4724
  • SötétBarom
    nm.
  • Loál János #65
    Adtok pénzt új gépre? htxalz
  • grebber
    Ez hozzá jár:

"Az ultra-élethű közelharccal büszkélkedő Dead Islandról toppantak be büntetős felvételek. A fejlesztők élő, lélegző világot kívánnak megalkotni, melyben realisztikus NPC-k kavarnak, kik viselkedését befolyásolhatjuk, mert reagálnak ránk.. A minket körülvevő világ hiper-interaktív. Folyadékot, gázt és elektromosságot szimulál a fizikai modul, ez lehetővé teszi, hogy a leleményes módon tegyük el láb alól a már amúgy is eléggé élőhalott ellenfeleinket."

info: Hardwired.hu

Ez szép és jó csak jelenne már meg :D
  • SötétBarom

• grebber
    Márciusi gamestar 1 oldalas interjúja
  • SötétBarom
    fuck yeah.
  • grebber
    Azt nem tudni :(
  • strebacom
    Faxa!!Mikor jön ez ki???
  • Lammer
    nyammmmmm44!
  • grebber
    Új Képek
  • SötétBarom
    Zombájokat akaroak!!44444

Dead Rájznint, vagy eztet, vagy má valamit..
  • Lammer
    Gimp kb ugyanolyan profi mint a fotósóp, csak az trendybb, mert igy lehet trendyn torve hasznalni, meghat na... ;)

szoval a gimp full legalis ingyenes es lehet hasznalni magyar nyelven, es boven van olyan jo, mint a fotósóp ;)
  • Lammer
    RECEPCIOS BESZT!!4!4
  • grebber
    Ez nem jó?

• grebber
    Igen a magyar nyelvű van meg!
  • strebacom
    Köszi...és magyar nyelvü a progi???
  • Csuhai G
    1.
  • grebber
    Photoshop CS2 9.0
  • strebacom
    Melyik progi..pontosan ird le melyik verzió???
  • grebber
    Na még kettő lehet jelezni ha valakinek elnyerte a tetszését valamelyik!

• strebacom
    Na most akkor már mond el hogy mivel csináltad ezt és hogyan...hagy tanuljak már!!!!
  • strebacom
    Hóóó-hahó az tud ilyet is..aszem van egy verzió valahol nekem kaptam valamihez....vagy melyik verzió a jó????
  • grebber
    Összevágtam méretre gyors 3-at!

Valamelyiket esetleg betegyük bannernak?
  • Hellsing47
    photoshop
  • strebacom
    Csináltam egy bannert, de nem tették be mert azt mondták szar....mivel lehet fasza bannert csinálni és hogyan...nekem a banner maker van meg de az csak ilyet tud, vagy nem értek hozzá!!!

• Csuhai G
    Hát igen, ideje volna.. :)
  • grebber
    Mostmár azért elvárnék valami frankó ingame akció trailert!
  • Csuhai G
    Most fejezték be a preprodukciós fázist. ;)
  • grebber
    4 concept art
  • grebber
    DX10-től mindeki távol marad egyenlőre,mert amik vannak azok kamu dx10-ek vagy mik,mert dx9 is lazán tudná de akkor ki venne új vga-t!
  • SuperCharger
    Ez szép, csak nem értem a lényegét. Mire akarják ezt felhasználni? Saját magunkra? Annak nincs sok értelme, hacsak nem lesz a pálya tele tükörcserepekkel v. pocsolyákkal, amiben megcsodálhatjuk magunkat.

A zombikra? Azokat meg valószínűleg túl gyorsan le kell majd rendeznünk, hogy ilyen mértékű átalakulásnak legyünk szemtanúi. Szerintem.

Egyébként a játék témája nagyon eredetinek tűnik, ahogy CoJ is felüdülés volt a tucatjátékok között. Remélhetőleg az engine-t kicsit kipofozzák, és távol maradnak DX10-től.
    +fav
  • grebber
    Multi Layer Damage System - Trailer
  • SötétBarom
  • grebber
    Lesz Dead Island demó
    Manapság egyre ritkábban fordul elő, hogy egy-egy játékohoz demó jelenik meg, így némi örömmel fogadhatjuk a fenti hírt.

Chavalier, 2007. október 6., 18:06

A lengyel Techland egészen a tavalyi Call of Juarez megjelenéséig csupán a Chrome és az Xpand Rally szériák miatt örvendett mérsékelt hírnévnek és elismertségnek. Legutóbbi western köntösbe bújt FPS-ük azonban ha elsöprő világsikert nem is, nemzetközi ismertséget mindenképpen hozott. A srácok élnek is ezzel a lehetőséggel, hiszen mindjárt három projekten dolgoznak egyszerre (Chrome 2, Dead Island, Warhound). A Chrome 3 grafikus motorral hajtott Dead Island című, belső nézetű túlélő horror jövőre érkezik, s a már annyira ismert és kedvelt/utált trópusi környezetben invitál halálos keringőre egy rakás éhes zombival. A felesége után kutató fickó kalandja során amúgy Dead Rising módjára szinte bármilyen eszközt bevethet e bájos teremtmények megregulázására.
    Most pedig következzék a hír lényege: Lesz demó, még a megjelenés előtt, de nem tudják, mikor is kerül erre sor. Nesze semmi, fogd meg jól!

info: Gamestar
  • grebber
    Jöhetne már valami frankó ingame movie tele akcióval! :D
  • Lammer
    interjuhet lattatok?

Katt
    [nyalat csorgatja, varja mar] xD

VAAA a konceptektol bevizelek! akkora feeeeeling :DD:D:D

• SötétBarom
    Hivatalos oldal launched

Honlap --->
  • Lammer
    "Release date: TBD 2008"
  • grebber
    2 új kép
    Én sem bánnám, ha már a héten megjelenne :)