1885
-
#363 Wéber Gabi szerint Portugália Angol gyarmat volt! -
#362 remélhetjük, hogy arra gondolt :) -
Gabe18 #361 Mágus: -Ez a csapat nem a semmiért került az elődöntőbe... (itt gondolom Ecuador nyolcaddöntöjéről akart beszélni) -
#360 -
#359 nabazze:D
-
#358 péter ma is alkotott:
vmelyik ecuadori játékosról beszélt, a xy kölcsön adta a recreativo huelvának, és mindössze egy meccset játszott a sárga tengeralattjárónak becézett csapatban, a Villarealban.
:DD -
Gabe18 #357 A Mágus nagyon sztárolja az Ecuadoriakat,az ellenfél ilyenkor szokott forditani... -
#356 Tényleg rohadt viccesek pl az #341-ben vannak!
Én kirúgnám:| -
#355 -
#354 idéznék innen:
ha valakinek az a szakmája, hogy többmillió embernek beszél 2 órán keresztül, azt bizony hibátlanul (vagy közel hibátlanul) kell csinálnia! Ezért nem lett akárkiből riporter, vagy kommentátor mondjuk a Magyar Televízióban.
-
#353 Valahogy nem tudok nevetni akkor, amikor egyszerűen olyan dolgokon agyal, amit már régen tudok, meg összegzésnél elfelejt jónéhány helyzetet... -
#352 Német a srác nem angol -
#351 Kovács Géza László -
#350 eurosporton aki a world cup legendset kommentálja az is jó lenne -
#349 Csak nem tudom, hogy miért. Mert keveset téved?
Léderer szerintem viccesebb. -
#348 Hajdú B jelenleg a legjobb az RTl-en, világi meg...
-
#347 Én nem sok különbséget érzek Világi és Hajdú B. közt. Bár nem vagyok szakértő. -
Gabe18 #346 Én meg szerettem Knézy-t,mert érdekessen,"hallgathatóan" közvetitett,nem mondott ötpercenként oltári baromságokat,és egyszerűen volt stilusa,értette azt amit csinál. (persze Ő sem volt tökéletes,de kétlem hogy bárki is ezt várná)
Ezeket még egynapon emliteni is badarság vele,kivétel persze Hajdú B.,de amugy rajta is erősen érződik valami gyenge hangulat,a BL meccseken Ő is valahogy sokkal jobb szokott lenni. -
#345 növill, nem nójvill -
#344 Ha szépen visszamész láthatod, hogy én sosem istenítettem a Knézyt, sosem szeretettem, bár ettől még sokkal többre tartom, mint a Léderert.
Lehet, hogy te nem tudsz helyesen írni, de ez nem is olyan nagy baj, hanem inkább az, hogy nem látod, hogy ha valakinek az a szakmája, hogy többmillió embernek beszél 2 órán keresztül, azt bizony hibátlanul (vagy közel hibátlanul) kell csinálnia! Ezért nem lett akárkiből riporter, vagy kommentátor mondjuk a Magyar Televízióban.
Öreg! Te nagyon tapasztalt Öreg! -
#343 gratulálok öreg, te aztán mindenbe bele tudsz kötni
az elsőt amúgy javította
szerintem jobban közveít, mint a bajnokikon
nem teljesen ide tartozik, de emlékszem hogy a knézy-t mennyien utálták amikor közvetített persze halotról vagy jót vagy semmit (nekem nem volt vele bajom)
na erről ennyit
ezt csak azért, mert olvastam hogy itt ott írják hogy ő mennyire csúcs volt
hát hidd el nem
amúgy nem tudok helyesen írni, köss bele abba is
-
#342 Normális kommentátornak nem kell szakkommentátor, hogy kijavítson egy nyelvbotlást. De sebaj, mert ezt a Palik meg a Gyula is mindig eljátsza!! :) -
#341 Még Léderer köpések:
"Lehman az ismétlés után lehúzta az ismétlést....Természetesen tudják mit"
"Ballackot bíztatják a csapattársak, Zewlakowot meg a csapattársak"
Arról nem is beszélve, hogy Oliver Neuville nevét 'nevill'-nek ejtette, pedig ugye nójvill
GRATULÁLOK LÉDERER!!! ISMÉT ALAKÍTOTTÁL! -
Gabe18 #340 Kálmán a Német dupla kapufa után a 89. perc körül: "A németek minden bizonyal ezzel előtték a maradék puskaporukat!" (kb egy perc múlva bent volt Neuville gólja...)
Igaz a kapufák után már én se hittem hogy sikerül a Német győzelem,de én nem is adtam ezt közhirré... -
#339 ja ezt én is hallottam.. :PP -
#338 Furcsa, hogy a lengyel csapatba sorolja Léderer Lahmot, de ez nyilván csak "nyelvbotlás". Kálmán kijavíthatná a félreértések elkerülése végett. -
#337 az is jó volt mikor megmagyarázta h Lehmannak ragó van a szájába azért mozog :D -
#336 Nem cirkuszban? :)
Egyébként biztos a mosolya miatt szeretik, mint a főpolgármesterünket. -
Gabe18 #335 Léderer:"Felállnak a csapatok a himnuszokhoz és ezt is végigélvezhetjük természetessen..."
Ahhoz képest hogy milyen természetes a meccsek nagyrészén kimaradt. -
#334 Délután aki a stúdióban volt,Gyulai Balázsnak hívják?Mert ő is többet és mint a Héder és a Kokó együtt -
homeless #333 Héder az olyan hülye, hogy a neten kéne mutogatni, nem a retek klubbon... -
Gabe18 #332 Ugynézem Héder a VB alatt fokozatossan hülyül meg... -
#331 Héder: "Add el a cuccot légyszi!" -
Gabe18 #330 Egyetértek! -
#329 Ez Hettésy(vagy hogy kell írni)-Nagy Laci páros százszor jobb mint a Léderer-Kálmi
vagy a Világi-Mágus páros -
#328 Azt kell, hogy mondjam, hogy ma a Nagy Laci egész jó volt. Nem? -
#327 De. Bocs! -
#326 :DDD -
#325 ja és a különbség meg is láccik a két válogatott közt! -
homeless #324 Kovács Kálmán:"már serdülőkorban megtanítják, hogy nem lövünk keresztbe szabadrúgást":DDDDD
Lehet, hogy a magyaroknak megtanítják, de úgy látszik a brazilok nem kapnak serdülőkorban ilyen hasznos tanácsokat.:)