Kommentátorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az argentín meccs végén Léderer,nem pontosan idézem
Maradona,most nagy argentín drukkernek próbálja beállítani magát...<#wow2>#wow2>
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
"Rossz volt a játékos egyensúlya..."
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
\"Never say never!\" W Churchill
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
"Léderer Ákos volt a sztárchat vendége
2006.06.05., Forrás: www.madridista.hu
david: A VB alatt a helyszínrõl lesznek a közvetítések?
LÁ: Az egyenes kiéses szakasztól leszünk kint."
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

REAL MADRID
LÁ: Csalódás? Errõl fogalmam sincs. Ha Rooney nem játszik, akkor õ.
LOL,ha nem játszik akkor az csalódás??Bár igaz hogy nem az volt a kérdés hogy melyik csapatnak/kinek a játéka lesz csalódás de akkor is idióta válasz.
És senki nem kérdezte meg tõle hogy ha már Knézy a példaképe akkor miért nem próbál kicsit normálisabban közvetíteni és nem idiótaságokat beszélni 90 percen át,vagy ami ki van rakva az már vágott verzió,és hiányoznak az anyázások?<#ravasz1>#ravasz1>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
LÁ: Kokó es Világi szorosan nem a sportosztályhoz tartoznak, õk a csatorna képernyõsei. Mindketten imádják a focit. Kokó asszem a Realt is. A szakértõinket kb 3 éve választottuk ki, olyanokat próbáltunk, akik nagyon különböznek egymástól, ez a visszajelzések alapján sikerült.
Léderer Ákos válaszolt a madridista chaten!
REAL MADRID
Mert az élményt veszik le a szurkolóktól!
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
RMCF
Hajrá Magyarország!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!