1885
  • B0B0
    Nem volt elég nagy a felirat! :D
  • B0B0
    Na ezen feküdtem ki én is
  • Zséé
    Hajdú B
    "Gerrard megcélozta a Kölni dómot" :DDDDD
  • Zsolti9014
    Így van! (mármint a lédereres)
  • zaki
    A qrva anyámat télleg. :D

Akkor is köcsög léderer!
  • Zsolti9014
    1970-ben is ő volt a szöv. kap., akkor nyertek.
    "a Mario Zagallo által dirigált selecao a földkerekség első háromszoros világbajnoka lett és végleg elnyerte a Rimet kupát."-SamsungSport.hu

"Játékosként is és szövetségi kapitányként is ketten lettek világbajnokok: a brazil Mario Zagallo (1958-ban és 1962-ben, illetve 1970-ben) és a német Franz Beckenbauer"-hvg.hu
  • zaki
    Helyesbítek:

De nem szövetségi kapitányként. 1ébként mind az 5 vb-n ott volt valamilyen formában, mikor nyertek a brazilok. 98-ban mikor ő volt a boss, ugye kikaptak a franciáktól. Most is ott van a VB-n, de azt nem tudom milyen szerepkörben.

Bocsi, közben meccset néztem... :)
  • szanics
    Én erre az egyre emlékeztem, akkor tuti ott volt pályaedzőként.
    Szóval kapitányként nem nyert, edzőként igen - ez még Ákosunknál belefér. :DD
  • zaki
    De nem szövetségi kapitányként. 1ébként mind az 5 vb-n ott volt valamilyen formában. 98-ban mikor ő volt a boss, ugye kikaptak a franciáktól. Most is ott van a VB-n, de azt nem tudom milyen szerepkörben.
  • szanics
    1994-ben, segédedzőként.
  • zaki
    Zagallo hol volt világbajnok edzőként? léderer megint alkot...
  • Taranov
    Most nagyon unalmas Léderer.
    Azt már megszoktam, hogy pontatlan, de még unalmas is.
  • Gabe18
    Léderer:

"Négy olyan 11-esre is azt lehetett mondani hogy büntető volt,amit nem adtak meg..."
  • Gabe18
    Megnéznek egy statisztikát a 2 német csatáról,erre a Koko:

"Nem tudom ez mennyit segit önöknek,vagy nekünk a 2. félidő értékelésében..."

Akkor minek mutatták meg?
  • Joey_The_Man
    Én is arra vagyok kíváncsi mit mondott, de nem Toreznek hangzott. Mintha Rivaldo-t hallottam volna.. de lehet Villa volt(?)
  • Gabe18
    Léderer

"...mert a németek aránylag könnyen húzták be a Costa Rica elleni meccsüket,pedig a szünetben még 1-1 volt."

Vagy 2-1...
  • Taranov
    Léderer szerint a szavazni szó megegyezik a licitálnival, úgy tunik.
  • Petyus_
    Ez a durva egyébként. OK, beszélni nem tud, idegesítő, de legalább egy minden statisztikát kisujjból nyomó focimegszállott lenne... de még az sem.
  • hunbasser
    én is csak félfüllel hallottam,de asszem david villát mondott :D
  • Petyus_
    Azt hiszem fradisták szerveztek egy "felvonulást" a Zertéel székház elé, hogy tiltakozzanak a vasárnap 11 órás meccskezdás ellen.
  • ProGabe #625
    Ez az igenidióta felkiáltott hogy megvan a vb,jaj bocs "vébé" első 3 gólosa,aztán javított hogy már tegnap megvolt
  • Joey_The_Man
    Most Németeknél Klose góljánál mit mondott ez szerencsétlen ? Spanyoloknál ki lett tegnap 3 gólos?? Én nem Torres nevét hallotam! csak pont a konyhába voltam nem hallottam jól..
  • hunbasser
    iwiwen(is)
  • McFrost
    kommentátorok::AS:S:A:DA:D:AD:AD:AD:DD::DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd
  • gabber_saviola
    :ASD..asdadsaddasdasdasdasd
  • B0B0
    Ez hol volt??
  • Zséé
    de a Hajdú B meg a flóri a nyitó meccsen kinnvoltak nem?
    Még dicsekedett is a Flóri, hogy leült a német kispadra...
  • zaki
    1ik elődöntőt is tuti ő fogja közvetíteni...
  • B0B0
    Nem ijesztgess minket!!! :D
  • Matthew Prosac
    fusson át a fejeteken röpke pár másodpercre a vízió:
    "Jó estét az uraknak, kitartás a hölgyeknek, élőben innen a világbajnokság döntőjének helyszínéről..."
    Huhhhhhhhhhhh muhahaha
  • hunbasser
    8addöntőket már helyszínről közvetítik(elvileg)
  • tesó07
    Nagyon jók ezek a cikkek,valaki küldje már el a népsz.-osat az Rtl-nek,bár nem hiszem hogy használna.Egyébként szerintem se olyan jó Hajdú B most mint a Viasaton,de az nagyon sokat számít hogy ott minden meccset a helyszínről közvetített.
  • zaki

:D
  • ProGabe #612
    Ez nagyon jó
    És ez megjelenik az írott népszabadságban is?Mert úgy érné el az igazi hatását.
  • hunbasser
    én is :)
  • B0B0
    Jó értelemben volt jó a beszólása én nagyon bírom Hajdú B.-t :)
  • The FlashBack
    ez a qva jó:DDD

"A Leeds csodálatos klub, és már hosszú évek óta itt érzem magam otthon, annak ellenére, hogy mindig is Middlesbroughban volt az otthonom, ahol otthon éreztem magam." (Jonathan Woodgate)

• jbal
    nol-on belül hol vannak ezek a cikkek?
  • hunbasser
    itt van egy pár kommentátor-baki
  • Taranov
    Világit kellett volna küldeni, ő úgy felolvasta az első koreai meccsen a névsort, hogy csak na. Egy zseni :)