Kommentátorok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
<#wilting><#banplz>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

A VB keretbõl kihagyott Horti Gábor ma a Brazil Bajnoki közvetitése közben:

A Santos játékos játszik el egy 11-est "hááát semmi nem történt,földbe rúgott a FICKÓ!" .
Utánna a Corinthians kapusa védi a büntetõt erre "csodálatos férfi áll a Corinthians kapujában!" majd rögtön utánna "örömében átdobja a labdát a másik pályára...térfélre" .

"Még egy ilyen HULLADÉK 11-est nem fog megadni a bíró."

"Elõtte fekszik egy FÉL MÉTER SZÉLES FÉRFI és belerúgja!"

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

szanics
Azért azt el kell mondani, hogy a világon mindenhol a tv-khez igazítják a meccsek kezdési idõpontját (ld. Anglia, ahol van, hogy egy fordulón belül 7-8 különbözõ idõpontban játszanak a csapatok szombat délután 1-tõl hétfõ este 9-ig)

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Zsolti9014
Az milyen, hogy a magyar bajnokik idõpontját idén többször is az RTL Klub miatt változtatták meg. Ne a TV irányítsa már a focit! Ha nem tudnak alkalmazkodni, közvetítsen egy NORMÁLIS csatorna.

Hajrá Magyarország!

Sokan reklomáltunk a VB miatt, így elsejétõl van 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Kerékpáros kommentátorokat megvédeném csak miattuk néztem-nézem a tourt 😊) A kerékpár nélkülük dög unalom lenne.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

B0B0
Bebetonozta az már oda magát. Nem láttad? Szarrá dicsérték ott

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Matthew Prosac
nem is az hogy beleszólnak hanem hogy kb mindig ilyen életbölcsességeket:
" Maximálisan egyetértek veled, ha ezt a labdát jobban eltalálja akkor nem megy mellé."
Ilyenszintû a dolog.. Pedig ha Léderer mellé egy normális kommentátort betennék, akkor az úgy lemosná, hogy Ákoska félidõben hazaballagna. PL Hajdu B

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

szanics
Áh, Kaplár nem iszik...

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

The FlashBack
"az" UPC nem?
észrevettük, szánalmas

The FlashBack
ne bízzuk el
simán követem, napközben is változott:C

hunbasser
nemigaz h #86 -ban senki nem vette észre az "az UPC-n" feliratot,kis gond van azért a sportklubbosok angoljával...

ReaL MaDRid x siempre

B0B0
<#vigyor1>

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

REALista
Lehet szavazni a sportriporterekre az origon!!!Léderernek már van 10 kemény szavazata!!!😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

DJ Bee18
már

3. Poland 1982
40%
4. Hungary 1954
60%

Ezt már megnyertük 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
copyztam

B0B0
Csak annyit tennék hozzá, hogy ez nem foci-topic feltétlenül! Ha az elejére mész, láthatod, hogy bíráltam a Zollner GYULÁt F1-bõl, meg a boxos közvetítõket stb...

B0B0
Nem cserélted fel a százalékokat?? 😊

B0B0
Szerintem is a két legjobb Faragó és Hajdú B.

Aztán jönnek a Sport1,2-esek meg Egri stb...

Nekem pl a fiatalok közül a kedvencem Szántó Dávid, de fociközvetítésre nem nagyon tudnám elképzelni.

B0B0
😄DDDDDDDDDDDDDDD

DJ Bee18
3. Poland 1982
41%
4. Hungary 1954
59%

Nem semmi: Number of votes : 1127157

DJ Bee18
nagy a csata

The FlashBack
vezetünk jelenleg😊

nekem régen Kaplár F. volt a kedvencem. Anyu egyszer mesélte, úgy be volt baszva egyszer élõ adásban, h alig tudott beszélni 😄

(a vicces kedvûeknek írom, h természetesen Kaplár volt bebaszva, nem a felmenõm)

Zsolti9014
Maximálisan igazad van!!! Remélem tényleg mi leszünk a köv. generáció. Ja, azt meg el sem bírnám viselni, ha bebasznának mellém pl. egy Kovács Kálmánt. Õ jó játékos volt+ nagyszerû ember lehet, de könyörgöm, hadd közvetítsem egyedül a meccseket!!! Mindenbe beleszólnak. Mondjuk egy-egy másik szakkommentátort beültethetnek mellém is, ha odakerülök.

