Dead Island
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
left4dead=contentszegenyMOD(igen meg a modok kozott is galuska)+iszonyat nagy hájp
es ennek ellenere volt kepuk fullos jatekkent kiadni... MODok kozott is kozepesen eros szvsz -.- ami tenyleg mellette szol, hogy porgos oszt jonapot...
ennyi :p
(hulye aki ezt nem latja be :p)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
es kikapcsolodas lenne egy "buta konzol" is akar <#papakacsint>#papakacsint>
(van ilyen is 😉
Én úgy tudom, a Dead Rising PC-s verziót végül lefújták.
De ha lenne is, én még mindig ezt várnám jobban.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nekem azzal az a bajom, hogy túl loál. Valami komoly és dark kéne.
Left4Dead meg a világ legjobb multis játéka so far. Csak haverral kell nyomni, nem holmi jöttment nubokkal. Ráadásul az random is, ezért remekül újrajátszható sokszor. A finálék meg büntetnek, amikor a pipebombok 30-40 zombájt robbantanak egyszerre.. Áhhhhh. Legjobb.
különben meg a dedrájzin2 állítólag lesz pc-n is. bár addig remélem mindenki végigjátszhatja a Dead Islandet a favorizált platformján😊
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
(imádom amikor a konzolos gyerekek megmagyarázzák...xD)
Racism is a weapon of mass destruction!
kar, hogy a szemellenzos onlipécés arczok(igaz Sötétbarom!? 😄) nem tudjak mi a joak^^^^
Left4Dead köbö nálam is ennyit szerepelt de a multit ki se próbáltam, nem érdekel. Tök szákszok a sprintelõ zombik. Mák, hogy boxon ott a dead rising, de annak is vége egyszer, aztánmeg semmi jó zombihent😊
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
a Left4Dead karrierem: telepít, elindít, játszik egy kört, megun...haverokkal négyen nekilát, játszik két kört,megun, uninstall xD
ez készülne már el minél elõbb
Racism is a weapon of mass destruction!
Resi5 nincs PCre, de ha olyan, mint az elõdei, akkor az is inkább akció-kaland csõjáték. Nekem valami sandbox kéne, olyasmi mint a FC2, csak sok zombival.
Amúgy az LS2 csak vicc volt, melóban elõveszem havi egyszer 😄 De most a Bunny Invasion 2 a király, kb egykutya a kettõ 😄DDD
(en 1-2X vegigtoltam meg anno, de azert soxor, huuuh 😄)
Next PC upgrade: 2022
thx
passzamek, 'azthittem van valami mozgolodas 😄
😞
Hogy eltaláltad..😄
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Amúgy a cry1 tényleg jó, már a farcry-hoz is voltak nagyon szép grafikai modok..
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Egy jó játék alá egy jó engine is kell, amit egy pár fõs csapat nagyon neccesen tudna összehozni, azonban a piacon van egy pár, ami kiválóan alkalmas lenne a feladatra.. (Cry engine, Oblivion féle engine, a bohemia féle ARMA engine, olyanok, amik nagy területeket képesek kezelni loading time nélkül) Ezek azonban drágák - és itt szoktak elbukni a garázsprojecetek 😊 Viszont szöveges játékot kevés ember is tud jót csinálni. Szóval egy pöpec A kategóriás játék mögé kellene egy fejlesztõcsapat meg egy izmosabb kiadó. 😊
konzolon mar 45esfelszer mindent kitoltam zoNbiag temaban... 😄
#85: ez jo 😄
Mondjuk ez elég nagy projekt szerintem hogy töröljék.Eddigi legjobb zombis game lehet.
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!