4724
-
#506 -
#505 Nem takarították ki az irodájukat és szégyellik a vásárlók előtt, ezért elküldik őket a főváros szívébe kulturálódni:) -
#504 Miért ír gamestar-on személyes átvételhez cdgalaxist? : D -
#503 Elvileg minden előrendelőnek jár az arénás dlc -
#502 Sőt, lehet D2D vagy GMG-s is. -
#501 ja hopp,akkor nem szóltam. -
#500 Ezt nem értem. Steamworkos lesz... szóval bárhol veszed meg, megy a steam accountodra. -
#499 huhúú.Steames ára elég borsos,majd lehet g2p-en megveszem vagy karácsonyi akcióba.
De mindenképp steamen fogom. -
#498 ITT az összes STEAMWORKS játék. Igen. STEAMen fog futni.
Öröm és bódotta. -
#497 Igen, most nézem a CD Galaxis oldalán, hogy kell a Steam hozzá. Amúgy a GameStarnál érdemesebb inkább előrendelni, mert az az Arenás DLC többet ér, mint az a Ripper fegyver. -
#496 Tudtommal igen. -
#495 A dobozos verzió Steamworks-ös lesz? -
#494 Milyen pöpec kis fegyó lesz ez:
Bár úgy olvastam alapból nem lesz elérhető. -
#493 Itt csak egy plusz fegyvert írnak. -
#492 cdgalaxisnál szintúgy -
#491 ja igen láttam lehet az lesz -
#490 8k ért Gamestartól és adják a DLC-t.
Ennél jobbat nem láttam sehol. -
#489 kinn van steamen bár hiába én biztos nem adok érte 50 ojrót,majd máshonnan inkább -
#488 Már azt hittem kijött a demó a sok hsz után. Ami lehetetlen, mert ma néztem a lapját teamen és csak az ára jelent meg. Talán a Cartel után azt vártam ez 30 euró lesz, de hát az másik kiadó. Lesz free DLC, de így nem kapunk -10%-t. :)
Hogy a trollkodásba én is belekössek. Játékot tényleg Steamen éri meg venni, ha akciós! Vettem már 1 dolcsiért HL1-et vagy 9 euróért a komplett FEAR szériát, A két Bioshockokat darabját 5 euróért (2008-ban ez nagy szó volt) ergo ezt se fogom... hah, tudom megvenni teljes áron. -
#487 A héten lesz vmi. Comic-Con most zajlik -
#486 Még van idő... hamarosan szerintem.
-
#485 Mikor derülnek ki végre a klasszok, és mutatják be az uccsó karaktert.. -
#484 Igaz-igaz
Akkor a real original ost-t belinkelem hátha nem volt:
Persze ebben a vicc,hogy már felkerült anno a rendes ami nem ugrál ahol kivágták a videókból.Ez mínusz pont tőlük. -
lammaer #483 És nem vagyunk egyedül ahogy elnézem, pici troll :) -
#482 Hagyd.
Nekik csak a szájkarate meg a trollkodás megy.
Ahelyett hogy jutubon rég feliratkoztak volna a deadislandofficial channelre!!44 -
#481 nem hogy ezen "elmélkednétek"
-
lammaer #480 Specziel én Böröczkbe nem is kötöttem bele (lásd inkább az SG üzletpolitikáját szídtam, hogy pénzbe kerül egy alap fórum feature), inkább csak Sötétbaromba :)
Amúgy tényleg lényegtelen, de mivel még a játékmenetről nem tudunk beszélgetni, valamivel ki kell tölteni az űrt. -
#479 A kis közellenség:) Hagyok benne egy kis banánt is neked
Egyébként nem tudom mi van ma, minden topikban piros napja van mindenkinek... lehet a front miatt:)
-
#478 Szőrszálhasogatás... Szerintem mindenkivel megesik naponta egyszer. :) -
lammaer #477 Haláááááááál!
Igy jó? :) -
#476 dobáljatok má meg banánhéjjal -
lammaer #475 Pedig nem... 2x is duplázott :)
-
#474 Mindegyik egy másik hsz-re válasz. -.- -
#473 Unod a L4D-t? -
lammaer #472 Büntetni azt tudnak, de az milyenmá hogy szerkeszteni csak pénzért :) -
#471 Nem annak szántam, elnézést, semmi direkt vagy szándékosság nem vezérelt, egyszerűen így jött ki, de máskor majd igyekszem figyelni, ha van, akiket zavar. : D -
#470 Nem régóta vok vip, egyébként még nem is használtam azokat a funkciókat.
Engem egyáltalán nem zavar, csak volt olyan máshol hogy így küldték a kommenteket és büntipontot kapott mert flood-nak vették. -
#469 Nem, ha utólag jut eszembe valami, valamint nem is kapcsolódtak egymáshoz a kommentek. De komolyan egymás alatt három poszt zavar? Tipikus, sg, bocsáss meg, de én nem élek vip-pel, hogy utólag szerkeszthessem a hozzászólásaimat, bár még mindig az ilyenek miatt jó feljárni fórumra, akiknek jobb szórakozásuk sincs, mint ilyesmiért belekötni az emberbe. -
#468 Nem lehetne egy postban leírni a véleményed? Ez nem chat, hogy minden mondatot külön kommentben küldj el. -
#467 És bár eddig nem írtam ide, végig figyelemmel kísértem a topicot.