4724
  • vzajcev
    Grebber kolléga németes, majd elmondja a tutit.
  • Fpocok
    Megjött az első videós értékelés. Sajnos németül. Az én német tudásom meg kimerül egy mondatban: Ich habe leider keine zeit zum geburstag. Ez maradt meg, viszont 8 évvel később is emlékszem rá. Ez valami azért, nem?
    Megjegyzem, vannak benne új jelenetek (amitől csak még jobban várom), de ha esetleg egy pro németes kiszedné belőle az eddig nem tudott információkat, akkor nagyon sok ember hálás lenne nekie. Ja, amúgy 86%-ot kapott.
  • Fpocok
    Bár a blur-t ki lehetne kapcsolni
  • Fpocok
    Szerintem fasza grafikája van!
  • MerlinW
    Az teszi tönkre a játékélményét aki akarja:) Az ő bajuk.
  • Fpocok
    Azt hiszem ez már kicsit túlzás. Bár nem lenne baj, ha nem mutatná rajta a titkos gyűjtenivalókat. (collectables)
  • MrAndree
    MW 2 nem konzolport, hanem csak szimplán konzolos mivel basztak külön lobbi meg egy egyéb rendszert csinálni hozzá PCn. De nem port mert egyszerre jött. Port az ami később jön.
  • MerlinW
    Passz, fényévnyi távolságokra kerülöm a COD, BF, CS játékokat.
  • Fpocok
    Na és a MW2-vel mivan?

1000!
  • MerlinW
    Úgy van. Az a konzol port, ami legalább fél évvel később jön PC-re. A többit, mint pl. Deus Ex, Dead Island, Rage, AC:R egyszerre fejlesztik mindkét/három platformra, így nem nem beszélhetünk portról.
  • Optimus Prime
    A konzol port szerintem az, ami később jön PC-re. Így ergo a konzol játékból kell PC-st fabrikálni, több-kevesebb sikerrel. Legrosszab példa: Devil May Cry 3 SE.
    A Techland anno csak PC-re írt, majd 2006-ban Xbox-ra, 2009-től PS3-ra is átírták a Chrome Engine-t.
  • Fpocok
    Ez csak a marketing duma.
  • Skynet
    Lant és server fájlt ne várj pc-n mert amint ezek kikerülnek egyből adott a warezmulti. Kb az egyetlen módja hogy tisztességes eladást produkáljanak.
  • zzeN
    Dobozos is Steam-es lesz ha jól tudom.
  • Prince23
    Tuti Steamworks supportos lesz a dobozos játék? vagy csak a digitális terjesztésre vonatkozik?
  • KranaZoli #993
    Ja, ezt nem tudtam. Csak azt láttam, hogy különféle gameplay-ek és nem csak amolyan kiszivárgott részletek. THX!
  • Fpocok
    Valamelyik üzlet telibeszarta a megjelenési dátumot és kiadta a PS3as példányok egy részét. Mondjuk multi nincs, de akkor is.
  • KranaZoli #991
    De a YT-on hogyan lehet fenn már raklapnyi gameplay videó?!
  • Fpocok
    Akkor egyetértünk, hogy nem értünk egyet. Nekem pl a BF3 is konzolport (nincs lan, szerver file, mod tools.)
  • ratgab
    Ebben nem értünk egyet (mi a konzolport és mi nem), de ez nem baj....

Érdekes lenne (és baromi költséges is), ha más feature-ök lennének a Konzolos és Pc-s verziókban... Hogy melyik feature eredetileg honnan jött azt meg már a jóisten se tudja ( a kb. 20 éves tévéjáték tekinthető-e már konzolnak, vagy az első pc-ken indult a mai játékipar fejlődése...)
  • Fpocok
    Nem csak az, hogy együtt fejlesztik-e, meg hogy mikor jön ki.
    Konzolos feature-k szerintem pont azt jelzik, hogy konzolport, konzolokon volt a fő hangsúly. Ilyen, pl a CoD.
  • ratgab
    Tegyük már tisztába a dolgokat: Konzol port az, amit előbb konzolra fejlesztenek ki, majd a kódot "átültetik, átírják" Pc-re. Tehát a Pc-s verziót megelőzi egy Konzolos megjelenés, majd a megjelenés után kezdődik a portolás (ha ez egy időben folyik azt a játékot már megint nem lehet Konzol portnak nevezni)

A párhuzamos fejlesztés (egyszerre fejlesztik Konzolokra és Pc-re) NEM Konzolport (konzolos vonások, konzolos feature-k megléte egy programban NEM feltétlen Konzol portra utal!!!)!!!

