Kommentátorok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
<#hehe><#hehe><#hehe>

ReaL MaDRid x siempre

gabber_saviola
😄DDDDdddddddddddddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

zaki
😄

Kösz Matyi a képet... 😄

Rage47
jah, mikor minden meccs elött ezeket a xar poénokat elereszti, a tv-hez legszivesebben odavágnék vmit😊
Taranov
De tudod, Lédererbe minden pontot bele kell kötni, egyébként nem lenne elég ellenséges a nézõközönség, az meg nem jó.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

látszik hogy a Léderer még nem olvasta el a levelet, mert a köszönés maradt a régi <#hehe>

maffioso
sztem inkább õk fizetnek..😄

\"If in doubt, flat out!\"

zaki
És még pénzt is kapnak ezért? 😄

Világi: sokáig úgy tûnt a Japánok nyernek
Verebes: Nagyon sokáig...

Ezek után eldöntöttem, hogy elmegyek szakkomentátornak az ertéelhez 😊

hunbasser
nem a poén a volt a lényeg,hanem az,h ilyenekkel próbálkozik egyáltalán,meghát még a kamera is rázoomolt,szal...

ReaL MaDRid x siempre

Szabi 22
Viágitol egyszerüen borsódzik a hátam ha már megszólal

B0B0
Hát hogyis mondjam, jóindulattal is csak langyos volt a poén

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

jbal
ja.maga az a fíling ahogy mondja:ððððð

hunbasser
héder barnán behaltam:aszongya,h megjelentek ilyen tanfolyamok,ahol hölgyeknek tanítják a futballt,h értsék h mirõl beszélnek foci közben a pasik(ez is gáz mondjuk,mert egy férfi sohasem mondja azt h pasik,inkább férfiak,hímek,fiúk,vagy vmi,de ez nagyon buzis volt),és most én is tartanék egy kis tanfolyamot:hölgyeim,a kapáslövés nem attól kapáslövés,h a játékos kezében kapa van.

vmi ilyesmi volt,de az faxa volt,h még rá is közelített a fejére a kamera XD

ReaL MaDRid x siempre

B0B0
Egy kezdõ kommentátor, aki nem túl népszerû ne poénkodjon, különösen akkor, amikor épp minden este lejáratja magát. Tök mindegy milyen poént sütött volna el, nem jött volna ki jól. Sajna ez van

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

gabber_saviola
elmondhatod persze, de flesbekktõl kérdeztem 😛

világbéke

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

jah, bocsanat hogy elmertem mondani a velemenyet egy forumon...

gabber_saviola
egy szóval nem mondtam, hogy egyformák vagyunk, ezt a te agyad szüleménye....én csak egy egyszerü kérdést tettem fel neked semmmi mást, de választ nem igazán kaptam rá 😊

mert az hogy egy kommentátornak van egy beköszönése, az nem feltétlen tükrözi a hozzáértését a focihoz 😛

nah mind1 köfi a kimerítõ választ (kb. erre számítottam 😛)

gabber_saviola
jah tõled kérdeztem -.-

The FlashBack
Jó😊
Nem értünk eggyet. Azért gáz, mert tükrözi Léderer hozzáértését a focihoz. Mindig ezt csinálja; mondani akar valami okosat, de egy oltári nagy baromság lesz belõle, lásd az Angol meccsen!

Nem lehet egyforma a véleményünk, különbözünk😛

Mert nem poenos.

gabber_saviola
"ez akkor is gáz"
miért?

The FlashBack
Ez akkor is gáz.
"...kitartás a hölgyeknek"
Ha már annyira ki akar találni magának egy mondatot, mint anno Knézy, kicsit gondolkodhatna is...

gabber_saviola
ez poén beköszönés a kommentátortól, és nem egy halálkomoly kijelentés, de mind1

Szerintem meg rengeteg noi foci drukker van, akik elvezik a vb meccseit, es nem kene ennyire altalanositani.

gabber_saviola
Miért, Te milyen poént löknél?

gabber_saviola
Teljesen jó, semmi gáz nincs vele

Es minden meccs elott elsuti, ez olyan nala mint Knezy-nel volt a "Jo estet, jo szurkolast" 😄

B0B0
Na ezen a gyenge poénon is kihaltam

The FlashBack
LÁ:
"...Jó estét az uraknak, kitartást a hölgyeknek..."

Na, ennyi

B0B0
Egyébként tegnap inkább lenémítottam a tévét az esti meccsnél, így is jobb volt, mint a Kálmika meg az Ákika

hunbasser
miguelt mindig miguelnek mondta...sztem azt portugáliában is migelnek ejtik,úgy mint spanyolországban

ReaL MaDRid x siempre

B0B0
Inkább végig csöndben maradna, mert még a logopédiai intézet leggyakoribb látogatóit is könnyebb elviselni, mint ezt a monoton hangú számoló-zsenit

B0B0
Miért te észlény! Hogy is kéne leírni?????

szanics
Ha megveszed azt a csomagot, úgy is kapod.
Ha nem, akkor magadnak kell csinálni...

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

9csöves9
én kérek elnézést

mondjuk én továbbra is úgy fogom mondani ahogy eddig

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Zsolti9014
Amúgy hogy lásd, nem én találtam ki, a forrás a Sztár Sport-nak az a száma, amikor itt voltak az argentínok, és talán Ch Gáll András csinálta a cikket.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Nem, az brazil (portugál) ez meg argentín (spanyol), köszi Chiellinit

Hajrá Magyarország!

Matthew Prosac
húgyerekek de elegem van abbõl a szûzmáriahangú kommentátorból.
"Figo 430szor ért labdába 123szor jobbra, 256szor balra passzolt, az oldalvonal mentén 3szor fingotta el magát, ebbõl 1 büdös volt, a másik kettõ..."
Ki a francot érdekel hogy ki hányszor ért labdába???
A hülye egész meccsen csöndben van mert ezt számolja...
De legalább csöndben van..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Källström nevet tenyleg igy ejtik:
nso

Taranov
Kiellíni.
Akkor ezekszerint Barichello nem barikelló hanem baricselló?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Zenszkij
nála már csak tornyi barnabás számít nagyobb szaktekintélynek

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

nono84
Na most megszólalt a cigó verebes <#vigyor3>.Bárcsak ne tette volna <#gun>

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Zsolti9014
Régebben utánanéztem az argentín nevek kiejtésének, így pl. Mascherano=maszcserano, ill. Demichelis=demicselisz. Valaki azt mondja már meg, hogy Chiellini (olasz) nevét hogy kell ejteni!!

Hajrá Magyarország!

jAsOn VoOrHeEs
"Mászkeráni..." az télleg nem semmi volt, azt hittem falnak megyek...<#zavart2>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

tesó07
Ilyen hülyét,mint ez a Léderer tényleg:Még azt mondja Maradónára,hogy egy fanatikus argentín drukkernek akarja beállítani magát,mé nem az,meg hogy a kamerának játssza magát.Ez egy buzi.

RMCF

"Egy helyzetbõl majdnem két gólt lõttek" 😄

Axwell, Richard Dinsdale, Mark Knight, Muzzaik, Rene Amesz..... www.myspace.com/djpetesmall

Zsolti9014

Hajrá Magyarország!

Shep
Tegnap még egész tûrhetõ volt ez a Léderer nevû gyerek, kezdem megszokni, bár azokat a meccseket amit nem ada retek német adón nézek ott meg ugye egy szót nem értek, lehet ezért nem tûnik olyan vészesnek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

zaki
Szánalom. <#shakehead>