Kommentátorok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
a másik csávó is kész volt a Cselström Ibrahimko párossal

az argentín meccs végén Léderer,nem pontosan idézem

Maradona,most nagy argentín drukkernek próbálja beállítani magát...<#wow2>

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Matthew Prosac
eddig egész jól bírom ezt a hülye Léderert, pedig azthittem az elsõ meccs után feladom..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

miért? sztem ide lehetne gyûjtögetni az aranyköpéseket, aztán a vb után jókat lehetne mulatni rajta 😊

DjDano
Na azért ilyenért topikot nyitni is nagy hülyeség... ráadásul még az rtl-t se tudja leírni rendesen.. mindjárt nyitok egy "tanuljunk meg helyesen írni" topikot<#vigyor1><#vigyor1>

gondolj bele mit mondott volna a világi <#zavart2>

zaki
Ez a léderer b@zmeg... Mascherani, Yoyo Touré, Kané... De qrvára idegesített, hogy még a neveket sem tuda... <#levele>

Taranov
Szerintem pont ezek miatt áll olyan jó helyen az origo-s szavazáson. Tetszik ez az embereknek, a Sport1 közvetítései jóval unalmasabbak.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Szerintem igazuk van, Magyarországon nem angolul betuzünk. Az HBO-ról, a UPC-rõl és a 7UP-ról sem tudom, hogy miért angolul mondjuk, miközben az ADSL-nél, a HSCSD-nél, illetve többek közt az IRDA-nál magyarul tesszük ugyanezt. Csak a reklámok miatt?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Hat de az rtl-esek gondolnak a kezdo foci nezokre is. Csak tudnam minek? Akit erdekel ugy is par meccs alatt atlatja az egeszet, vagy utananez mashol.

tobias88
Nem lehetne valahogy üzenni a vb-s közvetítõknek, hogy ne rádiósan közvetítsenek, azaz ne magyarázzanak meg mindent???
ÜZLEEEET emberek! szerintetek a felfoghatatlan összeget fizetõ különbözõ ismert cégek örülnének ha a reklámukat eltakarná egy szar eredményjelzõ?

hunbasser
ehh,és még õ a "mágus"...de szar...

ReaL MaDRid x siempre

Ecuadori játékos 16-oson belül elesik (talán lökték,talán nem) erre Verebes:
"Rossz volt a játékos egyensúlya..."

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

McFrost
már nem azért , de az lenne a minimum hogy úgy adják az adást a svábok , szerintem

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

JackDaniels
Kibaszott RTL vagy Sport Klub. Hazaérek, bekapcsolom és kiírva semmi, hogy mennyi az eredmény, hanyadik perc, nagyeszû kommentátor is baszik mondani. Rohaggyon meg az egész bagázs!!<#ejnye1><#ejnye1><#boxer><#boxer>

\"Never say never!\" W Churchill

McFrost
eddig senki nem fér be😛

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Serpa
figyeli a játékosokat, h kiket lenne érdemes a következõ szezonra a reacba szerzõdtetni.
😄

DJ Bee18
de várjatok, én már várom mikor jön a nagy Világi-Verebes duó <#mf1><#mf1><#mf1><#mf2>

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
Urbán kinyalhatná....

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Matthew Prosac
azisinkábba rákospalotaiakat készítse fel a következõ szezonra, nehogy megint ilyen kiválóan szerepeljenek mint idén...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

McFrost
Flórit itthon hagyhattákvolna

Matthew Prosac
"Mihael Balak" - valahogy így mondta ki az a buzi Léderer

hunbasser
tényleg,faragu<#hehe>
ziku,ronaldu és a többi brazil románosítva...

ReaL MaDRid x siempre

AnuluWork
Ez amúgy igaz? Mert akkor gáz ...

"Léderer Ákos volt a sztárchat vendége

2006.06.05., Forrás: www.madridista.hu

david: A VB alatt a helyszínrõl lesznek a közvetítések?
LÁ: Az egyenes kiéses szakasztól leszünk kint."

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Mert ugye azt a mókusos rögtönzést az Arsenal meccsen így kapásból odaszúrni, azért nem volt semmi! Aki látta, ma is emlékszik rá. Zseniális volt! 😊

AnuluWork
Mikor lesz Hajdú Bé?

