4724
-
#266 Készül a mozifilm! -
#265 A félelem az jogos, de én nem aggódok emiatt -
#264 Ez teljesen jogos. -
#263 Mert a játékipar mostanában olyan, hogy van egy csodálatos hír, majd megjelenik egy MÁSFÉL TONNÁS SZARDARAB a játék helyett, így én például azért aggódom, mert PONTOSAN egy ilyen játékra várok évek óta, és ha a lengyel srácok elbasszák, akkor várhatok megint 8 évet, mire valaki megpróbálkozik a témával újra. -
#262 Ja bár nem feltétlenül. Míg a l4d-ben lövöldözöl és húszmillió zombi jön rád itt ütsz és kevesebb zombi lesz :) -
#261 Left 4 Deadnek alaposan alá vágnak majd a lengyel skacok :) -
#260 akk I will survive :D -
#259 Nem értem, most mért asszociál mindenki arra hogy egy folyamatos hent lesz a játék? A készitők is megmondták hogy fegyver alig lesz és inkább a túlélésre kell fókuszálni... -
#258 jaja, nem kéne hogy 6 milliárd zombi legyen a szigeten, nem akarok én se folyamatosan zombik százai között lenni, ha csak nem kapok minigun-t, vagy minimum M4-et. De szerintem, azért pisztolyokat, ilyesmiket bőven lehet majd találni, mert hát rendőrből is van pár darab. :D -
#257 Zombikat gyilkolsz benne nem? Akkor minek nevezzék? -
#256 Dead Risingot is azért voltam képtelen végigjátszani (sőt, gecidurván meguntam) mert megállás nélkül hentelni kell, ráadásul ha picit odafigyel az ember, akkor a zombik még veszélyt sem jelentenek. Örülnék neki, ha itt nem ugranánk be 50 közé evezőlapátokra szigszalagozott láncfűrésszel, mert egyszer poén, kétszer elmegy, aztán unalomba fullad. -
#255 "belső nézetű zombi gyilkoló akció RPG" -
#254 a szöveg melyik része miatt gondolod hogy agyatlan hent lesz? -
#253 Nem hangzik jól :|
A leírtak alapján inkább lesz ez is agyatlan hent, mintsem survival... -
#252 Sztem katonaság nem lesz.
Amúgy persze lesznek benne fegyverek -
#251 Igéretes, bár remélem azért nem hagyják ki a lőfegyvereket sem(persze korlátozott számban). Mert ugye lesznek ott biztonsági őrök, rendőrség, katonaság közbelépése... :) -
#250 Jó játék lesz ez :D
Mit jó? Kúrva jó :D -
#249 Az első Dead Island információk!
Hosszú idő után először tegnap adott életjelet magáról a sokak által már réges régen eltemetett Dead Island, melyet még 2007-ben jelentett be a Call of Juarez sorozatot készítő Techland.
Azóta semmit nem halhattunk a programról, majd tegnap megjelent egy hangulatos trailer, ma pedig rengeteg dologról le is rántotta a leplet a kiadási munkálatokat magára vállaló Deep Silver. Tömören talán úgy lehetne összefoglalni a Dead Islandot, hogy ez egy "belső nézetű zombi gyilkoló akció RPG" lesz.
"Mindenki képzeljen el egy Borderlands játékmenetű, Just Cause 2 szintű szigettel és Left 4 Dead zombikkal megáldott játékot, melyben a Fallout 3-hoz hasonló küldetési rendszer és a Dead Rising 2 fegyverarzenálja található meg. Mindezt a Condemned harcrendszerével" - állítják a fejlesztők a nyilatkozatukban.
És hogy ez hogyan működik majd a játékban? Az első beszámolók szerint nagyon is jól. A történet szerint egy turistát alakítunk, aki a paradicsomi Banoi-szigeten nyaral a csodás környezetben fekvő Royal Palms Resort Hotelben. Itt rögtön kicsit meg is állunk, hiszen a fejlesztők elmondása szerint négy karakter közül választhatunk majd, akik mind más és más képességekkel rendelkeznek.
Megérkezésünk estéjén el is megyünk egy nagyot bulizni, melyből magunkhoz térve azt tapasztaljuk, hogy mindent elleptek a zombik. Az élőhalottak már szinte mindenkit megöltek, de páran még életben vannak rajtunk kívül és velük összefogva kell elmenekülni a pokoli nyaralásból. A játékosok teljes szabadságot kapnak, a sziget minden egyes centiméterét bejárhatják, felfedezhetik.
