Kommentátorok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bazs1
RLT klub?

Super Mario
Az egész vigyori pofája undorító.

https://supermario4ever.wordpress.com

Zsolti9014
Amúgy ha nagy leszek én is kommentátor szeretnék lenni, remélem sikerül. 😊))Jelenleg Faraghó, Hajdú B., Egri Viktor, és Matuz a legjobbak, meg a Sport TV-rõl sokan. Amúgy elsõdleges szempontnak a sok infót tartom. Néha otthon közvetítek meccset viccbõl, meg esetleg focis PC játékoknál. Sokat nézegetem a neten, meg régi újságokban a dolgokat. Több ilyen gyûjteményem is van, és ellestem egy könyvbõl a Knézy módszerét. Négyzetrácsos füzetbe irkálta a statokat a közvetítés közben. Ezt a VB-n kipróbálom. Knézy volt az igazi!!! Bár eleinte nem bírtam, de aztán rájöttem: õ a legjobb, Szepesi után. Kár hogy õ már nem közvetít annyit. Olvassátok el a Knézy c. könyvet. Remélem hogy hallotok még engem közvetíteni, kb.8-10 év múlva (most 16 vok.)

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
léderernél még a Kokó is jobb lenne

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Léderer hogy közvetített tegnap is!!! Szerencsétlen! Ilyen kiejtés: Terry(törri), Carragher(kerögör), ja és Jamie Carragher, nem pedig Jimmi ahogy õ mondta.

Hajrá Magyarország!

Mr Spock
És a keréskpárverseny kommentátoroknak is; ifj. Knézy és Sipos János!

-muszáj-

Zsolti9014
Reformjavaslatom: léderer és világi nevét, meg a többi hasonlóét csak kisbetûkkel írjuk.

Hajrá Magyarország!

hunbasser
tudja vki annak a hülyén közvetítõ sportklubbos gyereknek a nevét?😊 na, az külön szám...

ReaL MaDRid x siempre

REAL MADRID

Mr Csé
hát ja

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

The FlashBack
<#banplz>

B0B0
Mekkora kötsögség

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

ProGabe
Olvassátok el a portfólióját.
Vannak benne meglepõ dolgok,pl: "Kedvenc tévémûsor: nem igazán nézek tévét. A hír- és sportmûsorokra azért néha bekapcsolom a rohadt <#vigyor2> készüléket."

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

lee86
sztem ne felejtsük ki még Spiller Istvánt. nemelég, h ért a jégkoronghoz, de még humora is van! 😊

&#161;Hala Madrid!

Láma!
😄FDDDDDDDDDDDDDDD

Matthew Prosac
nekem õ a kedvenc arcom:

Horváth Feri, fõleg spanyol meccseket közvetít.

A Méhes is nagy arc, meg a hangja nagyon el van kapva. Tipikus szépfiúnak képzeltem el, de... <#zavart2>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Úgy mindjárt más, akkor én szenvedhetek 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

sapkafej
de rühellem ezt a vizenyõsszemû rohadt Léderert :| állandóan jön a sok közhelyével meg az ócska hülyeségeivel. meg ahogy visított tegnap az angolok elleni meccsen...

Méhes a király, de tényleg, a sporttv-s arcok egytõl-egyig jók.

Az a kedvencem, amikor Léderer és társai elkezdik agyondícsérni a magyar csapatot, mert sikerül csinálnunk két pontos passzt.

György

Shep
De szar 😊 nekünk parbólikus antennánk van szóval mehetnek a túróba. Azért ez elég trógerság szerintem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nekünk küldtek egy levelet a júpíszítõl, hogy addig nem lesz zdf míg tart a VB, mert itthon csak az rtl sugározhatja az eseményt <#wilting>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Rage47
nekem is!
Shep
Ezért nézem én majd a meccseket a zdf-en ott legalább nem értem mit mondanak 😊 Kár hogy a jurón nem adják majd, nekem bejön az ottani focikommentátor csapat.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

sweech
lol

B0B0
Ott van a pénz

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Rage47
Miért pont az rtl! Ez tök xar lesz, sosem birtam az rtl-es kommentátorokat😞
B0B0
Hát lehet, hogy nem mondasz hüyeséget.

