1885
-
#203 Egyébként tegnap inkább lenémítottam a tévét az esti meccsnél, így is jobb volt, mint a Kálmika meg az Ákika -
#202 miguelt mindig miguelnek mondta...sztem azt portugáliában is migelnek ejtik,úgy mint spanyolországban -
#201 Inkább végig csöndben maradna, mert még a logopédiai intézet leggyakoribb látogatóit is könnyebb elviselni, mint ezt a monoton hangú számoló-zsenit -
#200 Miért te észlény! Hogy is kéne leírni????? -
#199 Ha megveszed azt a csomagot, úgy is kapod.
Ha nem, akkor magadnak kell csinálni... -
#198 én kérek elnézést
mondjuk én továbbra is úgy fogom mondani ahogy eddig -
#197 Amúgy hogy lásd, nem én találtam ki, a forrás a Sztár Sport-nak az a száma, amikor itt voltak az argentínok, és talán Ch Gáll András csinálta a cikket. -
#196 Nem, az brazil (portugál) ez meg argentín (spanyol), köszi Chiellinit -
#195 húgyerekek de elegem van abből a szűzmáriahangú kommentátorból.
"Figo 430szor ért labdába 123szor jobbra, 256szor balra passzolt, az oldalvonal mentén 3szor fingotta el magát, ebből 1 büdös volt, a másik kettő..."
Ki a francot érdekel hogy ki hányszor ért labdába???
A hülye egész meccsen csöndben van mert ezt számolja...
De legalább csöndben van.. -
Redvin #194 Källström nevet tenyleg igy ejtik:
nso -
#193 Kiellíni.
Akkor ezekszerint Barichello nem barikelló hanem baricselló? -
Zenszkij #192 nála már csak tornyi barnabás számít nagyobb szaktekintélynek -
#191 Na most megszólalt a cigó verebes .Bárcsak ne tette volna -
#190 Régebben utánanéztem az argentín nevek kiejtésének, így pl. Mascherano=maszcserano, ill. Demichelis=demicselisz. Valaki azt mondja már meg, hogy Chiellini (olasz) nevét hogy kell ejteni!! -
#189 "Mászkeráni..." az télleg nem semmi volt, azt hittem falnak megyek... -
#188 Ilyen hülyét,mint ez a Léderer tényleg:Még azt mondja Maradónára,hogy egy fanatikus argentín drukkernek akarja beállítani magát,mé nem az,meg hogy a kamerának játssza magát.Ez egy buzi. -
Pete Small #187 "Egy helyzetből majdnem két gólt lőttek" :D -
#186 néhány vicces kommentár -
#185 Tegnap még egész tűrhető volt ez a Léderer nevű gyerek, kezdem megszokni, bár azokat a meccseket amit nem ada retek német adón nézek ott meg ugye egy szót nem értek, lehet ezért nem tűnik olyan vészesnek. -
#184 Szánalom. -
#183 a másik csávó is kész volt a Cselström Ibrahimko párossal
az argentín meccs végén Léderer,nem pontosan idézem
Maradona,most nagy argentín drukkernek próbálja beállítani magát... -
#182 eddig egész jól bírom ezt a hülye Léderert, pedig azthittem az első meccs után feladom.. -
Zséé #181 miért? sztem ide lehetne gyűjtögetni az aranyköpéseket, aztán a vb után jókat lehetne mulatni rajta :) -
#180 Na azért ilyenért topikot nyitni is nagy hülyeség... ráadásul még az rtl-t se tudja leírni rendesen.. mindjárt nyitok egy "tanuljunk meg helyesen írni" topikot -
Zséé #179 gondolj bele mit mondott volna a világi -
#178 Ez a léderer b@zmeg... Mascherani, Yoyo Touré, Kané... De qrvára idegesített, hogy még a neveket sem tuda... -
#177 Szerintem pont ezek miatt áll olyan jó helyen az origo-s szavazáson. Tetszik ez az embereknek, a Sport1 közvetítései jóval unalmasabbak. -
#176 Szerintem igazuk van, Magyarországon nem angolul betuzünk. Az HBO-ról, a UPC-ről és a 7UP-ról sem tudom, hogy miért angolul mondjuk, miközben az ADSL-nél, a HSCSD-nél, illetve többek közt az IRDA-nál magyarul tesszük ugyanezt. Csak a reklámok miatt? -
Redvin #175 Hat de az rtl-esek gondolnak a kezdo foci nezokre is. Csak tudnam minek? Akit erdekel ugy is par meccs alatt atlatja az egeszet, vagy utananez mashol. -
#174 Nem lehetne valahogy üzenni a vb-s közvetítőknek, hogy ne rádiósan közvetítsenek, azaz ne magyarázzanak meg mindent??? -
forzajuve #173 ÜZLEEEET emberek! szerintetek a felfoghatatlan összeget fizető különböző ismert cégek örülnének ha a reklámukat eltakarná egy szar eredményjelző? -
#172 ehh,és még ő a "mágus"...de szar... -
Gabe18 #171 Ecuadori játékos 16-oson belül elesik (talán lökték,talán nem) erre Verebes:
"Rossz volt a játékos egyensúlya..." -
#170 már nem azért , de az lenne a minimum hogy úgy adják az adást a svábok , szerintem -
#169 Kibaszott RTL vagy Sport Klub. Hazaérek, bekapcsolom és kiírva semmi, hogy mennyi az eredmény, hanyadik perc, nagyeszű kommentátor is baszik mondani. Rohaggyon meg az egész bagázs!! -
#168 eddig senki nem fér be:P -
#167 figyeli a játékosokat, h kiket lenne érdemes a következő szezonra a reacba szerződtetni.
:D -
#166 de várjatok, én már várom mikor jön a nagy Világi-Verebes duó -
#165 Urbán kinyalhatná.... -
#164 azisinkábba rákospalotaiakat készítse fel a következő szezonra, nehogy megint ilyen kiválóan szerepeljenek mint idén...