4724
  • grebber
    Ezt a készítők se tudják :(
  • ricsa008
    ez mikor jelenik meg?
  • Scottt
    mert már nagyon off, aztán a végén a sok üzenet miatt még azthiszi valaki, hogy kijött, és ha meglátja mivan begurul, mi meg repülünk... XD
    Hogy eltaláltad..:D
  • SötétBarom
    Csúnya lenne ha emiatt repülnénk :D

Amúgy a cry1 tényleg jó, már a farcry-hoz is voltak nagyon szép grafikai modok..
  • SZilaJMaGGoT
    A cryengine 1 se, és azt is nagyon kilehet csinosítani... Nemtom ismered e a delta sector c. modot(inkább TC) hozzá... De sztem hagyjuk ezeket mert már nagyon off, aztán a végén a sok üzenet miatt még azthiszi valaki, hogy kijött, és ha meglátja mivan begurul, mi meg repülünk... XD
  • SötétBarom
    Az oblivion és arma engineje nem mai gyerek :)
  • SZilaJMaGGoT
    Nemkell sok ember egy A kategóriás gémhez, csak jó engine, meg pár tehetséges coder... A többi már az artistok által előállított contenten, meg a sztorin múlik... Nahmeg a hangok, sok tehetséges amatőr producer van... A kérdés csak az, hogy pénzt akar csinálni belőle az ember, vagy csak szórakozásból csinálja...Különben meg egy pöpec játékhoz még mindig bőven elég lenne egy 2003-4-es engine, nemfeltétlenül a mai csúcsteknia.. Sajna manapság a legtöbb gémnél csak a grafra gyúrnak, de semmi extra...
  • SötétBarom
    Én nem akarom megcsinálni, én csak egy kész tervet szeretnék kitalálni, szigorúan gémer oldalról (persze figyelembe véve a technikai lehetőségeket - gondolok itt arra, hogy én hiába akarok 13000 zombit látni egyszerre a képernyőn, ez sajnos nem lehetséges).

Egy jó játék alá egy jó engine is kell, amit egy pár fős csapat nagyon neccesen tudna összehozni, azonban a piacon van egy pár, ami kiválóan alkalmas lenne a feladatra.. (Cry engine, Oblivion féle engine, a bohemia féle ARMA engine, olyanok, amik nagy területeket képesek kezelni loading time nélkül) Ezek azonban drágák - és itt szoktak elbukni a garázsprojecetek :) Viszont szöveges játékot kevés ember is tud jót csinálni. Szóval egy pöpec A kategóriás játék mögé kellene egy fejlesztőcsapat meg egy izmosabb kiadó. :)
  • SZilaJMaGGoT
    Figyelj lemodellezni lemodelleznék én ezt azt, de jelen pillantban nemártana legalább egy animator aki segít, egy level designer, nameg egy coder, esetleg scripter... Meg egy gém ami alá készülne... :D Szal emberek kellenek egy kisebb projecthez is... Persze vannak olyan gamek is, amit 1-3 ember csinált, de azok meg értettek mindenhez... :D
  • SötétBarom
    Na jó, kézzel tudok kicsit rajzolni, csinálok majd pár concept artot. :]
  • SötétBarom
    Én meg hülye vagyok mindenhez, viszont nagyon fáj a fogam egy zsír zombulásra. Leszek mondjuk Kreatív vezető. Na?
  • SZilaJMaGGoT
    Valóban, de legalább próbálkoznak... Egyébként nem olyan iszonyat nehéz összerakni egy TC-t egy gém alá, csak emberek kellenek... Mindig a code-oláson buknak el a dolgok, mert sokat akar a szarka, mindig túlsok fícsört akarnak, aminek a nagyrésze fölösleges, és ezek miatt bukják el... Az a gáz, h nekem code-oláshoz lövésem sincs, csak modellezni tudok, meg animálni tanulgatok... :D
  • SötétBarom
    Ez rémes :D
  • SZilaJMaGGoT
    Ötletem az nekem is lenne bőven, meg másoknak is... Zday?? http://zdaygame.com/home/news.php
  • SötétBarom
    De jó móka lenne kitalálni egy hiperfasza zombis játékot.. Rengeteg ötletem van, jó lenne beszélgetni róla
  • SZilaJMaGGoT
    Úgyse csinálják meg... XD
  • SötétBarom
    Left 4 dead topican felvetettem, hogy nyitok egy topikot az első ZRPG-nek. Összebrainstormingoljuk egy páran, aztán prezentáljuk valami cégnek :)
  • SZilaJMaGGoT
    Figyelj ez tiszta üzlet... Sok ember szereti a második vh-s témát, sokadszorra is! Nekem is vannak különleges igényeim de nah... Egyébként van egy rakás igényes zombis mod gamekhez... Persze újabb játékokhoz annyira nincs, de ha a graf a lényeg akkor moddolj... :D Najó nemvitatkozok, mert ugyanúgy várom én is... ^^ peace
  • Lammer
    kis tulzassal igaza van... konyokomon jon ki es a hideg raz a hosokvagyunkruggjukseggbeanacikat banalitasoktol mar... -.-

