4724
-
#666 I wanna smush a zombie whor(d)e -
#665 Előrendeltem a GS-nél én is.Tőzsde bukásaimat soha a büdös életbe nem fogom visszahozni így már hitemetvesztve szarok rá mi lesz a jövőmmel!Legalább zombihent az lesz azt nem bukom be! -
#664 Igen, de azért jobb, ha 4 különböző karakter áll össze, akár borderben. A lövöldözőset majd én nyúlom el :D vagy a katanás kínai aszaszinkát, de még a dobófegyós Logan is érdekel -
MrAndree #663 mint borderban, na. :) -
MrAndree #662 Ja akkor úgy lesz borderben. Ez esetben nem szóltam. -
#661 Ha jól tudom akár 4 ugyan olyan karakter is lehet egy játékban. -
MrAndree #660 Amíg nem akarja elnyúlni a benszülött csajt aki lövöldözni tud, addig felőlem jöhet. :) -
#659 Megbeszéltük -
#658 Kiderült, hogy az öcsém is előrendelte, akár ő is lehet a 4. -
#657 Hát, ahogy bármelyik coop játéknál, én egy év múlva is simán előveszem, hogy ha coopban kell nyomni. RE5 meg Borderlandsel is így voltam. -
#656 inkább egy év.. addigra mi meg már ronggyá játszottuk :D -
#655 Nemtom, olyasmit mondtál, hogy egy ismerősöd ismerősének ismerőse:) Ha más nem, majd rávesszük Zavát, Don-t vagy Kimbát:) -
#654 Engem ez nem szokott zavarni:) Egyszer élünk:) -
#653 Ha fél éven belül féláron veszed meg a játékot, már nem fest ilyen szépen. :) -
#652 -
strebacom #651 Jaj baxa meg ezt nem ide akartam bocsánat, de még csak nem is az sg-re....hát ilyen ez az alapozás:
-
strebacom #650 Nagyon jó a demo majd holnap teszek fel képeket!!
Ma bográcsolás lesz nem lesz idöm tesztelni!! -
#649 harczos pujárók -
#648 Puhányok egyedül kell menni úgy a RAJ. -
#647 Na és ki lesz a negyedik tagunk, akivel már a megjelenés napján megkezdhetjuk a zombihentet? -
#646 így van :) -
#645 Nem, viszont kapunk egy 10 dolláros Arena DLC-t ajándékba. -
lammaer #644 És most hogy előrendelted, hamarabb fog megjelenni? :) -
#643 Ez már inkább Chrome Engine 5 mint az az szottyos foshalmas Cartel genyó! -
#642 Nem bírtam várni, előrendeltem a gamestarnál az ajándék DLC-kel :) Remélem nem szarják el. -
#641 37. perctől -
#640 hogy a játékról is szó legyen, pár szerintem még nem látott kép:
-
Since #639 Félreírtam 3,1 ghz csak melóhelyen voltam és gyorsan gépeltem :-)
Mondjuk érdekes a jelenség. 9600Gt-m volt és a WoW nagyon jól ment. Kicseréltem a kártyát, és fordulásoknál iszonyú lassú volt. Majd átállítottam in-game-ben a DX-es támogatást és egy reccenés nem volt. Lehet itt is az a gond, ugye a BL DX9-be megy. de azt hiszem nincsen rá lehetőség hogy átállítsam újabb DX-re. -
lammaer #638 Igazából a magok száma a legtöbb játéknál irreleváns. Vhogy a játékfejlesztők nem jutottak el a multicore supporthoz. Igy sok esetben egy kétmagos 3.31-es sokkal jobb eredményt produkál mint egy 6 magos 2.5-es . -
#637 A mai legerősebb processzorokat már annyira is fel lehet húzni, nem tudtad? -
#636 33.1Ghz???
-
MrAndree #635 Nekem 2 giga rammal 2 magos procival maxon ment a border, persze nem túl magas felbontáson és nem 70 FPSel, de ment. Ha nálad lowon szaggat akkor ott valami nem stimmel. -
Since #634 Core2-es proci 33,1 Ghz -
Noodlee #633 Akkor nálad valami nagyon nem kerek!
Nekem a régi kártyán, (9800-as) csontra kimaxolt grafikával akadás nélkül futott. -
#632 A Borderlands akad? Milyen CPU-d van? Nálam full grafikán megy, max AA, AF és VSync-szal. -
#631 Amúgy már e3 után mondogattak gépigényt,tehát el lehet hinni nyuodtan
két sec guglival. -
#630 Ez a hivatalos. -
Since #629 Nem úgy értettem :-) Ismerem azt az oldalt, de nem nagyon fedi a valóságot :-). Majd csak lesz valami preview amikor írnak majd a vasról. -
#628 Ha kiváncsi voltál rá, de aztán köszi nem hiszel benne, akkor minek kérdezted? :D
-
Since #627 Köszi, de ezekben nemhiszek :-)
OFF
Mondjuk az az érdekes, hogy a Borderlandssel low graifkán játszom, szinte minden kivan kapcsolva, és még nem is max a felbontás. Sajnos még így is akadozik, úgyhogy picit elvagyok keseredve hogy is fog menni a gépemen :-(
ON