4724
  • SZilaJMaGGoT
    Illetve nem becsülöm alul, hanem igénytelennek tartom, valszeg anno is a látvány miatt húzták úgy le...
  • SZilaJMaGGoT
    Nah ezaz, hogy én se a technológiáját becsülöm alul hanem a tartalmat...
  • SZilaJMaGGoT
    98 oké meg minden, de a fizika sehol sem kompenzálja azt, hogy sehol sincs pl a half life-hoz képest, ami szintén 98... A baj a trehány, összecsapott megvalósítással van baj, nem az alap ötletekkel, vagy magával az engine-el... Valszeg többre lett volna képes mint amennyit kihoztak belőle, elég ha csúnya torkolat tüzet nézed, mert sokáig volt használatba a 2d-s torkolat tűz animáció, más játékokban mégis szebb volt... Nameg a modellek/textúrák is elég bénák és nem a részletességre gondolok... Az egész nekem olyannak tűnik, mintha csak ilyen átmeneti alfa megoldásbeli lenne a content, amit csak az engine teszteléséhez használnak, s később kerülnek be a jobbak... De sajna ez ilyen béna... :/
  • SötétBarom
    Az a durva, hogy most olvasgatom a review-kat, és olyan orbiltális szinten húzták le, hogy hihetetlen.. Elképzelni sem tudom, hogy a HL1 meg az Unreal meg Thief után hogy nem tűnt fel nekik, hogy technológiai szinten mennyivel felettük állt ez a játék :)

Amúgy jönnek elő az emlékek :D Volt olyan, hogy a raptor elől egy felborult kisbuszba másztam be, az meg hörgött és dugdosta be a fejét az ablakokon, majd nagy meglepetésemre, úgy nekirohant a busznak, hogy az oldalára borult, és hosszú percekig szenvedtem, mire ki tudtam mászni belőle.. Aztán mikor az oldalán álltam, akkor taszított rajta még egyet, amitől leestem. :D Na az volt para. Ott jött a spuri :DD

Rengeteg szituban mikor nekemrohant, próbáltam lőni, de ahogy nekemvágódott kiverte a kezemből a stukkert.. Áhhhh. Mai napig közelébe nem ér semmi..
  • Apus
    1998 októberben adták ki.
  • Apus
    na aki a tresspassert fosnak tartja az meg is érdemli. az ajtóba akadt fegyver nekem is megvolt, szerencsére benn a házba volt egy uzi az ágyon, a dög meg nem fért be utánam:) úristen mekkora hangulata volt, emlékszem a vége után gyorsan újrakezdtem.
    Megvan az esély, hogy a dead islandbe is sokat fogunk szaladni, ha nem lesz elég fegyver és teszemazt a tetőcseréppel kell hajigálni a zombikat. bár gyanítom, hogíy ez inkább condemned megoldás lesz. lőfegyver alig, de lesznek közelharcra használható eszközök.
  • SötétBarom
    Mikori is?? 98?
  • SZilaJMaGGoT
    Húúú most nézek videót róla(trespasser, hogy félreértés ne essék :D), de az animációk rohadt bénák... :S
  • SZilaJMaGGoT
    Érdekesnek tűnik, még nem volt hozzá szerencsém... :)
  • SötétBarom
    Abban reménykedem titokban, hogy ez lesz az első olyan játék egy bizonyos régebbi mutatvány óta, amiben minden egyes alkalommal amikor feltűnt egy enemy, inkább elfutottam/felmásztam/elbújtam. :) Igazi survival hangulat kéne.

Ez a régi játék a trespasser amúgy, ami mindeki szerint egy fos, szerintem viszont az egyik legizgalmasabb és innovatívabb játék volt a korában. Bőven mindenki előtt megcsinálták a havoc szintű fizikát (síndarabbal agyon lehetett dobni a tetőről a raptort :]), hatalmas bejárható területett, meg az "infamos" kéz fizikát, ami miatt hihetetlenül izgi lett az egész. Mások ugye emiatt utálták.. Bal egérgombbal lehetett kinyújtani a csaj kezét, jobbal megfogni dolgokat. Célkereszt nem volt, és menekülés közben simán előfordulhatott, hogy miközben besprinteltem a házba beleakadt az ajtófélfába az AK, kiesett a kezemből, és próbáltam összeszedni miközben rohant felém a raptor :DDD Csodálatos volt :DDDDDDDD
  • SZilaJMaGGoT
    ^^
  • Lammer

csak a fele lenne igaz^^

jojjjjjonma!44!! :D
  • grebber
    Magyarul is:

Dead Island - Köszöni, jól van

A Techland játékáról nem sokat hallottunk az utóbbi időben, de szerencsére a Dead Island nem került a kukába.

