4724
-
Since #586 Az igaz, de aki a digitális vásárlást részesíti előnyben, az inkább erről az oldalról vásárolja meg mint steam-ről szerintem.
Elvileg scannelve kell hogy megkapja a cd kulcsot, legalábbis én annó úgy kaptam. De gondolom lehet nekik dobni egy mailt, elég gyorsan válaszolnak :-) -
#585 Scannelve? Úgy már érthető, hogy tudnak alacsonyabb áron adni a Steamnél. Retailben könnyebb alacsony árat találni. -
Since #584 Tapasztalatból mondom, hogy a g2play biztonságos, több játékot is vásároltam ott (többek között steam-es játékokat), úgyhogy nem kell aggódni.
Elvileg sc annelve megkapod a kuclsot, amit aktiválni kell steamen.
Annó olyan helyről vásároltam steam-es játékot, ahol giftként küldték el steamen. Arra azt mondanám hogy nem biztonságos, de ezzel nincsen semmi gond szerintem. Persze akinek kell a doboz annak ez a lehetőség szóba sem jöhet. -
#583 Mármint az accountját bannelték??? -
#582 Szerintem tuti ott. -
#581 Lehet, steames játék kulcsát én sem épp ott vásárolnám, az egyébként ACBrotherhood volt, Dead Islandnél nekem is kizárólag a dobozos játszik.
Próbáltam kideríteni, hogy akkor most a gamestar boltja a cdgalaxisban van? de válaszként kaptam egy zseniális előre generált üzenetet, amiből nem sok konkrétum derült ki. -.-" -
#580 Nem azt mondtam, hogy nem biztonságos, de már nem egyszer hallottam, hogy bizony van, amikor olyan helyről jön a kulcs, hogy azt a STEAM kibannolja.
GSnél 8k, egy ezrest megér nekem, hogy tudjam, hogy TUTI BIZTONSÁGOS... ráadásul kapok szép dobozt meg dvd-t. -
#579 Mondjuk engem a dobozos érdekő, egyrészt mert nem drágább a sztímesnél, vagy egyéb kulcsot adó oldalnál, másrészt SZÉP és kézzel fogható valamilyen formában, kontra: porfogó. : D -
#578 darabszám szerint 6 ismerősöm vásárolt onnan, és megbízható, mármint nem volt gondjuk eddig. -
#577 Ez az, ahol csak kulcsot adnak? Onnan sosem rendelnék személy szerint... -
#576 6700 g2play-en előrendelve, ha érdekel valakit.. -
#575 Majd meglátjuk, hogy mennyire használják ki azt a 7 gigát. Emlékszem, Far Cry 2-nél is meglepödtem, hogy alig kell neki merevlemez és be is igazolódott, mert kaptunk egy hihetetlenül repetitív játékot. -
#574 A múlt héten még 2 GB volt, nem? Hogy azt kevesellték megértem, de a 7-et??? -
kopaszqtya #573 Igen azt akartam tudni, hogy honnan van az infó, de már látom :) -
strebacom #572 -
#571 Gondolom arról, hogy honnan vetted ezt az információt. -
strebacom #570 Nem elözz meg senki....te vagy a nyerö.. -
#569 Hát na, már hozzá vagyok szokva a 10 giga fölötti játékokhoz (Witcher 2, Sacred 2 és társai);)
kopaszqtya: én szándékozom majd fordítani a Dead Islandet, de ha valaki megelőz, hát istenem, így jártam:) -
strebacom #568 Miröl?? -
kopaszqtya #567 linket tudnál dobni? -
strebacom #566 És már van egy faxa gyerek aki magyarrá teszi nekünk...lehet addig hozzá sem fogok..bár ezt nehéz lenne megállni.....csak gyors legyél, mint a metrónál.... -
lammaer #565 Ja, a CSAK nekem is egyből szemet szúrt :)
-
#564 Ezt a "csak 7GB" nem értem:) Tömörítés és textúrakezelési megoldás kérdése minden. Hangok és textúrák nélkül minden játék 100MB alatt lenne:) A méret semmit sem jelent. DLC-k nélkül a Borderlands is 6GB, Fallout 3 pedig 5GB volt. -
#563 Steam alapján elég alacsony lesz a gépigénye és csak 7 GB helyet igényel? -
#562 Kb. 200 mellékmissziót ígérnek a fejlesztők. -
#561 úgy értette,jópár,mint borderben :D -
#560 Több száz mellékküldetés? -
#559 Én meg talán elcserélem a BC2 accomat egy Dead Islandre, ha bejön :D -
#558 de azzal igen,futárral -
#557 Csatlakoztam,bár én még nem rendeltem elő.De meg lesz az is hamarosan. -
#556 Én egyszer nem kaptam meg aznap, amikor kellett volna, mondjuk akkor a gagyi 576 tól rendeltem. -
#555 Miért ne kapnád meg? Kiszállítással rendelted meg nem? -
#554 hátha már aznap megkapom itt vidéken is de lehet hétfő lesz belőle... -
#553 Majd össze kell rakni egy 4est, akik ráérnek 9-én este és nyomni egy jó kis partit (9-e péntek :D ) -
#552 Ráadásul több száz mellékküldetés is elsz, úgyhogy érdemes jól körülnézni -
#551 Lehet csatlakozni a Steam csoporthoz. -
#550 De én a vadászat mellet minden kis zegzugot megfogok nézni.Ha már open world. -
MrAndree #549 És nem mellesleg zombikért jár az XP. Meg ha már van egy szép nagy balta a kezemben akkor nyilván tesztelni óhajtom minden szembejövő zombi állapotú polgártárson. -
#548 "Tudom..:)" (Han Solo) -