4724
  • Fpocok
    Ja én bocs, én azt hittem, hogy nem csak a doomra gondolsz, hanem másra is. Tudtommal sehol nincs olyan, hogy zombi egy gépfegyverrel.

Amúgy a doom3... hááát... annyira szar nem volt, de azok inkább démonok által megszállt emberek voltak.
  • Optimus Prime
    Jah, bocs. Ez még a Doom3-ra vonatkozott. :D
  • Fpocok
    Gépfegyveres zombik nincsenek!
  • Optimus Prime
    Engem a Doom3 zombijai zavarnak. Ugye elvileg mert a Pokol elszabadul lettel olyan... izék, mert megszállta őket valami. :D Ettől máris aszalt bőrök és eszelős sárgás szemük és őrült arc mimikájuk lett. Pedig 1 napja se zombik. Plusz lassan totyogva annyit mondanak két kacsapás között, hogy 'müah'. XD
    De mi a helyzet akkor a gépfegyveres zombikkal? :D
  • Fpocok
    Persze, lehet változtatni a szabályokon.
    De pl van aahol úgy változtatnak, hogy az már nem zombi: RE4-5 -ben NINCSENEK ZOMBIK!

De a DI-ben zombik vannak... rothadó hullák.
  • Malakai
    Egy valódi zombit?
    Amennyi feldolgozás annyiféle zombi, minden esetben új szabályokat alkothat az író és elég ha a sajátjaihoz tartja magát.

Felesleges ezen elölre agyalni, majd megtudjuk. A játék főszálának egyik része meg úgyis az lesz, hogy kiderül mi okozta mindezt.
  • Synchronous
    De most a Dead Island-ben az ellenfelek valóban zombik lesznek, vagy csak simán fertőzöttek?
    L4D-ben nem zombikkal van dolgunk elvileg, mivel ugye vírusfertőzés következményeként veszett meg a jónép. Ezt bizonyítja hogy simán meghalnak egy-két lövéstől vagy megborulnak egy kevés tűztől is. Lényegében emberek, csak elveszett az emberi mivoltuk, és állatias hajlamok kezdtek megmutatkozni. Ők ilyen értelemben zombik.
    Dead Island-nál nem tom hogy van, illetve nem ismerem a sztorit hogyan lettek zombik.
    Mindenesetre egy valódi zombit nem állít meg a tűz, vagy a lövedékek, még a belszerveik is önálló életet élnek... (a'la Hullajó)
    Nekem stílus alapján a Dead Island zombijai nagyon hasonlítanak az L4D zombijaihoz. Lehet akkor a sztori is hasonló?
  • lammaer
    Igaz.

Mondjuk én úgy tudom a koponya az egyik legkeményebb része az emberi csontváznak. Tehát folyamatos nyomásnövekedésnél (nem úgy hogy fejbenyomnak egy kalapáccsal) előbb lesz mozgásképtelen maga a test mint hogy a koponya összezúzódna.

De mindezt csak 100 méteres mélység felett tudom elképzelni.

Ezen oldal szerint a könnyűbúvár rekord (már ha jól tudom a scuba diving az könnyűbúvárságot jelent) 330 méteren van, tehát eddig tuti nem lesz gond a zombikkal.
  • Fpocok
    Megvan... a lengyeleknél... nagyon irigylem most őket... a RO2höz is valami eszméletlen jó CE-t csináltak.
  • Fpocok
    Honnan?
  • grebber
    Ilyen lesz vajom magyaroknál?
  • Fpocok
    http://www.fvza.org/zscience1.html
  • SZilaJMaGGoT
    Ha már vannak szabályok lefektetve a zombi témakörbe akkor azokat lehet feszegetni.
  • lammaer
    Jó, ilyen alapon nyilván maga a zombi témakör is faszság :D

