4724
  • Since
    Az igaz, de aki a digitális vásárlást részesíti előnyben, az inkább erről az oldalról vásárolja meg mint steam-ről szerintem.
    Elvileg scannelve kell hogy megkapja a cd kulcsot, legalábbis én annó úgy kaptam. De gondolom lehet nekik dobni egy mailt, elég gyorsan válaszolnak :-)
  • Optimus Prime
    Scannelve? Úgy már érthető, hogy tudnak alacsonyabb áron adni a Steamnél. Retailben könnyebb alacsony árat találni.
  • Since
    Tapasztalatból mondom, hogy a g2play biztonságos, több játékot is vásároltam ott (többek között steam-es játékokat), úgyhogy nem kell aggódni.
    Elvileg sc annelve megkapod a kuclsot, amit aktiválni kell steamen.
    Annó olyan helyről vásároltam steam-es játékot, ahol giftként küldték el steamen. Arra azt mondanám hogy nem biztonságos, de ezzel nincsen semmi gond szerintem. Persze akinek kell a doboz annak ez a lehetőség szóba sem jöhet.
  • Optimus Prime
    Mármint az accountját bannelték???
  • Fpocok
    Szerintem tuti ott.
  • böröczk
    Lehet, steames játék kulcsát én sem épp ott vásárolnám, az egyébként ACBrotherhood volt, Dead Islandnél nekem is kizárólag a dobozos játszik.

Próbáltam kideríteni, hogy akkor most a gamestar boltja a cdgalaxisban van? de válaszként kaptam egy zseniális előre generált üzenetet, amiből nem sok konkrétum derült ki. -.-"
  • Fpocok
    Nem azt mondtam, hogy nem biztonságos, de már nem egyszer hallottam, hogy bizony van, amikor olyan helyről jön a kulcs, hogy azt a STEAM kibannolja.
    GSnél 8k, egy ezrest megér nekem, hogy tudjam, hogy TUTI BIZTONSÁGOS... ráadásul kapok szép dobozt meg dvd-t.
  • böröczk
    Mondjuk engem a dobozos érdekő, egyrészt mert nem drágább a sztímesnél, vagy egyéb kulcsot adó oldalnál, másrészt SZÉP és kézzel fogható valamilyen formában, kontra: porfogó. : D
  • böröczk
    darabszám szerint 6 ismerősöm vásárolt onnan, és megbízható, mármint nem volt gondjuk eddig.
  • Fpocok
    Ez az, ahol csak kulcsot adnak? Onnan sosem rendelnék személy szerint...
  • böröczk
    6700 g2play-en előrendelve, ha érdekel valakit..
  • lostprophet
    Majd meglátjuk, hogy mennyire használják ki azt a 7 gigát. Emlékszem, Far Cry 2-nél is meglepödtem, hogy alig kell neki merevlemez és be is igazolódott, mert kaptunk egy hihetetlenül repetitív játékot.
  • Optimus Prime
    A múlt héten még 2 GB volt, nem? Hogy azt kevesellték megértem, de a 7-et???
  • kopaszqtya
    Igen azt akartam tudni, hogy honnan van az infó, de már látom :)
  • strebacom
  • Jaka923
    Gondolom arról, hogy honnan vetted ezt az információt.
  • strebacom
    Nem elözz meg senki....te vagy a nyerö..
  • lostprophet
    Hát na, már hozzá vagyok szokva a 10 giga fölötti játékokhoz (Witcher 2, Sacred 2 és társai);)

kopaszqtya: én szándékozom majd fordítani a Dead Islandet, de ha valaki megelőz, hát istenem, így jártam:)
  • strebacom
    Miröl??
  • kopaszqtya
    linket tudnál dobni?
  • strebacom
    És már van egy faxa gyerek aki magyarrá teszi nekünk...lehet addig hozzá sem fogok..bár ezt nehéz lenne megállni.....csak gyors legyél, mint a metrónál....
  • lammaer
    Ja, a CSAK nekem is egyből szemet szúrt :)
  • MerlinW
    Ezt a "csak 7GB" nem értem:) Tömörítés és textúrakezelési megoldás kérdése minden. Hangok és textúrák nélkül minden játék 100MB alatt lenne:) A méret semmit sem jelent. DLC-k nélkül a Borderlands is 6GB, Fallout 3 pedig 5GB volt.
  • lostprophet
    Steam alapján elég alacsony lesz a gépigénye és csak 7 GB helyet igényel?
  • Prince23
    Kb. 200 mellékmissziót ígérnek a fejlesztők.
  • böröczk
    úgy értette,jópár,mint borderben :D
  • lostprophet
    Több száz mellékküldetés?
  • lostprophet
    Én meg talán elcserélem a BC2 accomat egy Dead Islandre, ha bejön :D
  • Tatyla
    de azzal igen,futárral
  • tutituti
    Csatlakoztam,bár én még nem rendeltem elő.De meg lesz az is hamarosan.
  • Fpocok
    Én egyszer nem kaptam meg aznap, amikor kellett volna, mondjuk akkor a gagyi 576 tól rendeltem.
  • Fpocok
    Miért ne kapnád meg? Kiszállítással rendelted meg nem?
  • Tatyla
    hátha már aznap megkapom itt vidéken is de lehet hétfő lesz belőle...
  • Fpocok
    Majd össze kell rakni egy 4est, akik ráérnek 9-én este és nyomni egy jó kis partit (9-e péntek :D )
  • Prince23
    Ráadásul több száz mellékküldetés is elsz, úgyhogy érdemes jól körülnézni
  • Jaka923
    Lehet csatlakozni a Steam csoporthoz.
  • tutituti
    De én a vadászat mellet minden kis zegzugot megfogok nézni.Ha már open world.
  • MrAndree
    És nem mellesleg zombikért jár az XP. Meg ha már van egy szép nagy balta a kezemben akkor nyilván tesztelni óhajtom minden szembejövő zombi állapotú polgártárson.
  • MerlinW
    "Tudom..:)" (Han Solo)
  • böröczk