Kommentátorok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LES FORZA INTER
Koreai meccs, 41.perc: (a nevet elfelejtettem) volt szabálytalan, de Kim Jang Csul kapta a sárgát... Akkor lehet, hogy õ volt szabálytalan??
kérdezte Világi... NA szal ehhez NO COMMENT!!<#guluszem1><#conf><#csodalk><#taps>

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Iori
kiváncsian várom hogy mikor lövik le azt a poént h besárgult a japán vagy a koreai...

I love this game!

LES FORZA INTER
Nyilasiékat a Sport1 és 2 lefoglalta!! És érdemes is volt nézni pl a német bajnokságot a sporton!! Állítólag a 2006/07-es bundesliga a hõn szeretett sportklubbon fog menni, szal csak "kedvenc" kommentátorokkal!

Koko:

"Ez a futball aranyszabálya hogy ha egyszer elindul valami akkor a kötelezõ jön?" (bár már lehet rosszul irtam mert olyan hülyeség volt hogy meg se tudtam jegyezni hirtelen...)

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ezen jót mulattam 😊

Amúgy most láttam, hogy streamen lehet hallgatni ezt a közvetítést. Egy meccset tuti fel fogok venni aztán majd kiszemezgetem a jó részeket 😄DD

zaki
Világi: Adebayor nem számított rá, hgoy hibázik a védõ.
Verebes: De igen, ezért játszik az Arsenalban.
<#idiota>

Kovács Koko István a szünetben megint olyanaokat mond hogy lefordulok a székrõl...

Ez se volt gyenge: "Kezd fociszaga lennie a dolognak"... bazz eddig mitnéztem, mûkorcsolyát?
LOL!

"A Dél koreaiakból a dinamikát hiányolom, mert bár nem gyorsak de ez az elõnyük..." lol
😄DDDDDDDDDDDDDD

Verebes az imént azt mondta:

"Még nincsenek belõve a játékosok."

Gondolom a szüetbe nyomnak majd valami heroint...

Taranov
Hát én nem hallottam ezt az állatot, sõt, sosem hallottam ilyet Verebestõl, de biztos. Nem "állnak" volt véletlenül?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

kuc-kuc
csak meg ne fulladjon 😄DDD

B0B0
Ez komolyan mondom vicc!!!!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

zaki
Világi: "Az afrikaiaknak meg jól kell bírniuk a meleget!" <#idiota>

B0B0
Ja igen!!

Azon én is kihaltam

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Mind1, de akkor is elég brutálisan játszottak a Ghánaiak.
Azzal viszont eggyet értek, hogy eggyetlen szakkomentátornak se volt még építõ jellgû hozzászólása ezen a Vb.
Lassan odáig jutunk hogy csak azokat fogják megemlíteni a fórumon ha valami értelmeset mondtak. (ez a ritkább eset)

maffioso
ottmég nem 2-0 volt és akkor is csak véletlen lendület volt ezt lehetett látni......az a szakkommentátor az egy nagy gyökér elkéne adni fehérrépának oda jo lenne

\"If in doubt, flat out!\"

Talán mert vezettek az olaszok 2-0ra és ideges volt a ghánai? 😊

maffioso
tudod te mit jelent az szvsz?mert oda nem illik abszolut szerintem

ne ércsd félre nem fikázni akartalak meg nem is vitázni csak megkérdeztem

maffioso
idézet a tegnapi meccsbõl😞nemtom kimonta de sztem nagy baromságvolt)

mikor az egyik ghánai véletlen rálépett az egyik olaszra ezt mondta

-egyértelmûen látszik hogy szándékosan lépett rá

vagy vmi ilyesmit de mér lépne rá szándékosan

B0B0
Hogy mit tehet???

SEMMIT!!!!!

😄

ProGabe
Azért nincsenek normális szakkommentátorok mert még a végén értelmesen szólnának a meccsrõl és az ugye nem illene a retek klubhoz<#idiota>
Egyébként tényleg brutálisak,tényleg semmi mást nem csinálnak csak elmondják hogy mi történt,gondolom azoknak akik éppen nem néztek oda vagy nem tudják mi a szabály.Pl minden les után nagyon "értelmesen" próbálják kielemezni hogy miért is volt les.Vagy a kálmánka tök élrtelmetlen statisztikái arról hogy hányszor ért labdához valaki,vagy amikor éppen azt ecseteli hogy hol állt a szöv.kap. bizonyos esetekben
Ja és ha már aranyköpések,verebes angli-paraguay meccsen:"az angol védelmet nehéz átjátszani fõleg úgy hogy ott van hátul az a két nagy állat".Vagy valami ilyesmi,nem emlékszem pontosan de az "állat" benne volt és azért írtam,úgyhogy jó lenne ha valaki megmondaná az öregnek hogy mit lehet a tv-ben és mit nem.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

The FlashBack
gyõzike, meg balázs pali szvsz

B0B0
Én azt nem értem, hogy miért tesznek be olyan embereket "szakkommentátornak" akik a fociban az égvilágon semmi nagy dolgot nem értek el (kivétel Kovács Kálmán, õcsak épp beszélni nem tud!)