Arra gondolj, hogy nyilván nem a mariana árokba esnek bele, mert alapesetben ugye az emberiség nem az árok felett lebeg várva hogy zombivá váljon. Tengerpartok, tavak, folyók... ezekről beszélünk... pl az USÁban az 5 nagy tó nagyon jó zombibúvóhely :)
  • SZilaJMaGGoT
    Azok a vámpírok. De egyébként a tengerből kisétáló zombi is faszság, mert ha koppra lesüllyed az aljára, a nyomás odabasz az agyának és kimúlik...
  • Optimus Prime
    LOL

Tudtommal a zombik nem bírják a vizet, így nem tudnak benne jól.. működni. Az új L4D2 pályán ezért zavart, hogy a folyóban olyan gyorsak.
    Vagy azok a vámpírok?
  • bertino
    -.-
  • lammaer
    Tudtommal nem :(
  • lammaer
    Nos, a Max Brooks féle univerzumban fordítva működik: mivel a zombik nem termelnek hőt (ezért halottak), ezért tél a nyugodt időszak egy zombitámadás idején - egyszerűen fizikailag megfagynak :)
    Tavasszal viszont szimplán kiolvadnak és mennek tovább :)
  • Tatyla
    ez magyarul megjelent?
  • SZilaJMaGGoT
    A lebomlás pedig logikus lenne, csak mondjuk télen meglennénk lőve egy zombi apokalipszis idején. :)
  • lammaer
    Ugyanattól a pacáktól van, aki a world war Z-t is írta... (max brooks)

survival guide
  • Tatyla
    ez igen szakszerű leírás
  • lammaer
    A "hivatalos" zombie survival guide szerint a zombik életéhez nem szükséges a tápanyagok "elégetése" ilyetén formán oxigénre sincs szükségük az "élethez".

Ennélfogva meg nem fulladhatnak. Ráadásul a rothasztó baktériumok sem támadják meg őket, igy a természetes bomlás sem hat rájuk.
  • Tatyla
    nézd meg a walking dead-et évad utolsó részében elég jó magyarázat van,de az említett könyv is kiokosít rendesen
  • böröczk
    A legtöbb zombis film az valami primitív, minimális agyműködéssel magyarázza a zombik "életképességét", mint valami halál utáni idegrángás, szóval alapvetően a víz alatt ez elfojtódhat valóban : D ha meg nagyon tré lesz, úgyis kipeccselik.
  • Fpocok
    Tényleg baromság... végülis halottak, nem hiszem, hogy kéne nekik levegő.
  • Tatyla
    ez a megfulladnak a víz alatt ez tényleg gáz és most olvasom a World War Z-t és ott többször kitérnek pont erre hogy simán kisétálnak a tengerfenéken a partra...
  • Fpocok
    Nekem csak az, hogy a zombik meg tudnak fulladni víz alatt
    Teszek egy laza kijelentést és azt mondom, hogy ilyen még egy játékban sem volt.
  • böröczk
    Hát új pillanatok nagyon nincsenek, én már megnéznék egy coop gameplayt is.
  • Maxtreme
    Két ekkora amatőr faszt. Egyfolytába egymás szavába pofáznak, így aztán lehet valamit is érteni.
  • böröczk
    Legyél Te, előbb írtál : D Majd, ha beletörik már a derekad, átveszem : P
  • Jaka923
    Én támogatlak.
  • Fpocok
    Hát ha majd legalább úgy kipofozod, mint az l4d2-t, akkor legyél.
  • böröczk
    Az érv, hát hogy nem Te vagyok. Egyébként én támogatlak, ha szeretnél lenni, ha nincs más, én is szívesen vállalom :D
  • Fpocok
    G4TV Dead Island Gameplay Impressions
  • böröczk
    Én írtam nekik már, és mit szónátok, ha én lennék a házigazda itt IS ? : D
    Elfogadtok? : D
  • Fpocok
    Írtam moderátornak, hogy törölje ezeket a kommenteket.
    Amúgy ezért kell HGt választani... lassan már itt a megjelenés. Én szívesen vállalnám, de ha valaki tud valami érvet, hogy miért lenne ő jobb, akkor őt támogatom.
  • lammaer
    Külön tetszik a Forex reklám amit folyamatosan nyomnak a képedbe... 10x tőkeáttéttel :)
  • Muttley
    10pervert