Mivel már régóta nem hallottunk róla semmit, íme egy kis emlékeztető. A Dead Island egy FPS nézetben játszódó túlélő horror lesz, ha egyszer elkészül. Egy házaspár repülőgépe, miközben hőseinket az napfényes tengerpart felé szállítja, egy zombikkal fertőzött szigetre zuhan. Ezek után a vakáció nem pont úgy alakul, ahogyan azt eltervezték szerencsétlen főszereplőink.

Mivel egyik túlélő sem kommandós civilben, valamint a szigeten elég ritka dolognak számít a fegyver, így elsősorban az eszünkkel győzzük majd le a dögöket. Itt most nem arra kell gondolni, hogy hősies sakkjátszmában futamítjuk meg a kevésbé értelmes zombikat, hanem sokkal inkább a manapság divatos fizikát használjuk céljaink elérése érdekében. A Techland szerint az über realisztikus közelharc során végig a torkunkban dobog a szívünk. Még minidg jobb, mintha a szemben álló zombi kezében dobogna. A lényeg, hogy a fejlesztés folyik gőzerővel, csak a srácok eddig minden erejükkel a Call of Juarez: Bound in Blood westernre koncentráltak. Most viszont nekifekszenek a Dead Islandnek is, főleg mert sikerült egy kiadót is találniuk. Várjuk szeretettel.

info: Gamestar
  • SötétBarom
    Ha ez nem csak duma, akkor kéremszépen ez: kőkeményen oda fog baszni mindennek. ZOMBIKAT. AKAROK. MÁR. L4D uncsi, és nem survival, resi2-t meg már rongyosra játszottam :DD

-Exceptionally faithful and detailed damage model, showing damaged skin, muscles and even bones

-A liquid, gas and electricity physics simulation system, which allows you to create your own unique ways of eliminating enemies

-Explore a vast, open world of a tropical island, on foot or in vehicles
  • felony
    Nincs még a kukában.
  • Maxtreme
    Elvileg a Techland most csak a coj2-n dolgozik gőzerővel. Addig minden más projectet "félredobott". Amint befejezik az előbb említett játékot, folytatják a többi cucc fejlesztését is. (Warhound, chrome2, Dead Island)
  • gfreak
    basszus annyi rohadt E3mas videót meg sajtóközleményt nyálaztam át, de semmi...még egy két-három soros "lesz még ez is" kategóriás szösszenet sincs sehol...
  • SötétBarom
    Kicsit aggasztó: ez.
  • Lammer
    :C
  • SZilaJMaGGoT
    Hát nem... :/
  • SötétBarom
    Hát ez nem jött össze.. :c
  • grebber
    Felejtsed el!Lehet ez évben semmi nem lesz belőle!
    Remélem E3-on kapunk majd infókat a techland-es gamekről (Warhound,Dead Island ,Chrome 2)
  • Jumeogi
    "2009. Június 1-én jelenik meg"
    Ezt meg hol olvastad?
    Semmi hír nincs róla már jó ideje..Sajnos!
    A hivatalos honlap hónapok óta "fejlesztés alatt".
  • Szaniboy
    A Dead Island 2009. Június 1-én jelenik meg:D Legalábbis ezt találtam:):D Remélem, kajakra meglesz addigra!!!
  • gfreak
    Azért kerestem már meglevőt, hogy vajon játszanak-e még vele...de nem csodálom hogy nem xD eljárt felette az idő elég rendesen xD
  • SuperCharger
    Ha csinálsz szervert, akkor van, ha nem csinálsz, akkor nincs. Ahogy minden játéknál, amit hamachi-n játszanak.
  • gfreak
    Van benne, mert multi game volt, LANra és heat.net-re volt pörgetve (persze lehetett soloban is, de úgy nem akkora fun)..kérdésem arra irányult hogy vajon van-e hamachi szerver hozzá ;) mert én nem találtam, pedig gyors lehúztam a játékot...de az emlékek szebbek voltak ;)
  • SuperCharger
    Ha van benne LAN koop, akkor igen.
  • gfreak
    vajon lehet-e hamachin Flesh Feast-ezni? xD
  • Apus
    Flesh Feast az kurvajó volt:)
  • gfreak
    Várjál csak, lehet hogy...nem, mégsem xD xD xD

