Kommentátorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ötlet?
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
máuntín vagy mi ? 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
"A trinidadi védõk jól sûrûsödnek... " - mármint hogy tömörülnek.
Léderer szerint pedig Downing nevét "Doning"-nak kell mondani.
Apróbb észrevételeim a mai meccsekkel kapcsolatban.
Nem vagyok az a kötekedõs fajta, de egyszerûen ezek a "hozzáértõ" kommentátorok annyira antipatikus egyének, hogy elkerülhetetlen beléjük kötni..
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Ha nem tetszik, nem tetszik, de akkor is így ejtik...
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
"A németek milyen kinkeservessen szerezték meg a 6 pontot,az angoloknak viszont sétagalopp volt..."
Mindezt a Trinidad elleni meccsen 1-0-ás fantasztikus angol vezetésnél amit 6 percel a vége elõtt begyötörtek.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
I love this game!
"Mekkora kis labda volt ez...túl nagy lett...vagy túl hosszú"<#idiota>#idiota>
I love this game!
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
vmelyik ecuadori játékosról beszélt, a xy kölcsön adta a recreativo huelvának, és mindössze egy meccset játszott a sárga tengeralattjárónak becézett csapatban, a Villarealban.
😄D
I love this game!
ha valakinek az a szakmája, hogy többmillió embernek beszél 2 órán keresztül, azt bizony hibátlanul (vagy közel hibátlanul) kell csinálnia! Ezért nem lett akárkibõl riporter, vagy kommentátor mondjuk a Magyar Televízióban.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Léderer szerintem viccesebb.
Ezeket még egynapon emliteni is badarság vele,kivétel persze Hajdú B.,de amugy rajta is erõsen érzõdik valami gyenge hangulat,a BL meccseken Õ is valahogy sokkal jobb szokott lenni.
Lehet, hogy te nem tudsz helyesen írni, de ez nem is olyan nagy baj, hanem inkább az, hogy nem látod, hogy ha valakinek az a szakmája, hogy többmillió embernek beszél 2 órán keresztül, azt bizony hibátlanul (vagy közel hibátlanul) kell csinálnia! Ezért nem lett akárkibõl riporter, vagy kommentátor mondjuk a Magyar Televízióban.
Öreg! Te nagyon tapasztalt Öreg!
az elsõt amúgy javította
szerintem jobban közveít, mint a bajnokikon
nem teljesen ide tartozik, de emlékszem hogy a knézy-t mennyien utálták amikor közvetített persze halotról vagy jót vagy semmit (nekem nem volt vele bajom)
na errõl ennyit
ezt csak azért, mert olvastam hogy itt ott írják hogy õ mennyire csúcs volt
hát hidd el nem
amúgy nem tudok helyesen írni, köss bele abba is
csak a halál biztos
"Lehman az ismétlés után lehúzta az ismétlést....Természetesen tudják mit"
"Ballackot bíztatják a csapattársak, Zewlakowot meg a csapattársak"
Arról nem is beszélve, hogy Oliver Neuville nevét 'nevill'-nek ejtette, pedig ugye nójvill
GRATULÁLOK LÉDERER!!! ISMÉT ALAKÍTOTTÁL! <#taps>#taps>
Igaz a kapufák után már én se hittem hogy sikerül a Német gyõzelem,de én nem is adtam ezt közhirré...<#vigyor4>#vigyor4>
!!!Hajrá Brazília!!!
Egyébként biztos a mosolya miatt szeretik, mint a fõpolgármesterünket.
Ahhoz képest hogy milyen természetes a meccsek nagyrészén kimaradt.