Kommentátorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Azt sem értem, hogy egy Wéber Gábor (ha jól tudom F1 szimulátor-bajnok) mit keres a kommentátorállásban <#nemtudom>#nemtudom>
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Pl Török Péter,aki uygebár az NBA-é,hát óriási respect,szerintem nincs olyan játékos akirõl ne tudna min. 8-9 infót,a kezdõkrõl meg kb mindent tud,ráadásul még ért az NFL-hez is és a most futó régi vb-s mûsorokban is úgy mondja az összes régi vb-résztvevõ országok keretét mintha kötelezõ lenne tudni.Sõt,szerintem tudja a bírói hármasokat is,ha már azt tudta hogy a '62-es magyar válogatott repülõje a visszaútkor melyik városokban szállt le,ezt akkor mondta amikor Mészöly elkezdte mondani hogy a visszaút sem volt egyszerû,mert sok helyen le kellet szállni tankolni akkoriban,erre TP kisegítette a pontos úttal<#wow1>#wow1>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Knézy télleg egy sport-polihisztor volt, de azért õt nem kedvelték annyira, de õ legalább oda tudott figyelni a meccsre és még beszélni is tudott.
Gundit mé nem szerzõdetit le? 😊
Szegény Knézy Jenõnek a nyomába sem érhetnek õt élvezett volt hallgatni bátran mert bírálni és szakmailag felkészültebb volt mint az egész Rtl-klubos bagázs.
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
régen egy ilyen pösze semmirevaló sejpítõs k... megszólalt volna a tv-ben, az ország felmordult volna, hogy 'hmm ezt vajon ki ba..a' 😊
pokriccsák móni jön leüti a labdát
de most komolyan az rtl klubon van olyan másor amit olyan ember vezet aki ért hozzá? talán a recept klub de azon kivül mondj egyet
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
De a GYULA! <#wilting>#wilting>
ott mindenki gügyögõs semmire való retardált. nem a szaktudásuk miatt kerültek oda ahol vannak. pl répa kata meg a palik laci a besztesztek
Boxmeccsek alkalmával is néha sírok, Forma 1-rõl nem is beszélve.
Ha egy (szerintem) kisebb költségvetésû Viasat3 le tud szerzõdtetni egy Hajdú B.-t akkor az RTL klub miért nem?