4724
  • SötétBarom
    Nem random, de most már kurvára szálljunk le a l4d témáról, mivel off mint a disznó.
  • SZilaJMaGGoT
    Az egész source engine egy script-orientált téma, ez az ai director egy nagy beetetés, nagy dolog egy codernek írni egy scriptet(!!!) ami random spawnol zombikat a player járta helyekre(optimalizációs húzás is egyébként, nem tudom más játékokba észrevettétek e, hogy lófasz se történik a tőletek távol eső helyeken).
  • Lammer
    hmmm, pedig bocsulettel vegigtoltuk haverral coopban es mindég szinte ugyanonnan tolta be a hordat :D... a lenyeg, hogy egy egyszeru ocska mod, jatekka avanzsalva es tulhypeolva, flash jatek szintu bonyolultsaggal es kreativitassal... komolyan mondom a keszulo last stand 3 koroket ver ra, csak nem olyan szep ^^... borderlandshez kepest kb. meg NULLA...

szerk: de jo, hogy mondjatok! Mar csatlakoztam is a "Left 4 Dead Sucks" csoporthoz, arczkonyvon :DDDD
    "Join if you think this is the most linear and most non-replayable game ever made." ---> CSEKKKK!4444 :DDD
  • Fpocok
    L4Dben tényleg nem szkripteltek. Egy csomó helyről rád rohanhatnak.
    Ennek ellenére tartom, hogy egy agyatlan lövölde (nincs vele bajom, csak nekem nem jön be)
  • elitehun
    Épp az a lényeg hogy NEM scriptelt az hogy mikor jönnek a zombik, teljesen random dönti el ^^
  • SötétBarom
    L4D-ben minden mapon van rengeteg hely, ahonnan jöhetNEK a zombik. Az, hogy mikor és mennyien jönnek az AI directortól függ. Általában próbálja úgy és olyankor küldeni a hordát, amikor az neked a legkevésbé hiányzik. :DDDD
  • Lammer
    az volt a baj anno, hogy ugy vartam az l4d-t, hogy valami classic resi klon lesz... kicsit felreneztem (szerintem valamék mas projekttel osszekeverhettem) es oriasit csalodtam... de a lenyeg, hogy valahogy nekem nem jon be ez az "ordit, hogy scriptre jon a tomeg" style (a-b-be jon a tomeg hullamban eeeees ennyi? :D)... tudom az en hibam, de a lenyeg, hogy nekem iszonyatosan sivar es igenytelen ilyen szempontbol az l4d szeria... :(

en kerem szepen rpg-survival-tactical-sociosim*-(akar) fps, de lehet tps es izometrikus commandos-fallout like iZS zoNbiZS jatekot akarooooooooooooooook! :DDD

na es ezert rimankodok, hogy a nagy dirrel-durral beharangozott dead state torekedjen a fentebb felallitott reteg igenyeimet* kielegiteni :D

Ha az a game meg fog felelni, akkor el fogom nezni, hogy a Dead Island esetleg egy konyebb etud legyen ahhoz kepest ^^ (deazertlegyenmarazisoszoooom)

feloff:
    ps: ha mar itt tartunk (zombik) ... megyek es lenyomom a 4-ik karakterrel is second playthrough-ban a Dr. Ned szigetet ^^
    (mar kivegeztem oda-vissza soldier(ezt coopban)-siren-sniper trioval 1-2ik vegigjatszasban (osszes kieg) a borderlandset ... mar csak brick maradt ^^ most tartok a zombis szigeten 2ik vegigjatszasban... egyebkent csalodtam ott is... worst exp ever -.-) tok jo, hogy a jatek vegen fedezem fel a berserk speed bugot -.-
  • SZilaJMaGGoT
    Én nem is várom, csak számomra komolytalan. Bár szerintem így is többet lehetett volna kihozni belőle, de szerintem ebbe ne menjünk bele, mert úgyis csak egy szubjektív álláspontokon alapuló vita kerekedne belőle... :)
  • SötétBarom
    Magyarul azért aggódtok, nehogy egy supermachoactionhero játék legyen ebből? :D

