1885
-
Redvin #523 Kovacsnak olyan a hangja mint egy robotnak, semmi hangsuly vagy ilyesmi. -
#522 Héder:
"Portugália már hanyattdőlhet..." - arra vonatkozóan hogy már biztos továbbjutók.
no comment. -
#521 Miért?? Mi a gond? -
#520 Kovács meg a fa hangjával
ilyen régi vhs alámondásos filmbe való -
#519 Del Piero -.-
már nem mondok semmit -
#518 SZÓÓÓÓÓLTAK NEKIIIIIIIIIII!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDD -
#517 na most elmondta hogy az első félidőben f*** volt, rá fél percel : Bokkanegra.
nc -
#516 Hát igen! Erről beszéltem ugye -
#515 tegnap Aruna Kone végig Akari Kone volt és minden 4-re talált el valakit
a legdúrvább az volt számomra , mikor kijelentette ,hogy Angolában most csak 1 fehér jáccik , azt volt az 3 is! -
#514 Nem az a baj, hogy most előfordult, hanem az, hogy ilyenek állandóan előfordulnak. Kissé unalmas már, hogy logopédiai és nyelvtani iskolába kéne ezeket küldeni -
#513 az a szánalmas , hogy nem szól neki senki! -
#512 Ráadásul Beasley néger, nemsok néger van az USA csapatában...
Nemigaz h nemveszi észre magát. -
#511 :DD -
sütis #510 Léééderer nincs tisztában a labdarúgás szabályaival, ezt nen csapatra mérik! ;P -
Gabe18 #509 Az előbb az olasz 16-osnál is Beasley volt...lehet ezek 12-en vannak a pályán? -
#508 De ez hülye, szabadrúgás után bocsánatot kért, hogy nincs is a pályán Beasley, de azért végig őt mondja Convey helyett... Félidőben remélem szájbaveri valaki. -
#507 jaja :DDDDDDDDDDDDD
csak nézem hoigy miylen beasley ha kirakták a csapatbol O_O -
#506 Idióta végig Beasley-t mond Convey helyett, szánalmas. -
Gabe18 #505 jé,én is... -
Gabe18 #504 Na,szerncsétlen amerikaiak... -
#503 jé,roszz helyrer írtam. ^^" -
#502 ez Gól -
#501 Idióta utána 2X is Besleyt mondott fél percen belül. -
Gabe18 #500 Kéderer-Léderer -
Gabe18 #499 Kéderer szerint egy olyan ember lövi a szabadot az amerikaiaktól,aki a cserepadon ül.De aztán rájött hogy ez igy mégis nehéz lenne és javitotta... -
#498 #493, én is ezt mondom. -
#497 Gyerekek. Szerintem lépjünk túl azon hogy Ayala nevét hogy kell mondani.
K***va unalmas már.. -
#496 Világi: Poborsky egykori klubjában játszik jelenleg a másodosztályban.
Nem így kellene?: Poborsky visszatért egykori csapatához, és jelenleg a másodosztályban szerepelnek. Sztem a jelenleg és egykori csapat üti egymást. -
#495 most hallottam a Cseh-USA összefoglalóba h Léderer:Koller=Keller -
jefferson83 #494 Nem kell belekötni sztem se, de akkor se jó így :) -
#493 Hajdú B. mondta Ayala=azsalát is. Amúgy sztem hagyjuk, ez nem kiejtés topik, mi meg úgysem fogjuk 100%-ra tudni, hogy mi van. Egy nyelvi szabályból neveknél nem szabad kiindulni, de te is legalább 3szor mondtál ellent magadnak, ezért inkább hagyjuk a kiejtést! Nem akarlak b*****atni, bocsi, ha így értelmnezted. -
#492 letelt a második félidő 45 percének első fél órája. szerintem nincs ebben semmi gebasz.
amúgy szerintem se kellene már ilyenekbe belekötni... -
Gabe18 #491 Hát nem igazán helyes,ugy lenne jó mondjuk hogy "fél óra telt el a 2. félidőből".
Mert igy valóban utal arra hogy több fél óra lesz még amiből letelt az első.
De ilyenekbe már nem kéne talán belekötni,ez lenne a legkevesebb... -
#490 Nyelvtanilag helytelen -
#489 thx -
#488 izraeli klubnál van
#7130 -
#487 Amúgy meg tudja valaki mondani hogy a gólnál és a legvégén miért lengetett egy ghánai játékos izraeli zászlót? Agyalok, agyalok de nem jutottam semmire. -
#486 nemértem a bánatod. nem mondta egy szóval sem hogy lesz második félórája is a félidőnek, nyelvtanilag és tartalmilag pedig helyes amit mondott mert 30 perc az fél óra. -
#485 Totálisan egyet értek veled, de sajnos Magyarországon ma azok az emberek vannak többségben akik ezt szeretik :((( -
#484 Világi:
"Letelt a 2. félidő első fél órája"
Neki egy félidő 60 percből áll? ÁÁÁÁÁ