4724
-
#346 Hála istennek ebből kiderült egy csomó minden. -
-
#344 durva hogy még élsz -
#343 Baromi jól néz ki az a kolosszus.
Pl. egy Doom IV-ben. :-| -
#342 Fasz kivan :| -
#341 jajjjne... jajjjne... omg en kezdek felni... na nem a monstrumtol (na jo, kello koritessel attol is lehet, like nemesisen "atszaladt" a resi filmben a sniper bullet es ment tovabb, az jo scene volt!)... hanem ami ebbol a jatekbol lesz :SSSsssssss
yayy anyam...
nem baj en mantrazom folyamatosan, hogy jo lesz nekunk a dead state! jo lesz az, jo(nak kell) lesz(nnie)... szinte mondhatni kis tulzassal 32(33) eve varok egy gigamegafeelinges zoNpiZS gamera... meg azt a kis idot kibirom a vilag legoszoooomabb zoNbiZS gamejaig (<- dead state, utolso mentsvar style) :D -
#340 hannibal. -
#339 Mi meg elkezdjük ezerrel lőni...ja hogy itt nem lesznek fegyverek? akkor nekiesünk egy serpenyővel -.-" -
#338 Már el is képzeltem, hogy a 4fős szakaszban hogyan veti bele magát ez a kis tankféleség :D -
#337 -
#336 Ő lesz a Tank :D -
#335 Az az óriás az miafaszoM!? -
#334 Látszik hogy Techland fejleszti. awesome! -
#333 Pár új kép -
#332 "torsos opening like piñatas, heads splitting apart at diagonal angles, and all kinds of rubbery limbs flopping about."
Remélem tényleg ilyen lesz és nem olyan mint a Left 4 Dead 2-ben hogy kijön valami piros madzag a hasából és az a bele....
"but it looked a bit more complex than DR2’s “slap two items together”"
Hát reméltem is hogy nem olyan lesz, mert akkor nem igazán lehetne komolyan venni.
"they’re not going for the “silly humor”"
Szerencsére, ha itt is lehetne villamosszéket csinálni az elvenné a horror hangulatot. -
#331 "including fast-running "infected" and this fat guy, who does... something"
XD ezen jót kacagtam -
#330 Elolvastad, amit linkeltem? -
Noodlee #329 Remélem nem egy Serious Sam féle játék lesz :)
-
#328 De ott a csávesz, körülötte 20-30 zombi ez brutális irtós, kibelezős, lenyakazós gém lesz. -
#327 Demo preview!
Valami bíztató, végre :) -
#326 -
Noodlee #325 Nekem is bőven elég ez a grafika, bár szerintem nem csúnya, igaz nem egy BF3 :)
A lényeg, hogy a hangulat elkapjon, a graf csak másodlagos. -
#324 Úgy simán kinéz, mint a dead rising 2. Nekem ez bőven elég. Megfelelő gémpléj esetén azt is leszarnám, ha úgy nézne ki mint a quake3. -
#323 szerintem nem szép ,de attól még jó lehet.kellne már gameplay videó -
#322 Képek -
#321 Én is csatlakozom :S -
#320 Kíváncsi vagy, hogy ezt megcsinálják-e.. -
#319 "together we cry" -
#318 GDC 11: Zombie Slaying Interview -
#317 Azt mondták, hogy direkt nem akartak. A trailerben meg csak a hatás kedvéért van. -
#316 Exploding suicidal zombie
Én most sírok. :-| -
#315 Miért is nincsenek benne gyerek zombik??
Ez a cenzúrafasság már nagyon idegesítő szerintem. -
#314 A faszság. -
#313 Micsoda? -
ricsa008 #312 Dead Rising 3 ? :D -
#311 "elektromos machete"
Kezdődik -
#310 -A közelharcon lesz a hangsúly.
-Mindennapi fegyverekkel is lehet majd harcolni, pl hajó lapát.
-Szigeten fog játszani.
-RPG elemekkel lesz teli. A karakteredet te alakíthatod ki.
-Fegyvereket lehet majd upgradelni.
-Lehet gyűjtögetni anyagokat és majd lehet találni alaprajzokat és saját fegyvert kreálni így, pl elektromos machete. Nagyon sok, több ezres kombináció lesz.
-A karaktereknek lesz különböző skilljei.
-Nagyon komoly hangsúlyt fektetnek a realisztikus történetbe.
-A karakterünk immunis lesz a zombi dologgal szemben.
-4 féle karakter/class lesz. Lesz tank, assassin, leader, jack of all trades
-CO-OP!!!
-Változatos lesz a sziget.
-Ha jól értem a szigeten majd lehet közlekedni autóval és hajóval is.
-Lesz éjszakai rész, illetve olyan rész is, amikor épületen belül kell mászkálni.
-Lesz benne flashlight és beszélt arról, hogy lesz másféle fényforrás is.
-Nem lesz sok féle zombi. Emberi zombik lesznek, illetve lesz olyan zombi, ami előrébb tart már a zombiságban. Jobban le van rohadva, ilyesmi gondolom.
-Vessel: szokásos lassú zombik.
-Infected: gyorsabb zombik.
-Exploding suicidal zombi: Robbanó zombik :D
-Lesz még pár...
-Random zombi spawn pontok lesznek és nem lesz olyan, mint az l4dben, hogy egyszerre elönt 46463632 zombi.
-Nem lesznek benne gyerek zombik.
-2011 ben jelenek meg PCre, boxra, ps3ra.
forrás -
#309 Azért írtam ki, hogy off, hogy ha nem érdekel akkor kihagyhatod(nem kell elolvasnod fölöslegesen egy sort...). Másrészről azért írtam, h on mert részemről is le van zárva a téma, azzal meg, hogy ezt beírtad csak tovább offolunk... -.- -
#308 Bakker attól hogy kiírod azt hogy off még mindig nem ide tartozik és nem kéne beírni! -
#307 /Off
Akkor kalkulálja player stat-ból(nem sokkal jobb)...
On/