4724
-
#836 Jó lenne hanyagolni ezt az emailes dolgot mostmár. -
#835 Igen, az emailes dolog igaz erre az országra. Bezzeg, ha pl. a Senditnek írok mailt... -
#834 Email-ekre nagyon sok helyen nem válaszolnak... egyáltalán nem is nézik! Ezt én is tapasztaltam. Csak telefonon lehet őket max. elérni. -
#833 Már egypárszor írtam neked, hogy az előrendelés nem kötelez téged semmire.
Nem fogják küldenni a játékot amig nem véglegesited az elörendelést tényleges rendeléssé.
Persze ezt tudnád magadtól is ha nem csak szökő évente vennél premier gameket... -
#832 Nyami nyami.
-
#831 Próbáld meg másikkal. Nekem pl a Gmailes működik. -
strebacom #830 Noooooo,Neeeeee -
Wykos #829 Üdv mindenkinek szeretném megrendelni a játékot de akárhányszor próbálom azt írja ki hogy email cím nem jó....valami ötlet esetleg?A fenti linket próbáltam..üdv! -
#828 Kezd k*va unalmas lenni a hisztériád... Lemondtad, senkit sem érdekel, írtál nekik, nem válaszoltak, puff neki. Maximum jön a futár, és nem veszed át a csomagot, visszaküldöd, ennyi. Ha már látatlanban leírtad a játékot, nem jön be neked, egyszerűen töröld a kedvencek közül, és csoszogj át a BF3 topikba.
Maximálisan megértem (oké, abszolút nem értem) a csalódottságodat, de fogadd el, SENKIT SEM ÉR-DE-KEL. Béke. -
#827 GS?
Csak mert ott azt írták, ha nem kell, akkor írsz nekik egyet azt el van intézve.
Amúgy meg megjelenés előtt szoktak telefonálni. -
#826 Visszamondtam előrendelést és annyit sem írtak vissza hogy "értettük csóró nyomorék nem fizetsz inkább majd lewarezolod" a rendelés lemondása megtörtént! -
#825 Mé, mi a gond? -
#824 De nem szeretem amikor egy email-re sem méltatnak,pedig egy "bolt"tól elvárná az ember! -
#823 Nemtom volt-e már. Van benne egy térképes meg talentfás rész.
-
#822 Bár az sem mind1 milyen mértékben lesz a dolog támogatott... Valamint kábé ez fogja majd életben tartani a játékot... :D -
#821 Én mondjuk csak attól félek, hogy a közelharc túlzott erőltetése elég unalmassá fogja tenni a játékot 2-3 óra játék után. -
#820 Hmm... most olvastam, hogy hivatalosan támogatják a moddingolást a játéknál. Hállelújá. Alig várom, hogy valaki csinál hozzá RE modot. -
#819 Valóban, rosszul fogalmaztam. -
#818 Beregelni korábban is belehet, csak elindítani nem. -
#817 De jó akkor az Amerikában élőknek :D Megkapják 6-án és 9-ig várniuk kell vele :D -
ratgab #816 -
BAk3R #815 Köszi, amúgy tisztában vagyok vele. Csak volt már rá példa, hogy valamit hamarabb meg lehetett kapni, de persze a megjelenésig nem lehetett aktiválni. -
#814 99% hogy aznap kiszállítják. Amúgy STEAMWORKS-ös, szóval hiába kapod meg előbb, csak aznap tudod regelni. -
#813 Nem a környezettel volt gond hanem a játékmenettel, hogy kibaszott repetitív volt(és ez itt sem lesz másképp)... Egyébként ne gondold, hogy itt majd minden bungalow máshogy fog kinézni... :) -
BAk3R #812 Vajon ezt a gamestar-os verziót a megjelenés napján kezdik el postázni, vagy esetleg már hamarabb? -
#811 Aham, sokszora nagy terület inkább teher, mint szórakoztató.
Mondjuk ellenpéldaként a Just Cause 2-t tudnám felhozni, bár az is egyszerű volt mint a bot, de mégis magas élvezeti faktorral bír :) -
#810 FC2 ben az volt a szar, hogy az egész egy hatalmas őserdő volt, minden támaszpont ugyanúgy nézett ki... baromi unalmas volt. Ráadásul semmi szín nem volt benne. Bár DI-ben is egy sziget van, de sokkal sokkal változatosabb, színesebb, ahogy én látom.
Mellesleg az ilyen unalmas utazásgatás is sokkal jobb, ha van társad. -
ratgab #809 Hát a zombihent-ben túl sok változatosságot nem lehet kreálni (alap zombik ölése, időnként boss-ok, menekülj ki időre valahonnan, védekezz x ideig, ments ki valakit a szorult helyzetből, találj ellátmányt, esetleg 1-1 a meneküléshez szükséges feljegyzést, tárgyat...Szerintem nagyjából ilyesmiket lehet zombis témában kreálni).
Hiába ma már nem lehet feltalálni újra a spanyolviaszt...(Azt már sokkal hamarabb feltalálták).
Far cry 2: Hát igen...Ez a probléma gyökere, azonban megfelelően adagolva még szórakoztató is lehet (napi 1-2 óra lövölde és autózás). Mint mindenben a mértékletesség itt is kifizetődő (elunod félreteszed, 1-2 hét múlva visszatérsz kicsit). Viszont a fegyverek állapotának romlása zseniális, tűz használata szintén, táj is gyönyörű (éppen ezért steamen olcsón beszereztem... lődözni jó lesz ha arra van kedvem)! -
#808 Ez talán annyiból jobb lesz hogy nem tök egyforma "barna ismétlőfő" területen fogsz mászkálni órákon keresztül, meg nem úgy oldják meg a fejlesztők hogy az adott misszió 200km távolságra legyen tőled. Meg reménykedem benne hogy talán kicsit változatosabb is lesz..
A FarCry2vel anno úgy voltam hogy eleinte tetszett. Aztán mikor 5x kocsikáztam végig az egész "dzsindzsást" egyre jobban hajlott az uninstall ikon felé e kezem.. -
#807 Hát arra mérget vehettek, hogy elég repetitív lesz a játék... -
#806 Picit tartok tőle én is. tökéletes példát hoztál fel. -
#805 Mármint azon túl, hogy rendesen lehet majd célozni a zombik fejére és, hogy nem egy piros X gombot mutogat a tippekben, hanem egy billentyűt/egérgombot? -
#804 Réteg játék lesz... de siker biztosan nem... :) -
#803 Kicsit én is tartok tőle hogy hasonló problémák lesznek vele mint a farcry2-vel. Nagyon remélem hogy nem kell csalódnunk.
-
#802 A demót konzolon játszották, azért olyan a játékmenet, amilyen. PCn sokkal jobb lesz. -
strebacom #801 Pontosan, félek hogy nem az lesz amit vártunk, de ne legyen igazam....
-
#800 Szerintem strebacom arra célzott, ami engem is érdekelt a múltkor: zavart, hogy ugye pár 'nyomd a X gombot' hinteknél a konzolokhoz hasonló fura gombok jelent meg, nem pill E vagy R billentyű. Engem ez legutóbb a BS Infinite demójában zavart. De szerintem annyi, hogy épp konzol verzión mutatták be, nem PC-s verzión. -
#799 Nézz utána mi mit jelent, akkor eleve meg se kérdezted volna. Minőséghez egyiknek sincs köze. -
strebacom #798 De ha az lesz és megveszem akkor mebaxom a szátok a csúnya beszédért az biztos!
-
#797 Nem konzolport, multiplatform.