Tudtommal a Dead Island fejlesztése Pc-re és Konzolokra is egyidőben zajlik és egy időben is jelennek meg, tehát a Dead Island NEM konzolport!
  • grebber
    Tudtommal nem lesz benne dx11!
  • Fpocok
    Legyél pozitív!
  • Fpocok
    Tudtommal nem volt :D Csak később adták ki.
    Most mondhatok én bármit, vagy akár a kiadó... Techland mindig is szerette a PC-t. Van benne dx11. Majd ha kijön, megtudjuk.
  • Jaka923
    Attól, hogy van benne DX 11, még 100%-ig konzolport lehet. Legjobb példa erre a Crysis 2. Vagy van más bizonylat is rá, hogy nem konzol port?
  • Fpocok
    Most olvastam, hogy ez nem nagyon konzol port. Van benne pl dx11.
  • grebber
    Na hamarosan lesznek vélemények.
  • Fpocok
    Ezt pls ne.
  • KranaZoli #979
  • Jaka923
    Ja bocs, akkor ezt benéztem.
  • Fpocok
    DX3-ra mondta...
  • Jaka923
    LOL, ebbe a játékba beleraktak egy FEAR 3-hoz hasonló fedezékrendszert? Hát egy olyan játékban, ahol 80%-ban a közelharci fegyverek dominálnak, valamint agyatlan zombik futnak feléd megállás nélkül, piszkosul nagy szükség van egy ilyenre
  • KranaZoli #975
    Hát az Nekem untig elég volt. :) Az elején játszottam vele, talán az első "komolyabb" küldetésig. Amikor be kellett lopózni vmi épületbe.

A fedezék rendszert Én szintén a FEAR3-hoz hasonlítottam, mert abban szerintem kúrva jól megoldották és az ellenfelek is elég jól használták. Itt meg szinte csak lopakodásra lehetett használni, fedezékből lőni pl. az vmi nagyon bénán volt megoldva (ha nem TPS-ben akartam volna használni) és eltekintve attól, hogy olvastam az AI-t elég sok negatív kritikával illették, sajnos szintén csak FEAR3-hoz tudok mostanában hasonlítani. Ott volt AI. Sajnos hiába RPG és hiába futurisztikus, a grafika nem is érdekelne, de ez a TPS-ben használom a fedezék rendszert; ellenfél meg sehogy ez Nekem nagyon nem jött be. Mind1, ez van.

Fpocok:

No szerinted ez most melyik volt. Negatív kritikával illettem a Dead Island-et, vagy pozitívval?! :( Ofkórz, hogy pro évek voltak nem kontrák.

De egyértelmű, hogy nincs pro; kontra nélkül szal lesz itt is vmi negatívum az biztos. Egyelőre amiket láttam belőle és olvastam róla, nagyon bejövős game lesz. Áwszóme az a YT vidi. :)
  • Fpocok
    Sejtettem eddig is, hogy így van, de érthető okok miatt eddig nem tudtak kipróbálni élesben.
  • Krinyo
    "A Mythbusters meg bebizonyította, hogy ha valakit meglőnek, akkor nem repül vissza métereket."

Nem mondod komolyan, hogy te a műsorban világosodtál meg?
  • Fpocok
    Most nem értem :D Dícséred a zombisat, vagy fikázod? Itt is lehet majd testrészeket levágni. Sőt még ilyen is lesz, amit pont ehhez a játékhoz csináltak meg.
    A Mythbusters meg bebizonyította, hogy ha valakit meglőnek, akkor nem repül vissza métereket.

MerlinW: Miért, szerinted mi? Főleg, ha lopakodásra megy az ember :D
  • MerlinW
    TPS keverék? csak akkor TPS, ha fedezékbe bújsz, hogy jobban láss, de azt sem muszáj használni, hacsak nem nehéz fokozaton játszol.
  • KranaZoli #970
    Végre egy játék amit nagyon várok. Sajnos Nekem a Deus EX HR az FPS/TPS keverék miatt nem jött be. :(

Utolsó játék ami Nekem nagyon tetszett a FEAR3 volt. Előtte a Dead Space 2 az újabb játékok közül.

1xerűen rühellem már a rongybaba effektusokat a játékokban. FEAR3-ban is az tetszett, hogy szakadtak a végtagok nem csak 5m-el odébb repült egy test.

Ebben a játékban amit eddig láttam belőle nagyon tetszik a grafika, a hangulata is elég ígéretes tűnik az eddig megjelent cikkek alapján, játékidő is nagyon szimpatikus a 25-30 órájával és lehet több is, itt is lesznek majd szakadó végtagok, szal minden amit szeretek. :)
  • Fpocok
    Már csak egy hét :D