1885
  • bigfoot
    nem neked akartam hanem annak akinek te is írtál!
  • Iori
    ok, meggyőztél ;)
  • Matthew Prosac
    valamit benéztél barátom, én pont h védtem őt. Ha mind2en Hajdú B-ről beszélünk.
  • bigfoot
    ne szidjátok már őt!!!
    sztem jól tolja!!
    jobb mint léderer meg ezek
  • Joey_The_Man
    Ez nem lebaszás vagy belekötés, csupán jót mosolyogtam rajta. Bár lehet, hogy másképp jött le.. Amúgy elég toleráns vagyok ilyen szempontból és ezzel nem a hozzáértését vagy a tudását vitatom. de ez ebbe a topikba belefér szvsz.
  • jefferson83
    Egyébként ha nekem nem hiszel: Tessék.

• jefferson83
    "A kínai, vietnámi, japán nevek esetében szintén a családnév kerül előre."

Neked is igazad van, de nekem is ;)
  • Iori
    azok a kínaiak, japánok hátra írják a családi nevüket
  • Aramir
    LOÁL!
    (hatalmas kapufölé rugás)
    -Úr Isten!.... Majdnem őt találta el egyébként.
  • Matthew Prosac
    ilyeneken ne akadj már fenn, ő szerintem fejből mondja, és fejben elkezdett gondolkozni, ésakkormost gondolj arra h a Léderer hol mond ilyeneket.? És hol tud ilyeneket.?
  • Joey_The_Man
    Kommentátor: "A franciáknak már volt egy 20 éves nyeretlenségi időszakuk, vagyis 22....'66-'78 -ig.."
  • homeless
    Holnap vizsgázok, de ezzel a mondatával sikerűlt az agyi kapacitásomat 0-ra csökkenteni. Köszönem szépen Kovács Kálmán.
  • jefferson83
    Japánoknál is úgy írják a neveket, ahogy mi. Szóval szvsz ezt jól mondta.
  • Zsolti9014
    Oks, azt nem vontam kétségbe. Csak szóltam
  • Iori
    utána néztem, igazad van. De a gólt Marokkónak lőtte.
  • Zsolti9014
    Nem kötekedés, de 98-ban a skótokkal játszották a nyitómeccset.
  • Joey_The_Man
    :DDDD Akkor ebben tényleg lehet valami igazság..
  • Zséé
    94-ben volt az usában. ez biztos, de a többi dolog amit írtál az talán igaz :)
  • jAsOn VoOrHeEs
    Ezen én is gondolkodtam, de nem sikerült rájönnöm a tartalmi lényegére. Ezt biztos csak egy másik Kovács Kálmán érthette meg, van itt a fórumon egy Kovács Kálmán? ^^
  • Iori
    ja és lédrer azt mondta hogy bebeto "babás" gólöröme 94ben USAban volt...nos ez inkább 98ban Franciaországban volt (asszem épp a nyitó meccsen Marokkó ellen, de ebben nem vagyok biztos)
  • Iori
    világi megint alkotott ma:
    -A japánok a magyarokhoz hasonlóan előre mondják a vezetéknevet és utána a keresztnevet...(ja persze, sztem a kínaiakkal kevered)
    -Nakata anno 26 millió euróért került a Parmába...(tudtommal 2001ben hivatalosan be se vezették még az eurót olaszországban, amúgy meg 26 millió USD volt...)
    -Nakata 2001ben elment a Roma bajnokavató bulijára a konf. kupa döntő előtt, de a Roma abban az évben nem is tudta megszerezni a bajnoki címet...(de a Roma bajnok lett abban az évben)
  • homeless
    Kovács Kálmán: "Azért Ronaldinho, hogy észre vegye a hosszú oldalt, és azért Ronaldinho ma, hogy pontatlant passzt adjon"
    WTF??????????????

Másik, nagy divatbeszólás, amitől már hányingerem van: "eltörte a labdát"
  • Taranov
    meg tyiuell
  • Matthew Prosac
    Neked is pont ugyanez villant be ? :DDDDDDDD (halotti beszéd)
    [url=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1130751164]#75.komment[/url]
    Szakkommentátorok rész-t olvasd el. Ugyanez jutott eszembe nekem is.
  • szoltan
    Mencsenglabbakk
  • McFrost
    Popovic a bokájához kapott és leült , bejött a gyúró , masszírozta a vádliját + az achilleszét , erre a 2 tóbi: egyszerűen rosszul lett , mert meleg van
  • Zsolti9014
    Jaja, a nagyobb baj meg az, hogy Reggina+Reggiana két különböző csapat. De nekik ez nem lényeg.
  • homeless
    Én azon röhögök, hogy teljesen jól elbeszélnek egymás mellett. Hajdú b.+Urbán és Léderer+Kovács Kálmán legalább beszélgetnek egymással. Világi meg szarik bele, hogy ott ül Verebes is. Mintha ott se lenne
    A hangjától meg már rémálmaim vannak
  • tesó07
    Reggina helyett meg Reggana.Ezt elmondta így vagy 3x,mikor mondta hogy hol játszik Nakamura.
  • Gabe18
    Japán-Horvát 65. perc egy teljessen rossz Horvát lövés aránylag jó szituációban.

Verebes: "Eldönthette volna a mérkőzést!"
  • homeless
    Egy kabaré ez a világi/verebes páros:DDDD Még léderer is nagyságrendekkel jobb.
  • jbal
    Kovács Géza László ő király.
    az a jó benne h lazán veszi a közvetítéseket pl.
    bekészíthetik a sört vagy egy kis reklám közbe megihatják a reggeli kávéjukat.
    meg h lövéseknél mondja h bumm bevarrta
    :D
  • berlinboy6329
    Én szt szeretem,ha vki beleéli magát a meccsbe.Nem az,hogy igen,viszi a labát,aha lő,gól,de jó.aha.

Hanem osit:igen, VISZI A LABÁT,GÓLHELYZET, ÉS VEZETNEK A VÍSSZERELŐK.Ezek a jók.
  • LES FORZA INTER
    Kovács Géza László vezeti az Eurogoals-t is nem??
  • hunbasser
    pfff...azt nem bírom ahogy beszél....
  • Taranov
    Kovács Géza László nagyon jó, őt Hajdú B. Istvánnál is jobban bírom.
  • Joey_The_Man
    Ha megszólal midig olyan érzésem van, mintha már a túlvilágon lennék, és valami halotti beszédet hallanék..
  • DJ Bee18
    fogadjunk nézik ezt a fórumot :DDD Érettségi tételek miatt ismert az SG Fórum :DDD
  • jbal
    Kovács Kálmán "szakértő"-nek
  • B0B0
    Mármint a Kovács Géza Lászlónak az Eurosporton???