Kommentátorok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
igazából a brazil Juan nevével kapcsolatban is elgondolkodtató hogy a kommentátorok Zsuan-nak mondják, de ha azt vesszük hogy spanyol nyelvterület akkor elvileg a J-t H-nak ejtjük.
ötlet?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

justin
Asszem a Hajdú Bé volt, amikor azt ecsetelgette, hogy a ghánai kapus azért volt eltiltva mert férfi fogamzásgátlót(?) szedett. Ekkor mondta hogy "ez is elég impotens megmozdulás volt (rosszul jött ki a kapuból).

Taranov
máunten 😊 Egy angol (talán egy angoltanár is) kinevetné ezt a magyaros montent 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

zaki
Jaja, azon én is kiakadtam. MONNYON LE LÉDERER!4

hogy kéne ? 😄
máuntín vagy mi ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Iori
asszem a mágus

I love this game!

Taranov
Ez így van, sõt, én inkább "daunin"-nak mondanám olyan a és á közti hanggal. Egyébként Magyarországon ezt szerintem hiába is mondod, mert itt a hegyibiciklit is montenbájknak mondják.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Azok közül, amiket õ látott, csak ezt lefelejtette 😊

azt hogy "ez eléggé impotens megmozudlás volt" ki mondta ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Joey_The_Man
Nem tudom ki mondta, de valahogy így hangzott: "És a paraguayi játékos már dobná is a labdát, amikor a bíró azt mondja: HOHÓ."

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Matthew Prosac
Dáuning. (g-t kicsit elharapva)

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

maffioso
mért szerinted hogykell ejteni?

\"If in doubt, flat out!\"

szanics
JPN-AUS pölö, hogy csak egyet mondjak

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Miert szerinted melyik? Az olasz-ghana?

Matthew Prosac
Kovács K az Angol - Trinidad meccsen:
"A trinidadi védõk jól sûrûsödnek... " - mármint hogy tömörülnek.
Léderer szerint pedig Downing nevét "Doning"-nak kell mondani.
Apróbb észrevételeim a mai meccsekkel kapcsolatban.
Nem vagyok az a kötekedõs fajta, de egyszerûen ezek a "hozzáértõ" kommentátorok annyira antipatikus egyének, hogy elkerülhetetlen beléjük kötni..

szanics
Majdnem lehugyoztam a bokámat, mikor tegnap azt mondta, hogy a német-lengyel meccs volt eddig a vb (bocs, "vébé", most ez a sikk) legjobb meccse... :-O

szanics
még egyszer mondom, hogy mindenki értse: nem Nevill és nem Nójvill, hanem NÖVILL!
Ha nem tetszik, nem tetszik, de akkor is így ejtik...

Léderer:
"A németek milyen kinkeservessen szerezték meg a 6 pontot,az angoloknak viszont sétagalopp volt..."

Mindezt a Trinidad elleni meccsen 1-0-ás fantasztikus angol vezetésnél amit 6 percel a vége elõtt begyötörtek.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Iori
lehet hogy csak lemaradt az A az angol végérõl<#idiota><#idiota>

I love this game!

Iori
Ákoska, egy trinidadi beadás után:
"Mekkora kis labda volt ez...túl nagy lett...vagy túl hosszú"<#idiota>

I love this game!

Pigo
Wéber Gabi szerint Portugália Angol gyarmat volt!<#idiota>

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

Joey_The_Man
remélhetjük, hogy arra gondolt 😊

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Mágus: -Ez a csapat nem a semmiért került az elõdöntõbe... (itt gondolom Ecuador nyolcaddöntöjérõl akart beszélni)

R10
<#wilting><#bdead><#falbav><#lama>

!!!Hajrá Brazília!!!

The FlashBack
nabazze😄

Iori
péter ma is alkotott:
vmelyik ecuadori játékosról beszélt, a xy kölcsön adta a recreativo huelvának, és mindössze egy meccset játszott a sárga tengeralattjárónak becézett csapatban, a Villarealban.
😄D

I love this game!

A Mágus nagyon sztárolja az Ecuadoriakat,az ellenfél ilyenkor szokott forditani...

The FlashBack
Tényleg rohadt viccesek pl az #341-ben vannak!
Én kirúgnám:|

DJ Bee18
<#eljen><#eljen>

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
idéznék innen:

ha valakinek az a szakmája, hogy többmillió embernek beszél 2 órán keresztül, azt bizony hibátlanul (vagy közel hibátlanul) kell csinálnia! Ezért nem lett akárkibõl riporter, vagy kommentátor mondjuk a Magyar Televízióban.

