4724
  • SZilaJMaGGoT
    Nem az engine-ről beszéltem, hanem a béna animációkról.
  • Optimus Prime
    Sajnos a Chrome Engine ilyen, akárhányas verzió is. Van pár... esetlensége és kicsit más, mint a mainstream játékok/engine-ek. Ha valaha játszottál Chrome-os játékkal tudod miről beszélek, ha nem... hát próbálj ki egyet. De a lassú zombik is emiatt lehetnek. A Chome játékmenete se épp pergő, inkább taktikai és lassú, megfontolt stílus jellemzi. Mert ha berontasz egy szobába kezedbe a gépfegyverrel, mert azt hiszed te vagy isten, hát nem kell 3 mp és halott vagy.
  • SZilaJMaGGoT
    Lehet javítani, de nekem a sok apróság miatta alapvetően olyan esetlennek tűnik az egész játék... Már-már budget kategória. Nyilván én is azt szeretném, hogy neked legyen igazad, de engem ez eddig nem győzött meg... :/ Ahogy én látom bukás lesz a játék, ezen a kategórián belül pedig valszeg egy réteg számára kultuszjátékká válik akik örökké várják majd a soha el nem készülő folytatást... :D
  • Fpocok
    Ne felejtségek el, hogy még nincs kész... pl a fegyveranimáción is lehetett látni, hogy elég béna. Szerintetek az idén még kijön?
  • SZilaJMaGGoT
    Igen az animációk a legbénábbak benne... :/
  • MerlinW
    Erre nem is mondok inkább semmit...
  • grebber
    Engem sem nagyon remélem a pc-s szebb lesz.
    Meg azok a rugdosások :(
  • SZilaJMaGGoT
    Egyébként engem nem győzött meg... :/
  • Optimus Prime
    Engem nem a játék zavar. Csak az egyértelműen konzolos ikonok pl. hogy hol a fegyver. De biztos nem ilyen lesz a PC-s verzió. A Techlandesek mindig is PC-sek voltak.
  • SZilaJMaGGoT
    Nem törvényszerű...
  • SötétBarom
    PC-n lehet modolni. ;)
  • Optimus Prime
    Hát nekem ez jobban bejön, mint a Crysis. Szerintem szebb vagy inkább hangulatosabb. Pedig a sci-fit jobban szeretem a zombis izéknél. De azért remélem a PC-s verzió más lesz, mert zavar az a sok fura ikon meg HUD.
  • Fpocok
    open world coop zombis ala borderlands... AKAROM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MOST!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
  • SötétBarom
    MEKKORA BÜNTETÉS LESZ ITT AZTAKURVA :O
  • Fpocok
    Az a helyzet, HOGY EZ KURVA JÓL NÉZ KI!!! Én már nagyon régóta várok egy ilyen játékra. Ráadásul az egész kampányt lehet tolni 4en is. ÉN TUTI MEGVESZEM! (csak legyen jó gépigénye)
  • Fpocok
    Most nézem én is épp...
  • FSpofon
    12 perces bemutató. Jónak tűnik, leginkább a Far Cry 2-re emlékeztet a grafika, pedig másik engine. Ami zavar ebben a túlélős környezetben, az a felvillanó xp mennyiségek meg sebzésszámok, remélem ez kikapcsolható lesz.
  • grebber
    Majd élőbe kiderül!
  • mijki
    És az jó?
  • Fpocok
  • grebber
    Chrome Engine 5!
  • strebacom
    Engine?
    (chrome?)
  • lolSL
  • grebber
    Pár új kép
  • Prince23
    Új képek!
  • elitehun
    Jó játék lesz ez alig várom már :D
  • grebber
    Gamestar előzetes!
  • MerlinW
    Meglássuk..
  • Prince23
    De az is lehet h olyan lesz mint a TDU 2, mer abból két változat van. van a sima normal kiadás, meg a steames
  • MerlinW
    A lényeg, hogy Steamworks-ös lesz, tehát regisztrálható lesz Steam-en.
  • Lammer
    "That's right folks, the world's most popular digitial distribution company will be supporting Dead Island:"

Ami az en olvasatomban azt jelenti, hogy:
    "Bizony pajtik, a vilag legnepszerubb digitalis eloszto cege tamogatni fogja a dead islandet"...

azaz egy "IS" szocska hianyzik a mondatodbol :) Mivel nem latok kizarolagos vagy hasonlo szot a szovegkornyezetben... :)
  • grebber
    Steam oldalára felmentek.Vagy google is segít ha beírjátok.

Dead Island confirmed on Steam
  • Prince23
    Grebber koma megbízható hírforrás, én elhiszem neki :)

bár én még nem láttam róla infót.
  • elitehun
    Vmi ami alátámasztja?
  • grebber
    Steam-es lesz!
  • SZilaJMaGGoT
    Az FC2 vontatottságát az tetőzi be leginkább, hogy egy mezei akciójáték ahol az ember elvárná a pörgősebb sztorit/színesebb küldetéséket. Szóval, hogy világosabb legyek, attól félek, hogy egy dead rising féle zombihentet kapunk a far cry 2 vontatottságával. Tudom, vannak bizonyos beigért rpg elemek, majd kiderül mennyit és hogyan valósítanak meg belőle. Reméljük a legjobbakat!
  • MerlinW
    Mint olvastam STALKER rajongó vagy. Na már most annál vontatottabb játék csak az FC2, tehát nem hiszem, hogy problémád lenne:)

Egyébként az eddig lehozott cikkek alapján, nem hiszem, hogy vontatott lesz. Persze majd meglátjuk decemberben.
  • SZilaJMaGGoT
    Én egyébként félek, hogy olyan vontatott lesz mint a far cry 2. Aki játszott vele tudja milyen unalmas és idegesítő volt a semmitmondó küldetések között újra és újra levadászni az őröket az állásokból. Ha nem lesznek érdekes küldetések és epic pillanatok, akkor ez is kurva unalmas játék lesz(az x-ik zombi lemészárlása után).
  • elitehun
    Elég régi cikkek :)
  • MerlinW
    RPS cikk

Valve-nak (Left4Dead) tetszik a dolog és kommentálta is

Gondolom a zseniális trailer-t már mindenki látta: