1885
-
ugot2know #443 Kokót a Nyerő percekbe!,Léderert a tévéshopba,Hédert portásnak a székházba,Világit a ValóVilág műsorvezetőjének!
Valóban undoritó,hogy megkérdezi mi a véleménye a szakkomentátornak,de irtóra nem érdekli,mert belepofázik és másról hebeghabog...
A retekklub meg rájöhetne,ha sportot akar közvetiteni,akkor tanuljon bmelyik MTV-n leadott régi sportközvetitésből,ha már tele vannak lével,akkor ehhez azért nem ártana tehetség is,mert a többi műsornál megtehetik,de ez azért mégis világesemény!
Mondjanak le!
Lássák be,hogy hibáztak,és adják oda az MTV-nek vagy a Sport1,2nek a közvetitéseket!
Köszönöm! -
#442 és aszonta hogy fán perszi
azért ekkora baromságot..... -
#441 Most én sem vagyok megelégedve Lédererrel, az ukránokat oroszoknak nevezte, illetve nem bírta rendesen elmondani, hogyha nem nyernek vagy döntetlent játszanak az elefáncsontpartiak, akkor kiesnek-e. -
#440 igen de bármit irhat rá....irok neki egyet azérrt majd bekopizom... -
#439 na várj,akkor találj ki vmit,hogyan tudnánk róla megbizonyosodni h tényleg ő-e?
mert üzit tudok írni (ál) Léderer Ákosnak
nameg hát te is,mivel úgy látom te is iwiwes vagy -
#438 jo nemis fogok de te sem tudod bebizonyitani hogy az igazi...na téma lezárva -
#437 rezervátumot...tudod kinek keress...
amúgy meg nem elismerés,csupán poénból írta sztem
de mindegy,tudod mit,higyjél amit akarsz,amíg az ellenkezőjét be nem bizonyítottad,addig ne szólj semmit hozzám -
#436 te beteg vagy...szerinted ha elismerné hogy hülyeségeket beszél akkor tovább folytatná?mért pazarolna el?miért szerinted akkor az albert einstein meg hitler is a valodi?te nagyon gyökérvagy.
gondolkozz el azon hogy min huztad fel magad....egy rossz szot nem szoltam, csak rád jött az 5perc.Gondolod keritek neked egy rezervátumot -
#435 bazdmeg ne idegesítsél fel!
miért ne lehetne ő?
és miért pazarolna el vki egy meghívót ilyen hülyeségekre?
egyébként is mi értelme lenne?
és azt h hülyeségeket beszélek,azt meg poénból is írhatja
ő nem is iwiwezhet vagy mi???? -
#434 ez hülyeség amit irtál......nem kötelező személyes infokat közzé tenni...és ha te lennél a léderer akkor te beirnád hogy hülyeségeket beszélek?ha igy lenne akkor nem tenné....ez tök logikus...képet meg bárhol lehet szerzeni.Néztme milyenek vannak neki és nem az iwiwen láttam először egyiketsem -
#433 azért,mert ő sem ufo,tök átlagember,csak híres,mert közvetít meccseket,de ettől függetlenül ő is netezik,szarik,eszik,stb.
ráadásul a mútlkor vmelyik csatornán a híradóban volt,h az iwiw milyen kártékony a híres emberekkel szemben,hisz infokat használhatnak fel ellenük a terroristák.gondolok itt olyanokra h miniszterlnök,meg mindenféle elnökök.gyurcsány is volt az iwiw tagja,de törölve lett,vagy töröltette magát,mivel rájött,h nem biztos,h olyan jó az neki,ha tudnak róla sok személyes dolgot.
a híradóban még azt is mutatták,h demszki,meg kóka is iwiwezik,kókát még mutatták is,ahogy nyomja a gép előtt,én csak poénból bejelöltem őket ismerősnek,vissza is igazolták,h ismernek :D
szóval léderer is simán nyomhatja,a másik meg,h a képek,amik az iwiwen vannak róla,azokat keresd meg neten,nem hiszem van több,esetleg úgy lehetséges,ha vki szépen lementette őket,és felrakta a honlapjára.