Hajrá Magyarország!

Matthew Prosac
mi lennénk az új generáció? léderer 'kollégát' elnézve nincsenek gondjaink a plusz-motiváció terén. ilyen embereket nem szabad tv-közelébe engedni. vagy vezessenek 'értelmiségi' mûsort mint hajdan a Benne leszek a TV-ben..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Zsolti9014
most küldtem kb 50t de semmi

Hajrá Magyarország!

Mr Spock
Egy kis off, de foci ezért betszem ide: http://www.eurosport.com/football/world-cup1/2006/wcteamcentury.shtml#

Winner 2 vote, hogy az 1954es magyar válogatott nyerjen. Kis hátrányban vagyunk a lengyelekkel szemben! Segítsen mindeki!

-muszáj-

Zsolti9014
Oké, köszi. Amúgy az én példaképem is, és egy 1994-es Focivilágban pl. gh-val van a neve, akkor még oda is írt. Bocs még1x. Utána is néztem, igazad van, az a helyes.<#eljen>

Hajrá Magyarország!

Matthew Prosac
nem az volt. tudtam hogy nem te írtad

Zsolti9014
Oké, ezt találtam, nem válogattam, de legközelebb azt fogom tenni.

Hajrá Magyarország!

Matthew Prosac
Nem csak én is eljátszottam már a gondolattal hogy milyen jó lenne sportriporternek lenni (bár egyelõre most újságírásnak rugaszkodnék neki, de ez még a jövõ), úgyhogy megkülönböztetett figyelemmel kísérem minden szavad! <#vigyor>
Tudd már leírni a JELENLEGI (az én korosztályom számára eddig Knézy Jenõ az abszolút etalon) kommentátor-példaképem nevét! <#ejnye1>

hunbasser
a naganos eleve hülyeség,még poénnak sem jó :S

ReaL MaDRid x siempre

Zsolti9014
Nagyon kösz!!!

Hajrá Magyarország!

hunbasser
nem tudom,én egy magyar bajnokin hallottam közvetíteni kb 2 percig,úgy beszél mint aki be van baszva

ReaL MaDRid x siempre

Zsolti9014
Ez csak copy volt a Sport Klub oldaláról. Ha kötekedés volt. 😉

Hajrá Magyarország!

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Zsolti9014
Aranyköpések

"Nagyon kellemetlen lehet Cardozo ellen játszani, bár magam még nem próbáltam, megmondom õszintén." (Faragó Richárd)

"Fél perc van hátra a második félidõbõl, Chilavert addig már eljátszogat a labdával, vagy úgy elrúgja, hogy ne történjen semmi." (Faragó Richárd)

"A labda egy üstökös sebességével száguld ki a pályáról, a légtérbõl." (Knézy Jenõ)

"Vieri reklamál a partjelzõnek. Láthatóan nem szerelmes verset mond neki, vagy ha igen, akkor nagyon rossz elõadó." (Faragó Richárd)

"Nagano egy kis, úgy 500 milliós japán város."
(Knézy Jenõ)

"Nincs ideális idõ, de Joao Pinto legalább nagyra nõ majd az esõtõl. Bár már nincs abban a korban."
(Faragó Richárd)

Hajrá Magyarország!

