4724
-
#968 később láttam csak hogy az url-beni is benne van.
De loptam és beraktam walking dead topikba. -
#967 -
#966 Ehh, gyors volt. -
#965 The walking dead(csak az ajtóra volt felfújva) -
#964 Ki lesz az első, aki megmondja, hogy ez honnan van?
Piros pont a Techlandnek ezért.
-
#963 Éééértem! :D -
#962 Egyszer abbahagytam. Eladtam accountot 70k ért... vettem rajta új gépet. Aztán félévre később elkezdtem megint, aztán abbahagytam, amikor activision kiherélte a wowot. Doboz maradt akkor is :D -
#961 2x??? Minek? :OO Én egyszer sem... :D -
#960 Nekem még a régi wowos dobozok is megvannak. Mindkét példányban. Kétszer vettem meg :D -
#959 Én nem... Porfogó... :/ -
#958 Én ilyen helyen sosem fogok venni :D Meg én szeretem, ha van doboza. -
#957 Jó helyen kell vásárolni :] intkeys-en 28$ a Dead Island Pre Order steam kulcs pl... ;] Deus Ex HR-t is 26$-ért vettem... :D -
#956 Lesz a játékban egy NPC, akinél lehet majd tárolni nem használt itemeket. Bankos npc. -
#955 Találtam egy érdekes videót. Csak azért teszem be, hogy meg lehessen nézni, hogy mekkora lesz sziget. Először a térképen mutatja a várost, aztán meg belenéz a város térkébe. Videó első fele érdekes csak.
Apró spoilert tartalmazhat:
-
#954 +1
Viszont rengeteg jó akció szokott lenni steamen! -
#953 Ilyenkor mindig eszembe jut, amikor azt mondogatták, hogy milyen jó lesz nekünk a digitáli disztribúció: Olcsóbb lesz, mert egy csomó mindenre nem kell majd költeni :D -
#952 Kétlem, hogy sokan vették volna meg 14000-ért...:) -
#951 Állítólag már lehet előtölteni steamen. Valaki próbálta már? Megvette valaki ott? -
#950 The 7 Sexiest Zombies in Dead Island [Exclusive Complex Screenshots] -
#949 Holnap kiderül :] -
#948 Aki steamen vette meg, az holnap preloadolhatja... lehet csak amcsiban, nem tudom. -
#947 Akkor úgy fogalmazok, hogy a l4d ben A-ból B pontba kell menni, egy cső játék. -
#946 Hogyne lenne (plot)és a L4D2-é -
#945 L4D ben nem is volt sztori :D
-
#944 A sztoritól nem kell sokat várni, mert a készítők is tudják, hogy a játékosok kb 10%-át fogja érdekelni, ahogy ez a L4D-ben és a Borderlands-ban is így volt (csakhogy hasonló példákat említsek) -
#943 Az a helyzet, hogy gyakorlatilag a sztoriról és az "end game" ről semmit nem tudunk. És ez jó. Én gyanítom lesznek bossok, ha nem is olyan értelemben, mint mondjuk a DX3-ban. Illetve lesznek olyan zombik, akiket nem is lehet majd megölni :D -
#942 Tiszta Far Cry filingem volt a trailer nézése közben... a környezet nagyon hasonlít az FC 1 bizonyos pályáira.
Egyébként boss-ok lesznek majd...? Illetve valami special zombi féleségeket pakolnak bele? Mert ezek a common infected-ek egy idő után kissé unalmasak. -
#941 Manapság a játékok 90%-a port. Max a pc onlyra nem lehet rámondani.
Viszont amiket eddig csináltak, azok jók lettek. Pl szerintem a CoJ2 nagyon jó lett ebből a szemppontból.
-
#940 Port -
strebacom #939 Ez port lesz vagy PC-re is külön csinálták.....ja és van már valami PC-s bemutató...???... -
#938 Egyik olasz újságban megkapta az értékelést már: 8.5 -
#937 Nekem gmail-el tökéletesen működött. -
#936 IGN REVIEW PREVIEW
(nem írtam el) -
Wykos #935 Nahát azért mostmár tényleg megnézhetnék ezt a weblapot mostmár nemtudom még mindíg megrendelni a linkelt lapról a gamét mert hiba ablak:nem megfelelő email cím pont namost a többen mondták h próbáljam más email címmel. kipróbáltam a gmailt hotmailt freemailt és ezek se jók további ötletek esetleg?:Dköszi -
#934 Hát PC-n géptől függ, de konzolhra ha egyszer elbaszták...
A régi Chrome engine átka volt ez a lassú beöltés, bár a COJ-nál inkább a terepen tárgyakon érződött. -
#933 Még valami. Belenéztem a PS3as verzióba, de mivel nem akarok magamanak rosszat, csak a legelejéből kb 1 percet (amikor kimegy az ajtón)... hát eléggé szarok voltak a textúrák PS3on. Kiment az ajtón és másodpercekbe telt, mire betöltötte a textúrákat... Remélem PCn nem lesz ilyen. -
#932 Egy felmérésből olvastam, hogy több gamer PC-t adnak el, mint konzolt. Ez a felmérés, ha igaz, ha nem, az enyhén túlzás, hogy konzolon többszörösen többen játszanak, mivel PC-n a kalóz játékok használata a csillagos ég.
Na, de OFF vége. -
#931 Mivel többszörösen vannak, akik játszanak, még szép hogy többet vesznek. Ezért meg sem érzik, mi az a kár, amit okoznak vele. De mindegy, csak megjegyeztem.
Megjött az új lepedőm (Sharkoon), úgy hogy minden faszás, jöhet a játék. -
#930 Ezt senki nem mondja, hogy konzolra nincs warez. Azt viszont annál inkább mondják, hogy konzolra többszörös eladások születnek, mint PC-re, és ez a lényeg. -
#929 egyenlőre az amikor mindenki ugyanolyan adag szar bort kap:F