Kommentátorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
vagy a Világi-Mágus páros
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Lehet, hogy a magyaroknak megtanítják, de úgy látszik a brazilok nem kapnak serdülõkorban ilyen hasznos tanácsokat.😊
persze a termetükre akart utalni,dehát ennnyi erõvel mondthatn cifrábbat is...
sztem azt hiszi ez a mágus,h otthon nézi a tv-t a haverjával,ráadásul minden meccs elõtt kihagnsúlyozza,h õ mesteredzõ,meg mindig annyira fényezi magát az a köcsög,elég nagy az arca...
ReaL MaDRid x siempre
Világi: -Karimit lecserélik,valóban nem játszott valami jól.
Mágus: -Az edzõje szerint... (lekezelõ hangnemben): -Amugy a legjobb játékos volt.
Világi erre valai olyasmit mondott hogy a 2. félidõben nem volt már jó,amire a Mágus megint megerõsitette hogy a legjobb Iráni volt,de már érzõdött rajta hogy elege van...
A másik ilyen az volt, amikot mondta, hogy a Vb labdból 56 milliót rendeltek a németek.. :<#wow2>#wow2> 56 millió az kurvasok.. a Földön kb minden 100-ik emberre jutna egy labda <#idiota>#idiota>
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
a közvetítéseik!!
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Ezen én is kibuktam
Nem franciák???
Ott a szépre legfeljebb azt mondják, hogy kurva jól néz ki.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
õk is elvárják a világ (elvileg) 32 legjobb válogatottjától hogy valamit nyújtsanak..
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
A MECCS ELÕTT:
"A svájciaknak talán lesz egy apró esélyük a brazilok ellen egy gólra, de az nagyon kevés"
MECCS KÖZBEN:
"Két nagyon jó csapat játszik"
MECCS VÉGEFELE:
"A svájciak teljesen egyenrangúak voltak" (nem baj, hogy a második félidõben csak nekik volt gólhelyzetük)
Azonkívül azt mondogatták, hogy mennyire szar a meccs színvonala, érdekes én sokkal jobban szórakoztam, mint bármelyik REAC meccsen...
Na, ezért tart ott a magyar foci, ahol. Szerintem a REAC megnyeri a BL-t 3 éven belül... (Urbán is jobban tenné, ha azzal foglalkozna)
Hajrá Magyarország!
Ha egy kicsit mûvelt vagy akkor nem csak tõlük hallotad eddig...
Elfognak és felkötnek,
áldott földdel elfödnek
s halált hozó fû terem
gyönyörûszép szívemen.
/József Attila/
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Ugyanazt jelenti mindkét kifejezés.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Körülbelül így volt tegnap is, amikor a meg nem adott ghánai 11-es kárpótolta az olaszokat a meg nem adott piroslapokért.
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!