Arra nem kaptunk magyarázatot, hogy a négy főszereplő karakter miért immunis a zombik harapásaira (tehát nem változunk át, ahogy az a többi szereplővel történik), de az biztos, hogy aki lőfegyverekkel akarja irtani az élőhalottakat, az csalódni fog. A fejlesztők elmondása szerint ugyanis a sziget nem egy katonai támaszpont, így csak azzal tudunk harcolni, amit találunk. Így - a Condemnedhez és Dead Rising 2-höz hasonlóan - csövekkel, baltákkal, napernyőkkel és hasonló "halálos eszközökkel" csaphatunk szét a zombik között.
Minden egyes fegyverhasználattal javulnak a képességeink, így amely tárgyat a legtöbbet használjuk, azzal leszünk a leghatásosabbak. Sajnos ezek a fegyverek elhasználódnak, így folyamatosan pótolnunk kell majd ezeket. Ráadásul nem csak egyféle zombi támad ránk. Alapból a lassan közeledő élőhalottak keserítik majd meg életünket, de később felbukkannak gyors és különböző extra képességekkel bíró rémek is.
A Dead Islandban lehetőségünk lesz 4-fős ko-opra is, ráadásul mindenki lehet mindegyik karakterrel, így az is előfordulhat, hogy mind a négyen ugyanazzal a személlyel harcolnak - csak más színű lesz a ruhájuk. Lesznek még mellékküldetések is, melyek újabb kihívásokat tartogatnak a játékosoknak.
A Dead Island az idei év meglepetése lehet és reméljük, hogy a fejlesztők képesek lesznek felnőni a feladathoz.
info: SG.hu -
#248 Csak jöjjön már... :D -
#247 "A trailer nagyon megható, a fejlesztök nagyon eltalálták a trailert remélem a játék is olyan lesz mint a trailer.."
Magyar nyelvtan fail. -
#246 Még idén játszhatunk vele. + pár kép
Hm egész pofás lesz a game!! -
#245 Nagyon jó trailer. Ha a játékmenet hozza ugyanezt a hangulatot meg érzelmi töltetet, tuti befutó.
Szerintem jó jel, hogy nem kapkodják el.
-
#244 Nagyon igaz, ez eddig egy nagy nulla, ha a gameplay is ilyen ütös lesz akkor lesz várós. -
#243 Jó estét.
Most halotam én is erröl a game röl elöször.
Nagyon várom iszonyat kemény.
A trailer nagyon megható, a fejlesztök nagyon eltalálták a trailert remélem a játék is olyan lesz mint a trailer..
Amugy valaki valamit tud a megjelenés időpontjárol?
-
#242 Most hallottam először erről a játékról de nagyon durván várós :D
Remélem hogy nem rontják el -
#241 Ja, értem, gém szempontjából jogos. -
#240 Engem nem hatnak meg mert továbbra sem tudok semmit meg a gameről.Engem nem vesznek meg ilyen nesze semmi fogd meg jól videókkal. -
#239 Pedig szerintem ez az utóbbi évek egyik leghangulatosabb trailer-e. -
#238 Nem csak utálom amikor egy gamehez ilyen fost adnak ki.Ez semmi 0 annyi hogy ebben is vannak zombik.Egy 3 másodperces gameplay 10000000x többet ér számomra. -
#237 Érzékeny a pici lelked?
Nagyon ütős trailer, #229. -
#236 Az a helyzet, hogy ez a trailer nagyon adja. DE.
Én már inkább néznék valami gameplay videót, mert már nagyon régóta készül.
Mellesleg ÉN IMÁDOM A ZOMBIS FPSEKET! -
strebacom #235 Ez 100* jobb lesz mint a krózus2 szarság....
-
#234 Hát ilyen megható trailert rég láttam már -
#233 Fú de utálom az ilyen videókat:( -
#232 metal -
#231 FUCK YEAH. -
#230 nagyon jó trailer
fogalmam sincs milyen game de előrendelném :D -
#229 Én is pár perce néztem meg. Kb a leghangulatosabb trailerek egyike amit eddig láttam. -
Héeder #228 ez nagyon brutális !!!! -
Louis Cyphre #227 Új trailer!