The FlashBack
jobban járnánk, ha itt nyomná valaki a rizsát😊

Matthew Prosac
Ahogy elolvastam a Sport-csatorna honlapjának a "Stábunk" részét egybõl világos lett hogy kit is értünk sportriporter/kommentátor kifejezés alatt. Hát nem a Léderert az biztos.
A legtöbbjük vicces és laza bemutatást adott magáról, de érdemes megnézni Kaplár-Fehér József múltját is:

MUOSZ, Újságíró iskola,
1975-1976 /okl. újságíró/

Tudományos fokozat: egyetemi doktor /1987/, MKKE

Szakmai életút:
1973-74 gyakornok, MTV Híradó Fõszerkesztõség
1974-85 munkatárs
1986-88 fõmunkatárs
1989-1990 szerkesztõségvezetõ
1991-1995 fõmunkatárs - MTV Telesport Fõszerkesztõség
1996-1997 rovatvezetõ
1998- megbízott fõszerkesztõ
1999- Hungarosport TV - Kereskedelmi Igazgató
2000.okt.- Sport1 TV mûsorvezetõ - kommentátor

Remélem ezt Léderer is olvasta. Gondolom õ nem tud ilyen szakmai életutat felmutatni.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

B0B0
Azért ha belegondol az ember, ezek a kommentátorként prezentált emberek is mutatják az RTL klub színvonaltalanságát mûsor ügyben

B0B0
😄D

The FlashBack
bocs a késésért😄

B0B0
Még mindig jobb mint a Léderer

DJ Bee18
meg azt nem értem, az RTL direkt csinálja? Hát mindenki utálja Léderert meg világit, mégis lyeneket alkalmaz. Olcsóbbak tán?

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
õ az egyetlen, aki idegesít... néha csak mormog

B0B0
Nem tom. Ilyen kis tömzsi gyerek

Láma!
jah az durva csávó😄
hogy vigyorog mindig😄

jAsOn VoOrHeEs
A sport tv-s Horváth Feri az meg néha már tiszta Kovács Kálmán -.-

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
még az M1-en lévõ nagyfülû srác is jól nyomta az úszást az olimpián 😄D

DJ Bee18
Nem a Barcás Norbi? 😊

B0B0
Ne tudom ki az a csóka akinek eléggé hasonlít a hangja a Faragóéhoz, na az télleg jól nyomja

DJ Bee18
akkor csak 2 lesz? de gondolom sokat itthonról nyomnak majd

B0B0
Színvonal
I
I
I
I
V

DJ Bee18
a legtöbb Sport1-2-es kommentátornak óriási respect <#worship><#worship><#worship>

DJ Bee18
az a szörnyû, hogy én már annak is örülök, ha Léderert hallom Világi Peti és Gyuszi helyett 😄D, meg hallottam a Sportklubon egy-két noname amatõr focikommentárt 😊. De az is durva, hogy már Koko is kommentál egyedül boxot...

Láma!
azé😄D

B0B0
Bocs, nem Gulyás, hanem Dávid

Láma!
😄DDDDDDDDDDD

B0B0
Ez így van. Talán Gulyással ketten õk értenek a leginkább hozzá a kommentátorok közt

B0B0
Félre ne értsetek, nincs nekem sem semmi bajom Wéberrel, sokkal jobban tud beszélni, mint a Léderer, vagy a GYULA, csak ma már ennyi elég ahhoz, hogy valaki egy kommentátori székbe kerüljön

jAsOn VoOrHeEs
Jah, Török Péter is nagy arc. NBA-vel kapcsolatban vele aztán nem szívesen állnék le vitatkozni, mert az részemrõl egyenlõ lenne az öngyilkossággal. Az õ közvetítésein abszolúte de látszik, hogy neki a mindene az NBA, és él-hal ezért a sportágért. (nem tudom, hogy milyen kosárlabdás múlttal rendelkezik, de gondolom, hogy õ maga is igen magas szinten ûzhette ezt a sportot). Az érdekes információk mellett pedig baromi jó történeteket tud mesléni ^^

Egy kis OFF, ez az egyik kedvenc történetem amit hallottam tõle Nba meccs közvetítés alkalmával:

A cleveland-detroit utolsó meccsen egy aranyos történetet mesélt:
"Azért Rasheed Wallace nem akármilyen fickó volt Portlandben, az országos cimborájával, Bonzi Wells-szel közösen füveztek Wallace nagymamájának házában, és teletömték a mami zsebét fûvel, és mindig õt vitte el a rendõrség...😊"

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century