4724
  • tutituti
    később láttam csak hogy az url-beni is benne van.
    De loptam és beraktam walking dead topikba.
  • koschwarz
  • Fpocok
    Ehh, gyors volt.
  • tutituti
    The walking dead(csak az ajtóra volt felfújva)
  • Fpocok
    Ki lesz az első, aki megmondja, hogy ez honnan van?
    Piros pont a Techlandnek ezért.
  • SZilaJMaGGoT
    Éééértem! :D
  • Fpocok
    Egyszer abbahagytam. Eladtam accountot 70k ért... vettem rajta új gépet. Aztán félévre később elkezdtem megint, aztán abbahagytam, amikor activision kiherélte a wowot. Doboz maradt akkor is :D
  • SZilaJMaGGoT
    2x??? Minek? :OO Én egyszer sem... :D
  • Fpocok
    Nekem még a régi wowos dobozok is megvannak. Mindkét példányban. Kétszer vettem meg :D
  • SZilaJMaGGoT
    Én nem... Porfogó... :/
  • Fpocok
    Én ilyen helyen sosem fogok venni :D Meg én szeretem, ha van doboza.
  • Omlás
    Jó helyen kell vásárolni :] intkeys-en 28$ a Dead Island Pre Order steam kulcs pl... ;] Deus Ex HR-t is 26$-ért vettem... :D
  • Fpocok
    Lesz a játékban egy NPC, akinél lehet majd tárolni nem használt itemeket. Bankos npc.
  • Fpocok
    Találtam egy érdekes videót. Csak azért teszem be, hogy meg lehessen nézni, hogy mekkora lesz sziget. Először a térképen mutatja a várost, aztán meg belenéz a város térkébe. Videó első fele érdekes csak.
    Apró spoilert tartalmazhat:
  • SZilaJMaGGoT
    +1

Viszont rengeteg jó akció szokott lenni steamen!
  • Fpocok
    Ilyenkor mindig eszembe jut, amikor azt mondogatták, hogy milyen jó lesz nekünk a digitáli disztribúció: Olcsóbb lesz, mert egy csomó mindenre nem kell majd költeni :D
  • MerlinW
    Kétlem, hogy sokan vették volna meg 14000-ért...:)
  • Fpocok
    Állítólag már lehet előtölteni steamen. Valaki próbálta már? Megvette valaki ott?
  • Fpocok
    The 7 Sexiest Zombies in Dead Island [Exclusive Complex Screenshots]
  • Omlás
    Holnap kiderül :]
  • Fpocok
    Aki steamen vette meg, az holnap preloadolhatja... lehet csak amcsiban, nem tudom.
  • Fpocok
    Akkor úgy fogalmazok, hogy a l4d ben A-ból B pontba kell menni, egy cső játék.
  • MerlinW
    Hogyne lenne (plot)és a L4D2-é
  • Fpocok
    L4D ben nem is volt sztori :D
  • Jaka923
    A sztoritól nem kell sokat várni, mert a készítők is tudják, hogy a játékosok kb 10%-át fogja érdekelni, ahogy ez a L4D-ben és a Borderlands-ban is így volt (csakhogy hasonló példákat említsek)
  • Fpocok
    Az a helyzet, hogy gyakorlatilag a sztoriról és az "end game" ről semmit nem tudunk. És ez jó. Én gyanítom lesznek bossok, ha nem is olyan értelemben, mint mondjuk a DX3-ban. Illetve lesznek olyan zombik, akiket nem is lehet majd megölni :D
  • Bokafix2
    Tiszta Far Cry filingem volt a trailer nézése közben... a környezet nagyon hasonlít az FC 1 bizonyos pályáira.
    Egyébként boss-ok lesznek majd...? Illetve valami special zombi féleségeket pakolnak bele? Mert ezek a common infected-ek egy idő után kissé unalmasak.
  • Fpocok
    Manapság a játékok 90%-a port. Max a pc onlyra nem lehet rámondani.
    Viszont amiket eddig csináltak, azok jók lettek. Pl szerintem a CoJ2 nagyon jó lett ebből a szemppontból.

• Jaka923
    Port
  • strebacom
    Ez port lesz vagy PC-re is külön csinálták.....ja és van már valami PC-s bemutató...???...
  • Fpocok
    Egyik olasz újságban megkapta az értékelést már: 8.5
  • Fpocok
    Nekem gmail-el tökéletesen működött.
  • Fpocok
    IGN REVIEW PREVIEW
    (nem írtam el)
  • Wykos
    Nahát azért mostmár tényleg megnézhetnék ezt a weblapot mostmár nemtudom még mindíg megrendelni a linkelt lapról a gamét mert hiba ablak:nem megfelelő email cím pont namost a többen mondták h próbáljam más email címmel. kipróbáltam a gmailt hotmailt freemailt és ezek se jók további ötletek esetleg?:Dköszi
  • Optimus Prime
    Hát PC-n géptől függ, de konzolhra ha egyszer elbaszták...
    A régi Chrome engine átka volt ez a lassú beöltés, bár a COJ-nál inkább a terepen tárgyakon érződött.
  • Fpocok
    Még valami. Belenéztem a PS3as verzióba, de mivel nem akarok magamanak rosszat, csak a legelejéből kb 1 percet (amikor kimegy az ajtón)... hát eléggé szarok voltak a textúrák PS3on. Kiment az ajtón és másodpercekbe telt, mire betöltötte a textúrákat... Remélem PCn nem lesz ilyen.
  • Jaka923
    Egy felmérésből olvastam, hogy több gamer PC-t adnak el, mint konzolt. Ez a felmérés, ha igaz, ha nem, az enyhén túlzás, hogy konzolon többszörösen többen játszanak, mivel PC-n a kalóz játékok használata a csillagos ég.

Na, de OFF vége.
  • Fpocok
    Mivel többszörösen vannak, akik játszanak, még szép hogy többet vesznek. Ezért meg sem érzik, mi az a kár, amit okoznak vele. De mindegy, csak megjegyeztem.

Megjött az új lepedőm (Sharkoon), úgy hogy minden faszás, jöhet a játék.
  • Jaka923
    Ezt senki nem mondja, hogy konzolra nincs warez. Azt viszont annál inkább mondják, hogy konzolra többszörös eladások születnek, mint PC-re, és ez a lényeg.
  • tutituti
    egyenlőre az amikor mindenki ugyanolyan adag szar bort kap:F