Nyilván mivel itt a singleplayeren van a hangsúly, én is komoly sztorit, és érdekes karaktereket várok. Ugyan ezt viszont nehéz lenne elvárni egy multiplayer only címtől :)
  • SZilaJMaGGoT
    Úgy értem a left 4 dead sem mutat túl a zombik likvidálásán, meg az(ahogy Fpocok mondta) A-ból B-pontba való eljutáson. Végletekig egyszerűsített a gameplay, erre akartam kilyukadni, illetve arra, hogy ez nekem kevés. Nem téged akarlak minősíteni ezzel, ha ezt találod bántónak.
  • Fpocok
    Az is egy agyatlan hent, de ott van feladat, van választás, hangulatos helyszínek, a karaktereknek története van.
    L4Dben meg csak menj el A ból B pontba.
  • elitehun
    Teljesen egyet értek de ezt ne ebben a topikban vitassuk meg, még akkor se ha nincs más amiről lehetne beszélni :P
  • SötétBarom
    Nem dead rising kategória. A dead rising a tipikus agyatlan hent, mivel a zombik nem jelentenek fenyegetést, ha egy kicsit is odafigyelsz (végig se nyomtam, annyira unalmas lett). De pont ezért mondtam, hogy singleben easy fokozaton ugyan ilyennek tűnhet a L4D is.

Experten össze kell dolgozni mint az állat, figyelni kell ezerrel a társakra, és az elején még így is nehéz letolni egy kampányt halál nélkül. A realism mód még erre is rátesz egy lapáttal.

De nem akarok téríteni, ha valakinek nem kenyere, akkor elfogadom. De ne agyatlan lövöldézze le. A legtöbb népszerű súter fele annyi odafigyelést nem igényel, mint a L4D.
  • SZilaJMaGGoT
    Haverokkal unatkozni is hangulatosabb mint egyedül... :D
  • Fpocok
    Barátokkal minden hangulatosabb, de mint mondtam, semmi történet, semmi feszültség, semmi történet... ez így nekem nem pálya.
    Szórakoztató=/=Hangulat
  • elitehun
    Hát talán haverokkal kellett volna játszani mikrofonnal. Máris láttad volna milyen hangulatos...
  • SZilaJMaGGoT
    Nézd, nekem dead rising kategória(csak multiba). Nincs azzal semmi gond, ha te szereted, de nekem kevés.
  • SötétBarom
    Pont az benne a szép, hogy egyáltalán nem agyatlan. Persze easyn singleplayerben lehet, hogy annak tűnik.
  • Fpocok
    Szerintem meg NEM VOLT HANGULATA a L4D sorozatnak. Agyatlan hentelés, 0 sztori, 0 előtörténet.
    Itt viszont lesz hangulat, a trailer alapján.
  • SötétBarom
    L4D jóféle. Van egy hangulata, ami nagyon el van találva. Főleg legnehezebb fokozaton, realism beállítással. Egy kampányt nem bírtam úgy végigtolni :D
  • SötétBarom
  • SZilaJMaGGoT
    Jaja. Egyébként a piac teremti az igényeket is, de könnyebb egy lienáris hentelős szar összedobni, mint összetett gameplayt írni, így marad a rókabőr. Amikor utoljára vártam így zombis játékot(land of the dead), akkor is kurva nagyot csalódtam, dead rising-ot, L4D-et annyira sem tudom komolyan venni, h kipróbáljam a warezt(!). Pedig szerintem is kicseszett jó téma, de sajna eddig egy beteljesületlen ábránd. :D
  • Lammer
    reteggamer(ek) vagyok(unk), na :Ð
  • SZilaJMaGGoT
    Jah az általad leírt dolgok mind szépek és jók, de szerinted mit csinálna az átlag player ha rátámadna egy companion? Miután rájönne, hogy nem bug, levonná a "rakás szar ez a játék" című konzekvenciát... Egyébként lehetnének túlélő frakciók mint a fallout-ba, kérdés, hogy az rpg fanokat mennyire érdekelné egy "zombitúlélősdi", az agyatlan L4D-sek meg úgysem értékelnék...
  • Lammer
    "A zombi téma azért kényes, mert nem lehet olyan sokat kihozni belőle"

huhuuuhhh azert ezt cafolnam... pont az a poen, hogy a "tema" abszolut kialt egy jofajta kis szociopszihologiai (nagyon roviden: extrem szituacioban mit tennel/tennenek az emberek a tuleles erdekeben, hozzatartozok elvesztesenek feldolgozasa, onzo erdekek, bizalom, moralitas, erkolcsok stbstb...) bréjnsztormingert :]
    Romero korabeli alkotasainal azert befigyelnek ezek a kerdesek/erzesek :)

