4724
  • Fpocok
    Már van hivatalost. itt tudod megnézni
    Persze ez nem jelent semmit, tudjuk milyenek az ilyenek.
  • Since
    Én a gépigényére vagyok kíváncsi, ugyanis nincsen egy erős gépem. És ha open world akkor gondolom erős vas kell hozzá. Bár most ruháztam be egy videókártyára (GTX 560 OC), de a procim még két magos, és csak 4 giga ramom van...
    Szerintem először megnézem hogy hogyan fog futni a gépemen, és ha nem lesznek gondok akkor beruházok rá :-)
    Tényleg van valami hír a rendszerkövetelményről?
  • Fpocok
    Hát az első 10 szint gyorsan megvan, pár óra alatt. Aztán kicsit lassabban megy, na meg erősebb zombik honnan a fenéből tudjuk?
  • MerlinW
    Ennyit tudni,
    valamint amit a videókban mondtak. 50 szintről pletykálnak, de ez majd kiderül.
  • Wykos
    Sziasztok!Lenne egy kérdésem.Valaki megtudná mondani nekem h kábé hány szint van a játékban?Vagy milyen nehezen lehet kimaxolni egy karaktert?Mert ha minden megvan 40 óra játék idő alatt akkor nem várok túl sokat:)Van erről valamiféle info vagy majd kiderül a végén :D Köszi előre is.
  • Malakai
    Az egészet nem negatív értelemben írtam, szerintem is egy érdekes játéknak néz ki, egy baromi hangulatos alapkoncepcióval. Csak, hogy szerintem a cooptól senki ne számítson túlzottan különböző játékélményre. Persze az eddigi infók alapján és természetesen abszolút lehet, hogy nem lesz igazam.
  • wedge31
    Ugyanez volt a Borderlands is de az egyértelmü, hogy coop-ban jobb az is meg valszeg ez is az lesz.

Azért tudnék mondani egy pár fps-t ami rosszab sp-be mint a Borderlands mikor nem volt társ toltam egyedül is és nem olyan rossz mint sokan gondolják.
  • Krinyo
    Ennyi erővel az mmo-k is mind single játékok, mert ott is lehet egyedül xpzni....
  • Malakai
    Arra van kihegyezve, de mikor egyedül játszol annyi a különbség, hogy nincs melletted társ, egyébiránt ugyanaz a GTA/FarCry2, stb szerű nyílt világ. Küldetések felvétele (menj ide/oda, keresd meg ezt/azt, blabla), amiből gondolom majd minden X-edik lesz kidolgozottabb "sztori küldetés", ami a szigetről való kijutáshoz vezet. A coopra meg amiatt van szerintem kihegyezve, mert a négy különböző karakter ugye négy másmilyen képességekkel rendelkező karaktert jelent, tehát kiegészítik egymást. Gondolom olyankor több zombi jön. Én legalábbis ezt vettem ki az eddigiekből.
  • böröczk
    Ez nem igaz, a készítők is kiemelték, hogy coopra kihegyezett a játék
  • böröczk
    vagy max néha el lehessen menni lútolgatni egyedül, ha rohadtul unatkozik az ember : D
  • Fpocok
    Nem értem miért mondod azt, hogy single csak azért van... ez az egész egy single, viszont BÁRMIKOR lehet haverral játszani. Nincs itt külön single, meg coop. Egy játék van.
  • Prince23
    Szerintem Borderlandsben nem unalmas egyedül. viszont leftbe jah :)
  • MrAndree
    Ebben single csak azért van, hogy a sok okos ne akadjon ki, hogy "há' de mé' nincsen szingöl?" Nyilván értelmetlen és felesleges lesz azt játszani.
  • MerlinW
    Mert ez egy 4 fős online coop játék lesz:) Left 4 Dead is unalmas egyedül ahogy a Borderlands is az:)
  • Jaka923
    A videó alapján single-ben eléggé unalmas lesz.
  • Fpocok
    IGN Preview... angol szöveg + rövid videó!
  • grebber
    Nem így kell felfogni megveszed a packot kirakod a pólót vaterára azt a sok 5 éves több ezret is fizet érte ennyi!
  • Fpocok
    Hmm... tudom, hogy nem mai, de most láttam először.

• Fpocok
    Én már kinőttem abból, hogy ilyen játék pólókat hordjak.
  • zzeN
    Shopto-nál még póló is jár:
  • MerlinW
    Itt az SG csoport, ott megtalálsz majdnem mindenkit
  • tutituti
    csoport!
  • Optimus Prime
    Keres dead island tagekel, biztos van már pár. Az a baj a legtöbb grouppal, hogy megcsinálják, pár tag belép, aztán uccu kihal admin részről. Se meccs, se szerver, semmi.
  • Maxtreme
    Basszus erre nagyon kíváncsi leszek. Ha jó lesz, nálam is tuti vétel. Online méltó utódja lesz a killing floornak :D
  • Fpocok
    Valaki csinált már egy steam groupot csak ne mtudom mi a neve.
  • zzeN
    Na én is előrendeltem, jó "mókának" ígérkezik. Esetleg felvehetnék pár embert Steam-en, h ne csak egyedül mókázzak?
  • MerlinW
    Pöppet le vagy maradva:)
  • Jaka923
    Már vagy 6 éve van neki saját shopja.
  • Prince23
    LOOOOOOOOOOOOOOL

Mióta kereskedik Gamestar? XD
    vagy biztos a tesztelői példányokat adják el XD
  • Fpocok
    GS
  • Prince23
    GS? Gamestop hungary?
  • Fpocok
    "még lehetnek saját exkluzivitásai:"

Vannak is: Ha GSen keresztül rendeled meg, akkor kapsz DLC-t. Ha simán GStől, akkor csak egy fegyót kapsz. Ez egész jó cucc.
  • MerlinW
    Hát attól, hogy GS a CDG-t használja áruháznak, még lehetnek saját exkluzivitásai:) CDG nem egyenlő GS-el, GS csak leszerződött velük, mint terjesztővel.
  • MrAndree
    Lehet így akarják reklámozni kicsit a Gamestart. Végülis bejött, mert kb. 3 éve voltam a honlapjukon utoljára.
  • böröczk
    Akkor viszont nem értem, cdgalaxisnál, ha előrendelem, csak a rippert írja, mint bónusz az előrendelőknek, gamestarnál viszont az aréna dlc-t is kiemelik.
  • grebber
    Dead Island regény! Remélem magyar honba is kijön majd!
  • MerlinW
    Miután beregisztráltam Steam-re neked adom a dobozást:)

Igen, CDG shop van a Gamestar oldalán.

"A webáruházat üzemelteti: SzoftverNet Webáruház, CD Galaxis Kft.
    FIGYELEM! A webáruházat 2010. november 18-tól a CD Galaxis Kft. üzemelteti, ezért a személyes átvétel helyszíne megváltozott!"
  • Fpocok
    Pl
    itt vagy itt
  • Fpocok
    Úgy tudom, amikor ide előfordult, csak a kulcsot bannolták... tehát nem account.