[iszonyat ki van ehezve mar egy joag zoNbiag gamere] ^^

konzolon mar 45esfelszer mindent kitoltam zoNbiag temaban... :D

#85: ez jo :D
  • SZilaJMaGGoT
    Úgy beszélsz mintha minden fps második vh-s lenne... Nemmintha én nem örülnék egy szingli zombigémnek pc-n, de te azért túlzol kicsit...
  • grebber
    Weblapjukat átalakítják szóval biztos nem merült feledésbe!
    Mondjuk ez elég nagy projekt szerintem hogy töröljék.Eddigi legjobb zombis game lehet.
  • Shep
    A készítők biztos most próbálnak kijutni a zombi szigetről, ahova azért mentek, hogy valós élményeket gyűjtsenek a játékhoz :)
  • Apus
    hogy rohadnának meg. pedig kéne már egy jó zombigame amiben van épkézláb single story is. talán jó lenne ilyeneket erőltetni a sok normandiás amcsikvagyunk hősökvagyunk szarokon kívül.
  • SötétBarom
    Fasz kivan hogy minden zombis project a homájba veszik egy idő után..
  • grebber
    Sajnos semmi!
    Valami friss hír?
  • Vass Gábor
    Az nagy kár.
  • grebber
    Nincs megjelenési dátum.
  • Vass Gábor
    Ja, akkor jó, és mikorra várható a megjelenése?
    Kezdtem már megijedni, hogy tényleg törölték, de ezek szerint még él.
  • SuperCharger
    A hivatalos oldal még ezt írja:

Platforms: PC (Vista and XP), Xbox 360

Szóval nem hiszem, hogy törölték volna PC-re.
  • SuperCharger
    Dehát ebben a játékban alig kell majd lõni, sõt, az eddigi elbeszélések leírások alapján inkább gondolkodni kell majd. Mit kezdenének egy ilyen játékkal a konzolosok?
  • Vass Gábor
    Még a guruban is benne volt kis hírekben, meg a honlapon is ott volt még régebben.
  • SuperCharger
    Nagyon boldogtalan lennék, ha ez igaz lenne.
  • grebber
    Ezt hol olvastad?
  • Vass Gábor
    De ez a játék nem is jelenik meg pc.-re, törölték.
  • grebber
    Abban lesz egyátalán single player?
  • SötétBarom
    Előbb left4dead-ezünk, és ha azt meguntuk, akkor majd kapunk egy videót végre ebből is.. :c
  • grebber
    Hát már nem biztos :( Bár még utánna is kiadhatják volt ilyenre példa.
  • Scottt
    Vajon dobnak ki E3 alkalmából új videót vagy valami?
  • Lammer
    ha szepen kered