1885
  • ugot2know
    Kokót a Nyerő percekbe!,Léderert a tévéshopba,Hédert portásnak a székházba,Világit a ValóVilág műsorvezetőjének!
    Valóban undoritó,hogy megkérdezi mi a véleménye a szakkomentátornak,de irtóra nem érdekli,mert belepofázik és másról hebeghabog...
    A retekklub meg rájöhetne,ha sportot akar közvetiteni,akkor tanuljon bmelyik MTV-n leadott régi sportközvetitésből,ha már tele vannak lével,akkor ehhez azért nem ártana tehetség is,mert a többi műsornál megtehetik,de ez azért mégis világesemény!
    Mondjanak le!
    Lássák be,hogy hibáztak,és adják oda az MTV-nek vagy a Sport1,2nek a közvetitéseket!
    Köszönöm!
  • maffioso
    és aszonta hogy fán perszi

azért ekkora baromságot.....
  • Taranov
    Most én sem vagyok megelégedve Lédererrel, az ukránokat oroszoknak nevezte, illetve nem bírta rendesen elmondani, hogyha nem nyernek vagy döntetlent játszanak az elefáncsontpartiak, akkor kiesnek-e.
  • maffioso
    igen de bármit irhat rá....irok neki egyet azérrt majd bekopizom...
  • hunbasser
    na várj,akkor találj ki vmit,hogyan tudnánk róla megbizonyosodni h tényleg ő-e?
    mert üzit tudok írni (ál) Léderer Ákosnak
    nameg hát te is,mivel úgy látom te is iwiwes vagy
  • maffioso
    jo nemis fogok de te sem tudod bebizonyitani hogy az igazi...na téma lezárva
  • hunbasser
    rezervátumot...tudod kinek keress...
    amúgy meg nem elismerés,csupán poénból írta sztem
    de mindegy,tudod mit,higyjél amit akarsz,amíg az ellenkezőjét be nem bizonyítottad,addig ne szólj semmit hozzám
  • maffioso
    te beteg vagy...szerinted ha elismerné hogy hülyeségeket beszél akkor tovább folytatná?mért pazarolna el?miért szerinted akkor az albert einstein meg hitler is a valodi?te nagyon gyökérvagy.

gondolkozz el azon hogy min huztad fel magad....egy rossz szot nem szoltam, csak rád jött az 5perc.Gondolod keritek neked egy rezervátumot
  • hunbasser
    bazdmeg ne idegesítsél fel!
    miért ne lehetne ő?
    és miért pazarolna el vki egy meghívót ilyen hülyeségekre?
    egyébként is mi értelme lenne?
    és azt h hülyeségeket beszélek,azt meg poénból is írhatja
    ő nem is iwiwezhet vagy mi????
  • maffioso
    ez hülyeség amit irtál......nem kötelező személyes infokat közzé tenni...és ha te lennél a léderer akkor te beirnád hogy hülyeségeket beszélek?ha igy lenne akkor nem tenné....ez tök logikus...képet meg bárhol lehet szerzeni.Néztme milyenek vannak neki és nem az iwiwen láttam először egyiketsem
  • hunbasser
    azért,mert ő sem ufo,tök átlagember,csak híres,mert közvetít meccseket,de ettől függetlenül ő is netezik,szarik,eszik,stb.
    ráadásul a mútlkor vmelyik csatornán a híradóban volt,h az iwiw milyen kártékony a híres emberekkel szemben,hisz infokat használhatnak fel ellenük a terroristák.gondolok itt olyanokra h miniszterlnök,meg mindenféle elnökök.gyurcsány is volt az iwiw tagja,de törölve lett,vagy töröltette magát,mivel rájött,h nem biztos,h olyan jó az neki,ha tudnak róla sok személyes dolgot.
    a híradóban még azt is mutatták,h demszki,meg kóka is iwiwezik,kókát még mutatták is,ahogy nyomja a gép előtt,én csak poénból bejelöltem őket ismerősnek,vissza is igazolták,h ismernek :D
    szóval léderer is simán nyomhatja,a másik meg,h a képek,amik az iwiwen vannak róla,azokat keresd meg neten,nem hiszem van több,esetleg úgy lehetséges,ha vki szépen lementette őket,és felrakta a honlapjára.
    most ez olyan,h kapsz meghívót iwiwre,és farkas norbert(barcásnorbi,a kommentátor) néven regelsz,de olyan képet úgysem tudsz betenni,ahol barcásnorni barcamezben látod
  • maffioso
    mért hiszitek hogy azaz igazi léderer?
  • The FlashBack
    Valaki elküldte már léderernek az iwi-re, azt a kis üzenetet?:D
  • The FlashBack
    b*ki:D
    azthittem lehuggyozom az asztal sarkát:

