1885
  • Atesz89
    Nagyon nagy ász a páros csak a Verebessel a Világi alias Sötéti Péter van párban.A Lédrr a Kovács Kálmival "kommentál"
  • Csesza
    Ez is ma volt, ezen visítottam :DDDD

Léderer: Sztem, ezt az esetet még fogják párszor elemezni
    Verebes: Sztem, Nem!
  • cenobite
    Az előbb volt, hogy az egyik játékost eltiltották mert férfi fogamzásgátlót szedett. Ugyanez a játékos, valamit bénázott mire a kommentátor: "Ez is elég impotens megoldás volt."

LOL
  • Atesz89
    "Azon látszik hogy jó meccs hogy eltelt 35 perc..." -Verebes
    A rossz meccseken is eltelik 35 perc
  • Pigo
    Bruce Arena gondterheltnek látszik. Vajon rokona-e az amerikai szövetségi kapitány a Papp László Arénának?
  • LES FORZA INTER
    Hali! Lédererre illik a magyar tanárom +állapítása:
    A kereskedelmi csatornák csak beszédhibás szerencsétleneket alkalmaznak, akik máshova nem kellenének.
    pl.: Léderer...
  • hunbasser
    ez beteg XDDD
  • Pigo
    Érdekes
  • zaki
    Meg a Verebes motyogásai. "Mikor kint voltunk Mexikóban az Etóval rúgtunk nekik 8at, de nem voltak rosszak", meg ilyen dumák... :D
  • Pigo
    Azért Urbán Flórián se semmi.
    Egy meccsen 2 szer szóalal meg akkor is tök baromságot mondd és nem is a meccsel kapcsolatosat!
  • hunbasser
  • gabber_saviola
    :DDDDDdddddddddddddddd
  • zaki
    :D

Kösz Matyi a képet... :D
  • Rage47
    jah, mikor minden meccs elött ezeket a xar poénokat elereszti, a tv-hez legszivesebben odavágnék vmit:)
  • Taranov
    De tudod, Lédererbe minden pontot bele kell kötni, egyébként nem lenne elég ellenséges a nézőközönség, az meg nem jó.
  • Zséé
    látszik hogy a Léderer még nem olvasta el a levelet, mert a köszönés maradt a régi
  • maffioso
    sztem inkább ők fizetnek..:D
  • zaki
    És még pénzt is kapnak ezért? :D
  • Zséé
    Világi: sokáig úgy tűnt a Japánok nyernek
    Verebes: Nagyon sokáig...

Ezek után eldöntöttem, hogy elmegyek szakkomentátornak az ertéelhez :)
  • hunbasser
    nem a poén a volt a lényeg,hanem az,h ilyenekkel próbálkozik egyáltalán,meghát még a kamera is rázoomolt,szal...
  • Szabi 22
    Viágitol egyszerüen borsódzik a hátam ha már megszólal
  • B0B0
    Hát hogyis mondjam, jóindulattal is csak langyos volt a poén
  • jbal
    ja.maga az a fíling ahogy mondja:ððððð
  • hunbasser
    héder barnán behaltam:aszongya,h megjelentek ilyen tanfolyamok,ahol hölgyeknek tanítják a futballt,h értsék h miről beszélnek foci közben a pasik(ez is gáz mondjuk,mert egy férfi sohasem mondja azt h pasik,inkább férfiak,hímek,fiúk,vagy vmi,de ez nagyon buzis volt),és most én is tartanék egy kis tanfolyamot:hölgyeim,a kapáslövés nem attól kapáslövés,h a játékos kezében kapa van.

vmi ilyesmi volt,de az faxa volt,h még rá is közelített a fejére a kamera XD
  • B0B0
    Egy kezdő kommentátor, aki nem túl népszerű ne poénkodjon, különösen akkor, amikor épp minden este lejáratja magát. Tök mindegy milyen poént sütött volna el, nem jött volna ki jól. Sajna ez van
  • gabber_saviola
    elmondhatod persze, de flesbekktől kérdeztem :P

világbéke
  • Redvin
    jah, bocsanat hogy elmertem mondani a velemenyet egy forumon...
  • gabber_saviola
    egy szóval nem mondtam, hogy egyformák vagyunk, ezt a te agyad szüleménye....én csak egy egyszerü kérdést tettem fel neked semmmi mást, de választ nem igazán kaptam rá :)

mert az hogy egy kommentátornak van egy beköszönése, az nem feltétlen tükrözi a hozzáértését a focihoz :P

nah mind1 köfi a kimerítő választ (kb. erre számítottam :P)

[világbéke]
  • gabber_saviola
    jah tőled kérdeztem -.-
  • The FlashBack
    Jó:)
    Nem értünk eggyet. Azért gáz, mert tükrözi Léderer hozzáértését a focihoz. Mindig ezt csinálja; mondani akar valami okosat, de egy oltári nagy baromság lesz belőle, lásd az Angol meccsen!

Nem lehet egyforma a véleményünk, különbözünk:P
  • Redvin
    Mert nem poenos.
  • gabber_saviola
    "ez akkor is gáz"
    miért?
  • The FlashBack
    Ez akkor is gáz.
    "...kitartás a hölgyeknek"
    Ha már annyira ki akar találni magának egy mondatot, mint anno Knézy, kicsit gondolkodhatna is...
  • gabber_saviola
    ez poén beköszönés a kommentátortól, és nem egy halálkomoly kijelentés, de mind1
  • Redvin
    Szerintem meg rengeteg noi foci drukker van, akik elvezik a vb meccseit, es nem kene ennyire altalanositani.
  • gabber_saviola
    Miért, Te milyen poént löknél?
  • gabber_saviola
    Teljesen jó, semmi gáz nincs vele
  • Redvin
    Es minden meccs elott elsuti, ez olyan nala mint Knezy-nel volt a "Jo estet, jo szurkolast" :D
  • B0B0
    Na ezen a gyenge poénon is kihaltam
  • The FlashBack
    LÁ:
    "...Jó estét az uraknak, kitartást a hölgyeknek..."

Na, ennyi