4724
  • Fpocok
    Jó lenne hanyagolni ezt az emailes dolgot mostmár.
  • Optimus Prime
    Igen, az emailes dolog igaz erre az országra. Bezzeg, ha pl. a Senditnek írok mailt...
  • Bokafix2
    Email-ekre nagyon sok helyen nem válaszolnak... egyáltalán nem is nézik! Ezt én is tapasztaltam. Csak telefonon lehet őket max. elérni.
  • wedge31
    Már egypárszor írtam neked, hogy az előrendelés nem kötelez téged semmire.

Nem fogják küldenni a játékot amig nem véglegesited az elörendelést tényleges rendeléssé.
    Persze ezt tudnád magadtól is ha nem csak szökő évente vennél premier gameket...
  • Fpocok
    Nyami nyami.

• Fpocok
    Próbáld meg másikkal. Nekem pl a Gmailes működik.
  • strebacom
    Noooooo,Neeeeee
  • Wykos
    Üdv mindenkinek szeretném megrendelni a játékot de akárhányszor próbálom azt írja ki hogy email cím nem jó....valami ötlet esetleg?A fenti linket próbáltam..üdv!
  • MerlinW
    Kezd k*va unalmas lenni a hisztériád... Lemondtad, senkit sem érdekel, írtál nekik, nem válaszoltak, puff neki. Maximum jön a futár, és nem veszed át a csomagot, visszaküldöd, ennyi. Ha már látatlanban leírtad a játékot, nem jön be neked, egyszerűen töröld a kedvencek közül, és csoszogj át a BF3 topikba.

Maximálisan megértem (oké, abszolút nem értem) a csalódottságodat, de fogadd el, SENKIT SEM ÉR-DE-KEL. Béke.
  • Fpocok
    GS?
    Csak mert ott azt írták, ha nem kell, akkor írsz nekik egyet azt el van intézve.
    Amúgy meg megjelenés előtt szoktak telefonálni.
  • grebber
    Visszamondtam előrendelést és annyit sem írtak vissza hogy "értettük csóró nyomorék nem fizetsz inkább majd lewarezolod" a rendelés lemondása megtörtént!
  • Fpocok
    Mé, mi a gond?
  • grebber
    De nem szeretem amikor egy email-re sem méltatnak,pedig egy "bolt"tól elvárná az ember!
  • Fpocok
    Nemtom volt-e már. Van benne egy térképes meg talentfás rész.

• SZilaJMaGGoT
    Bár az sem mind1 milyen mértékben lesz a dolog támogatott... Valamint kábé ez fogja majd életben tartani a játékot... :D
  • lostprophet
    Én mondjuk csak attól félek, hogy a közelharc túlzott erőltetése elég unalmassá fogja tenni a játékot 2-3 óra játék után.
  • Fpocok
    Hmm... most olvastam, hogy hivatalosan támogatják a moddingolást a játéknál. Hállelújá. Alig várom, hogy valaki csinál hozzá RE modot.
  • Fpocok
    Valóban, rosszul fogalmaztam.
  • Jaka923
    Beregelni korábban is belehet, csak elindítani nem.
  • lostprophet
    De jó akkor az Amerikában élőknek :D Megkapják 6-án és 9-ig várniuk kell vele :D
  • ratgab
  • BAk3R
    Köszi, amúgy tisztában vagyok vele. Csak volt már rá példa, hogy valamit hamarabb meg lehetett kapni, de persze a megjelenésig nem lehetett aktiválni.
  • Fpocok
    99% hogy aznap kiszállítják. Amúgy STEAMWORKS-ös, szóval hiába kapod meg előbb, csak aznap tudod regelni.
  • SZilaJMaGGoT
    Nem a környezettel volt gond hanem a játékmenettel, hogy kibaszott repetitív volt(és ez itt sem lesz másképp)... Egyébként ne gondold, hogy itt majd minden bungalow máshogy fog kinézni... :)
  • BAk3R
    Vajon ezt a gamestar-os verziót a megjelenés napján kezdik el postázni, vagy esetleg már hamarabb?
  • Maxtreme
    Aham, sokszora nagy terület inkább teher, mint szórakoztató.
    Mondjuk ellenpéldaként a Just Cause 2-t tudnám felhozni, bár az is egyszerű volt mint a bot, de mégis magas élvezeti faktorral bír :)
  • Fpocok
    FC2 ben az volt a szar, hogy az egész egy hatalmas őserdő volt, minden támaszpont ugyanúgy nézett ki... baromi unalmas volt. Ráadásul semmi szín nem volt benne. Bár DI-ben is egy sziget van, de sokkal sokkal változatosabb, színesebb, ahogy én látom.
    Mellesleg az ilyen unalmas utazásgatás is sokkal jobb, ha van társad.
  • ratgab
    Hát a zombihent-ben túl sok változatosságot nem lehet kreálni (alap zombik ölése, időnként boss-ok, menekülj ki időre valahonnan, védekezz x ideig, ments ki valakit a szorult helyzetből, találj ellátmányt, esetleg 1-1 a meneküléshez szükséges feljegyzést, tárgyat...Szerintem nagyjából ilyesmiket lehet zombis témában kreálni).

