4724
  • Maxtreme
    hát miért, mégis mit gondoltál vazz? :) Kvarcjátékra fejlesztik:)
  • strebacom
    Na nekem nem irt senki, tényleg konzolport lesz ahogy azt olvastam vagy kamuznak??
  • Fpocok
    Az kéne még bmeg... a DR2-t is teljesen elkúrták ezzel.
  • ratgab
    Én is így voltam vele (Minek időben lekorlátozni a játékot? Így nem lehet semmit nyugodtan megcsinálni!)

Aztán felraktam az idő trainer-t és rájöttem, hogy úgy meg semmi értelme nincs a játéknak! Idővel úgy is kinyírtál mindenkit!
  • Maxtreme
    Akkor Te még jól bírtad :D
  • MerlinW
    Ezért nem játszottam pár óránál tovább a Dead Rising 2-vel sem.
  • grebber
    Kösz!
  • Maxtreme
    Rendelésedet rögzítettük!

Ha bármi miatt esetleg meggondolnád magadat, akkor írj email-t az info [KUKAC] gamestar [PONT] hu email címre "DI rendelés törlése" tárggyal, illetve ha bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!
  • Maxtreme
    hálisten' :)

• Malakai
    A previewok is említették, ez a médiának kiadott verzió limitje, egyhuzamban egy órát enged játszani, a véglegesben nem lesz.
  • ratgab
    Pedig eléggé bevállt Horror klisé, szóval akár még az is lehet...
  • Maxtreme
    Ugye az a számláló csak a tesztelőknek kiadott verzióba van (tehát ilyen trial szerű izé) és nem azt jelzi hogy időre fognak menni a missziók? Mert ellenkező esetben most szúrom magam tökön :) Annál jobban SEMMIT nem utálok 1 játékba mikor valamit megadott időre kell teljesíteni..
  • wedge31
    Csak keményen mint a vidia...
  • Fpocok
    Amúgy most szólok, hogy simán kitörlöm azokat a hsz-eket, ahol valaki a sztoriból spoilerez... spoiler makró nélkül.
    A hivatalos trailerekből lehet, de a nem hivatalosokból nem.
  • grebber
    Én pl azért mondom le mert végignézve ezt az első 16 percet már meguntam.Szóval ezt így még 6-8 óráig csinálni uh inkább nem kell eredetibe.
    BF 3 t-shirt-öt csak azért írtam mert az legalább valamit visszahoz az árból ha eladom!
  • kopaszqtya
    Mi folyik itt megőrültetek?:D Nem szabad nézni ilyen gameplay videókat mert tele van spoilerrel és így nem ér meglepetés majd ha játszol.Nem is értem mire ez a lázadás most, hogy lemondjátok páran...BF3 poló omfg
  • wedge31
    Nem kell csinálnod semmit az előrendelés nem kötelez téged a vásárlásra.
  • Fpocok
    Kell írni nekik emailt. Amúgy ott fenn van a link, de ne zavarjon
    BF3 poló... lol
  • MerlinW
    Mennyit össze tudsz itt agonizálni vazze... menj, csináld, hajrá:)
  • grebber
    Akkor felhívom őket és lemondom náluk!Gondolom úgyis látja már a rendszerbe a rendelésem!Akkor inkább a 7900-as pólós BF 3.Abból legalább a pólót eltudom adni min 1500-ért!
  • Optimus Prime
    Minek néztek annyi videót? :) Én már nem nézem, túl sokat mond, csak az elsőket szoktam, meg a Launch Trailereket. Szerintem várjátok meg a demót.
  • Jaka923
    Kiszállítás előtt kapsz majd egy e-mailt a CD Galaxistól, hogy erősítsd meg a rendelésedet. Nem erősíted meg és kész. Ez a gamestaros rendelés is a Galaxison megy keresztül, ez ne zavarjon meg. Amúgy nagy valószínűséggel én is le fogok mondani a játékról egyelőre. A videók alapján valamiért egyre inkább elmegy tőle a kedvem.
  • grebber
    GS-on ha vissza akarom mondani akkor hova kell írni?? (Megrendelés után kiírta de nem mentettem el :( )
  • strebacom
    Ez is konzol port lesz??? Mert normális PC-s videót még nem láttam belöle!
  • The Protector
    Nem baj.Megjelenik DC-n és kazettán.
  • MerlinW
    Hát ez valami átkozott jó lesz... nem tudom mi bajod van vele.
  • grebber
    Én megnéztem és ahogy egyre többet nézem azon vagyok visszamondom a rákba a megrendelést!
  • Fpocok
    Hmm... azt hiszem ezt most kihagyom, nem akarom ellőni előre. Ha valaki erről ír, és van benne új cucc, akkor legyen szíves SPOILERBE rakni
  • grebber
    Az első 16 perc!
  • Malakai
    Azért mert szintje van nem feltétlen jelenti azt, hogy fejlődik veled szinkronban.
    Pl lehet terület elosztás is, kevésbé és jobban veszélyes helyekkel, a gázabb részeken nagyobb eséllyel spawnolnak nagyobb szintű zombik.
  • Tatyla
    ööö,hát igen na majd kiderül nemsoká minden :)
  • Maxtreme
    hmmm. Lehet benne valami. Akkor viszont nem értem az ellenségek alá miért van odaírva a skill szintjük :D
  • Tatyla
    szerintem meg lehet itt a fejlődés csak amiatt kell hogy a különböző fegyver skilleket meg fegyver összeszerelést megtanuld,tehát úgy képzelem a szintezést mint pl a bad company 2-ben...
  • Fpocok
    Nem tudni, remélem hogy olyan lesz.
    Mivel gondolom nem csak egy karakter lesz, mint ahogy borderben sem, úgy kell csinálni, hogy egy kari van, amivel coopoztok, egy másikkal meg egyedül mész. Legalább is én így fogom csinálni.
  • Maxtreme
    Hát ja, ahogy a fejlesztők azt meg is mondták, a közelharci fegyverek lesznek előtérben :D
  • Maxtreme
    Felmerült bennem még egy kérdés/gondolat, bár lehet oltári nagy hülyeség :)
    Ahogy néztem, a zombik is a mi aktuális fejlettségi szintünkhöz igazodnak majd (mint a borderlandsben az ellenség) Tehát ha én mondjuk 7-es szintű vagyok, akkor ennek a szintnek megfelelő zombikkal kell megküzdenem.
    Namost. Ha én mondjuk 12-es szintű vagyok, haver meg mondjuk csak 5-ös akkor ez coopban hogy lesz megoldva? :D Mert ha az én "skillemnek" megfelelő enemyt küld ránk a gép, az a másik félnek igencsak szopóka lesz :))
  • SZilaJMaGGoT
    Főleg úgy, hogy ezek elvileg halottak és nincs is keringésük... :/
  • Malakai
    Meg baromi könnyen le is hullanak a végtagok, akkor is ha valami tompább cuccal üti, mintha valami lágy porózus anyagból lennének, de ez ilyen, mint a legtöbb slasher horrorban. :)
  • Tatyla
    mondjuk az kicsit vicces hogy a nyakból és a végtagokból úgy fröcsköl a vér mint ha valami gázpalack vagy poroltó lenne :D
  • Fpocok
    Ezek a fegyverek benne lesznek a játékba. Nem tudom, hogy lesz-e több is...

Inkább adok egy linket.