan ember mondja a tevékenyen részt vett az utóbbi 15 év botrányosan gyenge magyar focijában -
#312 azért a magyar bajnokság és a vb között kell hogy egy kis színvonalbeli különbség legyen, ezt te is ígygondolod szerintem..
ők is elvárják a világ (elvileg) 32 legjobb válogatottjától hogy valamit nyújtsanak.. -
#311 Urbán:
A MECCS ELŐTT:
"A svájciaknak talán lesz egy apró esélyük a brazilok ellen egy gólra, de az nagyon kevés"
MECCS KÖZBEN:
"Két nagyon jó csapat játszik"
MECCS VÉGEFELE:
"A svájciak teljesen egyenrangúak voltak" (nem baj, hogy a második félidőben csak nekik volt gólhelyzetük)
Azonkívül azt mondogatták, hogy mennyire szar a meccs színvonala, érdekes én sokkal jobban szórakoztam, mint bármelyik REAC meccsen... -
#310 Urbán: (Olaszország-Ghána) "Ma este a csoport két favoritja csap össze, jók a csehek, de Ghánának nagyobb esélye van a továbbjutásra."
Na, ezért tart ott a magyar foci, ahol. Szerintem a REAC megnyeri a BL-t 3 éven belül... (Urbán is jobban tenné, ha azzal foglalkozna) -
#309 Azért te se vigyed túlzásba a kötekedést.
Ha egy kicsit művelt vagy akkor nem csak tőlük hallotad eddig...
Elfognak és felkötnek,
áldott földdel elfödnek
s halált hozó fű terem
[/b]gyönyörűszép szívemen.
/József Attila/
-
#308 :DD -
#307 egy olyan játékosért, aki képes betörni a Váci utcán egy kirakatot, nem is olyan sok ...
:)) -
#306 milyen szó az h gyönyörűszép??? Léderertől s Világitól hallottam eddig -
#305 jah ez a képe fenn van wiw-en is:D -
#304 120 millió dollár? Gondolj már bele... :D -
#303 NY Red Bulls, vagy milyen csapat ...
hülyeséget beszélt? ^^ -
#302 Ki akarja megvenni Ronaldot 120millió dollárért? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#301 ez jó -
#300 Szerintem ilyenekbe fölösleges belekötni :)
Ugyanazt jelenti mindkét kifejezés. -
#299 Sztem igen
"lövési helyzet" az lövőhelyzet de nem baj.... -
#298 léderer aranyköpés: hazájukban keresik a kenyeret ::dA:DSAD:S:AD::ASD::SAD:adsda -
#297 lol
voda heliben ül? -
#296 Csak nektek csak most :)))):
-
#295 #292 -
#294 ezt honnan tudod? -
#293 Legalább valamennyire kompenzálta a meg nem adott 11-est.
Körülbelül így volt tegnap is, amikor a meg nem adott ghánai 11-es kárpótolta az olaszokat a meg nem adott piroslapokért. -
#292 Szily László szakkomentátor -
#291 Ivanov bíró csúcshülye, eszetlenül kiszórt két sárgát két svájcinak, Barnettának most azért, mert a sunyi Makelele hátulról rárúgta a labdát szabadrúgás címén, egy méterről. -
#290 A francia labdarúgók humora legendás. „Miért húznak kotont a fülükre a svájciak szex előtt?” – kérdezte éppen a szögletzászlónál fékező Zidane Zuberbühlertől „Mert hallani sem akarnak az AIDS-ről.” – válaszolta meg a kérdést, de a svájci kapus még így is képes volt lehúzni a beadását, mielőtt röhögőgörcsben kezdett volna fetrengeni, szigorúan az ötösön belül. -
#289 van benne valami: több spanyol meg olasz meccs!!! a németnél mondjuk a francia is jobb, szal az is jöhet -
#288 Adják csak, úgysem szeretem a német bajnokságot. Legalább több francia meccset adnak majd. -
Zséé #287 sztem meg mind2-t (Bundesliga I, Bundesliga II) -
#286 mindkettőt -
#285 én úgy tom, h a másodosztályt adják majd. -
#284 most