4724
-
#466 Nem igaz. Kicsit félreértetted, Merlint amúgy is régebb óta ismerem : D
Csak a kizárólag steamen vásárlás alatt pontosan azt értette, hogy az akciós játékokat keresi főként, mert sokkal inkább megéri 50-70%os kedvezménnyel megvenni, mint teljes áron, és inkább vár az akciókig, minthogy megvegye őket tizenezrekért máshol. -
#465 Amúgy ott van a negyedik karakternél a sziluettje, meg to be revealed, csakhogy van egy kép, amin már körülbelül lelőtték a poént.. Még jó, hogy külön fórumtopic nyílt valahol ennek a karakternek, ahol találgatják, ki mi hogy mint
-
#464 Azt csináltad, hogy bár eddig nem kommenteltél ide, most idejött és lefikáztad. Hát gratulálok. -
#463 Bájdövéj, ez egy fórum, én csak hozzászóltam, Te pedig fasza sg-s gyerek létedre belém kötöttél.
Ez a játék speciel bármibe is kerülhet (ésszerű határok között), tutira vevős. -
#462 Még mindig jobb ott élni, mint az sg ostoba offline világában -
#461 Oké... köszönjük a hozzászólást, most már visszabújhatsz a barlangba. -
#460 van még a zavvi.com, 1 font postaköltséggel, még az lehet esélyes. -
#459 Mert gondolom, teljes áron nem tartja érdemesnek a játékokat megvételre. Ahogy én se. -
#458 Szerintem 8000 nél olcsóbban nem nagyon lehet majd megrendelni MOról, nem? Ti honnan fogjátok? -
kopaszqtya #457 G2P nagyon nem megbízható....Emlékszem anno mennyi Modern Warfare 2-es keyt bannoltak...Aki onnan rendeli annak hajrá...
Sokkal megbízhatóbb a direct2drive vagy a green man gaming..
Ahogy most néztem a Gamestaros ajánlat a legolcsóbb. -
#456 De lentebb nem pontosan így mondtad :D
"Én kizárólag csak Steam-en vásárlok már egy éve."
-
#455 Pont ezért vásárlom a Steam-es kulcsokat G2P-n. Na, lapozzunk. -
#454 Hát pedig a STEAMen csak steam only vagy leárazott játékokat érdemes venni. -
#453 Emberi ár...? Lesz olcsóbb, lesz addigra gépem is hozzá... és a Techlandesek mindig adnak demót. -
#452 Nem kell dobozos, örülök, hogy sikerült túladnom az összesen:) Én kizárólag csak Steam-en vásárlok már egy éve. -
#451 Akkor már inkább a durván 1000ft-al drágább dobozost ajándék kieggel! -
#450 -
#449 Pont tegnap (és már régebben is) vettem G2P-en 3 játékhoz is Steam kulcsot, egyikkel sincs gond. Bátran lehet vásárolni. -
#448 De ez sima kulcs... én abban sosem bíztam, mert mi van ha... -
#447 Steam-eseknek emberi áron. -
#446 Szeretném, igen. Addigra talán már a VtmB tesztelése is folyni fog. -
strebacom #445 Akkor ezt fordítod is igaz?
-
#444 Hajjaj, alig várok már valamit ebben az évben :D Deus Ex: Human Revolution és a Dead Island :) -
#443 Ne is mondd.ÉS még a gépem sincs meg hozzá.
Kész csőd lesz ez az év:D -
#442 Jó kis videó volt... sok info.
Viszont egy hatalmas gond van a játékkal:
RO2:HoS aug. 30
Dead Island szept. 9 -
#441 Na ez egyre jobban durván várós játék!
Végre lehetett látni egy rakás dolgot.
Healelést,zseblámpát,nagy területet,sok infót. -
strebacom #440 Ez volt már??
-
#439 Újabb túlélőről információk, Xian Mei -
#438 Lehet fegyvereket itemekkel kombinálni. Mint pl a Dead Risingban. -
#437 Dead Island Limited Edition tartalma :)
http://g1network.herobo.com/archives/3434 -
#436 Ja, és 15.57-16.01 érdekes kis bug, amikor tárat cserél, de a kezében sincs :D -
#435 Ez a 20 perces gameplay volt már linkelve?
http://www.youtube.com/watch?v=pVzRo39P31I
Azóta megnéztem még párszor a gameplay videót és most figyeltem fel az egyik machete nevére ("Shock Machete of Padding"). Szóval akkor lehet Hellgate és Diablo 2 szintű lootokra számítani? ^^ -
#434 "...kérdés csak az, hogy lehet-e annyira érdekfeszítő egy zombis játék, hogy ennyire lekösse a játékost."
200+ órás L4D2 pályafutásom után azt mondom, lehet annyira érdekfeszítő. Elsősorban a 4 fős coop miatt. Egyedül mondjuk ki sem próbálnám, ahogy Borderlands-el sem játszottam egy percet sem egyedül, ugyanakkor 4x végigjátszottam pajtásokkal. -
#433 A Dead Island 25-30 óra játékidőt tartogat!
Tegnap is a Techland játékával kapcsolatos hírre keltünk, és ma sincs ez másként.
Ahogyan közeledik a Dead Island megjelenésének dátuma (USA: szeptember 6, Európa: szeptember 9.), úgy jönnek egyre-másra a játékkal kapcsolatos hírek is. Most éppen Peter Bolly nyilatkozott a Dead Island kiadójától, a Deep Silvertől, mikor megkérdezték, hogy mekkora területre és játékidőre lehet számítani?
"Amennyiben a játékos úgy dönt, hogy a sziget egyik végéből elsétál a másikba, úgy körülbelül 30 percre lesz szüksége. A játékidőt illetően azt mondhatom, hogy a fősztorit és a mellékküldetéseket tekintve 25-30 óra alatt tudja kijátszani egy Átlag Józsi a játékunkat." Ebből szépen látszik, hogy az opcionális küldetések elfogadásával és teljesítésével zombis játékhoz képest hosszú ideig el leszünk foglalva, kérdés csak az, hogy lehet-e annyira érdekfeszítő egy zombis játék, hogy ennyire lekösse a játékost.
info: Gamestar -
#432 Semmit sem számít a méret. Sokszor 64k-s demók is lepipálják grafikailag a sok gigás csodajátékokat. Egy játék a stílustól és a szépérzéktől lesz szép és nem a directx-től meg a gigapixeles texturáktól. Ha van stílusa, hangulata a képi világnak, akkor csúnya már nem lehet. Lásd Bioshock, Amnesia, Bulletstorm, Borderlands, Singularity, de akár a Minecraft-ot is fel lehet hozni példának. -
#431 Igen, néha zárójelben oda írják hogy +300 MB for swap file. Az előző Juarez menyit nyom, mert nekem csak az 1 van meg. És az sincs 2 GB, ha jól emlékszem. Lehet még annyit se nyom, mint a Chrome. :D -
#430 Én szoktam látni néha hogy feltüntetik, de különben nem tudom mi más lehetne az a 2Gb. -
#429 Mondjuk a swappelés méretét nem nagyon szokták feltüntetni :D -
#428 Az a 2 Gb a szabad tárterület lehet, aminek lennie kell a vinyón, hogy rendesen tudd tolni, mivel néha a gép a merevlemez egy részét memóriaként használja. -
#427 Nekem az az érdekes hogy az új "juareznek" is ugyanaz a grafmotorja és mégis sokkal csúnyábbnak tűnik!