Léderer, az iwiw-en:

Ezt csinálom, mikor dolgozom: hülyeségeket beszélek

• The FlashBack
    ja, megis érdemelné:)
  • The FlashBack
    Tényleg jó meccs volt szvsz
    De ez a VÉBÉ azért gáz:(
  • 9csöves9
    építő kritika?kapcsoljanak át a sportcsatornára
  • hunbasser
    ya,akkor keményen nyomjad!!! :D
    persze azért építő kritikát ha lehet,mert fikázni mindenki tud,de h hogyan lehetne jobban csinálni,azt nem mindenki mondja
  • jbal
    nem Léderernek üzenek hanem az egész RTL-nek.a szpem topikba beírtam
  • hunbasser
    akkoe hajrá,viszont amit az rtl klubnak küldesz,azt csak a dolgozók olvassák el,ha vmi jót küldtek léderer bácsinak,és az adott dogozó még jóban is van vele,esetleg megemlíti neki,de iwiwet viszont tuti olvassa,tegnap is fent volt iwiwen :P
  • DJ Bee18
    ja nekem is kéne, milyen kibaszás ez, hogy nem tudunk regisztrálni...
  • jbal
    köszi.van egy olyan is hogy [email protected]
  • hunbasser
    [email protected]
    [email protected]
  • jbal
    kéne nekem is egy iwiw.vkinek nincs meghívója?:D
    az RTL-nek mi az e-mailje?
  • hunbasser
    világi péterből is van 2 iwiwen,abból az egyik biztosan nem ő,de a másik az könnyen lehet,h ő
  • hunbasser
    öreg motoros az iwiwesek közt áki bátyjánk:
    Regisztráció időpontja
    2004. június 10.

Utolsó bejelentkezés
    június 15., 21:45

iWiW ismerősök száma
    786
    Életkor
    29

Magamról
    Két szót ismerek.
    Mindig és soha.
    RTL-t mindig, más TV-t soha.

Anyanyelv
    magyar

Beszélt nyelvek
    magyar

Születésnap
    1976. október 29.

Névnap
    február 27.

Állatok
    nincs
  • B0B0
    :DD
  • Zsolti9014
    németül: neu=noj (jelentése:új), szóval VALÓSZÍNŰLEG (nem biztos) Neuville az nojvill, bár leggyakrabban növillnek ejtik. Ha svájc francia részéből származik akkor növill
  • jbal
    rtl-nek mi a címe?
  • hunbasser
    írjak neki üzenetet,h nézze meg ezt a topikot??
  • hunbasser
    ez a léderer egész jó fej lehet,iwiwen képekben ott van neki az a rosszabbul élünk mint 4 évés kép,meg a ritka tudatlan lédereres kép is:)(alá meg azt írta,h sokan szeretnek)
  • B0B0
    Ez nem szép tőled!!! :DDDDDDD
  • jbal
    :SADAD:S:DD:S:D:AD:S:DSD:AD:SDS:D
  • hunbasser
  • jbal
    az rtl-nek mi is az e-Mail-je?
    írok nekik egy szép levelet
  • hunbasser
    pl iwiwen:)
    ezt figyeljétek,ez léderer:
    Ezt csinálom, mikor dolgozom
    hülyeségeket beszélek

Ezt csinálom szabadidőmben
    ilyenkor már nem csak beszélek a hülyeségekről, hanem csinálom is azokat.

• maffioso
    én a startlap szótárát szoktam beszélősnek használni
  • maffioso
    ez jbal üzenetére volt
  • maffioso
    :D
  • hunbasser
    mountain=[maunt'n]
    xpsek:vezérlőpult/beszéd,beírod h mountain,és hangminta gomb:)
    egyébként meg inkább dauning,a britek már csak ilyenek:)
    igen,magyarországon a neuville-t is rosszul mondják,bár ő eredetileg svájci származású,de sztem akkor is vmi nojvill szerűségnek kell ejteni a nevét.
    nem tudok németül,de valószínűleg így kell ejteni.
    aki tud németül,h kell ejteni azt a szót h neu?
    gondolom azt jelenti h új,mert ha azt is nojnak kell ejteni,akkor nójvill:)