1885
  • Pigo
    Wéber Gabi szerint Portugália Angol gyarmat volt!
  • Joey_The_Man
    remélhetjük, hogy arra gondolt :)
  • Gabe18
    Mágus: -Ez a csapat nem a semmiért került az elődöntőbe... (itt gondolom Ecuador nyolcaddöntöjéről akart beszélni)
  • R10
  • The FlashBack
    nabazze:D
  • Iori
    péter ma is alkotott:
    vmelyik ecuadori játékosról beszélt, a xy kölcsön adta a recreativo huelvának, és mindössze egy meccset játszott a sárga tengeralattjárónak becézett csapatban, a Villarealban.
    :DD
  • Gabe18
    A Mágus nagyon sztárolja az Ecuadoriakat,az ellenfél ilyenkor szokott forditani...
  • The FlashBack
    Tényleg rohadt viccesek pl az #341-ben vannak!
    Én kirúgnám:|
  • DJ Bee18
  • DJ Bee18
    idéznék innen:

ha valakinek az a szakmája, hogy többmillió embernek beszél 2 órán keresztül, azt bizony hibátlanul (vagy közel hibátlanul) kell csinálnia! Ezért nem lett akárkiből riporter, vagy kommentátor mondjuk a Magyar Televízióban.
  • DJ Bee18
    Valahogy nem tudok nevetni akkor, amikor egyszerűen olyan dolgokon agyal, amit már régen tudok, meg összegzésnél elfelejt jónéhány helyzetet...
  • B0B0
    Német a srác nem angol
  • B0B0
    Kovács Géza László
  • maffioso
    eurosporton aki a world cup legendset kommentálja az is jó lenne
  • Taranov
    Csak nem tudom, hogy miért. Mert keveset téved?
    Léderer szerintem viccesebb.
  • The FlashBack
    Hajdú B jelenleg a legjobb az RTl-en, világi meg...
  • Taranov
    Én nem sok különbséget érzek Világi és Hajdú B. közt. Bár nem vagyok szakértő.
  • Gabe18
    Én meg szerettem Knézy-t,mert érdekessen,"hallgathatóan" közvetitett,nem mondott ötpercenként oltári baromságokat,és egyszerűen volt stilusa,értette azt amit csinál. (persze Ő sem volt tökéletes,de kétlem hogy bárki is ezt várná)
    Ezeket még egynapon emliteni is badarság vele,kivétel persze Hajdú B.,de amugy rajta is erősen érződik valami gyenge hangulat,a BL meccseken Ő is valahogy sokkal jobb szokott lenni.
  • szanics
    növill, nem nójvill
  • B0B0
    Ha szépen visszamész láthatod, hogy én sosem istenítettem a Knézyt, sosem szeretettem, bár ettől még sokkal többre tartom, mint a Léderert.

Lehet, hogy te nem tudsz helyesen írni, de ez nem is olyan nagy baj, hanem inkább az, hogy nem látod, hogy ha valakinek az a szakmája, hogy többmillió embernek beszél 2 órán keresztül, azt bizony hibátlanul (vagy közel hibátlanul) kell csinálnia! Ezért nem lett akárkiből riporter, vagy kommentátor mondjuk a Magyar Televízióban.

Öreg! Te nagyon tapasztalt Öreg!
  • koRps
    gratulálok öreg, te aztán mindenbe bele tudsz kötni

az elsőt amúgy javította

szerintem jobban közveít, mint a bajnokikon

nem teljesen ide tartozik, de emlékszem hogy a knézy-t mennyien utálták amikor közvetített persze halotról vagy jót vagy semmit (nekem nem volt vele bajom)
    na erről ennyit
    ezt csak azért, mert olvastam hogy itt ott írják hogy ő mennyire csúcs volt
    hát hidd el nem
    amúgy nem tudok helyesen írni, köss bele abba is

• B0B0
    Normális kommentátornak nem kell szakkommentátor, hogy kijavítson egy nyelvbotlást. De sebaj, mert ezt a Palik meg a Gyula is mindig eljátsza!! :)
  • B0B0
    Még Léderer köpések:

"Lehman az ismétlés után lehúzta az ismétlést....Természetesen tudják mit"

"Ballackot bíztatják a csapattársak, Zewlakowot meg a csapattársak"

Arról nem is beszélve, hogy Oliver Neuville nevét 'nevill'-nek ejtette, pedig ugye nójvill

GRATULÁLOK LÉDERER!!! ISMÉT ALAKÍTOTTÁL!
  • Gabe18
    Kálmán a Német dupla kapufa után a 89. perc körül: "A németek minden bizonyal ezzel előtték a maradék puskaporukat!" (kb egy perc múlva bent volt Neuville gólja...)

Igaz a kapufák után már én se hittem hogy sikerül a Német győzelem,de én nem is adtam ezt közhirré...
  • Joey_The_Man
    ja ezt én is hallottam.. :PP
  • Taranov
    Furcsa, hogy a lengyel csapatba sorolja Léderer Lahmot, de ez nyilván csak "nyelvbotlás". Kálmán kijavíthatná a félreértések elkerülése végett.
  • R10
    az is jó volt mikor megmagyarázta h Lehmannak ragó van a szájába azért mozog :D
  • Taranov
    Nem cirkuszban? :)
    Egyébként biztos a mosolya miatt szeretik, mint a főpolgármesterünket.
  • Gabe18
    Léderer:"Felállnak a csapatok a himnuszokhoz és ezt is végigélvezhetjük természetessen..."

Ahhoz képest hogy milyen természetes a meccsek nagyrészén kimaradt.
  • Atesz89
    Délután aki a stúdióban volt,Gyulai Balázsnak hívják?Mert ő is többet és mint a Héder és a Kokó együtt
  • homeless
    Héder az olyan hülye, hogy a neten kéne mutogatni, nem a retek klubbon...
  • Gabe18
    Ugynézem Héder a VB alatt fokozatossan hülyül meg...
  • Taranov
    Héder: "Add el a cuccot légyszi!"
  • Gabe18
    Egyetértek!
  • Atesz89
    Ez Hettésy(vagy hogy kell írni)-Nagy Laci páros százszor jobb mint a Léderer-Kálmi
    vagy a Világi-Mágus páros
  • B0B0
    Azt kell, hogy mondjam, hogy ma a Nagy Laci egész jó volt. Nem?
  • B0B0
    De. Bocs!
  • B0B0
    :DDD
  • LES FORZA INTER
    ja és a különbség meg is láccik a két válogatott közt!
  • homeless
    Kovács Kálmán:"már serdülőkorban megtanítják, hogy nem lövünk keresztbe szabadrúgást":DDDDD
    Lehet, hogy a magyaroknak megtanítják, de úgy látszik a brazilok nem kapnak serdülőkorban ilyen hasznos tanácsokat.:)