4724
  • böröczk
    Nem igaz. Kicsit félreértetted, Merlint amúgy is régebb óta ismerem : D
    Csak a kizárólag steamen vásárlás alatt pontosan azt értette, hogy az akciós játékokat keresi főként, mert sokkal inkább megéri 50-70%os kedvezménnyel megvenni, mint teljes áron, és inkább vár az akciókig, minthogy megvegye őket tizenezrekért máshol.
  • böröczk
    Amúgy ott van a negyedik karakternél a sziluettje, meg to be revealed, csakhogy van egy kép, amin már körülbelül lelőtték a poént.. Még jó, hogy külön fórumtopic nyílt valahol ennek a karakternek, ahol találgatják, ki mi hogy mint

• Fpocok
    Azt csináltad, hogy bár eddig nem kommenteltél ide, most idejött és lefikáztad. Hát gratulálok.
  • böröczk
    Bájdövéj, ez egy fórum, én csak hozzászóltam, Te pedig fasza sg-s gyerek létedre belém kötöttél.

Ez a játék speciel bármibe is kerülhet (ésszerű határok között), tutira vevős.
  • böröczk
    Még mindig jobb ott élni, mint az sg ostoba offline világában
  • Fpocok
    Oké... köszönjük a hozzászólást, most már visszabújhatsz a barlangba.
  • böröczk
    van még a zavvi.com, 1 font postaköltséggel, még az lehet esélyes.
  • böröczk
    Mert gondolom, teljes áron nem tartja érdemesnek a játékokat megvételre. Ahogy én se.
  • Fpocok
    Szerintem 8000 nél olcsóbban nem nagyon lehet majd megrendelni MOról, nem? Ti honnan fogjátok?
  • kopaszqtya
    G2P nagyon nem megbízható....Emlékszem anno mennyi Modern Warfare 2-es keyt bannoltak...Aki onnan rendeli annak hajrá...
    Sokkal megbízhatóbb a direct2drive vagy a green man gaming..
    Ahogy most néztem a Gamestaros ajánlat a legolcsóbb.
  • Fpocok
    De lentebb nem pontosan így mondtad :D

"Én kizárólag csak Steam-en vásárlok már egy éve."

• MerlinW
    Pont ezért vásárlom a Steam-es kulcsokat G2P-n. Na, lapozzunk.
  • Fpocok
    Hát pedig a STEAMen csak steam only vagy leárazott játékokat érdemes venni.
  • Optimus Prime
    Emberi ár...? Lesz olcsóbb, lesz addigra gépem is hozzá... és a Techlandesek mindig adnak demót.
  • MerlinW
    Nem kell dobozos, örülök, hogy sikerült túladnom az összesen:) Én kizárólag csak Steam-en vásárlok már egy éve.
  • grebber
    Akkor már inkább a durván 1000ft-al drágább dobozost ajándék kieggel!
  • Prince23
  • MerlinW
    Pont tegnap (és már régebben is) vettem G2P-en 3 játékhoz is Steam kulcsot, egyikkel sincs gond. Bátran lehet vásárolni.
  • Fpocok
    De ez sima kulcs... én abban sosem bíztam, mert mi van ha...
  • MerlinW
    Steam-eseknek emberi áron.
  • lostprophet
    Szeretném, igen. Addigra talán már a VtmB tesztelése is folyni fog.
  • strebacom
    Akkor ezt fordítod is igaz?
  • lostprophet
    Hajjaj, alig várok már valamit ebben az évben :D Deus Ex: Human Revolution és a Dead Island :)
  • tutituti
    Ne is mondd.ÉS még a gépem sincs meg hozzá.
    Kész csőd lesz ez az év:D
  • Fpocok
    Jó kis videó volt... sok info.
    Viszont egy hatalmas gond van a játékkal:
    RO2:HoS aug. 30
    Dead Island szept. 9
  • tutituti
    Na ez egyre jobban durván várós játék!
    Végre lehetett látni egy rakás dolgot.
    Healelést,zseblámpát,nagy területet,sok infót.
  • strebacom
    Ez volt már??
  • elitehun
    Újabb túlélőről információk, Xian Mei
  • Fpocok
    Lehet fegyvereket itemekkel kombinálni. Mint pl a Dead Risingban.
  • lostprophet
    Dead Island Limited Edition tartalma :)

