Kommentátorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Verebes: Nagyon sokáig...
Ezek után eldöntöttem, hogy elmegyek szakkomentátornak az ertéelhez 😊
ReaL MaDRid x siempre
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
vmi ilyesmi volt,de az faxa volt,h még rá is közelített a fejére a kamera XD
ReaL MaDRid x siempre
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
világbéke
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
mert az hogy egy kommentátornak van egy beköszönése, az nem feltétlen tükrözi a hozzáértését a focihoz 😛
nah mind1 köfi a kimerítõ választ (kb. erre számítottam 😛)
Nem értünk eggyet. Azért gáz, mert tükrözi Léderer hozzáértését a focihoz. Mindig ezt csinálja; mondani akar valami okosat, de egy oltári nagy baromság lesz belõle, lásd az Angol meccsen!
Nem lehet egyforma a véleményünk, különbözünk😛
miért?
"...kitartás a hölgyeknek"
Ha már annyira ki akar találni magának egy mondatot, mint anno Knézy, kicsit gondolkodhatna is...
ReaL MaDRid x siempre
Ha nem, akkor magadnak kell csinálni...
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
mondjuk én továbbra is úgy fogom mondani ahogy eddig
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Hajrá Magyarország!
"Figo 430szor ért labdába 123szor jobbra, 256szor balra passzolt, az oldalvonal mentén 3szor fingotta el magát, ebbõl 1 büdös volt, a másik kettõ..."
Ki a francot érdekel hogy ki hányszor ért labdába???
A hülye egész meccsen csöndben van mert ezt számolja...
De legalább csöndben van..
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Akkor ezekszerint Barichello nem barikelló hanem baricselló?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Hajrá Magyarország!
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
RMCF
Axwell, Richard Dinsdale, Mark Knight, Muzzaik, Rene Amesz..... www.myspace.com/djpetesmall
Hajrá Magyarország!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!