Szoval en is szeretnek egy igazan jo kis agyalos, gondolkodos, feelinges alkotast es felek csak hent lesz :=/

szerk: #263
    megatotal 1etertes!!!44444
  • SZilaJMaGGoT
    Meg persze ha érdekes feladatokat találnak ki, nem olyanokat, h menj el A-ból B-pontba és közben védd meg magad. A zombi téma azért kényes, mert nem lehet olyan sokat kihozni belőle, ha meg nagyon eltérnek ettől a romero féle vonaltól akkor meg oda a feeling.
  • SZilaJMaGGoT
    Persze, de nem is ez volt a lényeg, azt csak úgy írtam. Úgy mondom ha fallout féle, quest, dialog, inventory, craft, stb rendszert kap a játék, már akkor nem lehet agyatlan hent...
  • elitehun
    Ja értem
    Azért lássuk be ha valóban zombikat (igazi zombikat nem szörnyeket) gyilkolsz annak van egyfajta hangulata, varázsa
  • SZilaJMaGGoT
    Tök mind1, azt mondta a felsorolt játékok közül mid1ik agyatlan hent... Nahmeg ha azt nézzük a ghoulok is olyan zombifélék. Itt a gameplay volt a lényeg, nem a téma.
  • elitehun
    Hány túlélő zombis rpg-t ígértek be amiből agyatlan hent lett?

SZilaJMaGGot:Az nem zombis
  • SZilaJMaGGoT
    A fallout agyatlan hent? :D
  • Lord Zax
    Érdekesnek hangzik amit irnak róla de szerintem csak hype az egész, hogy vegyék meg minél többen. Régóta várok már én is egy normális Survivor zombi rpg-re, de ált mindig agyatlan hentet kapunk. Sajnos egyetértek a mai játékpiac teljesen elkurvult, casual agyatlan játékok vannak, ahol eléd raknak mindent, se meglepetés se izgalom, csak nyomd a tüz gombot. Sajnos ilyen a mai játékos társadalom, föleg a konzolos részleg, és ezekre épitenek. Szép grafika 0 tartalom, 0 játékidő tucatjátékok.
    A trailer érdekes de magárol a játékrol semmit nem mond el, a képek alapján pedig hent lesz. :( Ingame video van már valahol 5 év után?
    A felsorolt játékok mind hent akciok, ha ezekböl gyurják össze nem értem hogy lesz az amit igérnek.
    De ennek ellenére reménykedek a csodában.
  • SötétBarom
    Bowling golyót elég nehéz bármivel is összeeszkábálni.
  • Prince23
    Lesz PC-re és ha meg is említik a híreknél, mindig az utolsó helyen szerepel a PC. legalábbis mindig az "utolsó sorba" írják ezek :S
  • mijki
    Eszembe jutott: buzogány :D
  • mijki
    A trailer nagyon faxa. Kivácsi leszek hogy mennyi 9mm-s stuki lesz, és pl. egy ugró kötelet, és egy bowling golyót össze leeht e rakni egy kis szög segítségével azzá a középkori valamivé, nem jut eszembe a neve.
  • byzhouse
    eddigi legjobb játék trailer amit láttam (Y)
  • grebber
    Manapság ez a menő konzolokat említeni.
  • ricsa008
    nem hiszem hogy kihagynák ha jól emlékszem az volt az alap terv
  • mijki
    "Bár a Techland játéka csak novemberben fog megjelenni X-Box 360-ra és PlayStation 3-ra"

Akkor ez a játék nem lesz PC-re?