Ha még egy Kiprich-et vagy Nyilasit vagy Váradit vagy Zomborit tennének oda, bár nekem is az a véleményem, hogy elég oda egy normális kommentátor, mint Hajdú B. vagy Faragó

sapkafej
Urbán tetszik, amikor olyan érdekes dolgokat mond, mint hogy "ha jól passzol, akkor helyzet lett volna", meg amikor el kell mondania a véleményét egy esetrõl, erre elmondja, mi történt, meg hogy mit ítélt a bíró, "dehát ez ellen nem lehet tenni, a bíró dönt" vagy mi.

György

LES FORZA INTER
Hajdú B.-t hagyni kellene egyedül közvetíteni, nem berakni mellé vmi nagyokost aki mindent jobban tud mindenkinél, és csak az van amit õ mond, mint "szakkommentátor"...<#banplz>

B0B0
Jó õ azért! A léderer meg a világi mellett...

jah, bar mondjuk tegnap eleg lassan kozvetitett, majd' elaludtam rajta 😊

horpeti
Hajdú B. jó kommentátor, szegény néha valszeg elsûllyed, amikor mellõle beszól valamelyik nagyokos.. Hallatszik a hangján, hogy inkább vmi tök másra tereli a szót Hajdú 😛PP

IMYke2.0.0.0
A három "szakkomentátort" falhoz állítanám. Nem elég, hogy egyedül Hajdú B. a normális(abb) közvetítõ - szegény Knézy nyomába sem ért és ér most sem! - , de még rontják a "színvonalat" az álmos, az eseményeket rettenetesen szarul kommentáló, a nézõ számára evidens dolgokat saját szavaikkal ugyanúgy elõadó pofázásukkal!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

B0B0
Azt sajna nem hallottam, csak a második félidõt láttam

Sztem a legjobb resz az volt mikor Vilagi es Verebes osszeveszett egy becsuszo szerelesen hogy az szabalyos volt-e vagy sem. 😄

B0B0
A tegnapi nagy bölcs beszólások közül néhány:

Verebes az ausztrálok egyenlítõ gólja után:
- Tudtam én, hogy jó meccs lesz ez, úgyhogy csak dícsérhetem magam mert igazam lett (hozzá kell tenni, hogy addig a "haverjával" szanaszét szidták a meccset, hogy milyen egyhangú)

Léderer (imádjuk ugye 😄D) a csehek szövetségi kapitányának nevét így mondja:
- Kerol Brukner (a helyes kiejtés ugye Karel Brükner) és a teljesség kedvéért a helyes írásmód: Karel Brückner

Urbán az olasz meccs 70. perce körül:
- a ghánaiaknak abszolulte semmi esélyük nincs arra, hogy kiegyenlítsenek

B0B0
😄DDDDDDDDDDDD

Ez hol volt??

Jeff Gordon
ez egy ritka jó kép😄
nagyon tetszik. köszi szépen! 😊

The only speedometer is in your head.

desigo
az szép lessz😊))))))
maffioso
vagy én <#banplz>

zaki
2010-es vb-n majd gyõzike-berényi miklós páros fogja közvetíteni a meccseket... 😛PPPP

Atesz89
Nagyon nagy ász a páros csak a Verebessel a Világi alias Sötéti Péter van párban.A Lédrr a Kovács Kálmival "kommentál"

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Ez is ma volt, ezen visítottam 😄DDD

Léderer: Sztem, ezt az esetet még fogják párszor elemezni
Verebes: Sztem, Nem!

cenobite
Az elõbb volt, hogy az egyik játékost eltiltották mert férfi fogamzásgátlót szedett. Ugyanez a játékos, valamit bénázott mire a kommentátor: "Ez is elég impotens megoldás volt."

LOL

gamertag: kenobita

Atesz89
"Azon látszik hogy jó meccs hogy eltelt 35 perc..." -Verebes
A rossz meccseken is eltelik 35 perc

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Pigo
Bruce Arena gondterheltnek látszik. Vajon rokona-e az amerikai szövetségi kapitány a Papp László Arénának?

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

LES FORZA INTER
Hali! Lédererre illik a magyar tanárom +állapítása:
A kereskedelmi csatornák csak beszédhibás szerencsétleneket alkalmaznak, akik máshova nem kellenének.
pl.: Léderer...

hunbasser
ez beteg XDDD

ReaL MaDRid x siempre

Pigo

zaki
Meg a Verebes motyogásai. "Mikor kint voltunk Mexikóban az Etóval rúgtunk nekik 8at, de nem voltak rosszak", meg ilyen dumák... 😄

Pigo
Azért Urbán Flórián se semmi.
Egy meccsen 2 szer szóalal meg akkor is tök baromságot mondd és nem is a meccsel kapcsolatosat!