1885
-
#645 Nem volt elég nagy a felirat! :D -
#644 Na ezen feküdtem ki én is -
Zséé #643 Hajdú B
"Gerrard megcélozta a Kölni dómot" :DDDDD -
#642 Így van! (mármint a lédereres) -
#641 A qrva anyámat télleg. :D
Akkor is köcsög léderer! -
#640 1970-ben is ő volt a szöv. kap., akkor nyertek.
"a Mario Zagallo által dirigált selecao a földkerekség első háromszoros világbajnoka lett és végleg elnyerte a Rimet kupát."-SamsungSport.hu
"Játékosként is és szövetségi kapitányként is ketten lettek világbajnokok: a brazil Mario Zagallo (1958-ban és 1962-ben, illetve 1970-ben) és a német Franz Beckenbauer"-hvg.hu
-
#639 Helyesbítek:
De nem szövetségi kapitányként. 1ébként mind az 5 vb-n ott volt valamilyen formában, mikor nyertek a brazilok. 98-ban mikor ő volt a boss, ugye kikaptak a franciáktól. Most is ott van a VB-n, de azt nem tudom milyen szerepkörben.
Bocsi, közben meccset néztem... :) -
#638 Én erre az egyre emlékeztem, akkor tuti ott volt pályaedzőként.
Szóval kapitányként nem nyert, edzőként igen - ez még Ákosunknál belefér. :DD -
#637 De nem szövetségi kapitányként. 1ébként mind az 5 vb-n ott volt valamilyen formában. 98-ban mikor ő volt a boss, ugye kikaptak a franciáktól. Most is ott van a VB-n, de azt nem tudom milyen szerepkörben. -
#636 1994-ben, segédedzőként. -
#635 Zagallo hol volt világbajnok edzőként? léderer megint alkot... -
#634 Most nagyon unalmas Léderer.
Azt már megszoktam, hogy pontatlan, de még unalmas is. -
Gabe18 #633 Léderer:
"Négy olyan 11-esre is azt lehetett mondani hogy büntető volt,amit nem adtak meg..." -
Gabe18 #632 Megnéznek egy statisztikát a 2 német csatáról,erre a Koko:
"Nem tudom ez mennyit segit önöknek,vagy nekünk a 2. félidő értékelésében..."
Akkor minek mutatták meg? -
#631 Én is arra vagyok kíváncsi mit mondott, de nem Toreznek hangzott. Mintha Rivaldo-t hallottam volna.. de lehet Villa volt(?) -
Gabe18 #630 Léderer
"...mert a németek aránylag könnyen húzták be a Costa Rica elleni meccsüket,pedig a szünetben még 1-1 volt."
Vagy 2-1... -
#629 Léderer szerint a szavazni szó megegyezik a licitálnival, úgy tunik. -
#628 Ez a durva egyébként. OK, beszélni nem tud, idegesítő, de legalább egy minden statisztikát kisujjból nyomó focimegszállott lenne... de még az sem. -
#627 én is csak félfüllel hallottam,de asszem david villát mondott :D -
#626 Azt hiszem fradisták szerveztek egy "felvonulást" a Zertéel székház elé, hogy tiltakozzanak a vasárnap 11 órás meccskezdás ellen. -
#625 Ez az igenidióta felkiáltott hogy megvan a vb,jaj bocs "vébé" első 3 gólosa,aztán javított hogy már tegnap megvolt -
#624 Most Németeknél Klose góljánál mit mondott ez szerencsétlen ? Spanyoloknál ki lett tegnap 3 gólos?? Én nem Torres nevét hallotam! csak pont a konyhába voltam nem hallottam jól.. -
#623 iwiwen(is) -
#622 kommentátorok::AS:S:A:DA:D:AD:AD:AD:DD::DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd -
#621 :ASD..asdadsaddasdasdasdasd -
#620 Ez hol volt?? -
Zséé #619 de a Hajdú B meg a flóri a nyitó meccsen kinnvoltak nem?
Még dicsekedett is a Flóri, hogy leült a német kispadra... -
#618 1ik elődöntőt is tuti ő fogja közvetíteni... -
#617 Nem ijesztgess minket!!! :D -
#616 fusson át a fejeteken röpke pár másodpercre a vízió:
"Jó estét az uraknak, kitartás a hölgyeknek, élőben innen a világbajnokság döntőjének helyszínéről..."
Huhhhhhhhhhhh muhahaha -
#615 8addöntőket már helyszínről közvetítik(elvileg) -
#614 Nagyon jók ezek a cikkek,valaki küldje már el a népsz.-osat az Rtl-nek,bár nem hiszem hogy használna.Egyébként szerintem se olyan jó Hajdú B most mint a Viasaton,de az nagyon sokat számít hogy ott minden meccset a helyszínről közvetített. -
:D -
#612 Ez nagyon jó
És ez megjelenik az írott népszabadságban is?Mert úgy érné el az igazi hatását. -
#611 én is :) -
#610 Jó értelemben volt jó a beszólása én nagyon bírom Hajdú B.-t :) -
#609 ez a qva jó:DDD
"A Leeds csodálatos klub, és már hosszú évek óta itt érzem magam otthon, annak ellenére, hogy mindig is Middlesbroughban volt az otthonom, ahol otthon éreztem magam." (Jonathan Woodgate)
-
#608 nol-on belül hol vannak ezek a cikkek? -
#607 itt van egy pár kommentátor-baki -
#606 Világit kellett volna küldeni, ő úgy felolvasta az első koreai meccsen a névsort, hogy csak na. Egy zseni :)