4724
-
#888 Van ami jogos, van ami hülyeség:
Five Disappointing Things About My First Hours on Dead Island -
#887 Haverok, buli, zombik.
-
#886 Itt megtekinthető a NYÍTÓ JELENT(opening sequence) TELJES HOSSZÁBAN. Tudjátok... a discos trailer... csak teljeseben.
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
Ha lehet, akkor aki megnézi, az ne spoilerezze el nagyon.
-
#884 -
#883 Remélem csak fake. Akkor talán van még az emberiségnek esélye a túlélésre.
-
#881 -A csaj nagyon aranyos.
-Lesz benne dezodorból készíthető bomba.
-Mint a wowban, lesz szürke, zöld, kék, narancs színű fegyver, attól függ, milyen erősségű a cucc. Van benne Legendary Feszítővad (crowbar).
-A fabrikált itemeket el lehet majd adni NPC (vendor)-nál, vagy pedig egy másik játékosnak.
-
#880 Meg majd jön a Dead Rising is :) -
#879 Valahogy csak megleszünk addig -
#878 Addig kibírjuk Deus Ex 3-mal, nem? ;D -
#877 Nagyon várom már én is, hogy megjelenjen. Végre valami jó zombis cucc. -
#876 Most olvastam, hogy ha végigviszed a játékot, akkor lesz egy új menüpont: new game+ néven, ahol tudod folytatni az egészet előröl, de megmarad a karaktered és a zombik is skálázódni fog.
Tudjátok.. mint a borderlandsben -
#875 Egy DLC ára átlag 5 és 14 euró között van. Függően a kiadótól és a DLC tartalmától. -
ratgab #874 Nem hinném, hogy azon az 1000-en múlik egy napi étkezésed.... -
#873 Biztos egy ütős (ala Debut trailer lásd...) LAUNCh traileren dolgoznak a srácok :) -
#872 8-17 óra között. -
#871 Aztán utólag kiderül, hogy mindenhol jár az arénás dlc, alapból benne van a játékban, csak néhány helyen ezzel reklámozták : D -
#870 Jóféle az, ne azon az ezresen múljon má, hány körül szokott érkezni a futár? Gondolom itt is van valami intervallum, pl 10-2-ig, mint a gls-nél. Netán ez is az? -
#869 Összes survivor mód egy értelmetlen dolog. Nem igazán érdekel itt sem... -
MrAndree #868 Gyanítom olyasmi, hogy megállunk 4en valami arénában és özönlenek a zombik. Kb. mint a survival mód l4dben. -
#867 Nem tudom felmérni, mennyit ér az arénás dlc, egyáltalán mi lesz az : D -
#866 A gamestaros előrendelés esetében nincs lehetőség személyes átvételre, noha a CD Galaxisból érkezik a játék. Megjelenés napján minden esetben kiszállítják, ez jó szokásuk. Ha nem számít neked az arénás DLC, akkor 1000 Ft-ot meg tudsz spórolni az általad említett személyes átvétellel, ha Galaxisból rendelsz. -
#865 Azért jön ki ilyenkor minden, ilyenkor jönnek a játékok meg a sorozatok ilyenkor folytatódnak, mert nyáron sokkal kevesebben vennék/néznék.
Én már sokat rendeltem CDG-tól, Komlóra mindig kihozták még aznap.
Igen, benne vagyok mindkettőben, Aullah néven. -
#864 Biz, egyetlen a probléma, hogy szeptember 9.. ilyen idióta dátumot, pont amikor beindul a suli, a meló, a minden. No segáz, azon a hétvégén pont nem melózom, 9-e péntek, az előrendelők átvehetek már aznap, vagy csak hétfőn hozzák, hogy megy ez? Mert én személyesen is át tudnám venni cdgalaxisban, sőt nekem az lenne a legjövedelmezőbb.
Te amúgy tagja vagy ennek a sztímes csoportnak vagy akár az sg-snek? -
#863 Semmi új hírt nem találok. Eléggé csönd van. De semmi gond, szerencsére nem az van, hogy már csak két hét is kijön... vagy várjunk csak -
#862 Gondolom, amikor már kiszáradt. Szedjétek inkább fel
Már azt hittem, jött valami új videó vagy akármi, ennyi új hozzászólás után.. -
Since #861 Csak steam-es kulcsot küldenek, tehát nincsen hozzá doboz. Int keys-től. Megbízható, már többször is rendeltem az oldalról. -
#860 Az nem baj, 99%-ban külföldről vásárolok:) -
#856 Biztos nem magyar üzletben. -
#855 Hol 6k? -
#854 Te a szart rugdosni szoktad? Én átlépni. -
#853 Aki a legális utak járója, annak jó. :) -
Since #852 Én is előrendeltem röpke 6k-ért. Annyit szerintem simán megér. -
#849 Megjelenés után a demó olyan, mint szarnak a pofon. -
#848 Eddig minden Techland játéknak volt PC-s demója. Más nem megjelenés után.
WfC demó is volt, csak nem PC-re. -
#842 Demóról nem hallott senki? -
#841 GSnél is. -
#840 GAME-n is előlehet rendelni, igaz drágább(30 font), mellé adják az aréna dlc-t meg a Ripper fegyvert is. -
#839 LOL -
#838 -