Hiába ma már nem lehet feltalálni újra a spanyolviaszt...(Azt már sokkal hamarabb feltalálták).

Far cry 2: Hát igen...Ez a probléma gyökere, azonban megfelelően adagolva még szórakoztató is lehet (napi 1-2 óra lövölde és autózás). Mint mindenben a mértékletesség itt is kifizetődő (elunod félreteszed, 1-2 hét múlva visszatérsz kicsit). Viszont a fegyverek állapotának romlása zseniális, tűz használata szintén, táj is gyönyörű (éppen ezért steamen olcsón beszereztem... lődözni jó lesz ha arra van kedvem)!
  • Maxtreme
    Ez talán annyiból jobb lesz hogy nem tök egyforma "barna ismétlőfő" területen fogsz mászkálni órákon keresztül, meg nem úgy oldják meg a fejlesztők hogy az adott misszió 200km távolságra legyen tőled. Meg reménykedem benne hogy talán kicsit változatosabb is lesz..
    A FarCry2vel anno úgy voltam hogy eleinte tetszett. Aztán mikor 5x kocsikáztam végig az egész "dzsindzsást" egyre jobban hajlott az uninstall ikon felé e kezem..
  • SZilaJMaGGoT
    Hát arra mérget vehettek, hogy elég repetitív lesz a játék...
  • Prince23
    Picit tartok tőle én is. tökéletes példát hoztál fel.
  • Malakai
    Mármint azon túl, hogy rendesen lehet majd célozni a zombik fejére és, hogy nem egy piros X gombot mutogat a tippekben, hanem egy billentyűt/egérgombot?
  • SZilaJMaGGoT
    Réteg játék lesz... de siker biztosan nem... :)
  • Maxtreme
    Kicsit én is tartok tőle hogy hasonló problémák lesznek vele mint a farcry2-vel. Nagyon remélem hogy nem kell csalódnunk.
  • Fpocok
    A demót konzolon játszották, azért olyan a játékmenet, amilyen. PCn sokkal jobb lesz.
  • strebacom
    Pontosan, félek hogy nem az lesz amit vártunk, de ne legyen igazam....
  • Optimus Prime
    Szerintem strebacom arra célzott, ami engem is érdekelt a múltkor: zavart, hogy ugye pár 'nyomd a X gombot' hinteknél a konzolokhoz hasonló fura gombok jelent meg, nem pill E vagy R billentyű. Engem ez legutóbb a BS Infinite demójában zavart. De szerintem annyi, hogy épp konzol verzión mutatták be, nem PC-s verzión.
  • Malakai
    Nézz utána mi mit jelent, akkor eleve meg se kérdezted volna. Minőséghez egyiknek sincs köze.
  • strebacom
    De ha az lesz és megveszem akkor mebaxom a szátok a csúnya beszédért az biztos!
  • Malakai
    Nem konzolport, multiplatform.