Kommentátorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kérdezte Világi... NA szal ehhez NO COMMENT!!<#guluszem1>#guluszem1><#conf>#conf><#csodalk>#csodalk><#taps>#taps>
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
I love this game!
"Ez a futball aranyszabálya hogy ha egyszer elindul valami akkor a kötelezõ jön?" (bár már lehet rosszul irtam mert olyan hülyeség volt hogy meg se tudtam jegyezni hirtelen...)
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Amúgy most láttam, hogy streamen lehet hallgatni ezt a közvetítést. Egy meccset tuti fel fogok venni aztán majd kiszemezgetem a jó részeket 😄DD
Verebes: De igen, ezért játszik az Arsenalban.
<#idiota>#idiota>
"Még nincsenek belõve a játékosok."
Gondolom a szüetbe nyomnak majd valami heroint...
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
csak meg ne fulladjon 😄DDD
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Azon én is kihaltam
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Azzal viszont eggyet értek, hogy eggyetlen szakkomentátornak se volt még építõ jellgû hozzászólása ezen a Vb.
Lassan odáig jutunk hogy csak azokat fogják megemlíteni a fórumon ha valami értelmeset mondtak. (ez a ritkább eset)
\"If in doubt, flat out!\"
ne ércsd félre nem fikázni akartalak meg nem is vitázni csak megkérdeztem
mikor az egyik ghánai véletlen rálépett az egyik olaszra ezt mondta
-egyértelmûen látszik hogy szándékosan lépett rá
vagy vmi ilyesmit de mér lépne rá szándékosan
SEMMIT!!!!!
😄
Egyébként tényleg brutálisak,tényleg semmi mást nem csinálnak csak elmondják hogy mi történt,gondolom azoknak akik éppen nem néztek oda vagy nem tudják mi a szabály.Pl minden les után nagyon "értelmesen" próbálják kielemezni hogy miért is volt les.Vagy a kálmánka tök élrtelmetlen statisztikái arról hogy hányszor ért labdához valaki,vagy amikor éppen azt ecseteli hogy hol állt a szöv.kap. bizonyos esetekben
Ja és ha már aranyköpések,verebes angli-paraguay meccsen:"az angol védelmet nehéz átjátszani fõleg úgy hogy ott van hátul az a két nagy állat".Vagy valami ilyesmi,nem emlékszem pontosan de az "állat" benne volt és azért írtam,úgyhogy jó lenne ha valaki megmondaná az öregnek hogy mit lehet a tv-ben és mit nem.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ha még egy Kiprich-et vagy Nyilasit vagy Váradit vagy Zomborit tennének oda, bár nekem is az a véleményem, hogy elég oda egy normális kommentátor, mint Hajdú B. vagy Faragó
György
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Verebes az ausztrálok egyenlítõ gólja után:
- Tudtam én, hogy jó meccs lesz ez, úgyhogy csak dícsérhetem magam mert igazam lett (hozzá kell tenni, hogy addig a "haverjával" szanaszét szidták a meccset, hogy milyen egyhangú)
Léderer (imádjuk ugye 😄D) a csehek szövetségi kapitányának nevét így mondja:
- Kerol Brukner (a helyes kiejtés ugye Karel Brükner) és a teljesség kedvéért a helyes írásmód: Karel Brückner
Urbán az olasz meccs 70. perce körül:
- a ghánaiaknak abszolulte semmi esélyük nincs arra, hogy kiegyenlítsenek
Ez hol volt??
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Léderer: Sztem, ezt az esetet még fogják párszor elemezni
Verebes: Sztem, Nem!
LOL
gamertag: kenobita
A rossz meccseken is eltelik 35 perc
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
A kereskedelmi csatornák csak beszédhibás szerencsétleneket alkalmaznak, akik máshova nem kellenének.
pl.: Léderer...
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!