4724
-
#226 Gta nem elég rugalmas, előző gta-khoz voltak a long night nevezetű próbálkozások, de ameddig third party toolokkal kell modolni, és a rockstar nem dob ki sdk-t, addig ne várj komoly modokat a gta-hoz... :/ -
#225 Amúgy egy ilyen stratégiát is simán el tudnák képzelni, vagy akár egy RPG-t. :)
Bár a GTA4-hez ha modolna valaki valami jóféle zombis témát, akkor is kiugranék a bőrömből. :) -
#224 jaja..emlékszem én is kerek szemekkel bámultam a Dead Rising-ot...aztán nekem is mesélték konzolos haverok hogy nem lett túl fasza (pont emiatt az időre pörgő játékstílus miatt)...persze ez engem rohadtul nem vigasztalt...
de ha még ez sem jön meg PC-re..BOMBACLAT! rohadtul írtanék végre zombikat.. -
#223 Jó ezt nem tudtam... :D Nahde pc-re még ilyen "pocsék" játék sem jött... :) -
#222 nem vesztettél túl sokat a dead rising 1-el. rohadtjó game, de az elbaszott mentési rendszer meg, hogy folyton spurizni kell időre különben akár több óra játék után is bukhatod a megfelelő befejezést, ennek következtében az új játékmódokat, hát eléggé kiábrándító. -
#221 Jah +madmax betüésű tákolt járművek mint pl a dotd 2005-be... :) -
#220 uuu sandboyos zombihent...frankó :D ott volt a Prototype ami már-már, de leginkább csaknem :DDD Spidey WoS is jópofa volt, bár itt sem beszélhetünk igazán zombikról ugye...de tényleg jó lenne egy élő-lélegző világ amiben a zombihordák támadják az élőket...fortressek, külső terep, elvágott kolóniák segítése, evac, etc...ejj de király lenne.. -
#219 Persze ez nálam sem elsődleges, ha most jönne ki pc-re mondjuk a dead rising első része, annak simán örülnék mint az a bizonyos majom... :) -
#218 Én leszarom a grafikát általában. Per pillanat épp a GT3-at nyúzom PS2-n, és mivel gecijó a gémpléj, tökmindegy mennyire szép/nem szép.
Ha nekem valaki csinálna egy sandbox zombis játékot, már attól leszopnám magam. :D -
#217 A másik amitől félek, hogy kijön majd valahogy nagy nehezen, de nem hozza azt a színvonalat amit elvárnék tőle... és nem feltétlenül grafikára gondolok... :/ Meg a szuperfícsörök miatt(pl. hogy csontig nyúzhatod a zombikat) esedékes lehet még a rengeteg bug. Reménykedek reménykedek, de pár régi shoton kívül nem sokat mutattak még sajna. Megjelenési dátum nélkül meg méginkább para, mert ha még 4 évet kell várni, akkor lehet, hogy a grafikában is látok majd némi kivetni valót... :D -
#216 Kicsit gyanús ez a nagy kuss valóban :( -
#215 A L4D-vel nekem csak az a bajom, hogy kábé ugyanaz mint a CS zombikkal... Rohangálni kell összevissza és csőőő... :D Dead Island-ből örülnék ha lenne valami, de olyan régóta készül, hogy kezdek kiábrándulni... :/ -
#214 Bal négy halott egy kibebaszottulmocskoskurva jó játék ÁM nem az a fajta szingöll pléjer ánded rettegés amire itt ácsingózom ÉN PL már jóideje. -
#213 mar johetne igazan egy igazi, jo kis zombis jatek... balnégyhalott vicc kategoria erosen... -.-
(mai pizza+kola kombon elo allergias fiataloknak ez köll, cso"ben rohanas-dara-rohanas-dara bummm) -
strebacom #212 Na talán mégis .....
-
#211 Nem mondtam, hogy nem jó, csak nem vagyok elég elfogult ahoz, hogy nem vegyem észre a hibáit... :) -
#210 Te folyton ezzel az animáció dologgal vagy elfoglalva.
Trespasser is kurva jó!!!!444négy -
#209 Jah, persze úgy az egész látvány kurva jó meg minden, csak az animációk furcsák nekem... -
#208 csak mert nem úgy jött le nekem mintha ez multihentfeszt lenne :D
darabos meg bénácska, de ha megnézzük hogy a u2k4 motorral...ügyes iparosmunka ;)
kiváncsi leszek a vizsgájára xD -
#207 Jah az animációk tényleg kissé egyhangúra és bénára sikeredtek, meg sajna ut2k4 sincs, csak a 3 van meg eredetiben... :/
Általában az ilyen modok multi only-k szoktak lenni... :/ Sajna nemnagyon csinálnak jó single stuff-ot... -
#206 hmm...egész pofás...ez multimóka lesz, vagy csak singlestuff? -
#205 Nem rossz, sőt. Bár kicsit darabosan mozognak szegény zombájok.. Meg ugye ha jól értem még mindig nincs kész? :) -
#204 Ezt csekkold le teZSo! ^^
Out of Hell MOD UT2k4 ala
Dead Islandig kihuzzuk remelem ^^ (mar ha meltoztatik kijonni a mod -.-)
tessek vegiglesni a videot, nem beleporgetni :ppppp
ps: amugy anno mintha probaltam volna, eleg kezdetlegeZS vőt, moZSt elvileg a keszitok kozel allnak a veglegeZShez? :) -
#203 Graf terén, nekem nem a tech számít, hanem, hogy összeségében jól nézzen ki a game... magyarán a kreatív megoldás számít, mert vannak régi játékok, amik megjelenésben sokkal jobban néznek ki mai, technikailag fényévekkel fejlettebb játékoknál...
