4724
-
#928 Én is mindig ezt mondom, de az emberek nem hajlandóak tudomást venni róla... :D -
#927 -
#926 Egyelőre csak a tortát vágjuk egyenlőre:) -
#925 Konzolos (xbox360) warez most picit vissza fog szorulni mert már pl az új Driveren is új cumo van ami csakis JTAGOS gépen fut!(Egyenlőre) -
#924 Ja. Egy csomó embernek már megvan PS3on. Ezért raktam ki a feliratot.
Persze konzolra nincs warez... csak hát az ilyen esetek után szokott felkerültni egy héttel a torrentekre. -
Since #923 Olvastam egy fórumon hogy már egyes boltokban lehet kapni a játékot :-) Nemtudom hogy igaz-e. -
#922 Köszi.
Amúgy érdekes, mert az NA verzióban azt írják, hogy már kint van, EUnak meg 9.9
Gondolom nem most akarták kiadni a trailert, hanem 6-án. -
tttttom #921 LoL...Már alig várom a gamét. -
#920 -
#919 Dead Island előzmény képregény. -
#918 Én azt szeretem, ha mindenkinek egyenlő esélye, lehetősége van. Utálom az ilyen előrendelési extrákat. Vannak olyanok, hogy korán megnyílik egy unlock, míg mások csak később kapják meg... ezzel nincs gondom.
De pl amit a pénzéhes EA művel az előrendelt ToRokkal... na attól hánynom kell. -
#917 Én szeretem az ingyenes bónuszcuccokat:) -
#916 szerintem is.
a buzi MW3 helyett ezt megrendeltem.... -
#915 De tényleg, mindegy. Sosem szerettem az ilyen bónusz dolgokat. Ettől még a játék jó lesz. -
#914 Tudom. Én kérdésemre írta.
És ez végül is igaz is. Náluk volt az az extra. De mivel CDGtől jön a cucc... mindegy. Akkor sem szeretem, ha hülyének néznek. -
#913 GS munkatárs írta:
"Nálunk mindig is az egyébként 10 dollárt érő Bloodbath Arena volt az extra, az általad hiányolt fegyver pedig a CDG-nél. A forgalmazótól tudom, hogy annyi volt az előrendelés, hogy elfogytak a Ripper DLC kulcsai, a külföldi kiadótól pedig nem tudtak többet rendelni." -
#912 Jó mindegy, leszarom... biztos megint én vagyok hülye, hogy olyanokat írok ki, amik nincsnek ott, biztos csak halucináltam... -
#911 A Ripper fegyver a GameStarnál sosem volt kiírva. A CD Galaxisnál volt, viszont ott meg a DLC-t nem adták. -
#910 Jaa, értem. -
#909 Az a bomba. Az egy másik fegyver. De volt egy ripper nevű is.
-
#908 Ez a DLC-hez jár, a Ripper a külön fegyver. -
#907 De adja a fegyvert is:
Bloodbath Arena DLC (kereskedelmi értéke 10 dollár)
- négy, halálos veszélyekkel teli aréna
- végtelen hullámokban támadó zombik
- szerezz XP-t és tárgyakat, amelyeket átvihetsz a kampányba
- ranglista, amelyen versenyezhetsz barátaiddal
- egy rettenetes új fegyver: brainwave bomb (agyhullám bomba
forrás, előrendelés -
#906 Hmm... Már nincs oda írva. Sőt... úgy látom CDG-n sincs feltűntetve... személy szerint hidegen hagy, mindenesetre úgy néz ki, HOGY BIZONY ÁT LETTÜNK BASZVA. Köszönjük kedves GS és CDG. Köszönjük. -
#905 A GameStar csak a DLC-t adja, a fegyvert nem. -
#904 Köszi a választ!
Hm... a múlti nagyon jól hangzik, jobb mintha csak egymást kellene aprítani. DLC gondolom hasonló lesz mint borderlandsba volt a mad moxxi's rész, fegyver meg ha csak egy agyhullámbomba... akkor nem vesztek vele sokat.
Nem akarom előrendelni, mert előbb gép kell hozzá...
-
#903 Ha előrendeled a link alatt, akkor megkapod a DLCt is, meg a fegyvert is.
Ha később veszed meg, akkor elvileg játékok kapod meg, aztán +pénzért tudod megvenni arénás DLC-t (ami a véleményem szerint szart sem ér).
Multi meg úgy lesz... nem tudom játszottál-e borderlandsel, ugyanilyen lesz.
Nyomhatod egyedül, vagy nyomhatjátok többen az elejétől. Lényeg az, hogy ha egyedül kezded el... akkor BÁRMIKOR becsatlakozhat hozzád haverod, ha megengeded neki. Ő hozza a saját karakterét és mindent megtarthat, amit szerez. Bármikor lehet váltani singleplayerből coopba. -
#902 Hali.
A DLC-k csak előrendelésnél járnak?
Ha megjelenés után veszem meg(1-2héttel később), akkor is ilyesmi áron lehet majd hozzájutni a játékhoz?
Multi részéről mit lehet tudni?
Köszi. -
#901 Kurvára nem ugyanaz... Gondolom ebben is lesznek magaslati pontok ahonnan ha leesnél visszadobna oda ahonnan leestél. Szóval ez a megállapítás így nem állja meg a helyét. De mégis mit szeretnél a nyílt vízeken csinálni? Szóval a "kérdés" még mindig ugyanaz. "Kíváncsi vagyok hányszor fogod a játék ezen hátrányát "elszenvedni"..." -
#900 Öveket becsatolni!
Előre szólok, hogy durván törölni fogok mindent, ami warezzal kapcsolatos. Megkérnék mindenkit, hogy NE SPOILEREZZEN!!! -
#899 Ez kábé olyan, mintha teszem azt ,ArmA 2-ben leesel egy szikláról és visszarak oda. -
#898 Ez nálam már szőrszálhasogatás kategória... Kíváncsi vagyok hányszor fogod a játék ezen hátrányát "elszenvedni"... -
#897 De ez pont nem egy vidám zombis hentelős játék, ahol darálsz, meghalsz, újraéledsz, darálsz. Ha már trailerek is ilyen szentimentálisak lettek, ilyet nem kellene belerakni. -
#896 Sok autós játékban meg besötétül a kép és visszatesz az útra, ha kisodródsz.
Én szerintem többet fogok röhögni a zombikon, mint ezen a 'hibán'. -
#895 Erre mondjuk pont válaszoltak, hogy minden halál pénzveszteséggel jár és ezért külön nem akarták büntetni a játékost, így emellett döntöttek. -
#894 Egyébként amit említett a cikkben, hogy például megfulladna a karakter a vízben, ha túl sokáig úszi befelé vagy esetleg víz alatti zombik lerántanák, totálisan illene a képbe, mint ez az illúzióromboló felkiáltójel és kiteleportál a partra. -
#893 Szerepjátékosok is imádják majd a Dead Islandet -
#892 Biztos nézték a képregényt ők is -
#891 Észre vette valaki, hogy itt-ott cserélték a logót? -
#890 Én azon nevedtem, hogy mondta, hogy open world, mégsem tud elúszni. Há baszki hapsikám. 180fokot fordult, ott van az open world. -
#889 Itt is azzal a kurva 5-ös szintű csővel vannak elfoglalva,meg hogy nem tud uszni a végtelenségig,meg a statikus tárgyak
Nyomta ez egyáltalán, vagy a már kitárgyalt múltkori cikket lekopizta abban full ugyanezek voltak felhozva negatívumként LOL.