4724
-
#66 nm. -
#65 Adtok pénzt új gépre? htxalz -
#64 Ez hozzá jár:
"Az ultra-élethű közelharccal büszkélkedő Dead Islandról toppantak be büntetős felvételek. A fejlesztők élő, lélegző világot kívánnak megalkotni, melyben realisztikus NPC-k kavarnak, kik viselkedését befolyásolhatjuk, mert reagálnak ránk.. A minket körülvevő világ hiper-interaktív. Folyadékot, gázt és elektromosságot szimulál a fizikai modul, ez lehetővé teszi, hogy a leleményes módon tegyük el láb alól a már amúgy is eléggé élőhalott ellenfeleinket."
info: Hardwired.hu
Ez szép és jó csak jelenne már meg :D -
-
#62 Márciusi gamestar 1 oldalas interjúja -
#61 fuck yeah. -
#60 Azt nem tudni :( -
strebacom #59 Faxa!!Mikor jön ez ki??? -
#58 nyammmmmm44! -
#57 Új Képek -
#56 Zombájokat akaroak!!44444
Dead Rájznint, vagy eztet, vagy má valamit.. -
#55 Gimp kb ugyanolyan profi mint a fotósóp, csak az trendybb, mert igy lehet trendyn torve hasznalni, meghat na... ;)
szoval a gimp full legalis ingyenes es lehet hasznalni magyar nyelven, es boven van olyan jo, mint a fotósóp ;) -
#54 RECEPCIOS BESZT!!4!4 -
#53 Ez nem jó?
-
#52 Igen a magyar nyelvű van meg! -
strebacom #51 Köszi...és magyar nyelvü a progi??? -
#50 1. -
#49 Photoshop CS2 9.0 -
strebacom #48 Melyik progi..pontosan ird le melyik verzió??? -
#47 Na még kettő lehet jelezni ha valakinek elnyerte a tetszését valamelyik!
-
strebacom #46 Na most akkor már mond el hogy mivel csináltad ezt és hogyan...hagy tanuljak már!!!! -
strebacom #45 Hóóó-hahó az tud ilyet is..aszem van egy verzió valahol nekem kaptam valamihez....vagy melyik verzió a jó???? -
#44 Összevágtam méretre gyors 3-at!
Valamelyiket esetleg betegyük bannernak? -
Hellsing47 #43 photoshop -
strebacom #42 Csináltam egy bannert, de nem tették be mert azt mondták szar....mivel lehet fasza bannert csinálni és hogyan...nekem a banner maker van meg de az csak ilyet tud, vagy nem értek hozzá!!!
-
#41 Hát igen, ideje volna.. :) -
#40 Mostmár azért elvárnék valami frankó ingame akció trailert! -
#39 Most fejezték be a preprodukciós fázist. ;) -
#38 4 concept art -
#37 DX10-től mindeki távol marad egyenlőre,mert amik vannak azok kamu dx10-ek vagy mik,mert dx9 is lazán tudná de akkor ki venne új vga-t! -
#36 Ez szép, csak nem értem a lényegét. Mire akarják ezt felhasználni? Saját magunkra? Annak nincs sok értelme, hacsak nem lesz a pálya tele tükörcserepekkel v. pocsolyákkal, amiben megcsodálhatjuk magunkat.
A zombikra? Azokat meg valószínűleg túl gyorsan le kell majd rendeznünk, hogy ilyen mértékű átalakulásnak legyünk szemtanúi. Szerintem.
Egyébként a játék témája nagyon eredetinek tűnik, ahogy CoJ is felüdülés volt a tucatjátékok között. Remélhetőleg az engine-t kicsit kipofozzák, és távol maradnak DX10-től.
+fav -
#35 Multi Layer Damage System - Trailer -
#34 -
#33 Lesz Dead Island demó
Manapság egyre ritkábban fordul elő, hogy egy-egy játékohoz demó jelenik meg, így némi örömmel fogadhatjuk a fenti hírt.
Chavalier, 2007. október 6., 18:06
A lengyel Techland egészen a tavalyi Call of Juarez megjelenéséig csupán a Chrome és az Xpand Rally szériák miatt örvendett mérsékelt hírnévnek és elismertségnek. Legutóbbi western köntösbe bújt FPS-ük azonban ha elsöprő világsikert nem is, nemzetközi ismertséget mindenképpen hozott. A srácok élnek is ezzel a lehetőséggel, hiszen mindjárt három projekten dolgoznak egyszerre (Chrome 2, Dead Island, Warhound). A Chrome 3 grafikus motorral hajtott Dead Island című, belső nézetű túlélő horror jövőre érkezik, s a már annyira ismert és kedvelt/utált trópusi környezetben invitál halálos keringőre egy rakás éhes zombival. A felesége után kutató fickó kalandja során amúgy Dead Rising módjára szinte bármilyen eszközt bevethet e bájos teremtmények megregulázására.
Most pedig következzék a hír lényege: Lesz demó, még a megjelenés előtt, de nem tudják, mikor is kerül erre sor. Nesze semmi, fogd meg jól!
info: Gamestar -
#32 Jöhetne már valami frankó ingame movie tele akcióval! :D -
#31 interjuhet lattatok?
Katt
[nyalat csorgatja, varja mar] xD
VAAA a konceptektol bevizelek! akkora feeeeeling :DD:D:D
-
#30 Hivatalos oldal launched
Honlap ---> -
#29 "Release date: TBD 2008"
-
#28 2 új kép -
#27 Én sem bánnám, ha már a héten megjelenne :)