#194 Igen sajna nemsokan használják valami kiválóan az UE-t...
-
#202 ne offoljunk ma' skacok! :) -
#201 Attól még nem lesz szebb egy game sem ha 130 ezret költenék egy VGA-ra csak gyorsabb lenne.
Akkor fogom majd lecserélni a 8800GT-met ha kijön olyan VGA ami viszi csutkamaxon a Crysist és a Crysis Warheadet. -
#200 A CoJ2 alatt futó engine már eleve Chrome 4-nek hirdeti magát, tuti, hogy a Dead Island-et is erre építik majd. Én is "grafbuzi" vagyok, nekem kell a látvány, hogy bele tudjam élni magam egy játékba, és a CoJ2 ezen a téren remekül teljesít, és jól is fut 8800GT-n.
És azért a 8800GT-t nem nevezném kivénhedtnek, elég lenne az összes mai játék futtatására High grafikán, ha nem lenne ennyire kihalófélben lévõ elfoglaltság a játékfejlesztõk körében az optimalizálás. -
#199 Azt nem értem, hogy akkor miért egy kivénhedt 8800Gt-vel próbálkozol... -
#198 Én grafbuzi vagyok csak az a baj nekem eddig semmi sem igazán tökéletes :(
De van ahol nem érdekel hogy milyen a game grafikája.De ami köztudottan grafra gyúr annál kegyetlenül azt nézem.
De sajnos egy game sem tökéletes grafban :( -
#197 Én mondjuk töredelmesen bevallom, hogy a grafika érdekel a legkevésbé :) Ha az első COJ szintjét hozza, az nekem már bőven elég :) -
#196 Az eddig leírtak alapján szerintem minimum ütnie kell a Coj-t grafikában minimum!
Szerintem ez a Chrome Engine a Chrome 2-ben fog igazán kiteljesedni. -
#195 Ott már építeni kellett dobozokból egy dobbantót :DDDD -
#194 Az Unreal engine tényleg nagyon jó, csak kár, hogy azok között, akik megveszik, alig vannak, akik tudják is normálisan használni, nem csak beletömik a szarul kidolgozott modelljeiket meg pályáikat, aztán bekapcsolják a bloomot, aztán fennhangon hirdetik, hogy "hádé+nextgen"!
Most keztem el egyébként az új Call Of Juarez-t, remélem, a Dead Island-be is fektetnek majd ennyi energiát, mert iszonyat jó lett.
Trespassernek én kétszer is nekiálltam, és mindkétszer elakadtam még a legeslegelsõ pályán, vmi magasvasút állomásnál. -
#193 néztem én is a reviewkat, rendesen alul teljesített. emlékszem anno a megjelenés elött borzalomszép képeket mutogattak, hogy ez ingém meg minden, ahhoz képest nagyon ronda volt.
én egy betonkarika alá másztam benne egyszer, persze a raptor ott figyelt, lövöm mint a hülye, sikerült is eltalálnom egy vasat amin a karika volt, rámszakadt, se ki, se be :) -
#192 Hozzátenném, sztem manapság legjobban az epic optimalizál, és az unreal engine-ek mindig is nagyon jók voltak... Meg is van az ára egy unreal license-nek... -
#191 Csekkoltam moddb-n, moddolható csak úgynézki feledésbe merült... :/ Am cry engine 1 is sztem kidolgozottabb mint a 2, ha már itt tartunk, remélem a 3-nál jobban ráhasalnak az optimalizálásra, és nem csak az lesz a cél, hogy minél szebb legyen... De mondjuk ez főleg a hardvergyártók hibája(is)... -
#190 Akkor már rég építettek volna belőle valami crysis gyilkos játékot :) -
#189 Jah am a kézfizika is jónak tűnik meg minden, de ahogy a fegyvereket használja pl az kész botrány... Főképp az animációkkal van nekem bajom ami nem technológia hátrányosságot jelent... :/ -
#188 Moddolható??:D
-
#187 Fogalmazzunk úgy, hogy túl sokat akartak, az akkori szinthez képest, és idő/pénz hiányában nem tudták tökéletesre csiszolni. Csak olyan furcsa nekem, mint régi motorosnak, hogy a HL2 havoc-jától esett hasra mindenki, amikor ez a "szar" 98ban tudta mindazt, csak éppen egy 600mhz-es pentiumon.. A lelőtt dínó frankón lehömbölödött a hegyoldalon, és lehetett dobálni a bögréket :)
Így ha most látnám először a csövön, én is röhögnék. Csak én végigtoltam vagy 5x, és hangulatban a mai napig a nyomába nem tud érni semmi.