AnuluWork
Ha foci, akkor egyértelmûen Knézy (+). Aztán Hajdú Bé és Faragu. Majd jöhet a Vitray. Gyulai (+) profi volt az atlétikában és korcsolyában, Gulyás meg a kéziben. Ha F1, akkor Dávid és Frankl. Palik kizárva. A többieket a listán, meg akik most vannak (pl. Léderer), inkább meg sem említeném, sõt feledném ...

The FlashBack
bukta😊

.............😛

REAL MADRID

hunbasser
madridistán te vagy kesziboy? :S

ReaL MaDRid x siempre

The FlashBack
énis úgy kérdeztem volna tõle:@😄DD

ProGabe
david: És ki lesz óriási csalódás a VB-n? (csapat, játékos)
LÁ: Csalódás? Errõl fogalmam sincs. Ha Rooney nem játszik, akkor õ.

LOL,ha nem játszik akkor az csalódás??Bár igaz hogy nem az volt a kérdés hogy melyik csapatnak/kinek a játéka lesz csalódás de akkor is idióta válasz.
És senki nem kérdezte meg tõle hogy ha már Knézy a példaképe akkor miért nem próbál kicsit normálisabban közvetíteni és nem idiótaságokat beszélni 90 percen át,vagy ami ki van rakva az már vágott verzió,és hiányoznak az anyázások?<#ravasz1>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kesziboy: Ákos, mi a véleményed az RTL Klub jelenlegi foci-stábjáról és munkatársairól? Szerintem oda nem való emberek vannak ott, gondolok: Kokóra és Világi Péterre is.

LÁ: Kokó es Világi szorosan nem a sportosztályhoz tartoznak, õk a csatorna képernyõsei. Mindketten imádják a focit. Kokó asszem a Realt is. A szakértõinket kb 3 éve választottuk ki, olyanokat próbáltunk, akik nagyon különböznek egymástól, ez a visszajelzések alapján sikerült.

Léderer Ákos válaszolt a madridista chaten!

REAL MADRID

Oziris666
Léderer egy vicc!az RTL KLUB szerkesztõi amig meg nem tudják ki milyen csapatba és milyen poszton játszik,addig inkább hanyagolják e foci közvetítéseket és hagyják meg ezt a PROFIKNAK!
Mert az élményt veszik le a szurkolóktól!

Zsolti9014
Hogy lehet? bocs a hogylehetért

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
léderer az angol-magyaron: Beckhamnek elgurult a gyógyszere. Hogylehet ilyet adásban?

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Nem Léderer, hanem léderer. Bocs! RTL Klubos faszszopó. Azt mondják "kommentátor", de csak az akar lenni.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Már nem is azért, de most hogy elõzhet meg olyanokat, mint pl. Faragó, Vitray, Gulyás? Ezek legalább rendes kommentátorok!!!

Hajrá Magyarország!

Már elnézést, de ki a faszom az a Léderer?!

Ramore
én is elképzelhetetlennek tartom a forma1-et a német rtl-es szakkommentátorok nélkül, amíg palik és társai rontják a levegõt a magyar közvetítéseken.
ProGabe
Ezt nem hiszem el.léderer a harmadik,ennyi idióta ember lenne<#conf>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Nekem Palik nélkül nem F1 az F1 <#vigyor3>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Ramore
léderert akkor fogja elzavarni az rtl, amikor a tévedhetetlen palikot a forma1-tõl, azaz soha!
épp akartam mondani de látom már késõ 😊

The FlashBack
Ez a Léderer!
Nem elég hogy kikapott az UTE, még ontja is magából a hülyeséget

tesó07
Az RTL Klub a világ legszarabb csatornája,én inklább nézem a német csatornákon a vb-t,mint ezen.Lehet hogy ott nem értek mindent,de lehet hogy még így is jobb lesz,mint ezek béna komm.-ok.Mx.azokat amikor Hajdú B. lesz.

RMCF

Zsolti9014
Persze, ez nemcsak Magyarországra vonatkozott. De akkor is, ha vki közvetíteni akar, alkalmazkodjon!!!

Hajrá Magyarország!

Igen ez.

B0B0
Ez volt a Sportklubon?? Mert az tényleg borzalmas volt <#levele>

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Érdekes közvetítés volt az biztos, fél füllel én is hallottam.