4724
-
#756 Bár hülyén néz ki, de úgy tudom lehet. -
#755 Gyors kérdés: Lehet majd mind a 4 karakter ua., vagy ha foglalt az enyém akkor b.szhatom? -
#754 Ennyi erőből a belesétálok a vízbe és a "w" gombot nyomva tartom elúszok és The End.
Szerintem sincs ezzel gond.
Az lvl5-ös cső meg olyan mint minden játékban a fegyver.Minél nagyobbat sebez annál nagyobb a lvl szintje.
tehát ha az elején találok egy minigunt akkor ne tudjam használni mert az már cheat.
Pénzes wörkbencs meg hát azért van hogy el tudjam költeni a pénzt.
Én ugyanolyan lelkesedéssel várom. -
#753 "a tengerbe nagyon beúszva visszateleportálódunk a vízimentő bódéba, ahol kezdtünk"
Valószínűleg a szereplők nem valami nagy úszok és kimentenek minket onnan. Nincs ezzel gond.
"a munkapadon pénzbe kerül a fegyverek fejlesztése."
Ez a honor-rendszer... szóval nem csak elveszünk akármit... Szerintem ezzel sincs gond. -
#752 Egyik leírt dolog sem érint ami miatt azt mondanám hogy nem tetszik!
-
#751 "Re@per linkelt nekünk egy cikket, amiben a Kotaku egyik szerzője azt ecseteli, hogy mi nem tetszik neki a játékban: az egyedi skilleken kívül nem számít, hogy melyik karakterrel kezdünk, mert -- az első pár órában legalábbis -- nem ismerjük meg a karaktereket, nem igazán különböznek; a környezet viszonylag statikus; a tengerbe nagyon beúszva visszateleportálódunk a vízimentő bódéba, ahol kezdtünk; a munkapadon pénzbe kerül a fegyverek fejlesztése. És a legjobb: van ötös szintű cső a játékban, amit nem tudunk használni, ha nincs meg hozzá a képességünk." -
#750 Purna a 4. játszható karakter (Percenként 96 egyenletes nyelvcsapással nyaldosnám) -
Wykos #749 Érdekesnek tűni a játék továbbra is. :)Remélem h a gameplay alatt hallható idegesítő bennszülött csörömpölés néha átvált majd hajtépő adrenalin pumpáló zenére is.Mindenesetre a vidi alatti zene is frusztráló igen xD -
#748 Friss, ropogós videó. Most érkezett! -
#747 csak bővebben, nem annyi van írva hogy elkészült, aranyon van :D -
#746 ez ugyan az mint a #717-es -
#745 Hoppáhoppá
http://www.offdutygamers.com/2011/08/dead-island-goes-gold/ -
#744 Hát igen, már díjat is vittek el vele (zenével) egy filmkiosztó ünnepségen :D -
Since #743 Nagyon jó a zene ami alatta megy, gyorsan le is töltöttem mp3-ba, zenét eléggé eltalálták :-) -
#742 Nem nagyon lesz sehol ennél olcsóbban. Max megjelenés után 1-2 hónappal. -
#741 Aki tud a fentinél olcsóbban, ami nem csak ilyen kulcsos, az szóljon. -
#740 Eléggé nevetséges, hogy még nincs ilyen videóból hivatalos cucc... eddig kellett várni egy nem hivatalosra, ahol tényleg coop van. Mindenesetre nekem tetszik. Én már nagyon nagyon várom!
-
#739 jó lesz ez :D -
#738 co-op gameplay -
#737 -
#736 -
kopaszqtya #735 hujuj közeledik már az a szeptember :) alig bírom kivárni :) -
#734 GT PREVIEW -
#733 Ja igaz, félre olvastam amit írt... Azt hittem arra gondolt, hogy ne joinoljon hozzájuk két random ember. De most látom, nem ezt írta. -
MrAndree #732 Botok mindenképpen vannak ha csak ketten l4dztek, nem lehet "csak" ketten lenni benne. Ebben lehet majd. -
#731 Dettó.
Én is az élményt nézem,graf. az lehet egy középszerű is. -
#730 Amúgy tudtommal L4Dben ki lehet zárni, hogy más ne jöjjön be. -
#729 Nem lesz ilyen. Ez nem L4D rendszerével működik. -
#728 Nekem sem tűnik csúnyábbnak. Mondjuk engem pont a grafika az ami hidegen hagy. Nézzen ki valahogy, legyen stílusa és innentől én jó vagyok:) Felőlem használhatja a DX7-es effekteket is 256x256-os textúrákkal:) -
ratgab #727 Borderlands-eztem... Kösz a választ! -
#726 Nem lesz AI.. pontosan úgy lesz minden, mint Border-ben. -
#725 Viszont amit NAGYON remélek hogy nem úgy lesz mint a L4d2-nél, hogy mindenképpen négy ember nyomhatja csak egy időben.. Tehát ha haverral mi csak ketten szeretnénk játszani, akkor nem csatlakozik hozzánk +2 AI által irányított karakter. -
#724 Borderlandseztél? Pontosan olyan lesz.
Nyomhatod egyedül is, akkor csak te vagy, illetve haver BÁRMIKOR becsatlakozhat hozzád és hozzá a saját karakterét. -
ratgab #723 Most ez a játék végig "coop" lesz? Tehát ha nem játékosok töltik be a többi túlélő szerepét, akkor őket a gép irányítja majd? Vagy coop nélkül majd csak egyedül szaladgál az ember? (Mert videó alapján ez a tömeges menekülés feeling azért nagyon hangulatosnak tűnik, viszont ez meg csak társakkal ,coopban lesz az igazi!) -
kopaszqtya #722 Ja a fegyverek érdekesen néznek ki amikor zoomolnak vele, de szerintem ez csak valami grafikai beállítás miatt van.majd kiderül. -
#721 Bennem is pont ez a kérdés merült fel a video láttán.. -
#720 Nekem nem tűnik csúnyábbnak, mint eddig.
grebber, ezt meg nem kellene kommentálnunk szerintem... te kis warezmajom -
#719 Csak én látom úgy, hogy a grafika jóval rondábban néz ki, mint az ezelőtti videókban? -
#718 Ez jó hír akkor hamarosan pörkölhetjük boxra.Amíg nem jön meg eredeti addig boxosat végignyomom! -
#717 Dead Island Co-Op Trailer: "Part 3: Fight Together":
"We are happy to announce that Dead Island has “gone gold” and is now in production!"