Matthew Prosac
"Léderer Ákos: Indulása óta meghatározó tagja az RTL Klub csapatának. Tudósításait, riportjait 1998-óta élvezhetjük."
ÉLVEZZÜK! <#wilting>

Zsolti9014
Jól van na! Nyugi! FARAGÓ, FARAGÓ, FARAGÓ, FARAGÓ, FARAGÓ, jó leszek, jó leszek... Nem tudtam na! Te sem tudhatsz mindent!

Hajrá Magyarország!

ProGabe
Gondolom arra gondolsz amelyik a régi barca meccseket "közvetíti".Na az megint gyönyörû,undorító hanglejtés,nem tud semmi statisztikát,ahogy azt sem hogy mit szabad és mit nem a tv-ben:idióta poénkodások,sértõ megjegyzések,és úgy általában az egy barom!Pl:"az iménti szabálytalanság a jegyzõkönyvben így szerepelt spanyolul",és erre felolvasta a spanyol szöveget,mekegve-makogva és ennyi,fordítás nincs,biztos azt gondolta hogy milyen jól hangzik.<#falbav>
Igazi rtl-,sportklub színvonal<#szomoru1>

Matthew Prosac
könyörgöm írd már le rendesen a nevét: Faragó!

Zsolti9014
Vki be tudná linkelni Kusczak hibáját, azt a 80 méteres kirúgásgólt?

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Most találtam: Kommentátorok

Hajdú B. István: Magyarország jelenleg legelismertebb kommentátora. Koplárovics Béla emlékezetes gólját õ kiáltotta világgá a ZTE - Manchester mérkõzésen. Három olimpián vett részt, volt futball EB-n, májusban már a 8. Bajnokok Ligája-döntõt közvetíti. Ez lesz az elsõ futball VB, amit közvetít.

Hetthéssy Zoltán: 2000-ben a Telesportnál kezdte pályafutását. 2004-tõl készít gólösszefoglalókat az RTL Klub számára a Borsodi Liga mérkõzéseibõl. 2006. januárjától a Sport Klub kommentátora.

Léderer Ákos: Indulása óta meghatározó tagja az RTL Klub csapatának. Tudósításait, riportjait 1998-óta élvezhetjük. Mûsort vezet, szerkeszt és közvetíti a csatorna meghatározó sportmûsorait.

Világi Péter: 1995-ben a "Sportriporter kerestetik" címû televíziós vetélkedõ 2. helyezettje és közönségdíj nyertese. 2005. júliusától az RTL Klub sportmûsorainak mûsorvezetõje. 2006. januárjától a Sport Klub kommentátora (élõ Borsodi Liga mérkõzések, Barcelona és Arsenal mérkõzések, DTM).

4 bõl 1 <#szomoru1><#falbav><#fejvakaras><#csodalk><#duhos2><#action><#bdead><#wilting><#help><#lama>

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Ez csak 1 vélemény volt, sztem a Faraghó most vagyis már nem de kb. 2 éve még a legjobb volt. Most inkább Hajdú B., de rögtön ott van mögötte Faraghó is.

Hajrá Magyarország!

<#nevetes1><#eljen>

Zsolti9014
Igaz, ezt én is 2 kategóriának szántam. (1. és 2.osztály) 😊 Be kéne vezetni ezt a kommentátorokra is. léderer közvetíthetne örmény 6. osztályt!

Hajrá Magyarország!

hunbasser
bocs az offért,de most rámentem a sportklub honlapjára,és ezt egyszerûen nem lehet kihagyni:

ReaL MaDRid x siempre

Sok sikert,de az Egri-Matuz vonalat se kéne erõltetni szerintem.Hajdú B.,Faragó,vagy a Spot tv-s Méhes akik szerintem most a legjobbak.

hunbasser
faragót úgy utálom,annyira színvak,általában a matrózkék színû mezes csapatokat "a feketék"-nek mondja,pl.westbromra is simán rámondta,h a "feketemezesek".meg azt bírom,h állandóan a kapusban keresik a hibát...

ReaL MaDRid x siempre