DJ Bee18
Valahogy nem tudok nevetni akkor, amikor egyszerûen olyan dolgokon agyal, amit már régen tudok, meg összegzésnél elfelejt jónéhány helyzetet...

B0B0
Német a srác nem angol

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Kovács Géza László

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

maffioso
eurosporton aki a world cup legendset kommentálja az is jó lenne

\"If in doubt, flat out!\"

Taranov
Csak nem tudom, hogy miért. Mert keveset téved?
Léderer szerintem viccesebb.

The FlashBack
Hajdú B jelenleg a legjobb az RTl-en, világi meg...

Taranov
Én nem sok különbséget érzek Világi és Hajdú B. közt. Bár nem vagyok szakértõ.

Én meg szerettem Knézy-t,mert érdekessen,"hallgathatóan" közvetitett,nem mondott ötpercenként oltári baromságokat,és egyszerûen volt stilusa,értette azt amit csinál. (persze Õ sem volt tökéletes,de kétlem hogy bárki is ezt várná)
Ezeket még egynapon emliteni is badarság vele,kivétel persze Hajdú B.,de amugy rajta is erõsen érzõdik valami gyenge hangulat,a BL meccseken Õ is valahogy sokkal jobb szokott lenni.

szanics
növill, nem nójvill

B0B0
Ha szépen visszamész láthatod, hogy én sosem istenítettem a Knézyt, sosem szeretettem, bár ettõl még sokkal többre tartom, mint a Léderert.

Lehet, hogy te nem tudsz helyesen írni, de ez nem is olyan nagy baj, hanem inkább az, hogy nem látod, hogy ha valakinek az a szakmája, hogy többmillió embernek beszél 2 órán keresztül, azt bizony hibátlanul (vagy közel hibátlanul) kell csinálnia! Ezért nem lett akárkibõl riporter, vagy kommentátor mondjuk a Magyar Televízióban.

Öreg! Te nagyon tapasztalt Öreg!

koRps
gratulálok öreg, te aztán mindenbe bele tudsz kötni

az elsõt amúgy javította

szerintem jobban közveít, mint a bajnokikon

nem teljesen ide tartozik, de emlékszem hogy a knézy-t mennyien utálták amikor közvetített persze halotról vagy jót vagy semmit (nekem nem volt vele bajom)
na errõl ennyit
ezt csak azért, mert olvastam hogy itt ott írják hogy õ mennyire csúcs volt
hát hidd el nem
amúgy nem tudok helyesen írni, köss bele abba is

csak a halál biztos

B0B0
Normális kommentátornak nem kell szakkommentátor, hogy kijavítson egy nyelvbotlást. De sebaj, mert ezt a Palik meg a Gyula is mindig eljátsza!! 😊

B0B0
Még Léderer köpések:

"Lehman az ismétlés után lehúzta az ismétlést....Természetesen tudják mit"

"Ballackot bíztatják a csapattársak, Zewlakowot meg a csapattársak"

Arról nem is beszélve, hogy Oliver Neuville nevét 'nevill'-nek ejtette, pedig ugye nójvill

GRATULÁLOK LÉDERER!!! ISMÉT ALAKÍTOTTÁL! <#taps>

Kálmán a Német dupla kapufa után a 89. perc körül: "A németek minden bizonyal ezzel elõtték a maradék puskaporukat!" (kb egy perc múlva bent volt Neuville gólja...)

Igaz a kapufák után már én se hittem hogy sikerül a Német gyõzelem,de én nem is adtam ezt közhirré...<#vigyor4>

Joey_The_Man
ja ezt én is hallottam.. 😛P

Taranov
Furcsa, hogy a lengyel csapatba sorolja Léderer Lahmot, de ez nyilván csak "nyelvbotlás". Kálmán kijavíthatná a félreértések elkerülése végett.

R10
az is jó volt mikor megmagyarázta h Lehmannak ragó van a szájába azért mozog 😄

!!!Hajrá Brazília!!!

Taranov
Nem cirkuszban? 😊
Egyébként biztos a mosolya miatt szeretik, mint a fõpolgármesterünket.

Léderer:"Felállnak a csapatok a himnuszokhoz és ezt is végigélvezhetjük természetessen..."

Ahhoz képest hogy milyen természetes a meccsek nagyrészén kimaradt.

Atesz89
Délután aki a stúdióban volt,Gyulai Balázsnak hívják?Mert õ is többet és mint a Héder és a Kokó együtt

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!