Semmi, már összetúrtam a netet, de nincs meg :( Pedig valami jófajta zombihentet nyomnék amíg ez meg nem érkezik xD

• SötétBarom
    Flight of the Amazon Queen? :D
  • gfreak
    Nah, csak megtaláltam: http://en.wikipedia.org/wiki/Flesh_Feast_(video_game)

Waaaaay back in the day: 1998ban nyomta ki a Sega, multis zombihentelős..akár lehetett a L4D elődje is xD

viszont aminek a címe sehogy nem akar beugrani, az is valami hasonló témájú cucc volt, egy szigeten ragadtunk valami vihar folytán, és egy ujságíróval kellett túlélni a zombi-szerű lényezetek támadását...valaki?
  • gfreak
    DSpace-t elkezdetm sorrendben: elolvastam a képregényeket, megnéztem a rajzfilmet, aztán nekiálltam a játéknak...az első save point után pihentettem két hetet, aztán játszottam pár napot...na ez volt kb. két-három hete...mindig kedvet kapok hozzá, aztán gyorsan ki is verem a fejemből xD pedig tényleg nagyon jól sikerült, de ezektől a hirtelen a semmiből előugró rettenetektől nekem is herótom van xD
  • SötétBarom
    Dead Space-t meguntam, miután 25x hanyatt estem majdnem a székkel. Olyan mint a doom3, olcsó ijesztegetős trükköktől meg hülyét kapok :D Amúgy jó játék.. :)
  • gfreak
    Na meg persze a Walking Dead-et is xD xD xD remélem ez a játék majd vesz át ezekből a képregényekből..na AZ sandbox xD xD xD

A kilátástalan helyzet fless nekem is hiányzik, a Dead Space mondjuk egész kellemesen megközelítette azt az érzést, amikor "you are really fucked" ;) de lehet ezt még fokozni xD xD xD Remélem nem szál magamban fogok zombik hordái elől menekülni (kis túlélőcsoportokról álmodom, belviszálytól ingatag pszichéjű emberekre xD xD)

Emlékszik valaki arra az ósuli zombijátékra, valamilyen Feast volt a neve talán, ami egy ilyen romero-hangulatú,szigetes, külsőnézetes hentfesztivál volt?

OFF:
    Lammaer: "mosakodás ftw" meg "blabla?" mit is értesz ez alatt egész pontosan?
    Mellesleg távol állt tőlem a konzol vs pc vita, mindenki azzal játszik amivel akar, csak sajnáltam hogy a DRising nem jött ki pcre..(és remélem a kettő jön majd) Úgy gondolom elég normálisan írtam, megtuisztelnél ha te is normálisan reagálnál....
  • SötétBarom
    Régi vágyam egy ilyen gém. DE még csak zombájos se kell, hogy legyen (bár az lenne a beszteszt :D), csak lehetne már egyszer kilátástalan helyzetbe kerülni egy játékban :DD Total Warban is azt szerettem mindig, amikor a nép fennmaradásáért kellett küzdenem, és jöttek a csirkearcú mongolok többszörös túlerőben, az Operation flashpointban is az volt a kedvencem, amikor lezuhantunk kopterrel az erdőben, és loholtunk a ruszkik elől éjszaka, és a starcraftben is a védekezz a végsőkig missziók jöttek be a legjobban.

nuff' said.
  • Lammer

dejoaklenne^^
  • SötétBarom
    ja igen, és ha még nem tetted volna meg, akkor World War Z-t elolvasni MOST
  • SötétBarom
    Ezzel tökéletesen egyetértek :)

Mondom má' évek óta, SANDBOX szerű zombájos túlélés nagy szabad mapen, kaja gyűjtés, barikádolás, hent, dráma, amikell. -.-