4724
  • Optimus Prime
    Hát nekem határeset, de amilyen grafikát add a játék. Igaz, a COJ: BiB demója is elment Celeron 3 GHz-zel majd maxon. :)
    Én bízok a demóban - ahogy a The Cartelnél is. A korábbi Chrome játékok is jól mentek, csak a töltési idővel voltak gondok. Még nálam dual-core-on is kicsit sok.
  • Maxtreme
    jaaa, azt nem tudtam, oks :)
  • grebber
    Más forrásnál 15GB HDD-t írnak az már inkább reális!
  • Maxtreme
    én is furcsállom, de elképzelhetőnek tartom. A coj2 is baromi kicsi volt. Ha realtime átvezetők lesznek, akár lehetséges is.
  • grebber
    Bár a helyigény az tuti elírás mert nem hiszem hogy 2GB elég lesz neki!
  • Maxtreme
    Hát náluk ezzel soha nem volt gond. (na jó, talán a chrome-nak anno elég durvás vasigénye volt :) )
  • grebber
    Ha valóban igaz ez, akkor megtanultak optimalizálni.Ez sokaknak csak jó hír!
  • Fpocok
    Minimum: Windows XP, Core2Duo 2.66 GHz, 1 GB RAM, ATI 2600XT 512MB/ GeForce 8600GT, DirectX 9.0C, 2 GB HDD,

Ajánlott: Windows 7, Core2Duo 2.66 GHz, 4 GB RAM, GeForce 9600 1GB, DirectX 9.0C, 2 GB HDD

• strebacom
    Miért??
  • MerlinW
    Nehéz megmondani a játék megjelenése előtt 4-5 hónappal:)
  • strebacom
    És hol tart a fordítás, kb. ?
  • grebber
    Akkor várok :D
  • lostprophet
    Én már készülök a magyarítására ;D
  • Bokafix2
    Lakókocsis zombikat a játékba!
  • MerlinW
    Sőt, ha magyarul ínátok, nem lenne vita..:)

(szerintem a bemutató, vagy előzetes szavak is vannak olyan szépek mint a trailer (ami egyébként is lakókocsit jelent:)))
  • grebber
    Gamplay trailer ha úgy jobban tetszik! Mások is így írják nagy game-er site-ok.
    Hihetetlen hogy azóta se dolgoztad fel!
  • bertino
    hihetetlen, hogy nalad a gameplay meg mindig trailer.
  • Fpocok
    *fap fap fap fap*
  • grebber
    Új Trailer!
  • MerlinW
    Tuti, hogy így. A bemutatókban is mindig egyedül bóklásznak. Pont, hogy a multiból nem láttunk eddig semmit.
  • Prince23
    Remélem így értik, mer ha nem, akkor ....:S
  • MerlinW
    E3 Stage bemutató, videó, info

Olyan lesz mint a Borderlands. Egyedül is lehet túlélni, de többen sokkal egyszerűbb. A lobby is olyan lesz, mint Bl-ben.

Rakjátok össze a Bl játékmenetét, a Left4Dead harcrendszerét és a Far Cry környezetét. Megkapjátok a Dead Island-et:) Jó lesz ez.. Részemről "instabuy":)
  • Fpocok
    Dehogy is. VAN SINGLE... DE BÁRMIKOR LEHET MULTIT CSINÁLNI BELŐLE ALA BORDERLANDS.
  • Fenrir
    Gondolom játékmenetre olyan lesz mint a Borderlands, lehet éppen egyedül menni, de 4-en igazán feelinges.
  • vérpocok
    Most mi...? Csak multi lesz benne? Hát, a single játékmenet kispórolása hatalmas öngól...
  • SötétBarom
    -A játék multiplayer központú.
  • Fpocok
    -A játék multiplayer központú.
    -Egyszerű drop in, drop out lesz... (nem lesznek lobbik)
    -Assassinnak lesz egy olyan képessége, hogy hátbaszúrja a zombit és nagyobbat sebez rajta.
    -Lesz egy csomó collectable item: Újságcikk, hangszalag, fegyverek, ID card

forrás

Semmi olyan, amitől benedvesedett volna a bugyim.
  • SötétBarom
  • Synchronous
    2:22-nél Boomer?
  • Fpocok
    Ez kurva jó lesz. Instabuy.
  • grebber
    E3 Trailer Megjelenés Szeptember 9!
  • MerlinW
    Teljesen ugyanaz mint az előző 10 perces, csak nincs megvágva.
  • Optimus Prime
    Őszintén én már ezt nem nézzem meg, túl sokat mutatnak már. :) Portal 2-ből is csak a vicces reklámokat csekkoltam. Maradjon valami meglepi és tuti lesz demó, mert a Techlandesek rendes arcok.
    Egyébkét mikor jön a játék? Valahol nyarat olvastam, valahol meg novembert.
  • Fpocok
    Inkább Borderlands Left 4 Dead keverék.
  • strebacom
    Háát ez nagyon fasza lesz!!!
  • hiper KOCKA
    Leginkább a Crysis és a Left 4 Dead ötvözete ez a játék, könnyed, humoros tálalásban és persze jól átsütve.
  • Bokafix2
    Az első 20 perc

• elitehun
  • SötétBarom
    Facebook:

Dead Island
    Hi Survivors!
    After the release of the gameplay video quite a few of you have asked us: "Will it be possible to deactivate some HUD-options?"
    We are happy to confirm that this will be possible, as you will be able to deactivate parts of the HUD (i.e. like enemy health or damage done) to create the best possible sense of immersion.
  • grebber
    3 új kép!