10030
-
Rudi27 #618 Nah meg is jött a jatek nekem is :P. A Sacred2 pósteren kívül még kaptam +2 ajándék póstert is. lol . Hétvégén aszem nekiállok a templomőrnek meg egy elfnek is az 1ik lessz a netes kari a másik a single -
#617 "Pedig 1024*768-ban játszom"
..és az neked jónak számít manapság? :) -
Szeszmester #616 Kipróbáltam a demót.
Jó lenne meg minden, de nekem nagyon picik az ikonok és a feliratok! Sőt, még életlenek is a betűk. Pedig 1024*768-ban játszom.
Ezzel lehet vmit kezdeni? Rengeteg a szöveg, ilyen kis betűkkel nagyon kényelmetlen lenne. -
#615 Én is álláskeresőben vagyok... :S De van egy kis félretett pénzem. :) -
Newfronter #614 Én is megvenném, csak most munkát keresek így egyelőre felejtős.
Úgy néz ki hogy elég jóra sikeredett a játék. -
#613 Én péntekig várok, ha addig nem lesz semmi, megveszem. -
#612 Köszi, kipróbálom.
Azt hiszem még várom 1 hetet a megvétellel, addig letisztulnak itt a dolgok:D
Néha csak kapkodom a fejem, hogy mi is, merre?:D -
Newfronter #611 Igen. Bár én nem próbáltam, de Maxtreme igen itt: #584 -
#610 Igen kipróbáltam müxik vele. -
#609 Akkor ez a demohoz is jó?
Csak próba képpen. -
#608 kösz -
#607 én is elkérhetném? [email protected]
köszi -
Newfronter #606 Magyarítás végleges-szöveg
Remélem jó lesz!
Nagyon szépen köszönjük Reggaester! -
Reggaester #605 Csak Itemnames.csv van. Elment. -
Newfronter #604 ItemnamesMaterial.csv
ItemnamesBonus.csv
+ a 2db .ttf végződésű fájl.
Plussz még ezek is... mert ezek is német nyelvűek alapból!
Utána már nem hergelünk senkit ha ezeket még megteszitek nekünk! :) -
#603 A karakterkészletek még mindig kellenének. (van két .ttf kiterjesztésű file a locale könyvtárban) Amúgy thx. -
Aurelianus #602 Köszönjük! -
Newfronter #601 Köszönjük szépen! -
Newfronter #600 Tehát akkor így már másnak is szép magyar nevek lesznek benne már várhatóan mindenhol!
magyar fájlok -
#599 Tényleg szebb elite-n, de minimális a különbség, élesebbek a textúrák, de játék közben úgysem veszi észre az ember... Mondjuk elég nagy köcsögség, hogy csak a Collector's-hoz jár, ami nálunk nem is kapható. Bár abban biztos vagyok, hogyha kijön az angol, torrent oldalakra felkerül ez a grafikai lemez is. -
Reggaester #598 Elment mailben. -
Aurelianus #597 teljes localize könyvtár megold(ana) minden gondot...
-
Newfronter #596 Feltenné valaki egy zipben a következő magyar fájlokat? (néhány KB)
AppendBonus.csv
AppendMaterial.csv
AppendRare.csv
DescriptionBonus.csv
DescriptionMaterial.csv
DescriptionRare.csv
Itemnames.csv
Előre is megköszönnénk aki megteszi! (ugyanis a global.res nem tartalmazza az összes magyar nevet ami a játékban van.) -
xido #595 magyar verzió is ilyen...szerintem kedves húzás,nem tudom mennyivel olcsóbb,mint a bolti teljes,megveszi valaki,körbemehet a haverok között a telepítés,aztán mindenki a neten vesz magának aktiválót..:) -
Newfronter #594 Érdekes álláspont:
hivatalos fórum
Heiko tom Felde
Developer
There is an easier way to get S2. Download it from the torrent networks and buy a key online to play the game. First you can use the trial period until 24:00h and if you like S2 just follow the link and purchase the game. Until its out in the USA the key cost 60$.
Greetz
Heiko
-
#593 Ok pont ezt csináltam, a német fórumon is írták most olvastam.
Utánam a vízözön.
Kösz -
Reggaester #592 Nekem is Avastom van és már írtam itt a fórumban, hogy aki szintén ezt használja az kapcsolja ki mielőtt elkezdi letölteni, mert amikor kijelzi vagy megszakítod a töltést vagy ha hagyod tovább menni akkor rosszul szedi le. Kinyomod Avastot, leszeded a patchet, felrakod aztán vissza az Avast. Biztos nincs benne vírus csak túl érzékeny a vírusírtó. -
#591 Neten rákeresve desktop vírust mond -
#590 Lehet hogy így van, csak én aggódó vagyok. A fájl nagy mérete miatt online meg sem merem próbálni.
Win32:Oliga [Trj] -
TGWH #589 Szerintem hagyd a csudába, nekem a nod az autorun fájlokra is vírust ír ki. Nem hinném hogy vírusos lenne, de pl. az exe-ket el sem lehet küldeni e-mailben, mert azt is vírusnak hiszi... -
Reggaester #588 Rám is számíthattok ha tudok segíteni. -
#587 Na szóval szombaton megvettem az 576-ban, felraktam de nem indítottam el. Majd ha letöltöm a patcheket.
Akármelyik szerverről próbálom letölteni, win32:oliga mailware(?) trójait jelez az Avastom. Másodszor is.
Most mi van? -
TGWH #586 Attól függ mennyire komolyan gondolod.
Tárhely az kb. pár óra alatt megvan, sztem jó lesz egy sima extra.hu is, az még ingyenes is. Gondoltam én is, hogy segíthetek, amikor Kriszta felvetette az ötletet, de nem tudom Hellx mit szeretne tenni, sztem várd meg őt, hátha csinált már v.mit ő is. -
#585 Collectors Edition contents:
Artbook (24 pages)
Poster (on the one side there will be the cover image and on the other a map of Ancaria)
Audio CD with the sounds of Ancaria
High Resolution Version of Sacred (for high end PCs)
Ingame Item
Ingame Item graphic displayed on a card
Tattoo-set (4 graphics)
-
#584 Thx. a linket :)
Igazából már cska a fontkészlet kéne :D (ugyanott van ahol ez a file)
Ugyanis így:
..hiányoznak az ékezetes karakterek :) (a demora tettem rá) -
#583 Ma éjjel megküldték a Sacred 2 Fan Site Kit anyagát (e-mailben kellett kérni, és úgy küldték a linkeket), 2,8 GB. nem semmi. Ma este átnézem az anyagot, és ha alkalmas rá, elkészítem a Sacred 2 Magyar weboldalát.
Persze ez nem két nap lesz, kis időbe bele fog telleni. Amíg a domain meg a tárhely elrendeződik, az is kb. 2 hét. Nah... majd jelentkezem.
-
xido #582 neeeem...szép így is..de maximalista vagyok,ha már megnézhetem ennél büntetősebben is ugye...:))) -
#581 Nehogymá egy 8 gb-os textúrapakk miatt játsszunk egy játékot ami jó:) -
xido #580 jogos,jogos..csak nálunk olyan nyistapista:)
akkor lekapom és elteszem jobb időkre,mert most szétszedné a gépem -
#579 Csak a Collector's editionben van benne a Giga grafikai lemez. Tessék olvasni. A link mögött az első sorban.