4727
-
Mondjuk a swappelés méretét nem nagyon szokták feltüntetni :D -
Az a 2 Gb a szabad tárterület lehet, aminek lennie kell a vinyón, hogy rendesen tudd tolni, mivel néha a gép a merevlemez egy részét memóriaként használja. -
Nekem az az érdekes hogy az új "juareznek" is ugyanaz a grafmotorja és mégis sokkal csúnyábbnak tűnik! -
Hát nekem határeset, de amilyen grafikát add a játék. Igaz, a COJ: BiB demója is elment Celeron 3 GHz-zel majd maxon. :)
Én bízok a demóban - ahogy a The Cartelnél is. A korábbi Chrome játékok is jól mentek, csak a töltési idővel voltak gondok. Még nálam dual-core-on is kicsit sok. -
jaaa, azt nem tudtam, oks :) -
Más forrásnál 15GB HDD-t írnak az már inkább reális! -
én is furcsállom, de elképzelhetőnek tartom. A coj2 is baromi kicsi volt. Ha realtime átvezetők lesznek, akár lehetséges is. -
Bár a helyigény az tuti elírás mert nem hiszem hogy 2GB elég lesz neki! -
Hát náluk ezzel soha nem volt gond. (na jó, talán a chrome-nak anno elég durvás vasigénye volt :) ) -
Ha valóban igaz ez, akkor megtanultak optimalizálni.Ez sokaknak csak jó hír! -
Minimum: Windows XP, Core2Duo 2.66 GHz, 1 GB RAM, ATI 2600XT 512MB/ GeForce 8600GT, DirectX 9.0C, 2 GB HDD,
Ajánlott: Windows 7, Core2Duo 2.66 GHz, 4 GB RAM, GeForce 9600 1GB, DirectX 9.0C, 2 GB HDD

-
strebacom #418 Miért??
-
Nehéz megmondani a játék megjelenése előtt 4-5 hónappal:) -
strebacom #416 És hol tart a fordítás, kb. ?
-
Akkor várok :D -
Én már készülök a magyarítására ;D -
Lakókocsis zombikat a játékba! 
-
Sőt, ha magyarul ínátok, nem lenne vita..:)
(szerintem a bemutató, vagy előzetes szavak is vannak olyan szépek mint a trailer (ami egyébként is lakókocsit jelent:))) -
Gamplay trailer ha úgy jobban tetszik! Mások is így írják nagy game-er site-ok.
Hihetetlen hogy azóta se dolgoztad fel! -
hihetetlen, hogy nalad a gameplay meg mindig trailer. -
*fap fap fap fap* -
Új Trailer! -
Tuti, hogy így. A bemutatókban is mindig egyedül bóklásznak. Pont, hogy a multiból nem láttunk eddig semmit. -
Remélem így értik, mer ha nem, akkor ....:S -
E3 Stage bemutató, videó, info
Olyan lesz mint a Borderlands. Egyedül is lehet túlélni, de többen sokkal egyszerűbb. A lobby is olyan lesz, mint Bl-ben.
Rakjátok össze a Bl játékmenetét, a Left4Dead harcrendszerét és a Far Cry környezetét. Megkapjátok a Dead Island-et:) Jó lesz ez.. Részemről "instabuy":) -
Dehogy is. VAN SINGLE... DE BÁRMIKOR LEHET MULTIT CSINÁLNI BELŐLE ALA BORDERLANDS. -
Gondolom játékmenetre olyan lesz mint a Borderlands, lehet éppen egyedül menni, de 4-en igazán feelinges. -
Most mi...? Csak multi lesz benne? Hát, a single játékmenet kispórolása hatalmas öngól... -
-A játék multiplayer központú. 

-
-A játék multiplayer központú.
-Egyszerű drop in, drop out lesz... (nem lesznek lobbik)
-Assassinnak lesz egy olyan képessége, hogy hátbaszúrja a zombit és nagyobbat sebez rajta.
-Lesz egy csomó collectable item: Újságcikk, hangszalag, fegyverek, ID card
forrás
Semmi olyan, amitől benedvesedett volna a bugyim.
-
-
2:22-nél Boomer?
-
Ez kurva jó lesz. Instabuy. -
E3 Trailer Megjelenés Szeptember 9! -
Teljesen ugyanaz mint az előző 10 perces, csak nincs megvágva. -
Őszintén én már ezt nem nézzem meg, túl sokat mutatnak már. :) Portal 2-ből is csak a vicces reklámokat csekkoltam. Maradjon valami meglepi és tuti lesz demó, mert a Techlandesek rendes arcok.
Egyébkét mikor jön a játék? Valahol nyarat olvastam, valahol meg novembert. -
Inkább Borderlands Left 4 Dead keverék. -
strebacom #392 Háát ez nagyon fasza lesz!!! -
hiper KOCKA #391 Leginkább a Crysis és a Left 4 Dead ötvözete ez a játék, könnyed, humoros tálalásban és persze jól átsütve.
-
Az első 20 perc