1885
  • McFrost
    Flórit itthon hagyhattákvolna
  • Matthew Prosac
    "Mihael Balak" - valahogy így mondta ki az a buzi Léderer
  • hunbasser
    tényleg,faragu
    ziku,ronaldu és a többi brazil románosítva...
  • AnuluWork #160
    Ez amúgy igaz? Mert akkor gáz ...

"Léderer Ákos volt a sztárchat vendége

2006.06.05., Forrás: www.madridista.hu

david: A VB alatt a helyszínről lesznek a közvetítések?
    LÁ: Az egyenes kiéses szakasztól leszünk kint."
  • AnuluWork #159
    Mert ugye azt a mókusos rögtönzést az Arsenal meccsen így kapásból odaszúrni, azért nem volt semmi! Aki látta, ma is emlékszik rá. Zseniális volt! :)
  • AnuluWork #158
    Mikor lesz Hajdú Bé?
  • AnuluWork #157
    Ha foci, akkor egyértelműen Knézy (+). Aztán Hajdú Bé és Faragu. Majd jöhet a Vitray. Gyulai (+) profi volt az atlétikában és korcsolyában, Gulyás meg a kéziben. Ha F1, akkor Dávid és Frankl. Palik kizárva. A többieket a listán, meg akik most vannak (pl. Léderer), inkább meg sem említeném, sőt feledném ...
  • The FlashBack
    bukta:)
  • Monoton
    .............:P
  • hunbasser
    madridistán te vagy kesziboy? :S
  • The FlashBack
    énis úgy kérdeztem volna tőle:@:DDD
  • ProGabe #152
    david: És ki lesz óriási csalódás a VB-n? (csapat, játékos)
    LÁ: Csalódás? Erről fogalmam sincs. Ha Rooney nem játszik, akkor ő.

LOL,ha nem játszik akkor az csalódás??Bár igaz hogy nem az volt a kérdés hogy melyik csapatnak/kinek a játéka lesz csalódás de akkor is idióta válasz.
    És senki nem kérdezte meg tőle hogy ha már Knézy a példaképe akkor miért nem próbál kicsit normálisabban közvetíteni és nem idiótaságokat beszélni 90 percen át,vagy ami ki van rakva az már vágott verzió,és hiányoznak az anyázások?
  • Monoton
    Kesziboy: Ákos, mi a véleményed az RTL Klub jelenlegi foci-stábjáról és munkatársairól? Szerintem oda nem való emberek vannak ott, gondolok: Kokóra és Világi Péterre is.

LÁ: Kokó es Világi szorosan nem a sportosztályhoz tartoznak, ők a csatorna képernyősei. Mindketten imádják a focit. Kokó asszem a Realt is. A szakértőinket kb 3 éve választottuk ki, olyanokat próbáltunk, akik nagyon különböznek egymástól, ez a visszajelzések alapján sikerült.

Léderer Ákos válaszolt a madridista chaten!
  • Oziris666
    Léderer egy vicc!az RTL KLUB szerkesztői amig meg nem tudják ki milyen csapatba és milyen poszton játszik,addig inkább hanyagolják e foci közvetítéseket és hagyják meg ezt a PROFIKNAK!
    Mert az élményt veszik le a szurkolóktól!
  • Zsolti9014
    Hogy lehet? bocs a hogylehetért
  • Zsolti9014
    léderer az angol-magyaron: Beckhamnek elgurult a gyógyszere. Hogylehet ilyet adásban?
  • Zsolti9014
    Nem Léderer, hanem léderer. Bocs! RTL Klubos faszszopó. Azt mondják "kommentátor", de csak az akar lenni.
  • Zsolti9014
    Már nem is azért, de most hogy előzhet meg olyanokat, mint pl. Faragó, Vitray, Gulyás? Ezek legalább rendes kommentátorok!!!
  • bazze
    Már elnézést, de ki a faszom az a Léderer?!
  • Ramore
    én is elképzelhetetlennek tartom a forma1-et a német rtl-es szakkommentátorok nélkül, amíg palik és társai rontják a levegőt a magyar közvetítéseken.
  • ProGabe #143
    Ezt nem hiszem el.léderer a harmadik,ennyi idióta ember lenne
  • jefferson83
    Nekem Palik nélkül nem F1 az F1
  • Ramore
    léderert akkor fogja elzavarni az rtl, amikor a tévedhetetlen palikot a forma1-től, azaz soha!
  • Aegis
    épp akartam mondani de látom már késő :)
  • The FlashBack
    Ez a Léderer!
    Nem elég hogy kikapott az UTE, még ontja is magából a hülyeséget
  • tesó07
    Az RTL Klub a világ legszarabb csatornája,én inklább nézem a német csatornákon a vb-t,mint ezen.Lehet hogy ott nem értek mindent,de lehet hogy még így is jobb lesz,mint ezek béna komm.-ok.Mx.azokat amikor Hajdú B. lesz.
  • Zsolti9014
    Persze, ez nemcsak Magyarországra vonatkozott. De akkor is, ha vki közvetíteni akar, alkalmazkodjon!!!
  • jefferson83
    Igen ez.
  • B0B0
    Ez volt a Sportklubon?? Mert az tényleg borzalmas volt
  • jefferson83
    Érdekes közvetítés volt az biztos, fél füllel én is hallottam.
  • ProGabe #133
  • Gabe18
    A VB keretből kihagyott Horti Gábor ma a Brazil Bajnoki közvetitése közben:

A Santos játékos játszik el egy 11-est "hááát semmi nem történt,földbe rúgott a FICKÓ!" .
    Utánna a Corinthians kapusa védi a büntetőt erre "csodálatos férfi áll a Corinthians kapujában!" majd rögtön utánna "örömében átdobja a labdát a másik pályára...térfélre" .

"Még egy ilyen HULLADÉK 11-est nem fog megadni a bíró."

"Előtte fekszik egy FÉL MÉTER SZÉLES FÉRFI és belerúgja!"
  • szanics
    Azért azt el kell mondani, hogy a világon mindenhol a tv-khez igazítják a meccsek kezdési időpontját (ld. Anglia, ahol van, hogy egy fordulón belül 7-8 különböző időpontban játszanak a csapatok szombat délután 1-től hétfő este 9-ig)
  • Zsolti9014
    Az milyen, hogy a magyar bajnokik időpontját idén többször is az RTL Klub miatt változtatták meg. Ne a TV irányítsa már a focit! Ha nem tudnak alkalmazkodni, közvetítsen egy NORMÁLIS csatorna.
  • jefferson83
    Sokan reklomáltunk a VB miatt, így elsejétől van :)
  • jefferson83
    Kerékpáros kommentátorokat megvédeném csak miattuk néztem-nézem a tourt :)) A kerékpár nélkülük dög unalom lenne.
  • B0B0
    Bebetonozta az már oda magát. Nem láttad? Szarrá dicsérték ott
  • Matthew Prosac
    nem is az hogy beleszólnak hanem hogy kb mindig ilyen életbölcsességeket:
    " Maximálisan egyetértek veled, ha ezt a labdát jobban eltalálja akkor nem megy mellé."
    Ilyenszintű a dolog.. Pedig ha Léderer mellé egy normális kommentátort betennék, akkor az úgy lemosná, hogy Ákoska félidőben hazaballagna. PL Hajdu B
  • szanics
    Áh, Kaplár nem iszik...
  • The FlashBack
    "az" UPC nem?
    észrevettük, szánalmas