4724
-
#426 Hát nekem határeset, de amilyen grafikát add a játék. Igaz, a COJ: BiB demója is elment Celeron 3 GHz-zel majd maxon. :)
Én bízok a demóban - ahogy a The Cartelnél is. A korábbi Chrome játékok is jól mentek, csak a töltési idővel voltak gondok. Még nálam dual-core-on is kicsit sok. -
#425 jaaa, azt nem tudtam, oks :) -
#424 Más forrásnál 15GB HDD-t írnak az már inkább reális! -
#423 én is furcsállom, de elképzelhetőnek tartom. A coj2 is baromi kicsi volt. Ha realtime átvezetők lesznek, akár lehetséges is. -
#422 Bár a helyigény az tuti elírás mert nem hiszem hogy 2GB elég lesz neki! -
#421 Hát náluk ezzel soha nem volt gond. (na jó, talán a chrome-nak anno elég durvás vasigénye volt :) ) -
#420 Ha valóban igaz ez, akkor megtanultak optimalizálni.Ez sokaknak csak jó hír! -
#419 Minimum: Windows XP, Core2Duo 2.66 GHz, 1 GB RAM, ATI 2600XT 512MB/ GeForce 8600GT, DirectX 9.0C, 2 GB HDD,
Ajánlott: Windows 7, Core2Duo 2.66 GHz, 4 GB RAM, GeForce 9600 1GB, DirectX 9.0C, 2 GB HDD
-
strebacom #418 Miért??
-
#417 Nehéz megmondani a játék megjelenése előtt 4-5 hónappal:) -
strebacom #416 És hol tart a fordítás, kb. ?
-
#415 Akkor várok :D -
#414 Én már készülök a magyarítására ;D -
#413 Lakókocsis zombikat a játékba! -
#412 Sőt, ha magyarul ínátok, nem lenne vita..:)
(szerintem a bemutató, vagy előzetes szavak is vannak olyan szépek mint a trailer (ami egyébként is lakókocsit jelent:))) -
#411 Gamplay trailer ha úgy jobban tetszik! Mások is így írják nagy game-er site-ok.
Hihetetlen hogy azóta se dolgoztad fel! -
#410 hihetetlen, hogy nalad a gameplay meg mindig trailer. -
#409 *fap fap fap fap* -
#408 Új Trailer! -
#407 Tuti, hogy így. A bemutatókban is mindig egyedül bóklásznak. Pont, hogy a multiból nem láttunk eddig semmit. -
#406 Remélem így értik, mer ha nem, akkor ....:S -
#405 E3 Stage bemutató, videó, info
Olyan lesz mint a Borderlands. Egyedül is lehet túlélni, de többen sokkal egyszerűbb. A lobby is olyan lesz, mint Bl-ben.
Rakjátok össze a Bl játékmenetét, a Left4Dead harcrendszerét és a Far Cry környezetét. Megkapjátok a Dead Island-et:) Jó lesz ez.. Részemről "instabuy":) -
#404 Dehogy is. VAN SINGLE... DE BÁRMIKOR LEHET MULTIT CSINÁLNI BELŐLE ALA BORDERLANDS. -
#403 Gondolom játékmenetre olyan lesz mint a Borderlands, lehet éppen egyedül menni, de 4-en igazán feelinges. -
#402 Most mi...? Csak multi lesz benne? Hát, a single játékmenet kispórolása hatalmas öngól... -
#401 -A játék multiplayer központú. -
#400 -A játék multiplayer központú.
-Egyszerű drop in, drop out lesz... (nem lesznek lobbik)
-Assassinnak lesz egy olyan képessége, hogy hátbaszúrja a zombit és nagyobbat sebez rajta.
-Lesz egy csomó collectable item: Újságcikk, hangszalag, fegyverek, ID card
forrás
Semmi olyan, amitől benedvesedett volna a bugyim.
-
#399 -
#398 2:22-nél Boomer? -
#397 Ez kurva jó lesz. Instabuy. -
#396 E3 Trailer Megjelenés Szeptember 9! -
#395 Teljesen ugyanaz mint az előző 10 perces, csak nincs megvágva. -
#394 Őszintén én már ezt nem nézzem meg, túl sokat mutatnak már. :) Portal 2-ből is csak a vicces reklámokat csekkoltam. Maradjon valami meglepi és tuti lesz demó, mert a Techlandesek rendes arcok.
Egyébkét mikor jön a játék? Valahol nyarat olvastam, valahol meg novembert. -
#393 Inkább Borderlands Left 4 Dead keverék. -
strebacom #392 Háát ez nagyon fasza lesz!!! -
hiper KOCKA #391 Leginkább a Crysis és a Left 4 Dead ötvözete ez a játék, könnyed, humoros tálalásban és persze jól átsütve. -
#390 Az első 20 perc
-
#389 -
#388 Facebook:
Dead Island
Hi Survivors!
After the release of the gameplay video quite a few of you have asked us: "Will it be possible to deactivate some HUD-options?"
We are happy to confirm that this will be possible, as you will be able to deactivate parts of the HUD (i.e. like enemy health or damage done) to create the best possible sense of immersion. -
#387 3 új kép!