http://g1network.herobo.com/archives/3434
  • lostprophet
    Ja, és 15.57-16.01 érdekes kis bug, amikor tárat cserél, de a kezében sincs :D
  • lostprophet
    Ez a 20 perces gameplay volt már linkelve?
    http://www.youtube.com/watch?v=pVzRo39P31I

Azóta megnéztem még párszor a gameplay videót és most figyeltem fel az egyik machete nevére ("Shock Machete of Padding"). Szóval akkor lehet Hellgate és Diablo 2 szintű lootokra számítani? ^^
  • MerlinW
    "...kérdés csak az, hogy lehet-e annyira érdekfeszítő egy zombis játék, hogy ennyire lekösse a játékost."

200+ órás L4D2 pályafutásom után azt mondom, lehet annyira érdekfeszítő. Elsősorban a 4 fős coop miatt. Egyedül mondjuk ki sem próbálnám, ahogy Borderlands-el sem játszottam egy percet sem egyedül, ugyanakkor 4x végigjátszottam pajtásokkal.
  • grebber
    A Dead Island 25-30 óra játékidőt tartogat!

Tegnap is a Techland játékával kapcsolatos hírre keltünk, és ma sincs ez másként.

Ahogyan közeledik a Dead Island megjelenésének dátuma (USA: szeptember 6, Európa: szeptember 9.), úgy jönnek egyre-másra a játékkal kapcsolatos hírek is. Most éppen Peter Bolly nyilatkozott a Dead Island kiadójától, a Deep Silvertől, mikor megkérdezték, hogy mekkora területre és játékidőre lehet számítani?

"Amennyiben a játékos úgy dönt, hogy a sziget egyik végéből elsétál a másikba, úgy körülbelül 30 percre lesz szüksége. A játékidőt illetően azt mondhatom, hogy a fősztorit és a mellékküldetéseket tekintve 25-30 óra alatt tudja kijátszani egy Átlag Józsi a játékunkat." Ebből szépen látszik, hogy az opcionális küldetések elfogadásával és teljesítésével zombis játékhoz képest hosszú ideig el leszünk foglalva, kérdés csak az, hogy lehet-e annyira érdekfeszítő egy zombis játék, hogy ennyire lekösse a játékost.

info: Gamestar
  • MerlinW
    Semmit sem számít a méret. Sokszor 64k-s demók is lepipálják grafikailag a sok gigás csodajátékokat. Egy játék a stílustól és a szépérzéktől lesz szép és nem a directx-től meg a gigapixeles texturáktól. Ha van stílusa, hangulata a képi világnak, akkor csúnya már nem lehet. Lásd Bioshock, Amnesia, Bulletstorm, Borderlands, Singularity, de akár a Minecraft-ot is fel lehet hozni példának.
  • Optimus Prime
    Igen, néha zárójelben oda írják hogy +300 MB for swap file. Az előző Juarez menyit nyom, mert nekem csak az 1 van meg. És az sincs 2 GB, ha jól emlékszem. Lehet még annyit se nyom, mint a Chrome. :D
  • vérpocok
    Én szoktam látni néha hogy feltüntetik, de különben nem tudom mi más lehetne az a 2Gb.
  • Maxtreme
    Mondjuk a swappelés méretét nem nagyon szokták feltüntetni :D
  • vérpocok
    Az a 2 Gb a szabad tárterület lehet, aminek lennie kell a vinyón, hogy rendesen tudd tolni, mivel néha a gép a merevlemez egy részét memóriaként használja.
  • grebber
    Nekem az az érdekes hogy az új "juareznek" is ugyanaz a grafmotorja és mégis sokkal csúnyábbnak tűnik!