most ez olyan,h kapsz meghívót iwiwre,és farkas norbert(barcásnorbi,a kommentátor) néven regelsz,de olyan képet úgysem tudsz betenni,ahol barcásnorni barcamezben látod -
#432 mért hiszitek hogy azaz igazi léderer? -
#431 Valaki elküldte már léderernek az iwi-re, azt a kis üzenetet?:D
-
#430 b*ki:D
azthittem lehuggyozom az asztal sarkát:
Léderer, az iwiw-en:
Ezt csinálom, mikor dolgozom: hülyeségeket beszélek
-
#429 ja, megis érdemelné:)
-
#428 Tényleg jó meccs volt szvsz
De ez a VÉBÉ azért gáz:(
-
#427 építő kritika?kapcsoljanak át a sportcsatornára -
#426 ya,akkor keményen nyomjad!!! :D
persze azért építő kritikát ha lehet,mert fikázni mindenki tud,de h hogyan lehetne jobban csinálni,azt nem mindenki mondja -
#425 nem Léderernek üzenek hanem az egész RTL-nek.a szpem topikba beírtam -
#424 akkoe hajrá,viszont amit az rtl klubnak küldesz,azt csak a dolgozók olvassák el,ha vmi jót küldtek léderer bácsinak,és az adott dogozó még jóban is van vele,esetleg megemlíti neki,de iwiwet viszont tuti olvassa,tegnap is fent volt iwiwen :P -
#423 ja nekem is kéne, milyen kibaszás ez, hogy nem tudunk regisztrálni... -
#422 köszi.van egy olyan is hogy [email protected] -
#421 [email protected]
[email protected] -
#420 kéne nekem is egy iwiw.vkinek nincs meghívója?:D
az RTL-nek mi az e-mailje? -
#419 világi péterből is van 2 iwiwen,abból az egyik biztosan nem ő,de a másik az könnyen lehet,h ő -
#418 öreg motoros az iwiwesek közt áki bátyjánk:
Regisztráció időpontja
2004. június 10.
Utolsó bejelentkezés
június 15., 21:45
iWiW ismerősök száma
786
Életkor
29
Magamról
Két szót ismerek.
Mindig és soha.
RTL-t mindig, más TV-t soha.
Anyanyelv
magyar
Beszélt nyelvek
magyar
Születésnap
1976. október 29.
Névnap
február 27.
Állatok
nincs
-
#417 :DD -
#416 németül: neu=noj (jelentése:új), szóval VALÓSZÍNŰLEG (nem biztos) Neuville az nojvill, bár leggyakrabban növillnek ejtik. Ha svájc francia részéből származik akkor növill -
#415 rtl-nek mi a címe? -
#414 írjak neki üzenetet,h nézze meg ezt a topikot?? -
#413 ez a léderer egész jó fej lehet,iwiwen képekben ott van neki az a rosszabbul élünk mint 4 évés kép,meg a ritka tudatlan lédereres kép is:)(alá meg azt írta,h sokan szeretnek) -
#412 Ez nem szép tőled!!! :DDDDDDD -
#411 :SADAD:S:DD:S:D:AD:S:DSD:AD:SDS:D -
#410 -
#409 az rtl-nek mi is az e-Mail-je?
írok nekik egy szép levelet -
#408 pl iwiwen:)
ezt figyeljétek,ez léderer:
Ezt csinálom, mikor dolgozom
hülyeségeket beszélek
Ezt csinálom szabadidőmben
ilyenkor már nem csak beszélek a hülyeségekről, hanem csinálom is azokat.
-
#407 én a startlap szótárát szoktam beszélősnek használni -
#406 ez jbal üzenetére volt -
#405 :D -
#404 mountain=[maunt'n]
xpsek:vezérlőpult/beszéd,beírod h mountain,és hangminta gomb:)
egyébként meg inkább dauning,a britek már csak ilyenek:)
igen,magyarországon a neuville-t is rosszul mondják,bár ő eredetileg svájci származású,de sztem akkor is vmi nojvill szerűségnek kell ejteni a nevét.
nem tudok németül,de valószínűleg így kell ejteni.
aki tud németül,h kell ejteni azt a szót h neu?
gondolom azt jelenti h új,mert ha azt is nojnak kell ejteni,akkor nójvill:)